כ האחיות ליסה וכריסטינה - דף 2 - סקס אדיר

האחיות ליסה וכריסטינה

14
[QUOTE=rd06]גאנר- "ערבה" הוא לא היחצ"ן שלהן ,בכלל...Shocked

הוא הפטרון שלהן....צחוקצחוקצחוק

יש לו ברכב כפתור מיוחד שכתוב עליו "ליסה & כריסטינה" -מרגע שלוחץ,הרכב עובר ל"נהג אוטומטי"

[/QUOTE]
אתה לא יודע עד כמה אתה צודק.
שמתי תמונות שלהן בGPS ומסתכל כול כמה דקותצחוק

האחיות ליסה וכריסטינה

15
אצטרף גם אני לברכות ביום הראשון לפרסום - שתצליחו בשלב זה של החיים והעבודה, עד למיצוי ולמעבר לשלב הבא.
אצל ליסה ביקרתי, ונהניתי מהארוח שלה. צעירה חמודה וקומפקטית, שרות לבבי ומתמסר, דייקנית מבחינת זמנים. כדי להנות משעת הארוח במלואה המבקר צריך לתכנן את הפעילות מבחינת עיתוי הגמירה/גמירות - כמו אצל כל מארחת פרטית.

האחיות ליסה וכריסטינה

18
[QUOTE=rd06]
המון הצלחה ! ברוכות הבאות לפורום !!מוחא כפייה

ערבה אנושית !!!

זה אמור להיות הדיון שלך!! צחוק

הייתי בעבר עם ליסה (האחות הצעירה) ודווחתי .

בזמנו המלצתי עליהן לערבה-השידוך הצליח מעבר למשוער..צחוקצחוקצחוק

לטעמי , ליסה מומלצת מוחא כפייה (עם כריסטינה לא הייתי ).

[/QUOTE]

אמת לאמיתה שהתעייצתי עם rd06 לפני שפניתי לאחיות.

רציתי להבין את דבריו אל כריסטינה וליסה.

אני תמיד מקבל דיווחים שלו כאובייקטיביים ביותר עם הבנה שלכול אחד שיקולים משלו.

אחרי הסבריו, החלטתי ללכת על underdog כמו תמיד בחיי. הלכתי לכריסטינה.

ולא טעיתי.

אני אוהב את שתיהן, שתיהן נהדרות, נותנות חוויה של מאהבות אמיתיות, אבל דוקא בגלל זה, שאיתן זה לא סקס נטו, אלה חוויה ארוטית (ועבורי גם אישית) עשירה מאוד, אני מעדיף את כריסטינה.

מהר מאוד הרגשתי ששעה לא מספיקה לי איתה ועברתי למפגשים של שעתיים.

אין לי זמן בסוף שבוע הזה, אולי במוצאי שבת אכתוב על כריסטינה בנפרד מהצמד אחיות.

האחיות ליסה וכריסטינה

19
עוד כמה הבהרות לפני שאני כנראה אשטוק ליומים בכי

הן אחיות אמיתיות, אני מכיר אותן מצוין מחוץ לעבדותן.

גם התמונות שלהן אמיתייות.

כבר כתבתי שהן צולמו 15 דקות אחרי שסיימנו פגישה עם כריסטינה. נפגשתי עם הצלם הנהדר שצילם אותן (דרך אגב, אם האדמין היה יודע שהצלם דיבר איתי, ספק אם היה שם תמונה של זקן עשיר ולא סימפטי בפוסט על ליהTongue)

התמונות ללא פוטושוף, הן פשוט מאוד מקצועייות ואפילו אמנויות. אני מכיר יותר מדי טוב גם גוף של כריסטינה וגם גוף של ליסה.

נכון שכריסטי בבגדים רגילים נראית כבת שכן, אבל איזה יופי מתגלה שהיא מתפשטת (בזמן אחרון אני מפשיט אותה כמו שעשיתי עם חברות לפני הרבה שנים)

הגוף הנשי המושלם שבתמונות - זה הגוף אמיתי שלה.

פשוט תמונות כול כך טובות שמכניסות אותי לחשק מתמיד, שאני חייב להתגבר אליו כדי שיהיה לי כוח בפגישהTongue

גם אני אחרי שנים של מכונים ששם פוגשות לך בחורות בליבוש הכי סקסי, קצת התאכזבתי שנפגשתי קודם עם יוליה שוגר באבי הפנטסטית, שפרשה מעבודה חודשים אחרי שקבלה אותי כספונסור יחיד, ואחר כך עם כריסטינה וליסה.

אבל זה בדיוק הסוד של חווית מאהבת. הכול אמיתי (לפחות לפי הרגשה) וטבעי. גם החברות שלנו לא הסתבבו עם גרביונים כול היום.

ומשפט אחרון. אני בטחלת לא יחצ"ן. אני חבר של הבחורות ומקווה כמוהן שיום יבוא והן יפרשו מהעסק.

ערבה אנושית2011-12-01 20:35:01

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”