כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 21 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

201
חזרתי מפאטיה עם בחורה משם ייבוא אישי מפאטיה יד 10 שנה 1991 משומשת במצב טוב......
ועכשיו ברצינות הגעתי לפאטיה אתמול, שום דבר לא השתנה, החדרים תפוסה מלאה, התקשרתי לבחורה מפעם שעברה, הגענו למלון מרוב חרמנות ישר ירדתי לה הכל נקי, היא ירדה לי בעודנו ב 69, המשכנו למיסיונרית והיה מדהים, יום אחרי משמע היום הבאתי אותה אלי לבנקוק עד עכשיו הכל זורם אבל כבר אין לי כח לזיין :(

203
טוב מכיוון שמצאתי סוף סוף אתר שאני יכול להעלות תמונות בחינם אז אני אצרף כמה עם כמה הסברים...
זאת הבחורה מסויי קאובויי

זאת הבחורה מסוקומביץ 78 שימו לב הן שתי בנות שונות חחחח

אחת השכנות שזיינתי כבר מלאוס

ושכנה אחרת בת 18 מס1 זאת שהתארסה לבחור בן ה 60
ויש עוד......

204
תודה,רובן נראות בכלל בעלות חזות יפנית השילוב בקטלני הוא חצי יפנית וחצי תאילנדית,התמונה לפני האחרונה הכי שווה,אבל העיקר שאתה נהנה
אצבע למעלה

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

206
טוב חברים לאור חוסר התגובות אני מניח שכבר אין עיניין בדיווחים אז אני אסיים בדיווח אחרון.
נסעתי ל סוקומביץ 78 ושמעתי לחבר מהפורום ובחרתי עפ החיוך ככה ידעתי שאין סיכוי שתהיה נפילה ואכן בת24 ב85 שח לשעתיים עם ישבן קולומביאני מדהים תמונה מצורפת

209
טוב המשך דיווח מהטלפון...
התחלנו במקלחת משוטפת ממציצה חשופה. וגמירה בדוגי ואז מספר שני לקח לי שעה לגמור דיי סבלתי אבל הייתי חייב לגמור פעם שניה. השארתי לה טיפ 20 שח והחזרתי אותה מדם המשחתי לדיסקוטק רקדתי עם סטודנטית בת 25. במשך שלוש שעות אנחנו שיכורים מוודקה ואנחנו רוקדים עד הבוקר מתנשקים ברחבה ליד כולםבבוקר אנחנו נוסים אלי לחדר. בלי להתקלח. ישר אנחנו שוכבים שנינו חרמנים ואיתה גמרתי אחרי 5 דקות משום מה כשזה בחינם גומרים מהר יותר ככה שזה מספר שלישי שלי ב שש שעות ישנים קצת קמים מקלחת משוטפת. שוכבים במקלחת בדוגי עם הסבון חחחח וממשיכם למיטה מספר רביעי .....
ואז נסעתי לפאטי הגעתי לשם בערב אחלתי משהו אמרתי אני ישן 5 דק ונרדמתי כל הלילה חחחח ככה שלילה שלם בפאטנה רק ישנתי....

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”