כ קארינה הדקיקה הירקון תל אביב - דף 3 - סקס אדיר

קארינה הדקיקה הירקון תל אביב

21
חברים יקרים

הייתי אתמול אצל קארינה המדוברת,

אני לא ארחיב בקישקושים ניגש לעניין..

פנים-5

גוף-5

מציצה-בנונית (מאוד מכנית)

זיון- חלש מאוד (מכני)

אין ספק שהכל קשור לכימיה עם הבחורה אבל הבחורה מאוד לא מתקשרת, גם לא התאמצתי יותר מידי כי או שזה הולך או שלא.

אחרי שאתה מתרגל לבחורות של אלכס שנותנות פינוק והרגשה של חברה קשה לרדת לנמוך (המחיר בהחלט בהתאם לתיקתוקיה).

אני לא ממליץ ולא אחזור למרות שהמחיר מצחיק.

בהצלחה לחרמנים

22
טוב דגמתי את המקום ואכן הפתיש צודק , לצערי לא התייחסתי להזהרות ונכנסתי עם סטלה הבלונדה .
מבחינת מיקום ומחיר הכל נכון ולצערי גם השירות של סטלה (בול עץ )

מדובר על בחורה סביב ה-30 גוף לא רע תחת חמוד אבל לא דקיק חזה קטן .

אין נשיקות ובטח של GFE מציצה מקונדמת וסקס רגיל לגמרי בלי יותר מידי קונצים

בקיצור לא מומלצת !

אולי בהמשך השבוע ננסה לדגום את קארינה הדקיקה

23
הייתי אצלה שלשום ומצטרף לדעתו של EURO007 .

לוקח הרבה זמן עד שהיא עונה אם בכלל קבעתי איתה שעה אמרה תחזור אלי עוד דקה ולקחו 20 דקות עד שענתה שוב

כאילו שהיא עושה טובה . בקיצור זורמת אבל לא מישהיא שאחזור אליה שוב. ניראה לי שפטיש חשמלי התלהב יותר מידי.

24

חזרתי לפני שעה מקארינה ולהלן הדיווח :

צר לי לאכזב אבל כמו שאומרים כגודל הציפייה כגודל האכזבה .
נתחיל מהמראה , היא אכן דקיקה ויש לה תחת אלוהי הפרצוף לא משהו והחזה פיצפון (חייבת הגדלה ) סה"כ מבחינת מראה היא עונה על הקריטריונים ובהחלט שווה .
נכנסתי עם ציפייה ל GFE כפי שחברינו ציין אבל זה לא היה כלכך GFE אולי היא פחות התחברה אלי באופן אישי או שהיתה קצת מוטרדת אבל זה לא היה .

איך שנכנסתי עברתי קילוח זריז והלאה לעבודה .

במשך 10 דק היא מצצה אותו למוות ללא חליפה ממש בצורה מקצועית אני חייב לציין (חסידי המציצות ממש יהנו) .

מה שחסר לי זה הנשיקות (לדעתי זה אחד מהגדרות ה GFE המובהקים)

אח"כ ניסיתי קצת חירמונים אבל היא לא כלכך שיתפה פעולה ומייד עברנו לסקס כמה דקות במיסיונרי והתהפכות לתחת המגרה .

יש לה את התחת הכי שווה לדעתי מכל הבחורות שיצא לי להיות איתן הוא עגול קפיצי ומעוצב כראוי האמת שאחרי 3 דקות גמרתי זה פשוט הרג אותי .

זה למעשה כל מה שהיה . בסה"כ הייתי שם 25 דק כולל מקלחת לא שהיה לחץ מצידה אבל היא לא שאלה אותי אם אני מעוניין בעוד סיבוב או בעיסוי בכל מקרה הדעות שלי חלוקות לגביה ,אני חושב שאני אבדוק אותה שוב וכמובן שאשמח לשמוע אם עוד מישהו היה איתה חושב כמוני .

25

את קארינה אני מכיר די מזמן. דירה ברחוב הירקון, מול המשרדים של מכבי ת"א כדורסל. האמת שהיא אולי העלות/תועלת הטובה ביותר היום למחפשי הפורקן הזול.

משום מה הטלפון המופיע בלינק הוא שונה לגמרי מזה שיש אצלי, וגם התמונות בפרסום שונות לחלוטין מקארינה שאני מכיר, אבל עם זאת התיאור הראשוני תואם והמיקום תואם לכן אני משער שאנחנו מדברים על אותה הגברת.
מה שאני מכיר ממנה: 200 ש"ח, אין לחץ זמן, מציצה ללא - לא רעה בכלל, כוללת ביצים אם היא מרגישה שאתה אוהב. במידה ולשם כך באת - אז גם גמירה בפה עד הטיפה האחרונה (לא בולעת). אם אתה רוצה סקס, זה מה שתקבל. לעומת מה שאני מכיר התיאורים של פטישחשמלי על חיית מין מטורפת הם די מוגזמים, אבל היא בהחלט עושה את העבודה יחסית ל-200 ש"ח. זה כמובן בעיני המתבונן, בשביל אחד היא חיית מין, בשביל אחר אותו שירות הינו די בנאלי. אבל שוב - עניין של עלות/תועלת.
בסך הכל עדיף אותה מאשר תיקתוקיות או זונות רחוב וכדו'.
עד כמה שזכור לי, נמצאת משעות הבוקר עד סביבות 18:00. ייתכן וזו מהתמונות במודעה נמצאת במשמרת ערב.

