[QUOTE=השקט]את האמת שרון
בהתחלה הרגשתי לא נעים להגיד איך היה אצלך ואפילו למרות שהייתי פעמיים ולא היה הכי טוב שבעולם אחריי שראיתי שכולם יורדים עליך שלחתי לך הודעה שאני אבוא שוב . עכשיו נראה לי שאת אשמה בכל המצב ולי לא בא להוציא 400 ש"ח עליך . הגיע הזמן שהפוסט שלך באמת יהפוך לדיווחים בלבד כי כל מה שאת עושה פה לא עושה לך טוב
אני לא אבוא שוב מצטער
[/QUOTE]היי השקט ,
אני מבינה שאתה מבואס מכך שאתה לא מקבל אצלי GFE , אבל זה מה יש...

רק אל תחשוב שאני אשתוק ואתן לאחים שלו גברים וקישקשתא להכנס בי חופשי

[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=השקט]שלום לכולם
זה הדיווח הראשון שלי ומקווה שיהיו עוד הרבה :)
הייתי אצל שרון לפני זמן מה חכיתי קצת עם הדיווח כדי שהיא לתדע מי אני (אני קצת ביישן)
אז ככה הגעתי אליה שפתחה את הדלת היא הייתה לבושה לפי דעתי ממש לא משהו יכלה להתאמץ קצת יותר
אחריי שנכנסתי למקלחת לבד יצאתי החוצה ואז ראיתי איזה גוף מדהים יש לה ואיזו יפה היא
כתבו כבר הרבה על איך שהיא נראית אז אין טעם להמשיך חבל רק שהיא לא משתדלת להתלבש קצת יותר יפה
שרון ממש משתדלת לשרת כמה שיותר טוב אני ממש התאכזבתי שאין GFE ומוזר שלא שמתי לב לזה לפני שהיא לא נותנת
היה
אקט ראשון ואז עוד מקלחת ואז מסז שלא הבנתי למה אבל היא ממש השתדלה אבל
ממש רציתי לגמור שוב ואז לא יודע למה היה לי הרגשה לא טובה לא משהו שהיא
עשתה משהו בתוכי אמר לי שאני לא כל כך נהנה הרגשתי כאילו גם לה לא כל כך
כיף אבל אולי אני טועה אולי אחזור שוב כדי לדעת אם באמת אנחנו לא מתחברים
אבל רק דבר אחד שרון
אקט ראשון ואז עוד מקלחת ואז מסז שלא הבנתי למה אבל היא ממש השתדלה אבל
ממש רציתי לגמור שוב ואז לא יודע למה היה לי הרגשה לא טובה לא משהו שהיא
עשתה משהו בתוכי אמר לי שאני לא כל כך נהנה הרגשתי כאילו גם לה לא כל כך
כיף אבל אולי אני טועה אולי אחזור שוב כדי לדעת אם באמת אנחנו לא מתחברים
אבל רק דבר אחד שרון
את מקסימה והכל בסדר אבל אני חושב שאת צריכה יותר להשקיע בבגד שאת לובשת שאת פותחת את הדלת במיוחד ללקוח חדש
תודה לכולם
השקט
הי השקט ,
לגביי הבגדים שאני לובשת , אז זאת דווקא הקולקציה האחרונה מהרשתות שבקניונים כגון: קסטרו, רנואר, פול אנד בר, קרוקר וכד'.
אני אישית גם לא חושבת שהקולקציה האחרונה שיש עכשיו בחנויות היא להיט אבל אין מה לעשות , זה מה יש.
מחכה לקולקציה חדשה, אולי יפתיעו ...
[/QUOTE]
[QUOTE=השקט]וואו אני לא מבין למה חשוב לכם לקטול אותה כל פעם
אני הייתי פעמיים דיווחתי רק על פעם אחת
הפעם השנייה הייתה יותר טובה אותי קצת מבאס שאין GFE אבל טוב לי איתה
אם אתם אומרים שהיא פותחת פוסט בשביל פירסום אל תגיבו ואז לא יהיה לה פירסום
במיוחד כאלו שלא היו אצלה מעולם ויש להם תלונות
איך אפשר לדעת איך אי אם לא היית שם?
תלך אולי לך יהיה יותר טוב. ואם לא בא לך אז לפחות אל תתלונן פה.
כנראה שיש משהו טוב אצלה אם היא עדיין עובדת
אני אחזור אליה כי היא מתוקה לפי דעתי נראית טוב וממש לא מעניין אותי בת כמה היא כי היא נראית צעירה
[/QUOTE]
[/QUOTE]
היי שרון
הדבר היחיד שמפריע לי זה איך את מגיבה פה . לגבי ה GFE עובדה שבאתי עוד פעם למרות שידעתי שאין
הדבר היחיד שמפריע לי זה איך את מגיבה פה . לגבי ה GFE עובדה שבאתי עוד פעם למרות שידעתי שאין
אני חושב שאת צריכה להפסיק להגיב פה ותת לכל הבלאגן הזה לרדת כל מה שלא יהיה את יוצאת הרעה פה
ואני באמת לא רותה לריב וכפי שאמרתי מקודם את נחמדה והייתי בא אליך שוב למרות שאין GFE אבל התגובות שלך פה מוציאות את החשק