קישקשתא וסמבטיון קבלו לייק על תגובותיכם.
יקיריי, ידעתי שהרישום לפורום יציף אותי בהודעות ודיונים סביב העמוד שלי, אבל כנראה שפשוט לא ידעתי עד כמה.
אני מתנצלת אם פגעתי או גרמתי למישהו להרגיש לא בנוח עם הטקסט (ששונה), אלה סהכ מילים של תסכול מילדה שרגילה לפרסם את עצמה בצ'אטים ואתרים כמו אטרף ובננה וחייבת לחזור על הפרטים שוב ושוב ושוב כל שיחת טלפון שמקבלת. אותן שאלות... אותן תשובות... אותי זה קצת הצחיק, כנראה שיש לנו חוש הומור שונה... בטח למי שלא מכיר אותי עדיין. אני בחורה מאוד נחמדה
בכל אופן הבא נפתח דף חדש :)
בקשר לכל מי שטרח ודאג לזלזל בהיותי חובבת שליטה מנטלית - בגלל זה כתבתי שאני לא שיפחה רגילה בתשלום.
אני כנועה, צייתנית ומסורה לחלוטין. מבקשת להגשים את כל בקשותייך - בגבול היכולות שלי.
אני לא עושה אנאלי - אני לא יכולה. כי זה כואב!
גמירה בפה - אלא אם כן זה לקוח קבוע קבוע שאני מכירה, סומכת ויודעת שהוא שומר על עצמו בריאותית.
הצלפות קשירות - זה בכלל לא שליטה! אם מישהו רוצה להוציא כעסים על בנאדם אחר לא עדיף כבר רצח סדרתי? איך מתבטאת הדומיננטיות של הגבר באקט שכזה? כי הוא מכה? איך הוא בדיוק חושב שהוא שולט בי?
שליטה אמורה ללוות אותי עוד הרבה אחרי הפגישה שלנו. שארגיש שייכת. שאהיה בטוחה שאני בטוחה. ובתמורה - הוא יקבל את כל כולי.
יכול להיות שאני צריכה להישאר בכלוב (באתר!) ולא לעשות את זה בתשלום. אנשים שמגיעים מעולם השליטה מבינים את עניין השליטה המנטלית יותר לעומק.