לכל החברים היקרים והקשקשנים
אני לא נוהג לדווח או להגיב אבל מה שקורה כאן כבר מוגזם,
אני בחור שקט שלא נוהג להתערב בשטויות שלכם אבל באמת
לא ברור לי כל הקישקושים שלכם על שרון,
הייתי אצל שרון בעקבות הפרסום ולשימחתי לא בעקבות הקישקושים שלכם,
אני חייב לציין שזו חוייה מדהימה, הבחורה נראית מצויין ונותנת שירות מדהים
שעדיין לא נתקלתי מאף אחת מהבחורות האחרות, גם הפרטיות וגם מהמכונים.
רוב הבחורות שאתם מהללים לא להיט גדול, כך שלא ברור לי מה באמת יוצא לכם מזה,
אם למישהו יש בעיה עם המחיר של שרון שלא יילך,
אבל הגזמתם עם הקשקשת על שרון.
שרון את מדהימה השירות שלך מספר אחד.
ניפגש בקרוב
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
492[QUOTE=muffdiver] לכל החברים היקרים והקשקשניםאני לא נוהג לדווח או להגיב אבל מה שקורה כאן כבר מוגזם,אני בחור שקט שלא נוהג להתערב בשטויות שלכם אבל באמתלא ברור לי כל הקישקושים שלכם על שרון, הייתי אצל שרון בעקבות הפרסום ולשימחתי לא בעקבות הקישקושים שלכם,אני חייב לציין שזו חוייה מדהימה, הבחורה נראית מצויין ונותנת שירות מדהיםשעדיין לא נתקלתי מאף אחת מהבחורות האחרות, גם הפרטיות וגם מהמכונים.רוב הבחורות שאתם מהללים לא להיט גדול, כך שלא ברור לי מה באמת יוצא לכם מזה,אם למישהו יש בעיה עם המחיר של שרון שלא יילך,אבל הגזמתם עם הקשקשת על שרון.שרון את מדהימה השירות שלך מספר אחד.ניפגש בקרוב
[/QUOTE]
די כבר אם הקשקשת הזאת אתם הורסים את הפוסט הזה!!!
[/QUOTE]
די כבר אם הקשקשת הזאת אתם הורסים את הפוסט הזה!!!
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
493[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
היי השקט ,
אני מבינה שאתה מבואס מכך שאתה לא מקבל אצלי GFE , אבל זה מה יש... ( אני נותנת GFE למי שבא לי)
רק אל תחשוב שאני אשתוק ואתן לאחים שלו גברים וקישקשתא להכנס בי חופשי [/QUOTE]
[/QUOTE]
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
היי השקט ,
אני מבינה שאתה מבואס מכך שאתה לא מקבל אצלי GFE , אבל זה מה יש... ( אני נותנת GFE למי שבא לי)
רק אל תחשוב שאני אשתוק ואתן לאחים שלו גברים וקישקשתא להכנס בי חופשי [/QUOTE]
היי השקט,
אני מבין שהיה חסר לך gfe אצל שרון?, קבל טיפ שאולי יעזור לך לקבל אצלה gfe:
סתם, אני צוחק אחינו, השקרניקית רמזה בעבר שקוביות בבטן יכולות לגרום לה להעניק gfe,
אבל בינינו? גם אם מייקל לואיס יגיע אליה, הוא לא יקבל gfe, פשוט אין לה את היכולת!
מה שהשקרניקית מנסה להגיד לך זה שאם יש לך דברים נחמדים לכתוב עליה, אז סבבה,
אבל אם אין לך משהו נחמד להגיד, כדאי שפשוט תנהג לפי הניק שבחרת לעצמך ופשוט תשתוק! 

היא אף פעם לא היתה חסידה גדולה של ביקורת בונה...
