כ # מסאג מטופז המלכה בעיסוי אירוטי למתקדמים# - דף 6 - סקס אדיר

# מסאג מטופז המלכה בעיסוי אירוטי למתקדמים#

51
אני לא מבין מדוע מהללים את טופז כאשר יש בחורות הרבה יותר טובות ממנה. לפני כמה ימים הייתי באורגים. היו שם 3 בחורות. קיבלתי פרטים משתי רוסיות לא מלכות היופי בלשון מעטה. טופז היתה ברירת המחדל שלי ונכנסתי איתה. 200 ש"ח עברו ידיים. חיכיתי 7 דקות בדיוק עד שטופז נכנסה. טופז לאלו שלו מכירים היא אתיופית, פנים לא יפות כל כך, רווח בין השיניים, גוף חטוב חזה מסולקן קשה. הטיפול כלל מסג כשאני שוכב על הבטן בשמן חם. אח"כ הסתובבה וליפפה את הכלי תוך שהתחת שלה מופנה כלפי בצד. תחת יפה אבל מעבר לא משהו. אותי היא לא גירתה כל כך . אחרי 15 דקות הכל הסתיים. תיקתוקיה אמרנו.
היא דרך אגב נחמדה, אבל לא כל כך דואגת ללקוח. בתיקתוקיה כולן מתקלקלות.בכי

אשמח להמלצות על בחורות חדשות שנותנות גיפ מלא.
דג שלא מזיין הוא דג מת

רשמים אמיתיים מחיפוש אחרי ריגושים אלטרנטיביים

53
דווקא בעיניי טופז לא נשחקה, אני מכיר אותה שנים, ותמיד אוהב את הטיפול שלה.
לכל בחורה יש מצבי רוח, בעליות וירידות, שמן הסתם משפיעים על רמת הטיפול, וייתכן שאותו יום שזיגי הגיע אליה היה יום פחות טוב שלה.

גם נכון שהבנות שם "לוקחות את הזמן" כשהלקוח נכנס למקלחת, אבל עוד לא קרה לי שלא קיבלתי לפחות 30 דקות ברוטו עד 40 דקות של זמן בחדר, לכן לגבי הרבע שעה קשה לי להאמין, אם זה נכון הייתי מדבר עם הפקידה ודורש עוד טיפול בחינם.

לכן גם לא נראה לי נכון לקרוא למקום מושקע כמו הספא בחולון "תקתוקיה", אבל כמו שאומרים "על טעם וריח..."
מחפש את הדבר האמיתי!

54
הייתי עם טופז לאחרונה,
נתנה את מלא הזמן ואף יותר, על אף שאיני חובב אתיופיות ומעדיף שחומות קצת פחות נהניתי מהחוויה.
העיקר לא עדן,
שוב עשיתי את הטעות האיומה בחרמנותי ונכנסתי לעדן אשר לא נתנה בכלל את הזמן, זרזה אותי לגמור מהר ודיברה שטויות כל הזמן, הגוף שלה נעשה דוחה מיום ליום ואפילו השדיים שהיו פעם יפים כבר נילושו הרבה ונראים כמו שק נפול.
מרחה עלי טון שמן העיקר שאגמור מהר ואתחפף והיא תוכל לקבל את הפרייר הבא.
הג

55
אבשלום לא כולם מרגישים נח לדבר עם הפקידה ולהתלונן על שרות אז זו לא באמת עצה שעוזרת - כמו כן היא מעידה על שרות רע ולא על שרות טוב, טופז נשחקה ואנחנו אומרים זאת מניסיון אישי היא הפכה מיכנית וחסרת רגש (כלומר נותנת בדיוק את אותו סט של פעולות עיסוי/בודי בלי לבדוק איך זה משפיע על הלקוח) את מי שזה מביא לגמירה מהר היא מתקתקת, אחרים כמונו היא נאלצת לסחוב מלוא ה40 דקות כי אנחנו לא גומרים מטיפול מיכני.

אנחנו כבר לא לקוחות שלה ובכלל בבודי מסאג' אין לנו כיום מומלצת.

56
אחים שלו, זכותכם לחשוב מה שאתם רוצים, לדעתי יש כאן גם עניין אינדיוידואלי, ואותה בחורה יכולה "לשדר" ולהתייחס באופן שונה ללקוחות שונים.
אני לדוגמא לא יודע איך היא מתייחסת ללקוחות חדשים, אבל אני כן יודע שהיא אף פעם לא תיקתקה אותי ( וזה בלי קשר אם אני גומר מהר או לא, כי אם בא לי לגמור כבר בתחילת הטיפול, היא ממשיכה לעשות לי גם אחר כך מסאז' עד גמר 40 הדקות ), אני גם לא מצפה ממנה לגוון ולשנות את אופי הטיפול, היא כבר למדה מה אני אוהב, וזה מה שמתאים לי, נקודה.

לא הרגשתי אף פעם שהטיפול שלה הוא מכאני וחסר רגש, אבל שוב, זה כנראה עניין אישי, וכל אחד מרגיש משהו אחר.

לגבי מומלצת בבודי מסאז' - אני זוכר שבזמנו המלצתם על נוגה ושרון מהספא ברחובות. גם זה השתנה בינתיים?
מחפש את הדבר האמיתי!

58
[QUOTE=אחים שלו גברים]נוגה עברה לתקתק בצורה גסה והיא ירדה ממולצת לאזהרת תיקתוק.
ולגבי שרון השרות עדיין סביר אבל מבחינתי זה כבר משעמם.
[/QUOTE]
אחים שלו?
יש סכסוך עסקי במבנה האישיות?

נפרדתם וחזרת לגוף ראשון יחיד צחוק???Shocked
I fart in your general direction

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”