כ ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא - דף 10 - סקס אדיר

ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא

93
[QUOTE=אחים שלו גברים]קיש העלת נקודה מעניינת, איך הלבלר משתלב בתאגיד? ומה השכר אותו הוא מקבל עבור השעות אותן הוא משקיע? :-)[/QUOTE]

אין לי מושג איך הוא משתלב, או מה השכר,

אני רק יודע שבתקופתו של עמית/הטוחן היה הרבה יותר קל לממן את משכורתו,

היום, באין ניקים פיקטיביים משכורתו הפכה להיות הרבה יותר מורגשת בכיסה של השקרניקית,

יהיה זה רק הוגן מצידו שיתחשב בשקרניקית ויסכים להפחתה משמעותית במשכורתו.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

94
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
ומה השכר שאתה מקבל? קריצה
[/QUOTE]

זהו שכרנו: קריצה

[QUOTE=Andre2011]אגיד שמאמצים של אחשל"ג וקיש אכן הצליחו. לפכות במקרה שלי. מודה רציתי לבקר את שרון. נראתה לי סקסית, שירותית וחמודה. אבל אם היא התנהגה ככה עם האנשים בין הנחמדים שמכיר פה בפורום אז מי אני בשבילה בכלל? לא מחייכת, לא מתקשרת, נותנת פקודות מה לעשות, מכאנית... מנסה להבין איך נוצרה לי הרגשה שהיא סקסית, שירותית וחמודה. פרסומת? [/QUOTE]

קישקשתא2011-12-23 22:01:59
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

96
[QUOTE=אחים שלו גברים]קיש איך לדעתך קוטיק החתיך המעלף שלנו משתלב בתאגיד? מה שכרו? והאם לדעתך הוא מאושר מהירידה החדה במספר הלקוחות?[/QUOTE]

עם קוטיק הסיפור הוא אחר לגמרי, קוטיק לא מקבל משכורת.

במקרה שלו, השקרניקית רק צריכה לשחק אותה שהיא "דלוקה עליו" קריצה

דרך אגב, הידעת שלפני שקוטיק היה קוטיק, הוא היה המשתמש רק_ברחוב?

[QUOTE=רק_ברחוב] אהלן, אני קורא בפורום די הרבה זמן ועכשיו החלטתי להרים את הכפפה, להירשם ולדווח.

דגימה ראשונה היא של זונה יחסית מבוגרת (סביבות45 ) עומדת בהר ציון פינת הקונגרס
לובשת מכנסיים קצרים וחולצה שחורה כאשר החזה שלה כולו בחוץ והיא מנסה להסתיר אותו עם הידיים
היא עצמה לא נראית משהו אבל החזה פשוט קנה אותי. אמרתי לעצמי אם תיהיה נפילה אז מקסימום הלכו 50 ש"ח
למציצה וזיון..
לקחתי את הגברת, ונסענו למקום מבודד. התחילה במציצה בינונית עם גומי (לא עושה בלי עם זונות) כאשר בינתיים אני מפשיט אותה לגמרי.
היא שמנמונת עם בטן אבל הציצים הרכים מפצים על כך.
התחלתי לדחוף לה אצבעות לכוס המגולח אך קצת קוצני שלה והיא לא אמרה כלום, המשיכה במלאכת המציצה כמו ילדה טובה.
הכוס רטוב מאוד.. תענוג
בשלב הבא מצאתי את עצמי מזיין אותה במיסיונרית ועם כל חדירה השדיים שלה פשוט מקפצים ומתעוותים - מדהים!
הכוס עצמו בינוני והחיכוך סביר, האמת היא שחשבתי שיהיה גרוע יותר אך היה די טוב
גמירה בקונדום והיא ניקתה אותי ואת עצמה (תענוג לראות אותה מנקה את הכוס, דוחפת קצת אצבעות...)
בשורה התחתונה, לפי המראה הראשוני אפשר לחשוב שזאת נפילה בטוחה אך אני הופתעתי לטובה....

שלום חברים, עד לדיווח הבא..

