כ ...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 8 - סקס אדיר

...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

71
סוף סוף מישהו הבין אם מי יש לו עסק,חתיכת חוצפנית,יהירה,את דורשת 1200 ש"ח
לשעה עם אחת כמוך במחיר שלך אפשר להביא 3 שנראות פי 2 יותר טוב ממך
את מקבלת פה פרסומת חינם ואת עוד מאיימת ומציבה לנו תנאים ומדבר בטון כזה מתנשא של צאו לי מהפוסט ואל תטרחו להגיב בכלל
בנתיים את זאת שהופכת למטרד
מעניין מי הפראייר שיהיה מוכן לשפוך 1200 ש"ח עליך!

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

72
מבקר המדינה - אולי לא הגיב הרבה אבל טיפוס קטלן הוא בטח לא
עברתי על כל 6 תגובותיו ולא מצאתי בהן קטילות חסרות רסן
ומהודעתו כאן עולה בעיקר דבר אחד - חוסר שביעות רצון ואכזבה מהברזה של בחורה, שאם איני טועה רק תיקתוק מופגן יכול לגרום לאכזבה קשה יותר.

[QUOTE=מבקר המדינה]ועוד בנושא הזלזול - עם הגברת תיאמתי פגישה להיום מבעוד מועד. טלפון שעתיים לפני הפגישה המיועדת, קיבלתי את האישור וההכוונה הגיאוגרפית ופילסתי דרכי למקום בשעות העומס על כבישי ת"א.
טלפון נוסף לגברת כאשר הייתי כבר מתחת לביתה כדי לקבל אישור לעלות - אין מענה. שולח הודעה, מנסה שוב לתפוס אותה בטלפון במשך כחצי שעה - נאדה. אפס זמינות, אפס רצינות כלפי הלקוח.

כל אחד שיפרש את זה בדרכו שלו. עם בזבוז הזמן, הדלק והעצבים אני יכול לחיות, אבל אם היו מבריזים לי אחרי דילול שיער הערווה - אז באמת הייתי מתעצבן :)
[/QUOTE]

[QUOTE=ליה מורנו]
למבקר באופן כללי מסתבר - יקירי, מבינה את התסכול שלך שנובע מחוסר ידיעה למה שלא אענה לך אם קבענו. יש לכך סיבה מוצדקת.
אבל כשנדלק לי סופסוף הפלאפון ובו זמנית נכנסתי לפורום וראיתי את התגובה שלך - כבר לא ממש התחשק לי ליצור קשר כדי להתנצל להסביר ולנסות לפייס אותך.
כלומר, עד כמה קטן צריך להיות כדי ממש להיכנס לפורום סקס ולנסות להכפיש שם של ילדה על סמך שום דבר. על סמך חוסר ידיעה מוחלט.
[/QUOTE]

ליה - אחרי הברזה שכזו ניתן להסדיר דברים בנייד בשיחה כנה , או בה"פ , ואפילו אם בחר המבקר להעלות את טרונייתו בפורום לעיני כל, הדבר האחרון שראוי ורצוי לעשות , זה לקטול אותו על תלונה שמנקודת מבטו מוצדקת לחלוטין, ולדעתי גם מוצדקת בעיני חברים רבים, כי כרובנו אם לא כולנו שונאים הברזות אבל ממש שונאים.

סמבטיון2011-11-25 17:05:28

73
אדמין היקר,
אני קורא ולא מאמין.
לדעתי אתה צריך לעשות מעשה ולהשעות את הבהמה הגסה הזו באופן מיידי מהפורום.
ממש המקרה הקלאסי של אחת שיורקת לבאר שממנה היא אמורה לשתות.
חצופה!!!
היא כבר קיבלה את ההזדמנות השנייה ומוססה אותה.
קישתא
I fart in your general direction

75
רימינג, חולק עליך.
השעייה מיידית.

אין לה זכות קיום בפורום.

הוכנסה אחר כבוד ומתנהגת כנטולת כבוד.

יש לה פוטנציאל הרסני.

מכניסה נוגרות על ימין ועל שמאל, משתמשת בשפה מזלזלת בחברים כאן,

מתנגחת ומתגרה.

זונה בת 19 (שהשתמטה משירות צבאי כנראה), שטרם הוכיחה עצמה, עם תעריפון של עשירון עליון והתנהגות של כלבה.

זה בדיוק המקרה בו צריך להעיף אותה מהר מכאן ובכך ליישם הפקת לקחים ממקרים עברו.

אם לא נתאפס מהר, היא תעבור את שרון בדילוגים קלים.

