כ ...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 32 - סקס אדיר

...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

312
ליה חמודה,
קראתי שוב את מה שכתבתי ויתכן שלא הובנתי כראוי בגלל הניסוחים שלי (מה לעשות כשהמוזה לא קופצת אפילו לביקור קטן).

אז כמה הבהרות נדרשות:

1. אהבתי את הציצי שלך כמו שאמרתי לך. אני אומר רק את האמת. ועדיין אני נמשך יותר לציצים גדולים.

2. לגבי הרימינג - אני יודע שזה לא חלק מהשירות שאת מצהירה עליו. ואין לי שום טענות. רק ציינתי את זה כחיסרון, כיוון שאני אוהב את זה וגם גברים אחרים כנראהקריצה.

3.לגבי הגילוח - אני ממש לא מבין בטכניקות השונות ומה הן גורמות לעור של כל אחת. רק ציינתי את העובדה. כמו שגם כתבתי, אהבתי והתגרתי מאד לרדת לך גם במצב צבירה קוצני.

4. לגבי העברת המלל - לא התכוונתי למחוק אותו, אלא להעבירו לפוסט מיוחד בקשקשת. מה שהיה היה ונראה כי זה יועיל יותר לחברים שיצליחו להבחין יותר טוב בדיווחים. תחשבי על חבר חדש שנכנס ומה הוא רואה, ותביני את כוונתי. בכל מקרה אלו שיקולים של האדמין וזה מה שהיה לי להציע לו, לטובתנו וגם לטובתך, אם יורשה לי.

לסיכום - בכלל לא אכזבת אותי והיה לי ממש סבבה. ואני שמח שגם את נהנית.

שבוע טוב,

אבוד

315
הדיווח שלנו על ליה,

מאז צצה ליה בפורום היא עוררה את סקרנותנו היכן שזקני הפורום ראו חוצפה והתגרות ראינו כנות וחוסר ניסיון, זה ועוד המלצות מאנשים שאנו בוטחים בטעמם הוביל אותנו באחד האמשים לפקוד את מעונה של הגברת.

הדירה הייתה עדיין בשלבי הכנה אבל זה לא הפריע לנו להעביר יחד שעה מענגת, ליה עדיין אינה מיקצוענית בתחום המין כמו שכנותיה למדור הפרסומי לטובה ולרעה אבל היא שואפת להשתפר ופתוחה לביקורת ולנשיקות שלה אין הרבה מתחרותBroken Heart

היתה לנו שעה כיפית עם הרבה נשיקות ופינוקים לא נרחיב יותר בנושא אבל היה כיף...

אנו סבורים שהשדיים של ליה יפות וחמודות ובגודל הנכון (לא שיש באמת גודל כזהקריצה) ושככל שתצבור יותר ניסיון יהיה יותר ויותר קשה לקבוע איתה פגישה עד אז שווה לנצל את התקופהTongue

וליה שוב תודה על שעה מענגת.

אחים שלו גברים2011-12-11 07:20:18

316
[QUOTE=אחים שלו גברים]
הדיווח שלנו על ליה,

מאז צצה ליה בפורום היא עוררה את סקרנותנו היכן שזקני הפורום ראו חוצפה והתגרות ראינו כנות וחוסר ניסיון, זה ועוד המלצות מאנשים שאנו בוטחים בטעמם הוביל אותנו באחד האמשים לפקוד את מעונה של הגברת.

הדירה הייתה עדיין בשלבי הכנה אבל זה לא הפריע לנו להעביר יחד שעה מענגת, ליה עדיין אינה מיקצוענית בתחום המין כמו שכנותיה למדור הפרסומי לטובה ולרעה אבל היא שואפת להשתפר ופתוחה לביקורת ולנשיקות שלה אין הרבה מתחרותBroken Heart

היתה לנו שעה כיפית עם הרבה נשיקות ופינוקים לא נרחיב יותר בנושא אבל היה כיף...

אנו סבורים שהשדיים של ליה יפות וחמודות ובגודל הנכון (לא שיש באמת גודל כזהקריצה) ושככל שתצבור יותר ניסיון יהיה יותר ויותר קשה לקבוע איתה פגישה עד אז שווה לנצל את התקופהTongue

וליה שוב תודה על שעה מענגת.

[/QUOTE]

מקסים אחד! תודה לך מותק היה לי מאוד כיף איתך... Embarrassed
כל יום הוא יום האהבה. peace V

Well, I'm nothing but trouble, babe

Not since the day that I was born

317
תאמת זו פעם ראשונה שאני כותב (סוף סוף יום חופש מהעבודה)
הפורום הזה עוזר מאוד והצלחתי להתחמק מנפילות בעזרת הצט ולהנות מהמלצותיהם של אחרים.

ועכשיו הנה ליה וההמלצות משבחות ומהללות ויש כאלה שפחות....אז...עדיין מתלבט...כן או לא?

תודה אנשים

320
אחש"ג - שדיים זה אמנם איבר רבייה שנמצא רק אצל נקבה, אך הוא בא בצורת זכר (שד אחד).
לפיכך אמור - שדיים יפים וחמודים ולא כנכתב מעלה.

נ.ב. אני מתייחס אליכם בצורת יחיד כי ליה כבר התייחסה אליך בצורת יחיד מספר פעמים ולא טרחת לתקנה.

מאחר והיא מקור אמין לסוגיה הזו קריצה, אימצתי גם אני את צורת ההתייחסות אליך בגוף יחיד.
gunner2011-12-11 12:46:46
I fart in your general direction

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”