כ ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא - דף 4 - סקס אדיר

ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא

31
או קי אז הזיכרון שלך ומערך התיוקים שלך משוכלל משלי. זכרתי שעמדתי לצידך באותו אירוע. בינתיים גם לא האשמתי אותך אי פעם בחוסר אחריות לבריאותך או לאליו של לקוחותיך. אם בצעת בדיקות HIV זה הזמן לשלוף. צחוק

אקדוחנים נהיינו.

32
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=Enigma]

רעננת את זכרוני ...

אז רק תיקון קטן לדבריך רימינג, שרון אמרה שעשתה בדיקות, היא לא פירסמה שום דבר, שום הוכחה שום כלום- רק אמרה.

[/QUOTE]

היי Enigma
אתה כמובן לא חושב שאני מתכוונת לפרסם בדיקות שלי כשמופיעים בהן הפרטים המזהים שלי ... (אני לא עושה בדיקות במרפאות לווינסקי למיניהן אלא בקופת חולים שלי)

[/QUOTE]

את יכולה למחוק שם ות"ז!!

33
היי שרון מתל אביב

אין לי שום דבר נגדך, אבל אז מה אם אמרת שעשית בדיקה? (ד"א יכלת בקלות לטשטש את הפרטים המזהיים בבדיקה)

את מצטיירת לא בדיוק כאדם שהאמת היא נר לרגליו.

שורה תחתונה, אם עשית בדיקה או אם לא , ואם כן מה יצא בבדיקה רק את יודעת...

לסמוך על המילה שלך - שכל אחד יעשה את השיקול שלו

36
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=Enigma]

את מצטיירת לא בדיוק כאדם שהאמת היא נר לרגליו.[/QUOTE]

או בקיצור, שקרניקית... Evil Smile
[/QUOTE]

קישקשתא - בנושא הבריאותי אין שום הוכחה כי שרון מתנהגת בצורה פסולה. גם מביקורי אצלה לא מצאתי שום פגם יחסית לאחרות , ולא נראה לי לעניין להתקיף אותה דווקא על זה.

37
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
יש לי שאלה ... אשמח אם מישהו יענה לי

מישהו מפרסמם תוצאות של בדיקות שהוא עשה

מה זה בדיוק עוזר? נקח את הטווח הכי קטן - מהרגע של מסירת דם לבדיקה ועד קבלת תשובה - מי יודע מה ועם מי הוא עשה ? ...

[/QUOTE]

אני בשום אופן לא מעודדת אותך לפרסם דבר כזה או אחר- כי זה לגמרי עניין והחלטה שלך אצבע למעלה.

אבל לגבי מה זה עוזר:

קודם כל = זה מקסימום שאפשר לעשות בעניין הזה, אם היתה בדיקה יותר יעילה הייתי מפרסמת גם אותה...הרי אני מפרסמת כל כך הרבה דברים אחרים (תמונות, וידאו וכד') אז מה זה גם בדיקה קטנה כל שלושה חודשים.

שנית = זה מראה שהבחורה אכן נבדקת בצורה קבועה מידי כמה חודשים.

זהו. הכל באהבה. שוב, רק עניתי על השאלה קריצה
קישור לאתר הפרטי שלי:

39
[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=Enigma]

את מצטיירת לא בדיוק כאדם שהאמת היא נר לרגליו.[/QUOTE]

או בקיצור, שקרניקית... Evil Smile
[/QUOTE]

קישקשתא - בנושא הבריאותי אין שום הוכחה כי שרון מתנהגת בצורה פסולה. גם מביקורי אצלה לא מצאתי שום פגם יחסית לאחרות , ולא נראה לי לעניין להתקיף אותה דווקא על זה.
[/QUOTE]

אני מחזיק באותה דעה כשלך,

למה אתה חושב שציטטתי רק את המשפט הזה מתוך ההודעה של Enigma?

התייחסתי רק לחלק שהוא רושם שהיא לא מצטיירת כאדם אמין.

קישקשתא2011-12-01 22:57:32
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

40
קשקשתא אני בוחן את המעשים עצמם. שרון אינה בוחלת בהרבה מעשים שיקדמו אותה. מצד שני, כשבחתני פיזית את ההתנהלות שלה וההרגלים שלה בנושא מין מוגן לא מצאתי בהם שום דופי באופן יחסי לאחרות. אכן ,תמיד יש סיכון. אך הוא קיים מעצם התחביב המשותף לנו בפרום הזה.

אומנם לא האשמת אותה ישירות , אך עשית זאת ברמיזה. כידוע לך , ההבדל בין חלק מהמכובדים פה לבין שוטה הכפר החביב עלינו שהוא מאשים על בסיס ספקולטיבי בעוד שהמכובדים משתדלים להתעסק בחומרים מוחשיים יותר. עדיף גם שזה יישאר כך. תראה איך ניראת שרון אחרי שהאשימה את אחשל"ג בניסיון סחיטה ללא כל בסיס. פתאום אין מאגרי מידע , לצתת מהם ולכן היא מנסה לשמור על דממת אלחוט בנושא עד יעבור הזעם. רק שלשדים הכחולים הללו יש זיכרון של פילים בערך. על זה היא אפילו לא תוכל לטעון שהוא אובססיבי.

רימינג מעשי2011-12-01 23:18:55

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”