...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... 341 על ידי gunner [QUOTE=ליה מורנו] גאנר ורימינג - לא אחדול ולא אשקוט - עד שלא אארח אתכם בביתי. עד זוב דם. עד זוב דם...[/QUOTE] ממש חיזור גורלי... רצוי לכתוב אחדל ולא אחדול . I fart in your general direction ציטוט 15 דצמבר 2011, 16:31
...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... 342 על ידי ליה מורנו לא אחדול לא אחדול לא אחדול לא אחדול לא אחדול לא אחדול לא אחדול לא אחדול לא אחדול לא אחדול לא אחדול לא אחדול!!!! כל יום הוא יום האהבה. peace V Well, I'm nothing but trouble, babe Not since the day that I was born ציטוט 15 דצמבר 2011, 16:47
...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... 343 על ידי ליה מורנו [QUOTE=CESAR]סתם שאלה.. יצא לך לשכב עם גברים בני 50 או אפילו 60 ? חחח אני ממש מקווה שלא בשבילך, כי אז אני מאמין שאף גבר צעיר בגילך כבר לא יצרה שום קשר איתך!![/QUOTE]נעלבתי. כל יום הוא יום האהבה. peace V Well, I'm nothing but trouble, babe Not since the day that I was born ציטוט 15 דצמבר 2011, 22:44
...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... 344 על ידי רימינג מעשי [QUOTE=ליה מורנו] [QUOTE=CESAR]סתם שאלה.. יצא לך לשכב עם גברים בני 50 או אפילו 60 ? חחח אני ממש מקווה שלא בשבילך, כי אז אני מאמין שאף גבר צעיר בגילך כבר לא יצרה שום קשר איתך!![/QUOTE]נעלבתי.[/QUOTE] אין לך מה להעלב יקירתי,הביטי על הצד החיובי שבעניין , מנגנון הסלקציה הטבעית שוב הוכיח עצמו כשחשף בפניו עוד חסר בינה. ציטוט 15 דצמבר 2011, 23:00
...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... 345 על ידי superman1979 [QUOTE=gunner][QUOTE=ליה מורנו] גאנר ורימינג - לא אחדול ולא אשקוט - עד שלא אארח אתכם בביתי. עד זוב דם. עד זוב דם...[/QUOTE] ממש חיזור גורלי... רצוי לכתוב אחדל ולא אחדול .[/QUOTE] ממש גלן קלוז מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום! ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך ציטוט 16 דצמבר 2011, 01:32
...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... 346 על ידי בולבול הקבולבול מה לגבי תמונות חדשות ? ציטוט 16 דצמבר 2011, 08:35
...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... 347 על ידי yellow-horny [QUOTE=בולבול הקבולבול] מה לגבי תמונות חדשות ?[/QUOTE] מצטרף לשאלה:) גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד! ציטוט 16 דצמבר 2011, 11:54
...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... 348 על ידי ליה מורנו בולבול הקבולבול מתה על הכינוי שלך! טוב חברים, יש לי עבורכם הצעה מפתה...היות ואדמינינו מתעלם מתשוקתי אליו, החלטתי לשחק משחק חדש:כל לקוח שמגיע אליי - מוזמן לצלם אותי במצלמה שלי ואת התמונות הללו (אני אבחר!!!) אעלה לכאן.מי בא לשחק? כל יום הוא יום האהבה. peace V Well, I'm nothing but trouble, babe Not since the day that I was born ציטוט 16 דצמבר 2011, 14:39
...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... 349 על ידי LOVE_YOU_VERY אני יבוא רק תייהי זמינה :-) העיקר והכי חשוב להישאר בריאים - לא כדאי למות משטויות ציטוט 16 דצמבר 2011, 16:21
...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... 350 על ידי ליה מורנו מיאו. כל יום הוא יום האהבה. peace V Well, I'm nothing but trouble, babe Not since the day that I was born ציטוט 16 דצמבר 2011, 17:46