זה רחוק וקצת גבוה, אז לחצתי על הדוושה.
שוב בא הרגע באיזור חדרה.
זכרתי שמישהו כתב כאן שקארין האתיופית חזרה לכור מחצבתה ושינתה את שמה למורן.
תמיד היתה לי תחושת החמצה על שלא הייתי עם שחורה אמיתית, ועוד עם שדיים ענקיים.
איכשהו, בקדנציה שלה במרכז - בראשון ובפ"ת, החמצתי אותה.
בכניסה לחדרה התקשרתי בשעה 9:00 לערך.
היא זו שענתה.
התחזיתי לשייח' תמימי ושאלתי שאלות ברוח סופרמן
.

לשאלתי למה היא מתכוונת באומרה שיש לה חזה גדול, ענתה גדול. איזו מידה הקשיתי. גדול, היא ענתה.
כוונה אותי לרח' הרצל 20 בחדרה וכשהגעתי לשם הוליכה אותי בתדריך טלפוני לבנין קרוב.
פתחה את הדלת המיועדת ונגלתה לעיני רק לאחר שעברתי את המפתן.
ציפיתי לאור זכרון דברי המבקרים הקודמים לפגוש בכוניפה. בעיקר בפנים.
דווקא נראתה נחמד. צ'אבית שמנמונת (הגרסה של בר המוצצת רק בנגאטיב ועם שדיים במידה אחת יותר גדולה).
והשדיים ה"גדולים" היו שחורים (כמו כולה) ו ענקיים! כמו שאני אוהב.
עכשיו שהתגברנו על סוגיית המראה נותר לפענח את אופי השירות.
לשם כך הייתי צריך להפרד מ150 זוזים.
אין אפשרות לזיין אותך? שאלתי.
ממש לא היא ענתה.
מסאג' והרפייה.
אפילו לא מציצה?
לא! 

חזרה לאחר הפקדת האתנן והחלה בטיפול חפוז כשאני על בטני על מיטת העיסוי.
יש לציין שהחדר הבהיק בנקיונו והמגבות היו יחסית חדשות ונקיות.
בחרתי באופציית השמן ע"פ הקרם.
הטיפול היה מחופף, קצרצר ומוכוון מטרה: להפוך אותי ולגמר אותי במהירות.
הטיפול העיסויי ארך כ10 דקות גג.
התהפכתי ואז במבט שובב היא אמרה לי: אם אתה רוצה מציצה תוסיף לי 50 ש"ח.
כמובן שהוספתי, לא לפני שהתריתי שאני שונא שיניים כגישה טיפולית וגם טרחתי להתריע שאני לא גומר מהר.
היא שיחקה את המשחק בקוליות קרירה ושאלה בנונשלנטיות: אנחנו ממהרים לאנשהו?
מה פתאום! יש לי את כל היום חשבתי לעצמי.
המראה של הפנים השחורות עם השפתיים הכהות האלו עולות ויורדות על הזין הלבנבן ורדרד שלי היו מראה מגרה.
היא ממש התאמצה בענין השיניים וכמעט הצליח לה.
כשהבינה שגם ההתרעה שלי אמיתית ושאין סיכוי בעולם שאני אממש את הציפיות שלה לגמירה מהירה, היא החלה לשנות תנוחות ביחס לזין ולבסוף עברה למצב עמידה לצד מיטת העיסוי.
לאחר כ15 דקות אמרה לי שהתעייפה ושבד"כ כולם כבר גומרים בשלב הזה אם לא הרבה לפני, חייכתי אליה בהבנה ובהתנצלות אמרתי לה: את מוזמנת לשתף את הידיים שלך במאמץ המלחמתי.
במשנה מרץ הסתערה עם ידיים משומנות על איברי, ובעודי משחק עם שדיה הכבירים עוד מספר די ארוך של דקות, הביאה אותי לגמירה שבאופן די מוזר הפתיעה אותי בעיתוייה.
בסיום צחקתי ואמרתי לה שמותר לה להגיד בתשובה לשאלה בטלפון שיש לה חזה ענק. לא גדול. חייכה במבוכה.
לא הוצעה לי מקלחת בסיום ולאחר ניגוב במגבונים לחים לוויתי לדלת והחוצה חזרה לשגרת היום שנקטעה לה 40 דקות קודם לכן.
כחוויה חד פעמית, למי שיש דחף לא נשלט למשש שדיים גדולים מאוד משוקולד - שווה. מספר מעודכן לדצמבר 2012: 052-8387301