[QUOTE=avud]
חברי היקרים,
השבוע ביליתי עם ליה.
מרוב ירידות הדדיות, המוזה לא יורדת אלי מאז.
אם היא תבוא לביקור (המוזה), אכתוב ביתר פירוט.
אם לא - מתנצל ואקווה לסליחתכם

אני נהניתי עם ליה. היא שנונה, לבבית, ומטורפת על סקס.
יתרונות:
gfe מעולה, נשיקות עמוקות ולוהטות, מוצצת טוב ועמוק, אוהבת זין (את שלי היא אהבה, לא יודע מה עם שלכם

), דירה נוחה ונעימה, מיקום נח ודיסקרטי, לא מורגש לחץ של זמן.
חסרונות:
בראש ובראשונה מבחינתי הגיל שלה- היה לי ממש קשה, וברור שהבעיה היא בי, להתחבר לבחורה כל כך צעירה גם בגיל הביולוגי וגם בהיבטים אחרים. בנוסף-אי אפשר לגמור לה בפה ולי היא לא הסכימה לעשות רימינג (למרות שקישקשתא כתב נדמה לי שהיא כן עשתה לו ואפילו מעולה), הציצים שלה בינוניים (אני אוהב גדולים), והגילוח למטה לא היה מוקפד (קוצני).
ברור שזו התרשמותי האישית בלבד ויתרונות לאחד הם חסרונות לשני ולהיפך.
לליה - תודה על ההשקעה באירוח שלי, היה לי ממש כיף להתפנק איתך באמצע יום העבודה.
לאדמין - אולי תשקול להעביר את הררי המלל שבפוסט של ליה שאינם קשורים לסקס במובן המצומצם, וכך ניתן יהיה לראות את העצים שביער.
יאללה חברה מבצע נטיעות עצים. דווחו דווחו שיתחיל להתגבש תוצר של "חכמת ההמונים".
שבת שלום ושבוע טוב לכולם !
שלכם,
אבוד
[/QUOTE]
אבוד יקר שלי... היה לי ממש אבל ממש תענוג לארח אותך ולבלות איתך. אתה אדם מדהים מעבר להיותך מתנה של לקוח. 
בקשר לחזה - אכן אתה צודק. החזה שלי בינוני פלוס. נתת לי הרגשה שאתה מת עליו... באסה.
בקשר לרימינג - אני עושה זאת עם לקוחות קבועים שאני מכירה ורוצה. זה לא חלק מהשירות שאני מציעה. סתם אם בא לי לענג בצורה אישית הרבה יותר את החמודי הקבוע שלי אני משתלטת על האיזור כולו.
זו קבוצה קטנה שניתן לספור על יד אחת שכוללת את קישקשתא, שוואלה בשביל להטריף להם את הראש - אעשה כמעט הכל. ואם משהו לא ככ הלך פעם אחת - אני אבוא מוכנה יותר להבא. אני משתפרת איתם. לומדת. ומתה עליהם באופן אישי.
מתנצלת אבל הדברים האלה נבנים עם הזמן. סורי אם אכזבתי אותך...
שבוע נפלא לכולם!