[/QUOTE]

99
מישהו מוכן להסביר לי איך משתמש עם 71 הודעות מקבל דרגת "
מדווח סקס פעיל על דרך המלך "? מבולבל
=============================================================================================
פרופיל: בולבולקולוגסטטיסטיקות פעילות
פורום סקס
שם משתמש:בולבולקולוג
קבוצה:מדווח סקס פעיל על דרך המלך מדווח סקס פעיל על דרך המלך
מצב חשבון:פעיל
הצטרף / הצטרפה:19/-05-/2008 בשעה 00:07
ביקור אחרון:19/-03-/2011 בשעה 15:58
הרשמה לרשימת תפוצה:לא
מצא הודעות:חפש הודעות אחרות של בולבולקולוג מצא הודעות משתמשים
מצב מחובר:לא מחובר לא מחובר
==================================================================

עברתי על כל הודעותיו של "בולבולקולוג", אתם יכולים לנחש כמה מתוכן הם למעשה דיווחים?

טוב, אז למר מדווח סקס פעיל על דרך המלך יש 9 דיווחים, אמנם 2 מהם על אותה בחורה (שרון), אבל עדיין, 9 דיווחים! מוחא כפייה

דיווח מספר 1:
[QUOTE=בולבולקולוג]הגיע העת ובשבוע שעבר... ביקרתי את אלין.

תוספת לדיווחים המצויינים והממצים:
נותנת קונטרות מצויינות ואכן מפנקת בליבראליות לא קדחתנית את משולש המרצדס ע"פ בקשה (זין ביצים אנלינגוס).

ההשוואה הבלתי נמנעת של אנטוניו לישבנה המושלם של שרון הייתה במקומה למעט העובדה שהחזה של שרון קצת יותר גדול ובניגוד לשרון אלין גם מתנשקת ...

סה"כ תמורה הולמת למחיר המשולם במקום.[/QUOTE]

דיווח מספר 2:

[QUOTE=בולבולקולוג]

ניאו, אהבתי את הדיווח שלך והצלחת "לעשות לי את זה" הערה קטנה לדיווח המהימן שלך - הסיליקון קשה אבל לא נורא, זה עוזר לחוזק התחושה בבודי. דבר נוסף-היא לא אוהבת שנוגעים לה בפנים.

כדאי שתנסה במקום גם את ליהי, ישראלית פשוט מתוקה טבעית ומומלצת.

[/QUOTE]

לא ממש דיווח, אבל בואו נהיה לארג'ים...

דיווח מספר 3:

[QUOTE=בולבולקולוג]ברצוני להצטרף לשורת הממליצים על ימית ולהדגיש לכל המלעיזים שחרף העובדה שימית עובדת במקום כמו וולפסון 48 אין הדבר גורע מרמת השירות שהיא מספקת ומרגישה מחוייבת ללקוח.

לגבי המראה המצודד אין טעם לפרט. אני טוען שצריך לעמוד מול הדבר האמיתי כדי להבין שאין ויכוח בכלל ...
רזה, דקת גיזרה שחומה (משום מה בתמונות היא נראית די בהירה) בהחלט נערה שמסובבים אחריה את הראש ברחוב.

שירות עם מחוייבות ברמת GFE גבוהה.

סיפוק הרבה מעבר לתמורה של 250 שקלים.
וכמו מורנו ורבנו "הטוחן" לא אכביר במילים אודותיה וכמובן אודה לו בהזדמנות זו על המלצתו העקיפה.

[/QUOTE]

איזה מפרגן בולבולקולוג, איך הוא לא שוכח להודות ל "מורנו ורבנו" הטוחן...

דיווחים מספר 4 + 5:

[QUOTE=בולבולקולוג]לחבר mightymike

אכן דיווח מנוסח כהלכה מקורי ומשעשע ואני חייב לציין שאהבתי את סגנון ההתנסחות שלך.
הנה דיווח שלי מיולי 2008 על החוויה הראשונה שלי עם שרון.

במקור פורסם על ידי בולבולקולוג

הלכתי על מסלול 700 השקלים.

דירה מסודרת משופצת ונקיה אך בכ"ז השרתה עליי אווירה מוזרה קצת אולי בגלל רצף "הרכבת" של מבנה הדירה. קצת מנוכר לדעתי בחדר השינה הענק שקירותיו עירומים ללא תמונות.

על שרון:
חיוך רחב ומדהים שבקלות אפשר לטבוע לתוכו רגלי איילה והישבן פשוט מושלם.

