כ ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא - דף 8 - סקס אדיר

ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא

72
[QUOTE=קישקשתא] את "רבה" עם אחים שלו גברים כבר שנים רבות,

תמיד תגובותייך היו בשפה גבוהה ודי שנונות אם להודות על האמת,

מה קרה פתאום בחודשים האחרונים, שתגובותייך מזכירות ברמתן,

את אלה של קומיקס?
[/QUOTE]

נכון ביותר,

הייתה תקופה שתגובות של שרון בשניותן היו עולים על אשל"ג.

חשבתי: איזה בחורה פקחית.

גם הניתוחים פסיכולוגיים בתשובותיה אלי היו מאוד חכמים, כוול ציטוט מחווה אלברשטין.

הקמפיין עם בחורה מתחרה היה לדעתי עלוב, אבל בטח מוצלח שיווקי, אפילו פרווקציות עם זיון בשירותי נכים.

ופתאום הכול נעלם.

אם שרון חושבת שפוסטים על קשקשתא ואשל"ג מצחיקים - זאת כבר שרון אחרת.

ואני חייב להסכים עם קשקשתא שהתגובות שלה התחילו להזכיר את תגובות סופרמן: היקר להגיב
ערבה אנושית2011-12-02 12:48:24

73
[QUOTE=חפרפר]קישקשתא,
אני לא יודע אם איצטגנין הוא עמית/חבר של עמית/משהו אחר, אבל אני מוצא שהדיווחים שלו הם אמינים ומפורטים מאוד. לדעתי אין הצדקה לירידה על הדרגות או על כמות הדיווחים שלו.

לגבי אופן ניהול הפורום, גם כאן דעתי היא שסינון נוסף רק יועיל. חשוב למשל כיצד היה נראה השרשור של ליה ללא הודעותיו המיותרות של הפלאי. לא עדיף כך?

[/QUOTE]

[QUOTE=אחים שלו גברים]היתכן כי קומיקס הוא היחצ"ן החדש של השקרניקיתקריצה? זה גם מסביר למה הוא חרב לליה את השרשורOuch ובהחלט מסביר את הרמה הנמוכה (גם של השפה וגם של הטקסט)[/QUOTE]

אתם נותנים לאיש הפלא יותר מדי קרדיט. הילדונת הזועפת אחראית לשטויות של עצמה.

רימינג מעשי2011-12-02 13:54:20

75
ר״מ אחינו הסמיילי היה אמור לרמוז לך ולאחרים את רצינות דברינו והקרדיט הוא לא לקומיקס אלה מחסור בקרדיט לשקרניקית חובבת המסיבות שמנהלת קרב צמוד איתו על ההודעות הכי מפגרות בפורום (נכון לעכשיו היא מובילה בנקודות)

76
[QUOTE=שרון מתל-אביב] [QUOTE=ערבה אנושית][QUOTE=קישקשתא] [/QUOTE]

נכון ביותר,

הייתה תקופה שתגובות של שרון בשניותן היו עולים על אשל"ג.

חשבתי: איזה בחורה פקחית.

גם הניתוחים פסיכולוגיים בתשובותיה אלי היו מאוד חכמים, כוול ציטוט מחווה אלברשטין.

הקמפיין עם בחורה מתחרה היה לדעתי עלוב, אבל בטח מוצלח שיווקי, אפילו פרווקציות עם זיון בשירותי נכים.

ופתאום הכול נעלם.

אם שרון חושבת שפוסטים על קשקשתא ואשל"ג מצחיקים - זאת כבר שרון אחרת.

ואני חייב להסכים עם קשקשתא שהתגובות שלה התחילו להזכיר את תגובות סופרמן: היקר להגיב
[/QUOTE]

למסיבה שבה כולם לבושים בג'ינס, טי שירט וכפכפים אני מתלבשת בהתאם ולא דופקת הופעה בשמלת מיני ועקבים -והמבין יבין קריצה

[/QUOTE]
לא. לא מבינים. מה זה, עמית נטה ללון היום במעונך?
את הרי מכנית ורובוטית מכדי לכתוב אנלוגיות כאלו מתוחכמות, אז אולי תספרי לנו מי "כתב החצר" שלך היום?
gunner2011-12-02 14:10:50
I fart in your general direction

78
[QUOTE=אחים שלו גברים]ר״מ אחינו הסמיילי היה אמור לרמוז לך ולאחרים את רצינות דברינו והקרדיט הוא לא לקומיקס אלה מחסור בקרדיט לשקרניקית חובבת המסיבות שמנהלת קרב צמוד איתו על ההודעות הכי מפגרות בפורום (נכון לעכשיו היא מובילה בנקודות)[/QUOTE]

גם פה אני מבקש זכות ראשונים
אני הצעתי לקשקשתא לארגן תחרות בין סופרמן לשרון.

80
[QUOTE=ערבה אנושית]

גם פה אני מבקש זכות ראשונים
אני הצעתי לקשקשתא לארגן תחרות בין סופרמן לשרון.
[/QUOTE]

תחילת התחרות, קומיקס והשקרניקית לוחצים ידיים:

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”