כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 22 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

215
כולם משמיצים - אבל אחרי שקראו את הדיווחים...
אפילו שנשבעו שלא קוראים מעולם.

תאוריות הקונספירציה המשויכות לעמית - עדיין משתוללות...

משתמש לא יכול לפתוח שני משתמשים מאותו מחשב - מאחר והמערכת מזהה את כתובת ה- IP שלו, ומיד יתגלה. משתמשים כאלו נדחים ע"י המערכת.

(אפשרי רק משני מחשבים שונים תחת ספק שונה).

לשרון יש רק מחשב אחד.

ו...עוד משהו. גם 'הטוחן' לא היה פיקציה. וידאתי זאת עם אחת שנפגשה גם איתו וגם עם עמית.

אתם יכולים להרגיע עם סיפורי המעשיות (אשל"ג, לתשומת ליבך הפרנואידי).
המגביה עוף - ירחיק ראות

218
[QUOTE=קישקשתא] [QUOTE=Enigma]בחור אמיתי עם סיפורים פיקטיביים
[/QUOTE]

בדיוק כך!
[/QUOTE]
לי יש תאוריה יותר מורכבת ומתוחכמת (לא תאוריה מתוחכמת, העלילה) עם כמה חיזוקים, אבל לא לפרסום בפומבי.
אשמח מאוד אם לבלה אגיד מה המוצא שלו, וגם איב תגיד מה המוצאה של הבחור שהיה אצלה.

219
ערבה אנושית, למוצא שלי אין כל קשר להיותי לקוח של שרון ולכתיבת הדיווחים מהביקורים שלי אצלה.

איב לא תוכל להגיד לך מה המוצא שלי, אני מאמין שאתה מבין למה.

מה שכן סיקרנת אותי עם התאוריה המורכבת והמתוחכמת שלך, אז תן לי סיבה אחת למה לי לספר לך על המוצא שלי?
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

220

וונדר וומן ובאטמן בזיון פרוע על האופניים Evil Smile

http://indomitablyirresistible.files.wordpress.com/2009/12/bm-and-ww1.jpg

היה זה יום רגיל ושיגרתי כאשר וונדר וומן ישבה בסלון ביתה על הספה בדיוק כאשר בעלה ספיידרמן יצא כדי לתקן את האוטו. וונדר וומן החליטה לנצל את הרגע ולקרוא למאהב שלה באטמן שבניגוד לבעלה יודע לתת זיון טוב Evil Smile קריצה

צילצול מהיר לבאטמן וכעבור כמה דקות הוא כבר עמד במפתן הדלת שלה ודפק בה חיוך גדול

וונדר וומן אהובתי פתחה לי את הדלת בחולצה פרחונית יפייפיה וחצאית כחולה מטריפה! שלא לדבר על חיוך מיליון הדולר שהיה על פניה היפות כשראתה אותי חיוך גדול

התחבקנו והתמזמזנו כבר בכניסה ועד שהגענו לסלון היד שלי כבר הייתה בתוך תחתוניה... ליטפתי בשקיקה את הכוס הרטוב והחמים שלה והיד שלה ליטפה את מפשעתי עד שכמעט נהייה לי חור במכנסיים צחוק

"כמה טוב שבאת באטמן, סוף סוף יהיה לי זיון טוב! Tongue כבר שבוע שבעלי לא מספק אותי..." אמרה וונדר וומן ונצמדה עם ישבנה אל מפשעתי...

"אני מקווה שבעלך לא יפתיע אותנו באמצע... למה אני הולך לזיין אותך כהוגן אם אני כבר פה" Evil Smile אמרתי לוונדר וומן תוך כדי שאני מנשק את צווארה וממזמז בידי האחת את הכוס שלה ובידי השניה את השדיים שלה.

וונדר וומן שהרגישה את הבליטה הגדולה במכנסיי הסתובבה במהירות והתחילה לפתוח את הכפתורים... אחרי שהיא חילצה את הזין הקשיח מתחתוניי היא נשענה לכיוון הזין והתחילה למצוץ לי בשקיקה במציצה חמה ורטובה! Tongue היא אפילו לקחה בפיה את שתי הביצים החלקות שלי בבת אחת... (חחח אין לי מושג איך שרון הצליחה צחוק קריצה)

בזמן שהיא מוצצת, היא הרימה את החצאית שלה למעלה ונענעה את ישבנה מצד לצד כדי שאני אתענג על ישבנה שהשתקף במראה הגדולה שהייתה מולנו.