חחחחח כמה שאתה צודק כל הזמן היא אומרת שהיא לא נותנת לאף אחד. ואז מנסה כאילו לפגוע בי ,שבגלל איך שאני נראה היא לא נתנה לי. אולי השם החדש שלה נכון? לא חשבתי
ועוד אני אחד שרצה לחזור אליה כי ה GFE פחות מפריע לי
כנראה יש לה הרבה לקוחות והיא יכולה לוותר עליי :)
[/QUOTE]
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
494[QUOTE=muffdiver]לכל החברים היקרים והקשקשנים
אני לא נוהג לדווח או להגיב צודק, 2 הודעות ביותר משנה, שתיהן עוסקות בשרון... אבל מה שקורה כאן כבר מוגזם,
רוב הבחורות שאתם מהללים לא להיט גדול, גדולים אתם שם בתאגיד, הודעה שגם מהללת את שרון וגם פוסלת את הפרטיות האחרות
כך שלא ברור לי מה באמת יוצא לכם מזה, הצלת קרבנות פוטנציאליים מלעבור את אותה חוויה גרועה שאנחנו עברנו.
אם למישהו יש בעיה עם המחיר של שרון שלא יילך, כן, תפסת אתנו, "המחיר" הוא הבעיה עם שרון...
אבל הגזמתם עם הקשקשת על שרון. פעם "הקשקשת" הזאת התאימה לה, היום שאין עמית, כבר לא.
שרון את מדהימה השירות שלך מספר אחד.(מהסוף)
ניפגש בקרוב (בישיבת התאגיד הקרובה)
[/QUOTE]
קישקשתא 2011-12-12 17:41:49
אני לא נוהג לדווח או להגיב צודק, 2 הודעות ביותר משנה, שתיהן עוסקות בשרון... אבל מה שקורה כאן כבר מוגזם,
רוב הבחורות שאתם מהללים לא להיט גדול, גדולים אתם שם בתאגיד, הודעה שגם מהללת את שרון וגם פוסלת את הפרטיות האחרות

אם למישהו יש בעיה עם המחיר של שרון שלא יילך, כן, תפסת אתנו, "המחיר" הוא הבעיה עם שרון...
אבל הגזמתם עם הקשקשת על שרון. פעם "הקשקשת" הזאת התאימה לה, היום שאין עמית, כבר לא.
שרון את מדהימה השירות שלך מספר אחד.(מהסוף)
ניפגש בקרוב (בישיבת התאגיד הקרובה)
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
495בחתימה שלך יש את המשפט הבא:
"לעולם אל תתווכח עם אדיוט, הוא יוריד אותך לרמה שלו ושם הוא ינצח
"
ולכן אני אמנע מלהגיב להשמצות שלך,
כל מי שבאמת רוצה, שינסה ויחליט

ולכן אני אמנע מלהגיב להשמצות שלך,
כל מי שבאמת רוצה, שינסה ויחליט
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
496טוב אז כך לפני ששופטים אותי אני אומר ככה!!!. שרון לא מתאימה לכל אחד!.
לי היא מתאימה אני לא מחפש חברה או נשיקות בפה או לרדת לה!. אני מחפש מישהו לדפוק ולצאת!.
אחרי זה בוא נחזור לעיקר.
הגעתי אליה אתמול בצהוריים בקור שהיה אתמול (למרות שהזעתי) היה קר!. היא פתחה. לי את הדלת יפה מתמיד! שיער שחור גוף חבל״ז שדיים בול כוס מקוצץ היטב לא מגולח אבל כמעט לא מרגישים את הקוצים היא שרון הבר מכירה אותי נותנת לי את המגבת מוריד בגדים הוליך להשתין אחרי זה הולך להתקלח מהר פותח מים קרים כמו ילד שמתרגש אחרי שנותנים לו סוכריה מתבלבל בברז בין המים החמים לקרים ( בהתחלה חשבתי שהיא גמרה את כל המים החמים!). אבל מסתבר שלא!!!
טוב אחרי המקלחת נכנס אליה היא מורידה הכל מהר מהר אומרת לי לנגב את הגב אני אומר שזה די קשה אבל מסתדר די טוב!. היא מתחילה במציצה טובה די עמוקה אבל לא עומד לי כמו שצריך! למרות שאני חרמן עומד ליד המיטה היא מפסיקה אני לוקח את יד שמאל שלי ומתחיל טיפה לשפשף אותו מפסיק ואז היא מוצצת עוד חמש בערך דקות! (מעניין פעם הבאה שאני אצלה אני אגמור לה בפה!!!) עוצר מחליט סקס הגיע הזמן לזיין טיפה לגמור בכוס שלה שזה כזה כיף!!! לזיין אותה (הייתי יכול לזיין אותה כל היום!!!). מזיין אותה טיפה בדוגי! היא לא רצתה כנראה לתת לי קונטרה אז ויתרתי על זה עברנו למיסיונרי זיינתי אותה מהר גמרתי די מהר אני תמיד כזה מופתע שאני גומר!!! מתלבש וטס משם!
