כ הקשקשת מהפוסט של שרון - דף 2 - סקס אדיר

הקשקשת מהפוסט של שרון

13
[QUOTE=איצטגנין]
בדיוק כמו שעשו לליה (ולבחורות נוספות בעבר). גם שם קראתי להפסקת ההשתלחות הבלתי מרוסנת, מפני שידעתי שקישקשתא היה אצל הבחורה, נהנה, אבל שתק. כשקישקשתא התעשת ודיווח, השתתקה גם כל חבורת ה'פודלים' המלווים, ונותרנו עם אנקת תענוגותיך בדיווחך הקלוש.

[/QUOTE]
איצטגין, קצת תיקון לדבריך: גם אחרי דיוח של קשקשתא על ליה, שכולם באמת השתתקו, גאנר המשיך לכתוב עליה בסיגנון של צחצח דוחה. ושאני הגבתי, אז מיד יצאה עם 2 פוסטים נפרדים נגדי מלאי השמצות גסות. ערבה אנושית2011-12-16 09:47:50

הקשקשת מהפוסט של שרון

14
היד שלי עדיין מושטת לשלוםחיוך.
אני לא אלך אליה היא בגיל הבת שלי לכו אתםTongue.
הקליפים בחינם ללא תמורה או כל טובת הנאה לכל מי שמעוניינת,כולל כולן.
יש לשלוח תמונות או קישורים לתמונות ושירים מועדפים.
אם מישהו מהחברים ישלח,הוא יקבל גם,אין אפליות למרות שאני
מעדיף ציצים על בולבולים או קוצים.
אני מודיע שוב,לא כל נאד שאני תוקע מכוון אישית למישהו.
ההפך הוא הנכון,צריך לדרוך לי על הזנב חזק מספיק ויותר מפעם אחת כדי שאגיב
וגם אז אני לא נהנהכועס .
לקראת סיום,היות ואני תרח, נסעתי הלכתי ושגלתי ברוורס יותר ממה שרובכם תרנגולים צעירים עשה
בצעידה קדימה.את רוב הטריקים והשטיקים ששכחתי חלקכם עדיין לא למד,אז אל תתנו כבוד אבל בואו נשאיר
את המריבה מעל החגורה ולא נגלוש לפסים אישיים ומעליבים מדי.
לסיום היות ואינני טלית שכולה תכלת ובטוח לחלוטין שרק מי שלא עושה לא טועה,
אני מתנצל שוב בפני מי שנפגע ממני.

הקשקשת מהפוסט של שרון

17

אדמין ביקש יפה לא לריב פה.

ביקש ולא גער בנו כמו עמית. אז בוא נכבד את בקשתו.
דרך אגב, פעם לא יודע למה, עמית התקשר אלי לשמוע לדעתי על גאנר.
ואז אמרתי לו שטות בין הגדולות בחיי, שגאנר הוא איש איכותי

חשבתי ככה עד לזמן אחרון (כי לא קראתי מספיק את תגובותיו) ורק עכשין הוא גילה את פרצופו האמיתי.

כנראה הוא יפתח פוסט שלישי נגדי.

הקשקשת מהפוסט של שרון

20
[QUOTE=סופר לה טיב] חברים יקרים,בזמן האחרון יש בפורום תופעה של קשקשת/"ברברת" שלדעתי נכון לנסות לעצור אותה בהקדם ככל שניתן, אם בכלל.התופעה בולטת מאד בשרשור הזה - ראו כמה דווחים אמיתיים יש לפני, וכמה צריך להתאמץ למצוא אותם... צריך ללכת הרבה אחורה בשבילי הזבל שנערם לו בהדרגה.אגב, מי שיטרח לעשות סטטיסטיקה ועיבוד נתונים קל, יגלה מספר מאד מצומצם של חברי פורום המרכיבים את "קבוצת האיכות" המצומצמת הזו.
[/QUOTE]

דבריו של סופרלטיב נכונים וברורים.
צריך פשוט להודות בפה מלא שהפורום השתנה מאוד לאחרונה.
נקודת המפנה הייתה כשאשל"ג קיבל כוכב מסתובב שני, אז הסכר נפרץ.
אם פעם היו מקבלים פה דרגות על דיווחים, היום מקבלים אותם על קשקשת-או ירידות-או תשובות מושחזות (לא לגמרי ברור על מה מהם קיבל) ומזה זה מתחיל.

בפורמט הזה של היעדר קו אדום, כל תגובה לא במקום שמכוונת לפלוני, תחייב למעשה את אותו פלוני לענות באותו המטבע
אחרת הוא יוצא חלשלוש וכאן מתחילה הבעיה (ואחים שלו נהנה מכל רגע)

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”