כ ...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 18 - סקס אדיר

...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

171
איצטגנין וערבה.

אני שמח לראות שמישהו יכול להיות עדיין אוביקטיבי לגבי הבחורה.

נכון... אני הייתי בשקט עד עכשיו והסיבות הן בגלל שאני האדמין..... אני מנסה להיות אוביקטיבי כמה שאני יכול.
מה שנעשה כאן זה מהצד נראה כמו לינץ נגד אדם אחד שמחזיר מלחמה כדי לשרוד.

עכשיו:
אני מדבר וכולם להיות בשקט!!!חיוך

ליה דיברה איתי לגבי פתיחת הפוסט שלה בטלפון, הטלפון שלה כל הזמן התנתק ולא יכלנו לדבר, לבסוף היא דיברה איתי מהטלפון הפרטי שלה, והסבירה לי שיש לה בעיות בטלפון והיא צריכה לסדר אותו.
למחרת קרה מה שקרה עם המבקר, ואני יודע בוודאות שהיא לא עשתה את זה בכוונהוכנראה שפשוט הטלפון שלה שוב התנתק.
נכון... אולי התגובה שלה הייתה יכולה להיות יותר טובה אבל אני אומר לכם שזה לא בכוונה.
אהבתי שקישקשתא לקח את המושכות וכתב סוף סוף דיווח חיובי ואמיתי על הבחורה, ויש עוד שאני יודע שהיו איתה ומאוד מרוצים והגיע הזמן שידווחו.
אתם לא מכירים את הבחורה ואני אישית יצא לי כבר כמה פעמים לדבר איתה ואני בטוח שכשאתם תכירו אותה תראו אדם אחר ממה שחשבתם עליה בגלל מה שכתבו כאן כמה שאפילו לא הכירו אותה.
ליה היא בחורה צעירה ולא מוותרת על עלבונות ומחזירה עלבונות בחזרה על ההתקפות שעשו עליה.

אני מבין אותה ואני מבין שאתם גם לא רגילים לזה שבחורה מחזירה לכם ולא מורידה את הראש כדי לא לפגוע בפרנסה שלהן.

תחשבו על מה שקרה כאן תקראו מחדש את כלללל הפוסט הזה ותגידו לי אם אני לא צודק.

אדמין
הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

172
אדמין - אתה טועה!
טועה בענק!

כאשר אדם מגיב כפי שהיא הגיבה, זה מראה על טיבו ועל אופיו.

כבר שנו רבותינו בעבר הרחוק שאדם ניכר בכיסו, כוסו וכעסו.

זה שהילדה הזו היא אולי זיון טוב כשהזין עמוק בתוכה, מזכיר לי את הבדיחה על הפולניה ששאלה את החבר המרוקאי שלה לקראת סיום הזיון, כשהוא כולו נרגש לקראת הגמירה:

נכון משה, שבכל זאת יש בי משהו טוב?

והוא, תו"כ גמירה מודיע לה:

כן, כן. אני כבר מוציא אותו...

היא, את יחסי הציבור כבר עשתה לעצמה.

לא מדובשה ולא מעוקצה.
I fart in your general direction

175
גאנר, כאן פורום סקס, שבוחן את ביצועי המיטה של הנערות... לא את אופיין.
לא מתכוונים להתחתן איתן. רק סקס, והביתה.

לא מתאימה לך - אל תלך, אבל כל תשפוכת המילים בתגובות, רק כדי להוכיח לנערה כמה אתה חזק ממנה בהקלדה - מיותר.

'אוהב סבתות' ו- almoni2009 - אתם מלקקים לגאנר !
המגביה עוף - ירחיק ראות

177
רבותי אני אגיד רק דבר אחד יש הרבה בחורות שיודועות להתנסח ולהתנהל בפורום זה אבל לוקות בדברים אחרים אני בהחלט מקווה שאצל לייה ההיפך הוא הנכון אני בהחלט חושב שהיא צריכה יד מכוונת לגבי הפורום הזה אבל זה לא הדבר הכי חשוב בעולם תסכימו איתי תתנו קצת הנחה לגילה הצעיר

178
[QUOTE=אוהב סבתות]חוזה לך ברח,תמשיך לקטול אותנו ותשארו רק אתה והאדמין כאן בפורום.אצבע למטה[/QUOTE]
כי הם מעיזים לכתוב את מה שהם חושבים? תתבייש לך תרח זקן וממורמר. אתה יצור עלוב.
ועוד לצאת על האדמין? אין לכם גבולות?
כל יום הוא יום האהבה. peace V

Well, I'm nothing but trouble, babe

Not since the day that I was born

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”