מציצה לא קצרה קנדום משחה וחדירה אנאלית הדוקה פילוח הישבן המושלם.
חששתי קצת בהתחלה להכניס עד הסוף כי היא נראית די שברירה אבל היא הושיטה את ידה מתנוחת הדוגי לכיוון ישבני וסימנה לי עם לחיצה לא לצאת אלא להמשיך לחדור עד הסוף.

ואז בתנועות לכל אורך הזין החוצה ופנימה. חוויה מענגת מאד עד שלא החזקתי יותר מעמד והבולבול ירק לתוך השקית כמות נכבדה של זרע.

עיסוי ושפשופי החזה שלה על הזין ששומן. זה טוב בשביל לתת זמן התאוששות.

חזרה למיטה ומציצה נוספת שךל 10 דק עם משחקי לשון תוך כדי המציצה אפילו שביקשתי מציצה יותר מהירה לא קיבלתי את מבוקשי והיא המשיכה בקצב שלה אני חושב שזאת הפעם היחידה שלא נשמעה לבקשה שלי. סקס במיסיונרית היה קשה לי לגמור וחזרנו למציצה בעמידה תוך שהבולבולקולוג מסייע ידנית לבולבולו עד לגמירה בתוך הפה המשגע הזה.

אני לא עשיר גדול אבל החוויה היתה שווה את ההשקעה לביקור של שעה עגולה ומלאה בדירה באמת דיסקרטית עם סקס מצויין במיוחד האנאלי המושלם בלי "איי" ובלי "לאט" ובלי "בעדינות"

בקיצור בלי תלונות לא מצידה ולא מצידי.

אתמול גם אני ביקרתי במחוזותיה בפעם החמישית אולי יותר, כבר הפסקתי לספור
ויש להגיד לזכותה של שרון שהיא משתבחת עם הזמן אכן המציצה שלה השתפרה פלאים (זה המקום להודות לטוחן ? )
עינין של טעם כמו הגדרה של כוסית או ישבן שווה זה בהחלט די סובייקטיבי
אבל להגיד שאמש היא נראתה מוזנחת ??? אין מצב ! (בהנחה שהיית אצלה כמוני, אתמול)
שורשים שחורים ?? שוב, בהנחה שהיית אצלה אתמול - הבחורה כולה בלונד וסיפרה שביום רביעי הייתה אצל הספר.
נראית בת 30 ??? אני לא יודע לפי איזה אומדן אתה שופט, אמנם ייתכן שהבלונד הצבוע מבגר את פניה אבל לדעתי ממש אין מצב. כי אם היית בוחן את מכלול הדברים שגורמים לי להגיע למסקנה שהיא באיזור גיל ה-20 כמו ההתלהבות הילדותית שלה מהפורום והצ'יטוט + האופן שבו היא מדברת גופה הצעיר וההתרשמות הכללית האישית שלי מחזקים את כיוון ה-20 ולא כפי שהערכת.

תקתוק ???
חשבת אולי שזה אני בחוץ שמחכה כבר רבע שעה מעבר למועד ההקלטה בתא הקולי ?
קיבלת יותר משעה, קיבלת טיפול מושקע כנראה שייבשת אותי רבע שעה ואתה עוד מתלונן ??

נכון, 700 שקלים זה לא זול לרוב האנשים במיוחד שיש גם אנאלי במחירים שבין 200 עד 500 בנמצא אבל איש איש והעדפותיו ואיש איש ותקציבו.

על המשפט שכתבת ואני מצטט:
"אני ושמוליק שלי יצאנו לשטח לבדוק האם יש אמת בפרסום."

יש תגובה יפה בדיון
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=9890

נקודה אחרונה שהפריעה לי בדיווח שלך על
"חומר בלתי מזוהה על הקונדום"
אני מחשיב את עצמי כאדם שמקפיד על אסתטיות ושם לב לדברים הקטנים גם באמצע משגל,
אלמלא הייתי אצלה אתמול הייתי אומר, אולי ... יש מצב ... וכד'
לא אתמול ולא בפעמים הקודמות, לא נתקלתי אצלה במשהו שמתקרב לתיאור שלך,אבל הכל יכול להיות.

וכמובן שאלמלא הייתי אצלה אתמול בכלל לא הייתי כותב את התגובה הזאת.

אולי בגלל שעברה יותר משעה כדברייך ! אבל ציפית ליותר ולכן התאכזבת, הדיווח שלך ברובו נשמע אמין אבל מה לעשות...
לי הוא הסריח מהתחת כמו משהו משוחד בגלל 700 שקלים שהסכמת מראש שיתעופפו !

