כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 22 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

212
אחלה תמונות ודיווח .
לגבי העלאת תמונות כתבת שמצאת סוף סוף שרת חינמי.
אני מעלה לפייסבוק שלי,מגדיר רמת פרטיות(רק אני) ,ומשם גורר את התמונות לפוסט הרצוי.
אבל כל אחד ושיטתו.

ותמשיך לדווח אחרת מה ישאר כאן ?
אני אספר לחברים שהסבתות עושות לי סמיילים עצובים בסקייפ כדי שאבוא?
הם כבר שבעו מסיפורי סבתותבכי

214
שחר!!!!!! יגנוב מה אתה רוצה להרוג את הפורום?
יש אנשים שנכנסים לפורום הזה רק בגללך, כי אוהבים את הדיווחים שלך!!
אוהבים את הבחורות שאתה שוכב איתן!!!
ואוהבים אותך תמשיך לדווח ואל תבאס !!!!!!
דרך אגב הבטחתה מדריך לסוחר המתחיל בבורסה, אתה תקיים??מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה

215
[QUOTE=אוהב סבתות]היי היי יש עניין רב בדיווחים שלך שחר.
אתה המלךמוחא כפייה
פשוט לפעמים חובטים במגיבים כאן Evil Smile.
תמשיך אצבע למעלה

[/QUOTE]

אני גם מצטרף לבקשה.
אני בטוח שאני לא היחיד בפורום שנורא נהנה לקרוא על מעלליך בתאילנד.
כל פעם שאני מבקר בפורום, אחד הפוסטים הכי מעניינים שאני נכנס לראות עידכונים הוא הפוסט הזה,
ובטח עוד בתקופה האחרונה כשהתחלת להעלות תמונות חיוך.
פשוט להיכנס, לקנא, לרייר, ולפנטז על ביקור של כמה שבועות פעם בתקופה יותר מדי ארוכה.
שאפו מוחא כפייה.

216
טוב חברים חזרתי מחודש בתאילנד
החברים הגיעו יום לפניי התחלנו בפאטיה הם כבר מרוקנים בחדר רק אני חרמן מת בבית זונות הכי גדול בעולם
יוצא לי להיסתובב מרגיש הכי בבית בעולם .. נכנס לאיזו סימטה בוולקין סטריט חורה קומפקטית קוראת לי היה לי חזה גדול
אני מפרגן קונה בירה אומר לה תזמיני מה בא לך מתחילים לדבר על מחיר לא יורדת חצי באט אני חרמן מת אומר כוס אומו יאללה בואי
היא אומרת אתה צריך לשלם את כל הסכום לבר אני אומר לה אני ישלם לך במלון .... לא מסכימה קיצר לא שאלתי אפילו כמה עולה מה שהיא הזמינה .. שחק אותה טמבל אומר לה שלום מתחיל ללכת שילמתי על הבירה שלי בהחלה כבר
יוצא לי ליידי בוי 2 וחצי מטר עם שמלה ורודה ונעלי עקב אומר לי אתה צריך לשלם מיתווכח איתו על המחיר רצה איזה 2500 באט הורדתי אותו ל250 ... חזרתי למלון עם טראומה שכמעט אכלתי מכות באיזה סימטה מליידי בוי הפסקתי לשחק אותה גנגסטר