אם היא רוצה להגיב למישהו שתעשה זאת בפרטי, כל עוד לא נחסמה על ידו.
gunner2011-11-25 18:24:14
I fart in your general direction

76
[QUOTE=superman1979]חוץ מאשר התמונה עם השימלה הכחולה כדאי שיהיו לך עוד תמונות תואמות(ואני לא מדבר על התמונות בשחור-לבן שבהם הגוף נראה כמו של אישה בת 40 עם כל הכבוד),איזו מן שפחה את אם את לא מוכנה לאנאלי,גמירה בפה וכ"ו שזה הדברים הבסיסים לאדון השולט בשיפחה ועוד ב 1200 ש"ח תגידי לי השתגעת במחיר כזה הינו מצפים להרבה יותר!![/QUOTE]

אכן, תגובותיה היו מוגזמות ולא פרופורציונליות ומן הסתם הבריחו לקוחות פוטנציאליים

אבל לדעתי, הרגישה מותקפת ונכנסה למגננה, בעקבות קבלת הפנים

של שוטה הכפר הקריפטוני,

אם יש מישהו שצריך להודות לו על המצב שנוצר, זה רק לו,

כאילו שאם היתה שמה תמונות אחרות וגובה רק 300, הוא היה הולך אליה.

נ.ב היא לא ידעה כנראה שלא מתייחסים אליו פה.

קישקשתא2011-11-25 18:41:43
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

77
כרגיל, כל פוסט הופך למלחמת כל בכל, אם כי הפעם לפותחת השרשור יש אשם תורם כבד.
הניסוח האומלל הראשוני, וחוסר הבנתה הבסיסי לגבי אינטראקציה עם חברי הפורום מצביע על שני דברים: גילה,דהיינו 19.

שנאמר: מי שהולך לישון עם ילדים, שלא יתפלא שהוא קם רטוב בבוקר. גם טענתה שסופרמן נושך כריות, נו באמת? המורה הוא אמר לי,המורה הוא עשה לי. אם היא באמת כל כך כוסית, ויש לה מספיק לקוחות קבועים, היא הייתה פותחת כאן פוסט?!

לדעתי הילדה פשוט רואה בנו טרף וכסף קל ותו לא.

ובכל מקרה, 600 ש"ח ללא אקסטרות סבירות כגון הקצפה/אנאלי לא כוס התה שלי. שתחפש תיירים אחרים. זה ממש לא המקרה של

בזבז ושגול כי מחר נמות.

דון קיחוט
הון ואון יחד לשלטון

78
חברים יקרים,
מדובר בתסמונת תגובת יתר של בחורה שאיננה משופעת בעודף בטחון עצמי והתנהגותה ההפכפכה מזכירה את גיל ההתבגרות ,כאשר היא מרגישה מותקפת .מצד שני אין כאן שויון כוחות כשרבים ובוגרים תוקפים אותה על ההשתטויות שלה.לדעתי עלינו להניח אותה לנפשה,יש ויהיו דיווחים עליה וימים יגידו מה יעלה בגורלה.
דרור200

79
גאנר ידידי היקר,
תחזור בך בבקשה

סוף סוף אני ממש נהנה כמו שלא נהניתי מזמן אמילי.

אותי הגברת ממש מצליחה להצחיק עד דמעות וזה ממש נדיר.

שפחה מנטלית, חלום לגבר סאדיסטי כמוני

זה באמת בידור ולא חומר לעוס של שרון המתאמצת להיות מקורית.

אם כול הערכתי להומור של קשקשתא, אותי הגברת מצחיקה הרבה יותר.

80
היום לאחר התגובה הקיצונית שלה מייד שלחתי לה הודעה פרטית ואמרתי לה שכדאי לה שתמחוק את זה ושתפתח פוסט חדש שבו היא תתנסח בצורה יפה אחרת לא יהיה לה סיכוי פה.
היא לא הקשיבה לעצתי, להפך ענתה בגסות לרימינג שניסה לעזור לה...

זה קצת שחצני להגיד "אמרתי לך" אבל במקרה הזה אחרוג ממנהגי...אמרתי לך

אגב ליה מחקה את כל החלק על השפחה.

ועוד אגב אני גם חושב כמו דון קיחוט שאין לה כל כך הרבה לקוחות אחרת היא לא היתה מפרסמת פה, אבל פה כבר אין לה סיכוי...

סגנון הכתיבה מראה על רמת הסבלנות שלה, ובנוסף הברזות בלי לתת הסברים ועוד לתקוף את המסכן שסתם בזבז זמן וכסף על הנסיעה...

לקבל הזדמנות שלישית זה כבר לא קל...
לופין2011-11-25 23:51:56

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”