תודה שרון את מקסימה!!!yellow-horny 2011-12-14 22:15:48
לי היא מתאימה אני לא מחפש חברה או נשיקות בפה או לרדת לה!. אני מחפש מישהו לדפוק ולצאת!.
אחרי זה בוא נחזור לעיקר.
הגעתי אליה אתמול בצהוריים בקור שהיה אתמול (למרות שהזעתי) היה קר!. היא פתחה. לי את הדלת יפה מתמיד! שיער שחור גוף חבל״ז שדיים בול כוס מקוצץ היטב לא מגולח אבל כמעט לא מרגישים את הקוצים היא שרון הבר מכירה אותי נותנת לי את המגבת מוריד בגדים הוליך להשתין אחרי זה הולך להתקלח מהר פותח מים קרים כמו ילד שמתרגש אחרי שנותנים לו סוכריה מתבלבל בברז בין המים החמים לקרים ( בהתחלה חשבתי שהיא גמרה את כל המים החמים!). אבל מסתבר שלא!!!
טוב אחרי המקלחת נכנס אליה היא מורידה הכל מהר מהר אומרת לי לנגב את הגב אני אומר שזה די קשה אבל מסתדר די טוב!. היא מתחילה במציצה טובה די עמוקה אבל לא עומד לי כמו שצריך! למרות שאני חרמן עומד ליד המיטה היא מפסיקה אני לוקח את יד שמאל שלי ומתחיל טיפה לשפשף אותו מפסיק ואז היא מוצצת עוד חמש בערך דקות! (מעניין פעם הבאה שאני אצלה אני אגמור לה בפה!!!) עוצר מחליט סקס הגיע הזמן לזיין טיפה לגמור בכוס שלה שזה כזה כיף!!! לזיין אותה (הייתי יכול לזיין אותה כל היום!!!). מזיין אותה טיפה בדוגי! היא לא רצתה כנראה לתת לי קונטרה אז ויתרתי על זה עברנו למיסיונרי זיינתי אותה מהר גמרתי די מהר אני תמיד כזה מופתע שאני גומר!!! מתלבש וטס משם!
תודה שרון את מקסימה!!!
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
497[QUOTE=muffdiver]בחתימה שלך יש את המשפט הבא:
"[/QUOTE]
קישקשתא 2011-12-14 23:05:22

אתה לא מעודכן, זאת כבר לא החתימה שלי...
דרך אגב, שני המדווחים מתחתייך (חובבי השרות של שרון), הם דווקא מדווחים אמינים.
מה לעשות? מה"דיווח" שלך נוטף ריח חריף מאד של הודעה מטעם התאגיד.
[QUOTE=yellow-horny]טוב אז כך לפני ששופטים אותי אני אומר ככה!!!. שרון לא מתאימה לכל אחד!.
אחרי זה בוא נחזור לעיקר.
תודה שרון את מקסימה!!![/QUOTE]
אחרי זה בוא נחזור לעיקר.
תודה שרון את מקסימה!!![/QUOTE]
[QUOTE=loganm] [/QUOTE]
שלום כולם
אני גם מאלה שלא מדווחים הרבה, מה הסיבה שפשוט לא נעים לי לכתוב על הדברים האלה.
אבל אני חייב לציין שביקרתי אצל רוב הבנות ומצאתי שרק לשרון ועוד אחת (אנג'לינה) הלכתי ליותר מפעם אחת.
הסיבה לכך היא שהיא באמת הייתה סבבה איתי. אמנם היא מכנית מאוד אבל לא ציפיתי למשהו אחר.
דבר נוסף הוא שהיא עושה כל מה שאני מבקש בלי בעיה ובשמחה שלדעתי אין אצל הרבה בנות. בנוסף היא נראת סבבה לגמרי.
הסיבה לכך היא שהיא באמת הייתה סבבה איתי. אמנם היא מכנית מאוד אבל לא ציפיתי למשהו אחר.
דבר נוסף הוא שהיא עושה כל מה שאני מבקש בלי בעיה ובשמחה שלדעתי אין אצל הרבה בנות. בנוסף היא נראת סבבה לגמרי.
