ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא 61 על ידי אחים שלו גברים אפילו העיברית שלך צועקת שקר [QUOTE=שרון מתל-אביב] בקשר לניקים הכאילו פיקטיביים שקישקשתא חשף אז זה לקוחות אמיתיים שלי שנרשמו במיוחד כי ביקשתי מהם לדווח .. [/QUOTE] ציטוט 02 דצמבר 2011, 11:34
ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא 62 על ידי קישקשתא בתקופה שעמית היה רושם במקומה את התגובות,לא היית יכול למצוא תגובות כאלה עילגות (יאמר לזכותו)בתקופת הרחוב, זה פשוט מתדרדר מדחי אל דחי... [QUOTE=שרון מתל-אביב] ואלה אין לי מושג למה אדמין השעה אותם ... [/QUOTE] קישקשתא2011-12-02 12:06:59 כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20. ציטוט 02 דצמבר 2011, 11:37
ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא 63 על ידי אחים שלו גברים כי את זו שמנסה למכור את מרכולתך ורק לך יש מה להפסיד, לא כבר היינו בסיפור הזה?נכון ש"עמית" שכנע אותך שאין דבר כזה פרסומת שלילית והוא צדק כשמפתחות הפורום היו אצלו לא הייתה לך פרסומת שלילית.כיום את לבד במערכה והזמן הפנוי הרב שיש לך רק מראים שחכמה גדולה את לא. ציטוט 02 דצמבר 2011, 11:55
ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא 64 על ידי קישקשתא את "רבה" עם אחים שלו גברים כבר שנים רבות,תמיד תגובותייך היו בשפה גבוהה ודי שנונות אם להודות על האמת,מה קרה פתאום בחודשים האחרונים, שתגובותייך מזכירות ברמתן,את אלה של קומיקס? קישקשתא2011-12-02 12:01:29 כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20. ציטוט 02 דצמבר 2011, 11:56
ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא 65 על ידי אחים שלו גברים היתכן כי קומיקס הוא היחצ"ן החדש של השקרניקית? זה גם מסביר למה הוא חרב לליה את השרשור ובהחלט מסביר את הרמה הנמוכה (גם של השפה וגם של הטקסט) ציטוט 02 דצמבר 2011, 12:01
ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא 66 על ידי gunner [QUOTE=שרון מתל-אביב]אוינק אוינק [/QUOTE] איזו קלאסה! איזו רמה! איזה דיאלוג שנון! כל תגובה - תענוג צרוף! שרון - תעשי לי חולדה ! I fart in your general direction ציטוט 02 דצמבר 2011, 12:10
ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא 67 על ידי אחים שלו גברים גאנר כל פעם שאתה מבקר בשרשור אחר זכור את הרמה פה וזה ירגיע אותך ציטוט 02 דצמבר 2011, 12:14
ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא 68 על ידי קישקשתא קומיקס בעת כתיבת התגובות עבור השקרניקית: כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20. ציטוט 02 דצמבר 2011, 12:16
ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא 69 על ידי gunner תכל'ס לא ברור לי מדוע שרון עדיין בפורום. מעולם לא דיברו על זה שהיא בקטע של מאזו. יש למישהו הסבר? מה, זה רק יצר ההשרדות? היא הרי צריכה לבלות כל היום במקלחת כדי להוריד את הררי הג'יפה ששופכים עליה. I fart in your general direction ציטוט 02 דצמבר 2011, 12:21
ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא 70 על ידי gunner בעצם, אני חושב שיש לי תשובה. היא שם כדי ללמד אותנו כמה הסקאלה רחבה ובעיקר עמוקה. נראה שהיא קובעת את הקריטריון לכמה נמוך אפשר לרדת? I fart in your general direction ציטוט 02 דצמבר 2011, 12:25