המשכנו להמזמז ולהחרמן בעמידה תוך כדי שאני מוריד ממנה את החולצה, החזיה, החוטיני השחור והחצאית... כשהיא נשארה ערומה לגמרי מצצתי בשקיקה את פטמותיה הורודות והזקורות ואז ירדתי בנשיקות מטריפות מצווארה עד לישבנה והתחלתי ללקק בין פלחי ישבנה הרכים... גררררררררר איזה מקום טוב זה להיות בו Tongue

אחרי שוונדר וומן התאוששה מהרימינג שהענקתי לה היא נשכבה על המיטה ופיסקה את רגליה לצדדים, ורצתה רק דבר אחד... לגמור מהלשון השובבה שלי! חיוך גדול

וכך כמובן היה! אחרי שליקקתי לה כמו שהיא אוהבת היא גמרה ברעידות חזקות והתמוססה על המיטה כשעל פניה מרוח חיוך גדול של סיפוק ועונג חיוך גדול

נשכבתי בין רגליה כשראשי מונח על בטנה למנוחה קלה והבטתי בפניה היפות כשהיא מחייכת אליי. במהרה החיוך הפך לחיוך ממזרי והיא כרכה את רגליה סביב צווארי ונלחמה בי עד שהפכה אותי על הגב והתחילה לזיין לי ת'פנים עם הכוס המתוק שלה... יאאאאממממייייי Tongue

אחרי שהשובבה נרגעה קצת היא נשכבה עליי ב-69 והתחלנו לענג זה את זו בשקיקה בסקס אוראלי מדהים! Tongue

אבל אז תוך כדי המציצות והליקוקים ההדדיים לפתע נשמע צילצול בדלת! Shocked

"פאק זה בטח בעלי ספיידרמן! אנחנו חייבים לברוח מפה! בוא מהר נצא מהחלון וניקח את האופניים שלי!" צחוק צעקה וונדר וומן והתחילה לרוץ לכיוון החלון...

רצתי אחריה ואחרי שברחנו מהדירה דרך החלון הגענו לאופניים. יש רק זוג אופניים אחד אז מה עושים? קריצה

התיישבתי על האופניים ואחזתי בכידון, וונדר וומן התיישבה עליי שהניחה את כפות רגליה על הדוושות. כמובן שכשהיא התישבה עליי הזין שלי החליק לה לתוך הכוס Tongue צחוק נתנו גז ורכבנו על האופניים תוך כדי שאנחנו מזדיינים צחוק (התחלנו לרכוב על האופניים מהמרפסת של שרון לכיוון הסלון ובהמשך למסדרון. התיישבתי על המושב אחזתי בכידון וייצבתי את האופניים עם הרגליים. שרון התיישבה לי על המפשעה ככה שהזין שלי נכנס לה לכוס ואת הרגליים שלה היא הניחה על הדוושות ואחזה בכידון. פשוט נתתי דחיפה עם הרגליים לאופניים ושרון קיפצה לי על הזין תוך כדי שנסענו בדירתה... זה היה מצחיק ומהנה בטירוף! צחוק זיון על האופניים תוך כדי נסיעה, באמת שאין דברים כאלה Tongue צחוק)

אחרי כמה דקות של זיון ברכיבה (עשינו כמה סיבובים בסלון צחוק) על האופניים ראינו כמה מטרים לפנינו שיח (מיטה) החננו את האופניים ורצנו לשיח כדי להמשיך שם את עיסוקנו קריצה

למזלי וונדר וומן קפצה במהירות על הזין שלי עם הכוס החם שלה לפני שהוא הספיק להתקרר צחוק קריצה

היא רכבה עליי במרץ ולפתע נצמדה אליי חזק... חשפה את שיניה והתחילה לנשוך אותי בצוואר ללא הפסקה צחוק ואז היא עברה לאוזניים... ואיך שהיא אכלה לי אותן... אין דברים כאלה! צחוק צרחתי כמו מטורף! צחוק צחוק צחוק

