כ ...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 36 - סקס אדיר

...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

352
[QUOTE=ליה מורנו]
יקיריי, מירב הזונה המאושרת החדירה בי מוטיבציה לחשוף בפניכם צד נוסף שלי (ראו פורום כתיבה אירוטית)
לא ככ אירוטי אבל זה שלי.
מירב, את מדהימה. מעבר להיותך בחורה מקסימה - את פנטזיה של כל גברEmbarrassed

גאנר ורימינג - לא אחדול ולא אשקוט - עד שלא אארח אתכם בביתי. עד זוב דם. עד זוב דם...צחוק
[/QUOTE]

מתוקה

היה תענוג גדול לפגוש אותך ולהכיר אותך, והיה גם בילוי נפלא אחרי קריצה קריצה

הגעתי למסקנה שאת יפה מבפנים ממש כמו מבחוץ !

ואל דאגה... בקרוב אני באה לצלם אותך חיוך גדול אז אל תתני לאף אחד לגנוב לי את הפריים...

אוהבת מאוד מאוד Hug

ושמחה עוד יותר שהסרת את מס' הפלאפון שלך קריצה קריצה

שלך

M.

קישור לאתר הפרטי שלי:

353
[QUOTE=זונה מאושרת][QUOTE=ליה מורנו]
יקיריי, מירב הזונה המאושרת החדירה בי מוטיבציה לחשוף בפניכם צד נוסף שלי (ראו פורום כתיבה אירוטית)
לא ככ אירוטי אבל זה שלי.
מירב, את מדהימה. מעבר להיותך בחורה מקסימה - את פנטזיה של כל גברEmbarrassed

גאנר ורימינג - לא אחדול ולא אשקוט - עד שלא אארח אתכם בביתי. עד זוב דם. עד זוב דם...צחוק
[/QUOTE]

מתוקה

ואל דאגה... בקרוב אני באה לצלם אותך חיוך גדול אז אל תתני לאף אחד לגנוב לי את הפריים...

אוהבת מאוד מאוד Hug

שלך

M.

[/QUOTE]

LIKE אצבע למעלה

354

[/QUOTE]

מתוקה

אוהבת מאוד מאוד Hug

שלך

M.

[/QUOTE]

מקסימה אחת!!!
תודה רבה אהובה, על הכל. ו... היום בלילה את שלי.קריצה
כל יום הוא יום האהבה. peace V

Well, I'm nothing but trouble, babe

Not since the day that I was born

356
נדיר שאני מבקר מישהי שלא ביקרתי...בתחילת דרכה פה-ממש הרגיזה אותיכועס. חרגתי ממנהגי-וקטלתי אותה באגרסיביות.
בפן האישי (ביני-לבינה) ככל הנראה שהייתה בינינו אי הבנה מאוד לא נעימה....לא משהו נוראי....סתם אי נעימותSleepy
ההתנהלות שלה פה בפורום ודרך תגובתה ממש הוציאו אותי מכליי. עבר זמן...נרגעתי...היא נירגעה...הבינה שההתנהלות שלה קצת בעייתית...הכתה על חטא בצורה הכנה ביותר! ועל כך נאמר- "מודה ועוזב -ירוחם"Handshake
איפה שהוא למרות הכל הייתה לי מן תחושת בטן מצוינת לגביה...תוסיפו לזה מס' המלצות מצוינות שקיבלתי עליה בפרטי מחברים אמינים.

שלחתי הודעה בפרטי...ומכאן החלה בינינו התכתבות בפרטי שרק חיזקה את הרגשתי לגביה ,משהו בין פלרטוט רומנטי לדיבור זנותי מזמיןShocked

אחרי מס' ניסיונות ,קבענו (...בשעה טובה ומוצלחת) לשעות הצהריים באחד הימים.

לא הרבה אנשים הצליחו להפתיע אותי בחיים. מניסיוני הרב (לא רק עם נערות)-כגודל הציפייה כן גודל האכזבה!.

לייה הצליחה להפתיע אותי....ובהחלט אכזבה אותי.....

מוחא כפייהמוחא כפייההפתיעה אותי בהנאה שהפקתי מפגישתנו...ואכזבה אותי -כי ממש הצטערתי שלא פגשתי אותה לפניי....מוחא כפייהמוחא כפייה

מהרגע הראשון הייתה בינינו כימיה! היא מאוד מצאה חן בעיניי- נכון שהיא לא עונה לטעמי בד"כ באהבתי את הבנות השדופות...

