כ נטלי משכונת הגפן - סקס אדיר

נטלי משכונת הגפן

1

קטגוריה: עיסוי
תת קטגוריה: עיסוי
אזור מכירה: רמת גן - גבעתיים
עיר/ישוב: רמת גן

מחיר:

ברמת גן טיפולים בשמנים ארומטים לכל הגוף. ללא מין!!!
בחורה יפייפיה מחכה לך לעיסוי מטריף חושים באווירה שקטה ודיסקרטית. ללא מין!!!

טלפון: 052-8168800 סלולארי:
איש קשר: דוא"ל: פנה למפרסם

טלפון - 052-8168800

דירת מסאג'ים בחורה כבת 30 נאה ונחמדה. חזה קטן מסאג' ליטוף על הגב התהפחות בודי מחרמן ועבודת יד סבירה עד לגמירה.

הבחורה עבדה בעוד מקום שאינני זוכר את שמו ועכשיו נמצאת בדירה הזאת

200 ש"ח 40 דק' ... לא משהו שאחזור עליו הלכתי רק בגלל הסקרנות ושלא היה דיווח על המספר הזה

תהנו

נטלי משכונת הגפן

2
הייתי אצלה לפני שבועיים בערך
עשתה לי מסאג מפנק בכל הגוף אחרי כמה דקות ולאחר שהעבירה את ידיה בחריץ עם רמיזות לשרביט

הרמתי את התחת למעלה ואז פינקה אותי עם ידייה רק בחריץ ובבציים איזה 10 דקות

ואז אמרה להתהפף מעוניין בבודי? כמובן שמעוניין אבל אמרה לי שהשערות במנוש שלה דוקרות

ולהגיד להאם לא נעים פינקה אותי בבודי ואחכ עבודת יד

בסהכ היה לא רע

הייתי שם 40 דקות

נ.ב

אחכ שמתקלחים צריך לקרוא לא שתסגור את המים בטוש

נטלי משכונת הגפן

5
דגמתי,
בחורה מליאה +, רוסיה כבידה מוצקה ולא מושכת, עיסתה אותי באגרסיביות לפעמים וחששתי שהיא תשבור לי עצם או משו.. לא היה כיף במגע שלה, המגע שלה מבאס, והישבן גם כן, פיטמות קטנות יחסית מלאות שומן, צעירה, פנים יפות, בקשתי ממנה משו בסיסי והיא סירבה, אין אקסטרות, נגעתי בה תוך כדי העיסוי וגם לזה היא סירבה עד מהרה. היא מתפשטת רק ברבע שעה אחרונה, לא הכי סימפטית, העיסוי שלה לא מקצועי. שעה מליאה אצלה שהיא מבטיחה זה כולל מקלחות. הבודי שהיא מבטיחה זה טיפול של דקה או למטה או למעלה, אין אצלה מסירות ללקוח שמצפה לפורקן אירוטי מאופק תמורת מחיר מכובד, לא נותנת לחבק או לנשק בקטנה, היא מרוחקת, המחיר 200 שקל ל 40 דקות ברוטו, ו 250 שקל לשעה ברוטו, היא מפנה לרחוב שילה ברמת גן, היא נשמעת בסדר בפון וזה מטעה. נפילה. חבל על הכסף. עדיף לגמור לבד
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”