28

בצפון ת"א קרינה מתוקה קומפקטית וסקסית להכרות עם גברים | 054-9729385

במודעה רשום שמדובר ב-3 חברות שחולקות את הדירה.

אני דברתי עם קרינה עצמה שהתמונות במודעה אמורות להמחיש אותה (לא אמיתיות וקצת ממחישות את עניין הרזון).

בטלפון קרינה היתה מאד נחמדה וסבלנית.

כשהגעתי למקום נאלצתי לחכות בחוץ כ-15 דקות (לא סוף העולם).

היא מקבלת בחלק הצפוני של רחוב הירקון בתל-אביב (איזור ת"א הקטנה).

קומת קרקע, מיקום די דיסקרטי.

קרינה עצמה בחורה קטנה מאד, גובה 160, אולי אפילו קצת פחות.

היא רזה מאד, להערכתי בין 40 ל-45 קילו.

שיער בלונדיני מדובלל אסוף.

חזה למעשה לא קיים בכלל, שטוחה לגמרי.

גילה הוא בין 25 ל - 30 (קשה לי לאמוד).

יש לה יציבה מאד גמלונית, היא מאד לא מטופחת ומאד לא נשית (מראה, יציבה, תנועות...).

המחיר המבוקש: 250 ש"ח עד 30 דקות.

במיטה:

מציצה בינונית ומטה, כשעולה חזרה כלפי מעלה לעתים שיניה מכאיבות בכובעון. אצבע למטה

לאחר כמה דקות של מציצה הלבישה קונדום וקבעה היא את התנוחה (מיסיונרית).

זיון גרוע ומיכני, כל הזמן שלחה ידיה כדי לשחק בביצים ולזרז הגמירה. כועס

אין לי מושג בכלל איך הדבר אמור לזרז גמירה, הדבר סה"כ מציק ואינו נעים כלל וכלל (לפחות אצלי).

הזיון היה כל כך גרוע ששקלתי להפסיק באמצע ולשמור כוחות למשהו אחר, אבל בסוף גמרתי איכשהו.

בנוסף לכל הצרות, המזגן בחדר היה דלוק על חימום (30 מעלות).

מי לעזאזל מדליק מזגן על 30 מעלות בחדר שעושים בו סקס? Wacko

בתום הזיון נראיתי כאילו שיצאתי מסאונה. Ouch

מיותר לציין ש gfe אינו קיים בתפריט.

לסיכום:

לא שווה 250 לחצי שעה ולמען האמת לא שווה גם 250 לשעה (לדעתי).

כשחפשתי את מספר הטלפון של קרינה בפורום הגעתי להודעה הזאת של איצטגנין:

[QUOTE=איצטגנין]זו הדירה (שתי דירות סמוכות,למעשה) שהוזכרה בדיווח על סטלה מראשל"צ:
שתי דירות, שתי משמרות, סה"כ מבחר של ארבע בחורות (סטלה, ז'אנה ועוד שתיים)
סטלה מפרסמת גם כנותנת שירות בצפון תל-אביב, תחת המספר 054-9729385 .
[/QUOTE]

קראתי את הדיווח על סטלה:

והגעתי למסקנה שלא הייתי עם סטלה שהחליפה שם, אלא עם מישהי אחרת. (רשום במודעה שבדירה מתחלקות 3 בחורות).

כך שיכול להיות שבאותה דירה יש בחורות מוצלחות, אבל קרינה עצמה היא נפילה.

קרינה: 054-9729385

קישקשתא2012-02-28 19:41:37
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

29
קישקשתא הגשש, איך פספסת את קיומו של השרשור שלה ?....מבולבל

זו קארינה הדקיקה, שיש עליה שרשור:

פטיש חשמלי ו- gg1 שיבחו את התחת הסקסי שלה.

תכננתי לבדוק. כעת - ניצלתי בזכותך.

בזמן שדיווחתי על סטלה מראשל"צ, הבנות בדירה שלה נהגו לארח בת"א, כאשר לא היו במשמרת בראשל"צ. זה ההסבר לכך שהטלפון מופיע גם בדיווח על ראשל"צ, וגם בדיווח על קארינה הדקיקה.
המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”