בגלל שאני לא מדווח הרבה כנראה אנשים לא יהיו מרוצים מדיווח זה אבל אני אומר מה שאני חושב עליה. ובאמת לדעתי אין שום בעיה אצל שרון. כמובן אם היה יותר זול קצת הייתי מבקר לעיתים קרובות יותר אבל שוב אני מודע שזה תלוי בה ואני מקבל את זה. אני לא אצא למסע צלב נגדה בגלל כסף.
שרון את באמת סבבה בעיניי
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
498שימו לב איך השקרניקית מנסה לסובב את הדיון
לכל הלקוחות ששואלים למה יש לה שרשור כל כך גרוע בפורום היא מספרת שבגלל שאנשים לא מרוצים מהמחיר או מהמחסור בGFE אז הם שופכים את תסכולם.
אז חברה קחו כמה שעות קראו מההתחלה, וההתחלה היא בשרשור בו נחסמה שרון זה היה שרשור שנוהל על ידי מי שניהל את הפורום (מה רבו כינוייו) בזמנו שהיה לו קשר עסקי איתה וההמשך הוא בשרשור זה ובשרשורי הבת שלו בו השקרניקית מנסה לפגוע במבקרים שלה על ידי גימודם, את השרשורים האלה היא יזמה וכשחטפה על הראש יבבה לה אתם אובססיביים.
הביקורת כלפי השקרניקית היא מאוד פשוטה:
א. היא נותנת שרות קר ומיכני כברירת מחדל(לא קשור לGFE)
ב. היא לא מוכנה לקבל ביקורת ותוקפת את מבקריה.
ג. היא משתמשת בשקר ככלי לגיטימי לפרסום.
ד. היא לא תהסס להכפיש ולהוציא דיבה כדי להרוויח נקודות.
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
499קישקשתא,
צר לי שאתה מחליט החלטות ללא ביסוס, מה שעוד יותר מראה שכל ההחלטות שלך לגבי שרון הם שטויות במיץ.
במקום להתעסק כל היום במה שלא טוב לדעתך בשרון, תן דיווחים על בחורות שנראות כמו שרון ונותנות שירות
שלדעתך טוב יותר.
כיום אין אף בחורה שנותנת תמונות ופירוט אמיתי כמו שרון,
99% מהבחורות, התמונות שלהם ומה שכתוב זה הכל חרטא.
אני חושב שאתה והחברים שלך רשמתם מספיק שטויות על שרון והגיע הזמן שתתעסקו במטרה העיקרית של הפורום.
צר לי שאתה מחליט החלטות ללא ביסוס, מה שעוד יותר מראה שכל ההחלטות שלך לגבי שרון הם שטויות במיץ.
במקום להתעסק כל היום במה שלא טוב לדעתך בשרון, תן דיווחים על בחורות שנראות כמו שרון ונותנות שירות
שלדעתך טוב יותר.
כיום אין אף בחורה שנותנת תמונות ופירוט אמיתי כמו שרון,
99% מהבחורות, התמונות שלהם ומה שכתוב זה הכל חרטא.
אני חושב שאתה והחברים שלך רשמתם מספיק שטויות על שרון והגיע הזמן שתתעסקו במטרה העיקרית של הפורום.
בבקשה למחוק!!!!!!!!!!
500[QUOTE=אחים שלו גברים] שימו לב איך השקרניקית מנסה לסובב את הדיון[/QUOTE]
איפה אתה רואה שהיא מנסה לסובב את הדיון ?
בכלל, על איזה דיון אתה מדבר ???
אין כאן שום דיון ! ! !
שמעון פרס היה חתרן בלתי נלאה, אבל הוא ממש מתגמד לידך....
זכותך לזיין ולכתוב בקורת שלילית, אם כך נראה בעיניך. אבל בפועל אתה מתפקד כשופר תעמולה שאינו פוסק להרעיש עולמות, חוזר על עצמך השכם והערב, כזקן טרחן וסנילי שאינו זוכר מה אמר לפני רגע, וחוזר על עצמו שוב ושוב, למגינת ליבם של שומעיו...
לו הייתי האדמין - הייתי מוחק כל הודעותיך בשרשור זה (למעט אחת ).
המגביה עוף - ירחיק ראות