כ עדן השופעת חזרה בגדול - דף 9 - סקס אדיר

עדן השופעת חזרה בגדול

81

עדן, את יכולה להתנהג איך שבא לך, וכל לקוח זה משהו אחר. יש לקוחות שקובעים ולא מתקשרים לבטל, יש גם הרבה לקוחות כמוני שכן מתקשרים ומודיעים אם הם מתעכבים או אם הם לא יכולים לבוא.

רק מה הבעיה? יש לקוחות כמו דון קיחוט, שפעם אחת שהוא קבע ובא אלייך במיוחד ולא קיבלת אותו - הוא כועס ולא יבוא יותר. זכותו.
מחפש את הדבר האמיתי!

עדן השופעת חזרה בגדול

82
[QUOTE=עדן] אם אתה אומר שלקוח תמיד צודק אז גם מותר לו להיתנהג לא יפה ואני אסתום את הפה כי הוא לקוח והוא צודק.
[/QUOTE]

לאף אחד לא 'מותר' להתנהג לא יפה. נקודה.
אבל באם זה קורה - את כנותנת שרות אמורה לספוג את היחס.

רוצה דוגמא? בבקשה:

מישהי שעונה לטלפונים בהוט, ותמורת שכר מינימום סופגת כעס ומרמורים של לקוחות עצבניים על בסיס יומי .

אז נכון, למזלך את לא אותה פקידה בהוט, ועדיין, אל לך לשכוח שאת נחשבת בסטטוס של נותנת שירות ואילו אנחנו נחשבים בסטטוס של לקוחות שצורכים את השירות. לא ההיפך!

מוסלי2011-12-17 15:24:02

עדן השופעת חזרה בגדול

83
[QUOTE=עדן]אם אתה אומר שלקוח תמיד צודק אז גם מותר לו להיתנהג לא יפה ואני אסתום את הפה כי הוא לקוח והוא צודק.
חוץ מזה לא משנה פשוט אפשר להיתקשר להודיע אם הוא לא בא כדאי שאני לא אחקה לפעמים לקחות שבאזור רוצים להיכנס ואני דוחה אותם כי קבעתי עם מישהו.[/QUOTE]

עדן, קודם כל לגבי עצמך, רצוי שתנהלי איזה שהוא מעקב מסודר מי מגיע אלייך ומתי וכאשר יש לך תקלות בלתי צפויות כמו בעל בית שמאחר לפגישת חוזה פשוט להתקשר ולהודיע למי שהזמן אקטואלי עבורו. מקובל גם לבקש מלקוחות להתקשר כשעה לפני שהם מגיעים על מנת לאשר הפגישה ועל ידי כך למצמצם את ההברזות.

אני מסכים שיש לקוחות איינם מתנהגים כראוי, מצד שני אין זה אומר כי את יכולה לנפנף לקוח כי לקוח אחר נפנף אותך. רק תפסידי פעמיים בצורה כזו.

רימינג מעשי2011-12-17 15:40:25

עדן השופעת חזרה בגדול

84
כמו שאמר הרב החכם מחגיגה בסנוקר: "שום דבר לא נעשה בזדון".
אני מתאר לי שעם הפרסום באתר ובפורום , עדן מקבלת המון טלפונים וחלקם קובעים ומבריזים.
מספיק לקרוא פה קצת בפוסט ולראות שלעדן לא היה הרבה מזל בחיפוש דירות.
אז היא טעתה פעם אחת והבריזה למפגש. לא קרה לכם בחיים?
אני יודע שזה מרגיז ברמות לקבל הברזה , במיוחד למי שלחוץ בזמן.
דון קישוט , אני מציע בכל זאת לא לקטול אותה בגלל פעם אחת
אני חושב שמגיעה לך התנצלות מעדן כי היא לא התכוונה.

אם זו לא טעות , אלא שיטה, יהיו עוד דיווחים כאלה פה בפורום והצדק ייעשה

עדן השופעת חזרה בגדול

85

בוקר טוב. קודם כל אני אף פעם לא זלזלתי באף אחד ולא דיפדפתי תמיד משתדלת לקבוע פגישות כך שהלקוח הבא לא אצתרך לחקות.

למוסלי אם אתה מאלה שלפעמים מתנהגים לא יפה ויש בנות שספגו את היחס אני לא מוכנה שאף אחד יזלזל בי או יתנהג לא יפה יש זכות בחירה.גם אם לקוח כבר שילם ואנחנו בעמצה והוא מתנהג לא בהתאם אני יכולה להעיר כמה פעמים ואם הוא ממשיך זכותי גם להוציא אותו בעמצה מפגש.זה שאני עובדת בזנות לא מקנה לאף אחד זכות להיתנהג אלי לא יפה אני לא רחוש של אף אחד.

