כ עדן השופעת חזרה בגדול - דף 8 - סקס אדיר

עדן השופעת חזרה בגדול

71
ערב טוב. אני רוצה להודות לכם אל הסבלנות ומקווה שלא יהיו יותר עיקובים. אני לקחתי דירה ובעלת דירה צריכה לפנות אותה ביום ראשון אז אני מקווה לחזור לשיגרה ביום ראשון או שני. תודה אל סבלנות לילה טוב.

עדן השופעת חזרה בגדול

75
טוב, זה היה אמור להיות דיווח חיובי כנראה על עדן, אבל הזלזול שלה הביא לנ"ל:

התקשרתי אליה בסביבות 11, וקבענו ל12-30. בהתחלה רציתי להגיע ב-12, אבל טענה שצריכה לחתום על חוזה עם בעלת הדירה.

צלצלתי ממספר גלוי, אמרתי את שמי, וביקשתי בפירוש להודיע לי אם מבחינתה יש שינוי בלו"ז, וכמבן שאני אעדכן במידת השינוי.

הגעתי בזמן הנקוב, התקשרתי, וקיבלתי תשובה "אבל לא אמרתי לך ב13-00?" מסתבר שקבעה עם עוד מישהו אחר, בשם אחר שאותו

אמרה לי, לחצי שעה לאחר המועד שאיתו קבעה איתי, ולא עמדה בו. פשוט חבל מאוד שאת מזלזלת באנשים, למרות שהתקשרתי

מטלפון גלוי, ולמרות שצפיתי בעיות תיאום לאור הדיווחים המועטים שהיו פה בפוסט, לי זה הספיק. הראש גבר על היצר, ושמתי פעמיי

לשוק הכרמל ונחלת בנימין הקרובים, להשתמש בכספי על דברים שלא יאכזבו כמוה.

היא הפנתה אותי לכתובת מסוימת בשנקין, למי שלא יודע הרחום חסום לתנועת מכוניות, כך שלהגיע ולמצוא מקום חנייה, גם זה סיפור

לא קטן, ועוד בת"א בשישי בבוקר-צהריים. למוטב לציין שישנה מצלמת אבטחה בכניסה לבניין, שמצלמת כל מי שנכנס ויוצא.

הכי מצחיק שהיא אומרת לי" אני עוד מחכה לבעלת הדירה, ובוא ניפגש ב13-00", כשנשמע שהיא הולכת לה ברחוב.

כלומר, גם איחרה את הפגישה במעמד צד אחד בלי להודיע, גם רצתה שמתין עוד חצי שעה, וגם אז לא בטוח שלא הייתה מייבשת אותי

בשביל הבחור הששני שאיתו קבעה גם כן ב-13, או שהייתה מנסה לתקתק אחד מאיתנו כדי לקבל את השני.

בקיצור ביזיון, שומר נפשו ירחק. כועס אצבע למטה
הון ואון יחד לשלטון

עדן השופעת חזרה בגדול

76
האמת התכתבתי איתה לאחרונה, רציתי לבוא לבקרה,
צלצלתי אליה והרגשתי שמשהו לא בסדר שם...

כבר הייתי בת"א והחלטתי לוותר, תחושת הבטן לא הייתה טובה.

כנראה שהיה לי מזל....

חברים - אם יש דיווחים חיוביים נשמח לשמוע בשביל אולי לבחון מחדש.

העיקר והכי חשוב להישאר בריאים - לא כדאי למות משטויות

עדן השופעת חזרה בגדול

77

דון קישוט אני אפילו לא אתנצל אל המקרה בגלל התגובה המוגזמת שלך. אתה מוזמן לא להגיע יותר אבל כל מי שמכיר אותי יודע שאין אצלי זלזול או תיקתוקים כל מי שקבע איתי מראש והגיע בזמן נכנס בזמן. אתמול היה מקרה חריג אני הסברתי לך אתה לא חייב לחקות אבל סיטואציה של אתמול לא היתה תלויה בי גם אני חיקיתי בחוץ עד שבעלת הבית הגיע. בקשר ללקוח שני לא כולם כמוך קבעים מראש יש כאלה שמתקשרי יום לפני שואלים פרטים למרות שאני תמיד מבקשת להיתקשר שעה לפני להודיע ולבדוק שפנוי הרבה מגיעים בלי טלפון ובגלל זה אני שואלת שמות אז גם אם הדירה היתה ברשותי לא היתי מקבלת אותו לפנך.בקשר למצלמות אתה ממש מצחיק אתה אמור לדעת שאף פעם לא נותנים כתובת מדויקת אז אולי יש מצלמה אבל לא בבניין שלי.

באותה סיטואציה אני רוצה לשאול אותכם ללקוח מותר לקבוע ולא לבוא אפילו לא הודיע ואני לא מקבלת אחרים כי הזמן שנקבע שמור לאותו אדם .לכם מותר להבריז זה בסדר אבל אם אני פעם לא אומדת בזמנים אז אני לא בסדר.

שבת שלום

עדן השופעת חזרה בגדול

78
[QUOTE=עדן] אני רוצה לשאול אותכם ללקוח מותר לקבוע ולא לבוא אפילו לא הודיע ואני לא מקבלת אחרים כי הזמן שנקבע שמור לאותו אדם .לכם מותר להבריז זה בסדר אבל אם אני פעם לא אומדת בזמנים  אז אני לא בסדר.

שבת שלום
[/QUOTE]

כמובן שאת לא בסדר!
הרי לשם הענין- את מנהלת עסק.
עם קבלות, בלי קבלות זה לא משנה.
מה שמשנה זה שאת בסטטוס של נותן השרות ואילו אנחנו בסטטוס של לקוחות איך שלא תסובבי את זה, ומה לעשות, הלקוח תמיד צודק.

עדן השופעת חזרה בגדול

79
חברה אני אחד שלא כותב תגובות דרך קבע אבל אני יכול להגיד ממקור ראשון שהייתי
עם עדן ושהתקשרתי אליה היא אמרה לי שקבעה עם מישהו אחר והוא אמור להגיע עוד 20 דקות
ולכן ושאלה אם אני יכול להמתין ולקבוע לשעה מאוחרת יותר ואם יהיה שינוי היא תודיע לי מה שמוכיח שהיא
לא מחפפת לקוחות ומזלזלת בהם בנוסף הסקס היה טוב מאוד אז חברה אל תיקחו מיקרה יוצא מהכלל ותשליחו אותו על הכלל
עדן באמת מתוקה ואני אישית יחזור אליה בקרוב
🌹🌹🌹🌹🌹😘😘לעדן

עדן השופעת חזרה בגדול

80
אם אתה אומר שלקוח תמיד צודק אז גם מותר לו להיתנהג לא יפה ואני אסתום את הפה כי הוא לקוח והוא צודק.
חוץ מזה לא משנה פשוט אפשר להיתקשר להודיע אם הוא לא בא כדאי שאני לא אחקה לפעמים לקחות שבאזור רוצים להיכנס ואני דוחה אותם כי קבעתי עם מישהו.עדן2011-12-17 14:43:04

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”