כ קרליבך 21 - 20 דקות וגונג - דף 4 - סקס אדיר

קרליבך 21 - 20 דקות וגונג

31
[QUOTE=wow]פין חס ידידי, אני מסכים איתך חלקית.

מצד אחד, תמיד יהיו אנשי חדשים בתחום שילכו לתיקתוקיות וידפקו (ואגב- כנראה שלא יחזרו לשם יותר).

אבל אני אישית בחודשיים האחרונים מרגיש בשינוי אווירה (ואני מייחס לזה גם אץ המיתון הקשה בארץ) שבמסגרתו בעצם כל אחד חושב כמה פעמים טרם הוא מוציא כסף מכיסו, וגם אנשים שכבר הוציאו נלחמים לקבל את מה שמגיע להם.

בנוסף, מקומות שעד לא מזמן היו מפוצצים בלקוחות (ולא משנה אם הם תיקתוקיות או לא) נאלצים עכשיו לתור אחרי לקוחות יותר מאשר בעבר.

תוסיפו לכל זה את העובדה שכל יום נפתח מקום חדש שמתחרה באחרים.

זאת דעתי האישית. יש מיתון בכל המשק וגם בענף הזה. זה יכול לעבוד רק לטובתנו.[/QUOTE]

אח שלי,
על איזה שינוי אווירה אתה מדבר?
אתה מוכן להכנס לתחנת דלק לשלם מראש על 40 ליטר ושהמתדלק אחרי 21 ליטר יגיד לך די, מספיק, יש עוד רכב מאחור.
אז למה כשאתה בא לזיין ומשלם במזומן לא מעט כסף, מותר לעשות לך קטע כזה?
אם בשלב הפרטים מציעים לנו 40 דקות, אין שום סיבה שאחרי 20 דקות ידפקו לך בדלת
ושזה ישמע בסדר.

[QUOTE=Andre2011]

בפעם האחרונה הייתי בקרליבך בסוף הקיץ. עדיין חושב שהמקום די טוב בין התיקתוקיות. וכן אחרי 20 דקות מצלצלים. שילמתי על עוד חצי שעה כי הבחורה הייתה נחמדה. יצאתי אחרי 40 דקות עבור 500. הדבר חזר לעצמו כמה פעמים עד שהבנתי שיותר שווה לבזבז קצת יותר על נערות ליווי ופרטיות. [/QUOTE]

חברים פתרונות כגון אלו מוכיחים עד כמה מגיע לנו היחס המגעיל והמשפיל !!!!!!
אנדרי, אני מקווה שאתה לא חושב שבתמורה ל-500ש"ח "אתה עדיין חושב שהמקום די טוב בין התיקתוקיות".

הסיבה היחידה ליחס המגעיל הזה הוא, שאנחנו לא באמת מעניינים את בעלי המקום, שמה שמעניין אותם זו הקופה בסוף הערב ושאין מאמת אצל מי להתלונן.
ושפריירים לא מתים, הם רק מתחלפים.
נכון, תקתוקיות חיות מכספיהם של פריירים מתחלפים, חדשים וותיקים (אנחנו ואחרים).

פין-חס2011-12-10 22:08:37
פין חס - מזיין ולא חס

32
אני מבין את האינטרסים והמניעים של חלק מהחברים להגן על המקומות הללו אבל כשעושים לנו פיפי על הראש אין טעם לומר שזה גשם.
קחו לדוגמה את הדוח האחרון של קישקשתא הטוב:
הוא שילם מחיר תיקתוקייה אצל פרטית וקיבל פי 3 או 4 זמן בבית פרטי.
אז אפשר לעבוד על חלקינו חלק מהזמן אבל לא על כולנו כל הזמן.

34

[QUOTE=Andre2011]

בפעם האחרונה הייתי בקרליבך בסוף הקיץ. עדיין חושב שהמקום די טוב בין התיקתוקיות. וכן אחרי 20 דקות מצלצלים. שילמתי על עוד חצי שעה כי הבחורה הייתה נחמדה. יצאתי אחרי 40 דקות עבור 500. הדבר חזר לעצמו כמה פעמים עד שהבנתי שיותר שווה לבזבז קצת יותר על נערות ליווי ופרטיות. [/QUOTE]

חברים פתרונות כגון אלו מוכיחים עד כמה מגיע לנו היחס המגעיל והמשפיל !!!!!!
אנדרי, אני מקווה שאתה לא חושב שבתמורה ל-500ש"ח "אתה עדיין חושב שהמקום די טוב בין התיקתוקיות".

הסיבה היחידה ליחס המגעיל הזה הוא, שאנחנו לא באמת מעניינים את בעלי המקום, שמה שמעניין אותם זו הקופה בסוף הערב ושאין מאמת אצל מי להתלונן.
ושפריירים לא מתים, הם רק מתחלפים.
נכון, תקתוקיות חיות מכספיהם של פריירים מתחלפים, חדשים וותיקים (אנחנו ואחרים).