אל תחשוב שאני מגונן על שרון, אולי הגבתי ככה בגלל שהייתי משוחד כי נראה לי שבגללך התייבשתי בקור בחוץ.

[/QUOTE]

בהודעה הזאת הרווחנו למעשה 2 דיווחים במכה, בולבולקולוג בדיווח השני שלו על שרון מצטט את הדיווח הראשון

ולא שוכח להודות לטוחן על השיפור במציצה של שרון. מוחא כפייה

דיווח מספר 6:

[QUOTE=בולבולקולוג]לאחר קבלת ההחלטה לשים 750 ש"ח כולל מלונית הזמנתי את גאיה והינה לכם תמצית רשמיי.

• בחורה ישראלית נעימת הליכות חביבה וחייכנית
  • התמונות אמיתיות
  • ההגדרה של בת השכנים מתלבשת עליה פרפקט
  • לא מלחיצה משתפת פעולה וזורמת

לאוהבי הפרטים הטכניים

• מציצה בלי חליפת הצלה מגומי
  • ליקוקים מחרמנים וליטופים כמו חברה ואיתי הסכימה להיתנשק (היא אומרת שלא תמיד מתנשקת)
  • הספק של שני אקטים ובאקט השני אפילו השתוללה קצת

מה שלא רואים בתמונות זה את שרידי הניתוח להקטנת חזה שהילדונת עברה, חזה מדהים !!
וכייפי ביותר לא יודע לתאר לעצמי כמה יותר כייפי היה הוא בעברו המפואר.

* סיכום: מומלצת בהחלט הן כביצועיסטית שמשתדלת לתת תמורה לכסף (לא מעט) והן כאישיות !

יקר ומומלץ רק למי שיכול להרשות לעצמו.
בלי תוספות חריגות (לא רציתי/ניסיתי לפתות בכסף ולא בטוח שהייתי מצליח)

בולבולקולוגכם בחרמנות

[/QUOTE]

דיווח מספר 7:

[QUOTE=בולבולקולוג][QUOTE=דלת אחורית]

הלכתי לבקר את ליסה.

היא נמצאת וחולקת את דירתה עם יולי. התגלה לי כי לאחרונה מוקם על הדלת השלט "כאן גרה בכיף יולי".

המקום אותו מקום [אפשר לראות את הדיווחים על יולי. אותו מקום]. דיסקרטי אבל נהיה קצת המוני. הבנתי שאת אותו מסדרון חולקות נערות עובדות נוספות, שאגב גם לא תמיד מסתדרות.

[/QUOTE]

אחרי הדיווחים הלכתי לבקר אותה בעצמי. לא התאכזבתי כשניסיתי לפעם ראשונה את אופציית 300 השקלים לפעם אחרת נראה ששוה לשים גם 500 לשעה. מציצות בלי מגבלת קונדום והחזה באמת שווה.

לפי הביקור שלי, המקום לא המוני למרות שפגשתי נערה שיצאה מהמסדרון אבל עושה רושם של מתחם של חברה צעירים ולא של נערות עובדות וזה גם אחרי שדיברתי וביררתי עם ליסה.

יש מצב הגיוני שאבקר גם את יולי שכבר הומלצה, מתישהו בערב.

=================================================================

דיווח מספר 8:

[QUOTE=בולבולקולוג]

הייתי בר"ג אצל מישל ברח' ביאליק באחד הלילות ופתחה לי בחורה דיי צעירה משהו כמו 19 או 20 עם חזה גדול מאד וטבעי. השחרחורת אמרה שמוכנה למצוץ רק עם קנדום ובאתי ללכת אז היא ביקשה ממני לחכות וחברה שלה ניגשה אליי, זאת הייתה מישל עצמה שהציעה לי מציצה בלי והחברה שלה הצעירונת תצטרף.

הסכמתי בתנאי שישחקו אותה אמא ובת ויקראו אחת לשנייה אמא + ביתי.

