מצד אחד, תמיד יהיו אנשי חדשים בתחום שילכו לתיקתוקיות וידפקו (ואגב- כנראה שלא יחזרו לשם יותר).
אבל אני אישית בחודשיים האחרונים מרגיש בשינוי אווירה (ואני מייחס לזה גם אץ המיתון הקשה בארץ) שבמסגרתו בעצם כל אחד חושב כמה פעמים טרם הוא מוציא כסף מכיסו, וגם אנשים שכבר הוציאו נלחמים לקבל את מה שמגיע להם.
בנוסף, מקומות שעד לא מזמן היו מפוצצים בלקוחות (ולא משנה אם הם תיקתוקיות או לא) נאלצים עכשיו לתור אחרי לקוחות יותר מאשר בעבר.
תוסיפו לכל זה את העובדה שכל יום נפתח מקום חדש שמתחרה באחרים.
זאת דעתי האישית. יש מיתון בכל המשק וגם בענף הזה. זה יכול לעבוד רק לטובתנו.[/QUOTE]
אח שלי,
על איזה שינוי אווירה אתה מדבר?
אתה מוכן להכנס לתחנת דלק לשלם מראש על 40 ליטר ושהמתדלק אחרי 21 ליטר יגיד לך די, מספיק, יש עוד רכב מאחור.
אז למה כשאתה בא לזיין ומשלם במזומן לא מעט כסף, מותר לעשות לך קטע כזה?
אם בשלב הפרטים מציעים לנו 40 דקות, אין שום סיבה שאחרי 20 דקות ידפקו לך בדלת
ושזה ישמע בסדר.
[QUOTE=Andre2011]בפעם האחרונה הייתי בקרליבך בסוף הקיץ. עדיין חושב שהמקום די טוב בין התיקתוקיות. וכן אחרי 20 דקות מצלצלים. שילמתי על עוד חצי שעה כי הבחורה הייתה נחמדה. יצאתי אחרי 40 דקות עבור 500. הדבר חזר לעצמו כמה פעמים עד שהבנתי שיותר שווה לבזבז קצת יותר על נערות ליווי ופרטיות. [/QUOTE]
חברים פתרונות כגון אלו מוכיחים עד כמה מגיע לנו היחס המגעיל והמשפיל !!!!!!
אנדרי, אני מקווה שאתה לא חושב שבתמורה ל-500ש"ח "אתה עדיין חושב שהמקום די טוב בין התיקתוקיות".
הסיבה היחידה ליחס המגעיל הזה הוא, שאנחנו לא באמת מעניינים את בעלי המקום, שמה שמעניין אותם זו הקופה בסוף הערב ושאין מאמת אצל מי להתלונן.
ושפריירים לא מתים, הם רק מתחלפים.
נכון, תקתוקיות חיות מכספיהם של פריירים מתחלפים, חדשים וותיקים (אנחנו ואחרים).