כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 26 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

253
דיווח מרגש.... אבל סוף לא צפוי...
השאלה איש יקר מה אתה עשית בשביל לעזור לה?
קח בחשבון שבפורום הנל יש לא מעט אנשים מדהימים עם לב רחב שתמכו בלא מעט בנות עם פחות מזל..... ויש כאלה שעדיין עוזרים ותומכים :)
אבל אני מבין שהכוונה שלך הייתה טובה:) אכן דיווח מרגש....

254
שחר מדהים!!! פוסט מדהים אני עוקב אחריך!! אני מכור אל הפוסט הזה רק תמשיך!!!
חייב לשאול אותך שתי שאלות.
1. לא כואב הזין אחרי שאתה מזיין כל כך הרבה?
2. שמעתי מחבר שלי שהכוס שלהן מאוד מאוד מאוד צר לעומת כל העולם האם זה נכון?!?

רק תמשיך לדווח!!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

255
אני כל פעם מתחיל להרצות לכם קצת על התרבות בתאילנד ואחרי 5 דקות של כתיבה אני פשוט מוחק הכל ועובר למשהו אחר חשוב בחיים שלי. הסיבה לזה היא כנראה שלא משנה כמה שאני אכתוב, ישנם דברים בעולם שלא יוכלו להשתנות ותאילנד זה אחד מהם.
תאילנד לעולם לא תוכל להשתנות וזה מכיוון שנושא הזנות ותיירות המין רק ילך ויגבר. משנה לשנה זה נהיה יותר ויותר גרוע ואף אחד לא רואה לזה סוף. יש אינטרסים גדולים לכולם שיבואו לתאילנד לזרוק המון כסף עם בחורות כי זה לא רק על בחורות, זה על טיסות, על אלכוהול, בתי מלון, שירותים לתייר וכו'...
הרי בואו נודה באמת, מי יבוא לדוגמא לבנגקוק אם לא היו שם כל הזונות וכל המסאגים וכו'? הרי בנגקוק מאוד מגעילה יחסית לערים אחרות בעולם. כמו כן מי יבוא לפאטייה, לפטונג וכו'...? ישנם מקומות אחדים ובודדים בתאילנד שנוסעים אליהם כדי באמת לנפוש.
אני זוכר לפני 3 שנים שהגעתי לפוקט, אנשים היו רגועים (המקומיים), השירות היה טוב, לא היה צפיפות ובאמת מקום מדהים. כיום אני לא יכול להתסכל ולהגיע יותר למקום הזה. המקומיים כבר רישמית שונאים את התיירים ומרגישים את זה, צפיפיות בכל מקום עקב בניה של בתי מלון ואזורי תיירות ואפילו הזונות נהיו אגרסיביות ולא "שירותיות".
בשנים האחרונות תאילנד חווה ירידה משמעותית בתיירות הנכנסת שלה בגלל מה שקורה שם. אנשים לא טיפשים, אנשים מרגישים את השינוי לרעה. כמו כן גם למקומים נמאס מזה. היום כל בחורה תאילנדית ממוצעת מפנטזת שאיזה פרנג יקח אותה על סוס לבן, תחשבו ברצינות מה זה עושה לגברים התאילנדים. כולם שואלים את השאלה הכי מתבקשת, האם הורים של זונה יודעים מה שהיא עושה? אז בתאילנד לא רק שהמשפחה יודעת, אלא מעודדת את הבחורה. סיפרו לי שכאשר בחורה בהריון היא מתפללת שתהיה לה בת ולא בן מהסיבה שאם ביום מסוים יהיו קשיים כלכליים, תמיד הבת יכולה ללכת ולפתוח רגליים, מה שגבר לא יכול לעשות.
סיפורים יש לי מפה עד הודעה חדשה על יחסים שבין פרנגים לבין תאילנדיות. הכי קל בעולם להתאהב בתאילנדית, הכי קל!
קודם כל הן יפות, מכבדות גבר, נותנות לגברים להרגיש הכי גבוה בעולם ויודעות בדיוק איפה ללחוץ כדי לשלו, את הכסף ממכם. שתבינו, ישנם ספרים לבחורות תאילנדיות שמלמדים איך להוציא כסף מפרנגים. אני יום אחד ראיתי את המילון לליידי בר.
אם פעם הפרנגים "דפקו" את התאילנדיות", היום ברוב המקרים התאילנדיות "דופקות" את הפרנגים. שקרים וסיפורים לא מהעולם הזה. אין לכם מושג כמה התאילנדיות יכולות להיות שקרניות. רק לפני מספר ימים חבר טורקי סיפר לי שהייתה לו חברה מספר חודשים, שילם לה סיליקון בחזה ובשפתיים, מימן לה שכירות של דירה חדשה, לימודים לבן שלה וכל מה שהיא הייתה צריכה. כמו כן לווה לה בסביבות 60,000 ש"ח. שלא תבינו, הבחורה לא הייתה בחורה עובדת או משהו בסגנון. הבחורה הייתה רוקחת בבית מרקחת, אקדמאית, עם עבודה טובה. החבר הטורקי חשד משהו מוזר והתחיל לחקור ולבדוק והתברר שלבחורה הזאת הייה סרסור פרנג והיא הייתה עובדת כנערת ליווי אחרי העבודה בבית המרקחת. עכשיו תשאלו איך זה יכול להיות?? חבר שלי באמת גבר נאה, נתן לה הכל, היא יכלה להיות כמו מלכה, וזה לא הספיק לה.
אבל מצד שני גם יש פרנגים שבוגדים ויש לה 2,3 בחורות תאילנדיות באותו זמן, מכניסים בחורות להריון ובורחים וכו'.. אז ככה שאי אפשר להאשים "צד" אחד. כולם אשמים במשוואה הזאת.
עכשיו צריך גם להבין שבתאילנד ישנם לא רק בחורות עובדות. ישנם בחורות שלעולם לא יעבדו בסקס ולא משנה מה יהיה. בחורות שלא מתלהבות מפרנגים ולא צריכים את הגבר עם הסוס הלבן.
זאת אומרת שאם אתם פוגשים בחורה, שלא תחשבו שאם תשלפו לה שטר של 20 באט או 1000 באט היא ישר תתלהב. יש כאלה ויש כאלה כמו כל מקום בעולם.
יש לי חברים שהכירו זבל של בחורות, פשוט המיץ שלי הזבל והתאהבו בהם עד הראש ואני כל פעם אומר להם למה דווקא אתם אוהבים את הזבל הזה, ישנם כ"כ הרבה בחורות טובות בתאילנד.
מה שבעצם אני רוצה להגיד לכם שאם אתם מגיעים לתאילנד אז קודם כל תכבדו את הבחורה. לא משנה אם היא מגעילה או טובה, תתנהגו אליה יפה כי זה יחזור אליכם בחזרה.