היה שווה 500 ש"ח ורק ה"אמא" ירדה לבת ולא להפך

פנטזיה פיצוץ בכאילו

054-5687810[/QUOTE]

דיווח מספר 9:

[QUOTE=בולבולקולוג]

המחיר זה 500 ש" לשעה+

הייתי לביקור חד פעמי ומאד נהנתי ממיקי.
אני שייך לקבוצה שלא חוזרת כי באתי רק להתנסות ולא חוזר לשם בגלל שי וזה לא כי הוא מגעיל או משהו רע חס ושלום,
פשוט ניסיתי את הסוג הזה של החוויה פעם אחת ואחלה אבל לפעם אחרת הייתי מעדיף את האשה לבד כי היא מאד שווה ועם יכולת ביצוע.

[/QUOTE]

עכשיו בטח תשאלו איך משתמש עם 71 הודעות שמתוכן למעשה רק 9 דיווחים מקבל דרגת מדווח סקס פעיל על דרך המלך?

אולי בגלל הדברים האחרים שהוא היה עסוק בהם בהודעותיו: שאלה

[QUOTE=בולבולקולוג] קודם כל מזל טוב לשרון שבשעה טובה ומוצלחת העלתה תמונות באמת מוצלחות שלה אצבע למעלה
התמונות בהתחלה שידרו לי משהו מוכר צחוק
למי שלא שם לב אז בפרסומת של שרון כאן באתר
הופיעו תמונות תואמות "להמחשה בלבד"
ההשוואה לא כל כך מעניינת כמו העובדה שהיא משדרגת את עצמה לפירסום אמיתי מושלם מוחא כפייה שאפו ואהבתי את התוצאה.[/QUOTE]

[QUOTE=בולבולקולוג]שאפו לשרון על התגובה

קלאסה עם מילים כדורבנות.

מתגעגע, אחרי כמה חודשים הגיע הזמן לביקור חוזר מאחור.

כנראה השבוע.[/QUOTE]

אני יודע, הציניקנים שביניכם בטוח יצקצקו בלשונם ויגידו שזה למעשה עמית שמחמיא לעצמו על התגובות שלו...

[QUOTE=בולבולקולוג]

אין לי מה להוסיף לתגובה של עמית

[/QUOTE]

די, תפסיקו להיות ציניים, שוב אתם חושבים שזה עמית שמחמיא לעמית?

[QUOTE=בולבולקולוג]

כקדימון, את המפגש השני "תפר" מיודענו ואם יורשה לי כבר לומר ידידי "הטוחן". זאת כנראה לאחר בירור עם שרון לגבי אלו שהביעו התעניינות ומי יהיו המשתתפים ... הצופה הפאסיבי האנונימי בוטל עקב בקשתו של הטוחן. לי נראה שמן הראוי שנחכה לדיווח של אנטוניו מהאורגיה הקודמת ואז נדווח גם אנחנו.

השתתפו:
הטוחן
פינוקיו
עבדכם הבולבולקולוג הנאמן
ועוד חבר פורום שיחליט אם לדווח או לא. השילוב החברתי והחיבור היו מצויינים.

מה שאני יכול להגיד כבר עכשיו זה שגם הסיום היה מאלף !!

[/QUOTE]

איזה חמוד בולבולקולוג, איך הוא לא שוכח לפרגן לטוחן מוחא כפייה

[QUOTE=בולבולקולוג]

חן חן, לחברים ובמיוחד לטוחן שעמד בדיוק על כוונתי ועל קוצו של יוד.

אני מרוגש עד דמעות

[/QUOTE]

אין מה לעשות לבולבולקולוג יש חולשה לטוחן...

[QUOTE=בולבולקולוג]פשששש ,,, שרון, את פשוט ענקית !

נהניתי לקרוא את התגובה המושכלת שלך.
לא רק שהיא נכתבה בטוב טעם היא אף מנוסחת בצורה מבריקה ואין לך במה לקנא ביכולות ניסוח של מישהו אחר.

שאפו הייתי חייב להגיב אחרי שאיש לא אמר על כך כלום ![/QUOTE]

די, תפסיקו כבר לחשוב שזה עמית מחמיא לעמית כועס

[QUOTE=בולבולקולוג][QUOTE=אחים שלו גברים]

אנחנו ממליצים לך להימנע בכל מחיר מלבחור בשרון כבבחורה הראשונה שתהיה איתה.

סקס מיכני לפי מפרט זה לא מה שאתה צריך.