אך משהו בה היה סקסי כ"כ שרציתי לקפוץ עליה ברגע שניכנסתי...גם אם שחקתי אותה מנומס ומאופקצחוק

תוסיפו לזה פנים יפייפיות (עור לבן,עיניים כחולות ושיער מלא ארוך שחור) ותבינו לבד למה.

קיבלה אותי בצורה הכי נעימה שאפשר-הרגשתי כאילו הגעתי לבקר יזיזה וותיקה .לרגע לא הרגשתי שאני נמצא אצל נערה עובדת.

הייתה מנומסת ,נעימה ,משתדלת-מארחת למופת!- ממש ההיפך ממה שהצטייר בתחילת דרכה פה.

ניהלנו שיחה נעימה מאוד וחברותית רגועה לחלוטין ללא שום לחץ זמן או איזכור לכסף.

הסבירה את התנהלותה פה-כמותקפת והיא בתמורה החזירה מלחמה...לדעתי נובע מחוסר ניסיונה בתחום ו/או בפורום.

עד עכשיו (כולל השינוי שעשתה) לדעתי היא לא מעבירה את האופי המתוק שלה.

אחרי שעה של אירוח ,כשהרגשתי שעוד רגע...השיחה הזו תיגמר באונס...רמזתי קלות (נגיעה ברגלה) והיא מיד הבינה...

מפה הדרך להשתוללות מוחלטת הייתה קצרה מאוד....

אני לא באמת מאסטר/דום/שולט ועוד מושגים מעולם ה-bdsm ולכן אני לא יודע אם היא באמת שפחה או סתם מנסה כל מיני חוויות מיניות לשם ההרפתקאה- אך על דבר אחד אין ספק!- שנים שלא ניתקלתי במישהי שכל כך אוהבת את מה שהיא עושה,אוהבת סקס וכל כך מנסה לרצות ולהשביע רצון! -הייתי אומר, בחוסר נימוס, זונה מלידה!מוחא כפייה

זה ממש בולט שההנאה שלה זה להשביע את רצונך...

והיא השביעהקריצה

לא היה משהו חריג...למרות שניכר עליה שהיא קינקית ורוצה לנסות הכל...היה פשוט מדהים!

המון רוק , נשיקות עמוקות/רטובות/מדהימות, מציצה -אחת מהטובות שקיבלתי...ועוד לא סיפרתי על הסקס שגרם לי ולה להזיע ביום קריר למדיי. המון תשוקה הייתה שם. למשך שעתיים נתנה לי הרגשה שאני שוכב עם דייט ראשון מוצלח במיוחד!

כמו בדייט אמיתי מוצלח במיוחד...גם הפעם אשוב לדייט שני...צחוקקריצה

לפעמים מספרים (בהגזמה,כמובן)- שמרוב שנהנתי ונתנה לי הרגשה טובה...כמעט שכחתי לשלם...

והיא בכלל לא נתנה לי ללכת...הודיעה לי מראש...שלהיום אני הלקוח היחיד

הפעם זה באמת קרה לי...מרוב שנהנתי כמעט שכחתי...למזלי ניזכרתי (אחרת הייתם מאשימים אותי ביחצ"נותקריצה, לכל הספקנים...שילמתי מחיר מלא ויותר)

ואפילו הוספתי טיפ- נתתי כל מה שהיה לי בכיס! אם היה לי יותר-הייתי שם עוד! פשוט הגיע לה!

והיא מצידה-ספרה כמה נתתי לה והחלה להתווכח איתי ששילמתי יותר מידיי ושהיא לא מוכנה וניסתה להחזיר לי בכל דרך!

אמרה שגם היא נהנתה ואין צורך...אחרי שהבינה שאני מתעקש וזה מתוך הוקרה לשירותה המצוין-"איימה" עליי שתזכה אותי בסכום הטיפ בפגישתנו הבאה...צחוק

אז מה היה לנו? - עונג!מוחא כפייה, סקס מעולהמוחא כפייה,נערה סופר נחמדה ונעימהמוחא כפייה

חברים-אני מוריד את הכובע בפניה!! מוחא כפייה וממליץ בחום!

נ.ב

===

אני מקווה מאוד שתוותרו ולא תאמינו לי...כך יישאר לה יותר זמן פנוי לפגוש אותיצחוק

והיא עוד תפגוש....

358
גמרתי ללייה על החזה...אם כבר שאלת.
היו לי ימים מאושרים,טובים וחשובים יותר, הכל בפרופורציה...אך היתה לי פגישה מצוינת!

אכן צילמתי אותה...לשיקולה...

אבל אני מציע לך להיפגש איתה ולהנות ממנה במציאות "על אמת" ...במקום להנות על המקלדתקריצה

rd062011-12-19 18:37:27

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”