לא הכרנו את האזור היינו במלון של ערבים מכל העולם השפענו עליהם שאנחנו איטלקים החברים היתעוררו עשינו סיבוב לא מצאתי כלום
מעניין ... עדיין מנסה לאכול את תאילנד מי נגד מי פה
יושבים בלובי החיצוני של המלון בחוץ עם איזה כוותי בחור בן 30 מלא בכסף מדברים איתו
פיתאום באה מישהי קטנטונת חמודה נידלקתי עליה לא ידעתי שכולן זונות שם לא משנה מי היא והיתביישתי לקרוא לה
אני עושה לכוותי תיקרא לה שאל אותה כמה
ההוא כבר מדבר תאילנדית שוטף אומר לה שהוא דוד שלי שתפנק אותי לקחתי אותה לכל הלילה ב1000 באט מחיר רגיל
היא מספרת שהיא לא זונה והיא עובדת בסלון שיער ... אחרי זה הבנתי שכולן מספרות את אותו סיפור מדליק שהיא הייתה בגילי
הרגשתי כמו חברה לכמה שעות שלא בא לך עליה אתה מעיף אותה
גמרתי במציצה לא הסכימה בפה שמתי גומי אחריי זה הכנסתי לה אותו שהיא ישנה היה כייף היא רכבה עליי עם הכוס הקטן שלה .. פעם שלישית כבר היה בוקר היא כבר חצי מאוהבת בי מכל הפוליטיקה הסכימה לקבל שפריץ בפה רשמה לי את המיספר שלה
ביקשה שאתקשר והיא לא תיקח כסף ... ניפרדנו כידידים

217
שחר,
גם אני מאד אוהב את הדיווחים שלך. אמנם אני לא מגיב, כי אין לי מה להגיד בנושא ולא זיינתי בתאילנד,

אבל אני אוהב את הכתיבה שלך וכיף לקרוא את דיווחיך.

אני מבין את הצורך הטבעי לקבל תגובות וגם אני כשאני כותב דיווח, אני מקווה שיגיבו ושאקבל מחמאות.

אבל אתה יכול גם לראות כמה צפיות יש לפוסט שלך ולנפח לעצמך את האגו, כי מגיע לו ולך...

תמשיך לזיין, לדווח לעורף וגם התמונות מוסיפות מאד.

אבוד

218
זה לא שאני לא אוהב את הדיווחים שלך... אלא שהם גורמים לי לגעגועים שמעלים דוק של דמעות בעיני...
וממריצים את הרצון לחזור לגן העדן לגברים...

אבל, ראבק, תן תמונות יותר מגרות... לא רק חצי פרצוף או איזו זוית קטנה של תחת...
המגביה עוף - ירחיק ראות

219
ממשיך הגעתי לצאנג מאי אין לי מושג פה פעם ראשונה.... אני אשמח אם מישהו מחברי הפורום יוכל לפרגן לי בטלפון של פרטית בצאנג מאי....
אז הדבר הראשון שעשיתי לקחתי טוק טוק. והוא לקי אותי למקום מדהים מחוץ למרכז סוג של באר יומי עם חדרים. ניסו חהשחיל לי שזה 150 שח אז ישר פניתי לאיטלקי שהיה שם ואז הבנתי שזה 65 שח כולל הכל וכולל חדר... טוב הייתי די חרמן לצערי והראשונה שישבה לידי התחילה לעשות לי ביד דרך הגינס כשאנחנו יושבים בבר אז אמרתי טוב יאלה אני נכנס איתה
תמונה מצורפת

ואז כשיצאתי מהחדר פתום אני קולט ים כוסיות חחחחח הגיעו אחרי שנכנסתי ואחת מהם ישבה עלי וחירמנה אותי כל הזמן קבעתי איתה ללילה למועדון הספייס.....
אז המקום הוא מדליק כי לא מנסים לתקתק אותך ולא מנסים לדחוף לך עוד משקאות והבנות שם חירמנו אותי במשך שעה ולא ביקשו משקה רק שאני אחזור מחר...

המקום נמצא בסוי תשע רחוב נימן המין

עכשיו זה הולך ככה הבטחתי לאחת מהם שאני לוקח אותה לבנקוק והיא צפגש איתי ב12 עד אז יש מקום גוגו שניקרא foxy lady זה גוגו אני ילך לשם ב 21 ימשיך משם לספייס הישן ולספייס החדש הבנות מסיימות לעבוד ב12 בלילה בבארים וזזות לספייס שם אני הולך לצוד הלילה... תאחלו לי בהצלחה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”