[/QUOTE]

פין-חס תבין שפשוט הייתי במקומות יותר גרועים והרבה יותר גרועים מקרליבך. לא היו לי בקרליבך
נפילות עם הבחורות. אז מתקתקים. איפה לא?

הפתרון שלי היה לוותר על התיקתוקיות לגמרי. ולא מצטער.

אצטט את התגובה של אחים שלו גברים על המילים שלי שאחרי נערת ליווי (אחח, יאנה) קשה לחזור לבחורות
מדירות דיסקרטיות:

"מה שהופך את הביקור לחסכוני למרות מחירו הגבוה.קריצה

צריכת מין איכותי ויקר הופכת את זה למשהו לא ספונטני
ובפועל מורידה את כמות הפעמים
,

אבל מאז שאנחנו מדירים את רגלינו מתיקתוקיות וצורכים מין
בתשלום מפרטיות או מנערות ליווי מומלצות ובחו"ל אנחנו נהנים בטירוף
.

לנו חשובה האיכות ולא הכמות."

35
[QUOTE=רימינג מעשי]פין-חס
אני מסכים עם הדברים שסקס האנטר העלה ומסכים עם כל הטעונים שהעלת להעיל. השירות בתקתקויות נהיה גרוע מיום ליום. השאלה היא איך אתה פותר את הבעיה לעצמך?
[/QUOTE]

הפתרון שלי, אכן לא פתרון מושלם, אבל בגבעון 18 לדוגמא, אני מקבל בד"כ את כל הזמן או לפחות 35 דקות מתוך 40 שהובטחו לי.
נכון אני מקבל עיסוי ולא זיון, המחיר לא זול 250 ש"ח לביקור.
אבל אני מקבל בד"כ את מה שהובטח לי באוירה טובה ובתנאים נעימים.
ורוב הבחורות לטעמי וברמה.

דרך אגב, אלמוג מקבלת ברחוב שלבים ליד בלומפילד, עולה 300 ש"ח והשירות ממש סבבה.
פין חס - מזיין ולא חס

36
אני לא מתווכח עם אף אחד כי זה חסר תועלת וטעם,
אני רק אומר שאם פעם בחורה הייתה יכולה לעוף על עצמה ולגבות סכומים מטורפים, אני עד בזמן האחרון להוזלה כלשהי. כמובן שתמיד יש את האסטרונאוטיות שלא מחוברות לשוק, או את אלה שעדיין לא הפנימו את התנודות בשוק וכרגע מתעקשות לא להוריד מחירים, ומקבלות הרבה פחות לקוחות מאשר בימים טובים.
בנוסף, יש מכונים שעד לא מזמן היו מפוצצים ואיבדו חלק נכבד מלקוחותיהם (שילוב של מיתון ויחס דפוק).

ולדעתי, וזה סוג של נבואה- אלה שלא הורידו/שיפרו שירות- תנו להם עוד קצת זמן ותראו או שהם מורידים, או שהם ישפרו את השירות שלהם בלית ברירה, כי אני לא רואה התאוששות של השוק באופק...
wow2011-12-11 09:45:06

37
ההבדל היחיד ביננו לשאר מהגזרים במשק, הוא מגבלת היכולת שלנו להתארגן למאבק פומבי, ואת זה השוק מנצל
אני לא יודע לאמוד את הכוח של הפורום הזה אבל פירסמתי את הדברים פה כדי להשפיע, זו הדרך שלנו להשפיע
אני בהחלט שייך לאלו שפעמים רבות מעוניינים דווקא בקוויקי איכותי ולא בא למשוך סקס לשעה שלמה
אני חושב שצריך להוקיע מקום כזה כמו קרליבך 21
יפות >< רזות >< חזה ענק

39
אז בןא נתארגן ונעשה הפגנה במוצ"ש בכיכר רבין, נישא שלטים "הלאה התיקתוק" , "חוק 25 דקות נטו מינימום", סיבסוד ממשלתי לזיון","חוק המציצה החשופה 2011",אם רק 10% מההולכים לזונות יבואו יהיה לנו הפגנה מהגדולות שהיו... ועוד סיסמה "צדק חברתי =זיון מסובסד" למרות שלא נראה לי שדפני ליף או סתו שפיר יתמכו בנו. נציגת הזונות תנאם על מגמות בשוק , אחד הותיקים ינאם על עצות איך לזהות תקתקנית מראש ואחים שלנו גברים ינאם על "שרון- יתרונות וחסרונות" שרון עצמה תנאם על "טקטיקות שיווקיות של זונות בפורומים" יאללה בואו נצא מהמחבוא.
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז נפילות ואזהרות”