עדן השופעת חזרה בגדול

86
עדן שאלת שאלה - עניתי לך תשובה אמיתית וכנה.
אם אינך מסוגלת להתמודד עם האמת - פשוט אל תשאלי.

דון קיחוט התנהג אלייך לא יפה? לא. זלזל בך? גם לא. אז למה את כותבת שטויות?
ומאיפה בכלל הבאת את זה שאת רכוש? מישהו קיטלג אותך כך?!
שמא שוב זוהי דרמה שכל מי שלא קוראים לה פה מירב עושה כשהיא נדחקת לפינה?

בקיצור, אדיר רגליי כעת מהפוסט שלך לפני שבאמת אתחיל להתנהג לא יפה.
תמורת הסכום שאת גובה את צריכה לעמוד בזמנים. נקודה.

לאבוד תודה. נערך.

מוסלי2011-12-19 17:57:26

עדן השופעת חזרה בגדול

87
כבר חשבתי להמשיך הלאה, אבל תגובתה של עדן הוסיפה עוד שמן רותח למדורה. קודם כל היא (בחכמה מצידה) הסיטה מהר את "האש" ממנה כך שפתחה בשאלת דיון על נימוסי פגישה של שני הצדדים.

אז, למקרה שלא שמת לב, עיקר הבעייה בדיווח הייתה השורה הבאה:

"צלצלתי ממספר גלוי, אמרתי את שמי, וביקשתי בפירוש להודיע לי אם מבחינתה יש שינוי בלו"ז, וכמבן שאני אעדכן במידת השינוי".

יותר מזה? מה כל כך קשה להודות? בטח לא חשבת שבאתי מהפורום, וגם לא ציינתי את זה מראש. אז אמרת יאללה הלך אחד, מקסימום הנה ישר הגיע עוד מישהו. חוצפה ממדרגה ראשונה.

מישהו אמר שמארחת לא חייבת כלום לאף אחד. ועדיף ואפילו רצוי, כשהיא לא במצב רוח לאירוחלא חשה בטובלא מסתדר פשוט עדיף

שתגיד למבקר הפוטנציאלי שהיא לא "בדודא לאירוח"לחילופין תסגור ת'פון, ותמנע ממקרה בעייתי לשני הצדדים.

הרי אם היית מודיעה לי מראש שהפגישה תתאחר אז חצי שעה זה לא סוף העולם, ולהעביר זמן עד לפגישה זו לא בעיה שאין למצוא לה פיתרון. אבל אני מבקר עם עקרונות מה לעשות??? כמו שאני מקפיד עם מארחות תמיד להגיע בזמן ונקי ואסתטי ולהשתדל להתקשר ממס' גלוי, אני בהחלט מצפה ליחס תואם. אופי הפגישההוא הצורך הבסיסי ביותר של בן אדם, וצריך להתנהג בהתאם, כבני אדם.

בהמשך לניסיון הסחת הדעת שלך מהנ"ל, כישראלי ש"בעמי אני חי", הרי מטבע הדברים אני מניח שביום יש עשרות שיחות לפחות, מתוכם נניח 10 קובעים לאותו יום, ו6 מגיעים בפועל. זה חלק מסיכוני המקצוע, לטוב ולרע. בגלל שנכווית עם 10 מאחרים לפניי, זה לא אומר שאני צריך לסבול בגלל זה. נאה דורשת, נאה מקיימת.

אה ועוד משהו:" .בקשר למצלמות אתה ממש מצחיק אתה אמור לדעת שאף פעם לא נותנים כתובת מדויקת אז אולי יש מצלמה אבל לא בבניין שלי." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצחקת אותי. ממה שידוע לי, ואני אומר בוודאות על בנות שביקרתי ודיווחתי, אחוז נותנות הכתובת המדויקת מתוך אלה שביקרתי, הן 99.99%. (איב ושרון למשל, השכנות מהפורום של המארחות)כלומר, את בחברת הרבה אפסים באחוזים. 0.01.

והנה טיפ חינם עליי: להבא אל תפני לכתובת לא מדויקת עם מצלמה בכניסה לבניין, לתשומת ליבך.

דון קיחוט
הון ואון יחד לשלטון

עדן השופעת חזרה בגדול

88
לא נכנס לדיון בעניין הברזות ואיך צריך להתנהג,
רק מתקן את מוסלי שהמחיר שעדן גובה עבור שירותיה הוא 300 ש"ח (ל - 40 דקות) ולא 600 ש"ח כמו שכתבת.

מבלי להטיל אחריות על מישהו, שוב מתברר כמה קשה לבני אדם להתנצל ולבקש סליחה על טעויות או פגיעות שארעו.

הלוואי והיינו מסוגלים ליותר, העולם היה מקום טוב יותר לחיות בו !!!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”