המשכתי לזיין ת'נמרה הטורפת במרץ בכוס מלמטה וממש נכנסתי לאטרף והתמוגגתי מכל רגע Tongue

בהמשך היא התיישבה בדוגי בקצה המיטה ואני חדרתי לכוס החמים שלה כשאני בעמידה... הזיון היה פרוע במיוחד וכמעט יצא עשן מהכוס צחוק קריצה

נעמדו והזדיינו במרץ בעמידה כשוונדר הנמרה הסקסית נשענת על השיח (השידה) גרררררר Tongue

נשכבנו שוב על הרצפה (מיטה) ודפקנו זיון חזק ביותר בכפיות תוך כדי סטירות הדדיות על פלחי ישבננו צחוק (זה מדהים שאפשר לראות את הזיון בפוזה הזאת במראה הגדולה מול המיטה! Tongue)

אחרי כמה דקות של זיון נמרץ בכפיות עפנו לעבר שיח אחר (הספה) והמשכנו את הזיון הנמרץ שם... היה ממש לוהט ומדליק! הזין קשיח, הכוס רטוב וכולם נהנים חיוך גדול קריצה

אחרי כמה דקות ירדנו לדוגי (על המיטה) והשתוללנו כהוגן בזיון פרוע במיוחד שלא לומר בריקוד נועז של הזין שלי בתוך הכוס של הנמרה החייתית שלי Tongue קריצה

גמרתי בעוצמה אדירה בכוס החם של וונדר וומן שהייתה מבסוטית שקיבלה ת'זיון של החיים שלה! Tongue קריצה עפה לגמרי כמו שאומרים צחוק קריצה

איזה באסה עכשיו היא הייתה שוב צריכה לחזור לבעלה שלא מזיין אותה היטב צחוק קריצה

"אני מקווה שנתראה עוד, אחרי שאני אצא בשלום מהמפגש עם בעלי" Shocked צחוק אמרה וונדר וומן וחזרה הבייתה בנסיעה על אופניים בעירום צחוק

אני בתפקיד ספיידרמן Evil Smile

שכבתי על המיטה כשאישתי נזכרה סוף סוף לחזור הבייתה... ידעתי שהיא בגדה בי עם באטמן
כי כשחזרתי הבייתה מוקדם מהצפוי ראיתי אותם נמלטים ערומים דרך החלון צחוק אבל החלטתי לשחק את עצמי כאילו אני לא יודע ולראות איך החתולה החרמנית שלי תלקק לי... תרתי משמע צחוק קריצה

היא נשכבה עליי ב-69 ואחרי כמה דקות של ליקוקים ומציצות הדדיות הכל צף החוצה... אני האשמתי אותה בבגידה והיא האשימה אותי שלא סיפקתי ת'כוס הרעב שלה ולא זיינתי אותה כבר שבוע צחוק

זה נשכח די מהר אחרי שאישתי הלא היא וונדר וומן המדהימה רכבה על הזין שלי במרץ ונשכה אותי באוזניים! Shocked צחוק

בהמשך פינקתי אותה במה שהיא חשקה בו כבר שבוע... זיון טרמפולינה מהנה במיוחד! Tongue

צהלות השמחה שלה נשמעו בכל הבית בזמן שהקפצתי אותה במרץ על הזין שלי Tongue צחוק

אבל מה שסיפק את אישתי יותר מכל זה לקבל את הזרע שלי לפיה המתוק! ואחרי כמה דקות של מציצה נפלאה היא קיבלה את הכל לפיה עד הטיפה האחרונה ולבסוף אפילו אמרה: "ספיידרמן" בפה מלא ובחיוך שובב חיוך גדול קריצה

סוף טוב הכל טוב אפילו שהיא התחילה לאיים עליי שתמשיך לבגוד בי אם אני לא אספק אותה מינית... צחוק אההה כלבה קטנה ולא ממושמעת שכמותה! אני אצמיד לה קורי עכביש לכוס ואז נראה מה באטמן יעשה Evil Smile צחוק קריצה

סוף

אאוווווווהההה שרונוש... זאת הייתה נסיעה פרועה במיוחד הא? Tongue Tongue Tongue קריצה

גררררררררררררררר Evil Smile

Heart Hug

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”