כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 45 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

442
קישקשתה ואחים קבלו טיפ קטן לחיים...במקום לקנות מילים שלא עולות כסף ,תיקנו דברים שאין להם מחיר למשל את חיוכה של שרון וגם הרבה .. מעבר .לא מסתדר לכם ??? אז בסך הכל מה שאתם זה מילים שלא עולות שקל וגם לא שוות אגורה . Heart אותך שרון וזה נכון תמיד .
החתול ran חולה על שרוןןןן

מיאוווווו ...............

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

443
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=רימינג מעשי]

[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=superman1979]שרון את ממש פאתטית!!
צחוק
[/QUOTE]

אמר הבדיחה של הפורום צחוק
[/QUOTE]

שרון, כנראה שאלוהי קריפטון אוהב אותך ולכן זרק לך את הג'וקר שלו לשם שעשוע, אך גם קריפטון שייך לעולם ממנו הלבלר שלך שואב רעיונות שאינו מבצע. אף כי נדמה לך שנזרק לעברך חבל הצלה, חבל ש במציאות את בוחרת להתעלם מפיאסקו הסחיטה המטופש שהאשמת את האחים שלו ללא הוכחות ברורות ונוקבות כדרך יחצנייך בקודש.

[/QUOTE]

רימינג מעשי,

מספיק לראות את ההיסטוריה , הכמות המטורפת של ההודעות האובססיביות של אחים שלו גברים נגדי בפורום מדברת בעד עצמה ... כך מתנהג אדם שבסה"כ היה אצלי ויצא לא מרוצה? תעשה לי טובה ...

[/QUOTE]
שרון, את עצמך אמרת כי כל התגובות שלו רק מביאות לך יותר עבודה ולקוחות , אז על מה תליני עכשיו? בדרך כלל כשיש לך טענה ישר קופצת אסמכתא בכתוב שמגבה אותה. הפעם נראה לי עלית על עץ גבוה מדי. חוץ מזה, הוא עזב אותך למשך תקופה , ואת פשוט עוררת פרובוקציות להחזיר אותו חזרה. אז תעשי לי טובה גם את.... בלי דמעות תנין.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

447
טלית התכוונת אנחנו מניחים.
אנחנו לא מוכרים שרותי מין תמורת תשלום תוך שימוש בשקרים - את כן
לנו אין ירידה משמעותית בכמות הלקוחות בגלל השרות הגרוע - לך יש
אנחנו לא משקרים לגבי הגיל והמראה שלנו - את כן

בקיצור שקרניקית רק לך יש מה להפסיד אבל את טיפשה מכדי להבין את זה.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

450
שרון,
געגועים לתחת האלוהי שלך (תמשיכי עם האופניים כן).
זכיתי עד כה רק לשני סיבובים עליו (בשלישי גמרתי לך בפה) ואחרי חודש שלא תקעתי אותך אני מתחרפן מול התמונות שלו באתר שלך-זה גובל בחוסר אנושיות.
מת כבר לתקוע לך תתחת.
חולה עלייך!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”