256
מנינבלק יש לי את המדריך ללידי בר חחחחח לקחתי מאחת הבנות בפאטיה
YELO horny אני אדווח לך על אתמול :)
אתמול נסעתי שוב ל סויי קאובוי הגעתי לשם בשעה 2:30 בבוקר, מנסה את מזלי, ילדה בת 18 הולכת הבייתה אני אומר לה שלום עם חיוך, מציע לה לאכול (PAI KIN KAO) גיליתי שכשאתה מדבר תשפה יש לך יכולת גישה להרבה נשים בבנקוק:)
וזה הרבה יותר קל אם מדברים תשפה:) אבל לדוגמא בפאטיה זה סיפור אחר שם אני משחק אותה דובר אנגלית בלבד, בפאטיה ככל שאתה לא מדבר תאילנדית סיכויי ההצלחה גבוה יותר, בבנקוק הסיפור הפוך:)
אז בנוהל ארוחה במסעדה אלי הבייתה, משחקת במוב, וישר למיטה, טריק האצבע ואנחנו שוכבים במיסיונרית לגבי השאלה שלך, כן יש להם פות צר מאוד, אבל זה מה שכיף:)
האמת שאחרי שאתה עם תאילנדית ואז אתה שוכב עם רוסיה, אז את לא מרגיש כלום עם הרוסיה, חחחח
לגבי אם הזין כואב, אני מאחל לעצמי שיכאב כל הזמן מהסיבות הנכונות...... אבל לא לא כואב הכל בסדר קריצה
המיאמרית הייתה ביום חופש היום אבל אני גמור פיזית ככה שאין סיכוי שאני נפגש איתה:)
תמונה של הרקדנית שישנה אצלי אתמול שוב עם המוב של הפלייסטיישן חחח
מסתבר שהמוב גורם להם להשתחרר מהר יותר :)

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”