כ זהירות מחטטנים!!!! - דף 4 - סקס אדיר

זהירות מחטטנים!!!!

31

[QUOTE=מוסלי]משלמים לך על השטויות האלה או שאתה ממציא הכל לבד?

יפה, אני רואה שגם היום ניסית לפרוץ לחשבוני...[/QUOTE]

קישקשתא2011-11-16 23:23:02
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

זהירות מחטטנים!!!!

32
[QUOTE=okocha]הפורום הזה הולך מדחי אל דחי...הפך ליהות זירת היתגוששות למשועממים שבין ביקור אצל בחורות עובדות לביניהם, אין כלום
מישהו מכיר פורום אחר ?!?!?!
[/QUOTE]

אוחצ'ה , 7 הודעות ב 14 חודשים ואתה כועס ומתלונן שאין כלום?מבולבל

אוהב סבתות2011-11-16 22:47:22

זהירות מחטטנים!!!!

33
נראה לי שתרגמת לו את השם מאנגלית לעברית, לא משהו... מבולבל

בכל אופן, okocha, מצאתי לך פורום שיכול לעניין אותך:

http://tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=70&r=1

קישקשתא2011-11-16 23:16:03
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

זהירות מחטטנים!!!!

35
מוזר שעניתם ל בהתקפה...ממש לא צפוי
נכון... יש לי 7 הודעות, מתוכם 2 דיווחים... כלומר, 30% דיווחים, 70% שטויות

מה היחס אצל שניכם ? רק בשביל הסקרנות תחשבו את זה...

אין לי טענות כלפי קשקשנים... הבעיה זה עם אלה ש"נותנים להם את הפורום" על מנת להרוס אותו

זהירות מחטטנים!!!!

36
אין צורך לעשות התחשבנות של הודעות, גם אם זאת היתה הודעתך הראשונה מאז שנרשמת,

זכותך לרשום את דעתך והיא לא נחשבת פחות מדעתו של אדם עם מאות הודעות/דיווחים,

קח בחשבון רק שאם אתה היית מנסה להתחבר לחשבון שלך, רק בשביל לגלות שמישהו ניסה לפרוץ אליו,

גם אתה כנראה היית מוצא את עצמך במצב רוח של "התגוששות".

זהירות מחטטנים!!!!

37
אוחצ׳ה כלומר אתה טוען שממרומי 2 הדיווחים שלך ובוא לצורך הדיון נניח שהם היו 100% מכלל ההודעות שלך יש לך זכויות יתר?
הפורום נחשב הרוס רק אצל טיפוסים אנאליים וחולי שליטה שלא מסוגלים להפנים שאפשר אחרת, אפשר לקיים פורום בו לא נובחים על אנשים בגלל שלא דיווחו חצי שנה או בגלל מכל סיבה אחרת, אפשר לקיים פורום בו יש קצת כאוס וקצת דיווחים, פורום בלי חטטנים בלתי נלאים שאוספים/פות פרטים עליך לתוך בסיס נתונים וכו׳ וכו׳

זהירות מחטטנים!!!!

40
מוסלי אחותינו,

קודם כל אנחנו מודים לך על שאתה קורא בשקיקה את כל מוצא פינו אתה פשוט לא מבין איזה כבוד זה שאדם בקליבר שלך הוא בסתר מעריץ שלנוצחוק
שמנו לב שלאחרונה ניקית את השפה שלך והתחלת להיות קצת פחות גס ואלים היתכן כי שטיפת המח אותה אתה עובר בפורום עובדת?

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”