[/QUOTE]

אני אישית דיווחתי גם באשכול של שרון על אחד הביקורים שלי אצלה, יותר מזה ... אצלנו במשרד היה בחור בתול ! בן 25 ולמרבה הפלא אחרי ששלחתי אותו לשרון הוא היה בעננים ורץ אליה עוד פעם למרות שהצעתי לו לגוון ולטעום עוד בחורות אחרות.

מעניין אותי לדעת אם אחים שלו גברים קיבל בעצמו טיפול "מכני" אצל שרון או שאתה ניזון ממידע של חברים שלך ?

המנטרה הזו שאתה טורח לחזור עליה בגנותה של שרון יש בה רק קמצוץ מן האמת לדעתי, מבלי להסתכל על התמונה הכוללת המביטה על מכלול האירוח אצלה:

דיסקרטיות, אסתטיות הדירה (בהסתייגות קלה) , כוסית רזה ישבן עגול קטן ומדליק , לבביות וחייכנות, היעדר תקתוק (שעה מלאה על השעון) תודעת שירות עם הקשבה וסבלנות לבקשות הלקוח ... ותחושה כיפית בסקס (מצידי שתסתום את הפה אם אני האקטיבי או שתנחה אותי אם אני הפאסיבי)

הבחורה משתלמת ב-300 עדיפה ב-500 ואני נהנתי מה-700.

אני מניח שהכותבים היותר רציניים כאן מתנהגים או יתנהגו כמוני ויביעו דעה כאשר הם "מפרגנים" למישהי כמו שאני בהחלט מפרגן לשרון אחרי מספר מפגשים.

אחזור על השאלה המעניינת יותר :

אחים שלו, האם אתה קיבלת טיפול אצל שרון אי פעם ?

אם כן ייתכן שזה היה בתחילת דרכה כשעוד לא הספיקה להשתפשף וייתכן שאם תבקר אותה שוב כיום תרגיש קצת אחרת... ואולי תמתן את המנטרה המופרזת והמוקצנת ותשכיל להביט על המכלול.

כמובן שאינני שולל את חוסר ההתאמה שלה לדרישות הספציפיות שלך, אבל לדעתי כמו שזה מסתמן מעולם לא דיווחת על ביקורך אצלה ואתה כנראה מסתמך על חוות דעת של חברים שחוו עימה את חוויתם הסובייקטיבית. אשמח אם תבהיר את הנקודה הנ"ל ותתיחס למכלול דבריי כי כמו שציינתי אני שלחתי אליה מישהו בתול שחזר ממנה מאד מרוצה.

שלך בנאמנות.

[/QUOTE]

[QUOTE=בולבולקולוג]

תנסה לדבר עם שרון שמפרסמת כאן

נושא חם ללא תגובות חדשותשרון מארחת בפרטיות בת"א + דיווחיםשרון מתל-אביב37129940

בניגוד לדעתם של חלק מהחברים לדעתי היא תתאים לך כמו כפפה ליד ותעמוד במשימה בכבוד.

בהצלחה.

[/QUOTE]

[QUOTE=בולבולקולוג][QUOTE=אחים שלו גברים]

אחים שלו גברים גברים מגרדים את הביצים ולא מבינים איך אפשר להגיב בלי להקפיץ הודעה?

[/QUOTE]

אני חושב שגם אתה הבנת שהכוונה היא להצתה המאוחרת שלך

מהתגובה של עמית 8.7.08
להקפצה שלך ב- 21.8.08

העיקר שכולם יפסיקו לגרד וימשיכו לזיין...

אגב עמית לאן נעלמת ? מחכה/מחכים לעוד דיווח/דיווחים שלך.

אני בטוח שגם אחים שלו גברים מחכה למוצא פיך במיוחד אחרי שפעמיים הוא לא התאכזב אם אני לא מתבלבל הכוונה ליולי מלה גארדיה ולטלי מחיפה.

אנחנו עוד מחכים בסבלנות

[/QUOTE]

מסכן בולבולקולוג שלנו, הוא פשוט לא יכול בלי הטוחן או עמית... בכי

[QUOTE=בולבולקולוג]

תודה על הדיווח והעדכון

כן ירבו.

כנראה שאלך לדגום גם.

[/QUOTE]

דרך אגב, אתם יכולים לנחש למי הוא מודה פה? נכון, לטוחן מוחא כפייה

טוב נראה לי ש ENOUGH SAID, תסיקו את המסקנות לבד...

קישקשתא2012-01-20 20:24:13

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”