כ אורלי בלי - הערכת סיכונים מושכלת - דף 2 - סקס אדיר

אורלי בלי - הערכת סיכונים מושכלת

12
כלל מס' 1 תמיד להסתכל על השפתיים (גם העליונות וגם התחתונות) כדי לראות אם יש הרפס פעיל או הצטלקויות מהתפרצויות קודמות של המחלה. במידה והבחורה שעירה למטה יהיה קצת יותר קשה לזהות הרפס מתחת לחגורה ובמידה ולבחורה אין זקן צרפתי סבוך לא תהיה בעיה לזהות אם יש לה הרפס סוג A בשפתייםTongue
מרגע ההדבקה יכולה להגיע התפרצות תוך מס' חודשים כאשר ההתפרצות הראשונה היא הכי חזקה ומלווה חוץ מהכיבים המכוערים והמוגלתיים בשפתיים או בזין גם בחום וכאבי שרירים 15 אחוז מהאוכלוסיה גם אם נשאים של הוירוס לעולם לא יפתחו תסמינים והמחלה תשאר רדומה לתמיד .

stardust2011-12-05 16:04:59
הברון שפיכענהאוזן

14
התיאור של ההרפס באיבר המין הגברי מוגזם לחלוטין. עדות אישית, אני חטפתי הרפס מאוראלי לא מוגן ב 1989, מעבר להתפרצות הראשונית היתה התפרצות נוספת אחת ב 1995, כלומר שתי התפרצויות ב 22 שנים. מעולם לא הדבקתי בחורה שמצצה לי חשוף והיו הרבה כאלו.
ההתפרצות עצמה לא כאבה, ייצאו 4-5 שלפוחיות בקבוצה שהפוצצו מעצמן אחרי יומיים, הן נמצאו על "מצע אדום" עיגול בעור שנעשה אדמומי, האדמומיות חולפת תוך שבועיים, לא נותרה כל צלקת וכל סימן. המערכת החיסונית שלי 100%.

16
בנצי היקר

אתרע מזלך הטוב שיש לך מערכת חיסון חזקה אבל יש מקרים המחלה מתפרצת באופן אגרסיבי ללא הפסקה למשך תקופות ארוכות ועושה שמות גם בזין וגם בגוף אליו הזין מחובר. מאיפה אתה יודע אם הדבקת או לא הדבקת בחורות שמצצו לך חשוף - אני בספק אם עשית סקר בנושא Disapprove
בגלל גברים כמוך אני לעולם לא אכניס זין חשוף לפה של זונה ...כי בגדול זה כמו רולטה רוסית .

stardust2011-12-16 12:07:15
הברון שפיכענהאוזן
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”