כ מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם - דף 14 - סקס אדיר

מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם

131
קראתי פה חלק מהתגובות הפחות מפרגנות וכל מה שיש לי לומר זה שאין לי מושג על מה הם מדברים. הייתי אצל שרון, בר, איב, מירב ועוד, אבל עם מישל היה לי החיבור האישי הכי טוב שזכור לי. בקשר לענין ה"תקתוק" לא רק שלא "תוקתקתי" אלא לגמרי ההיפך ובקשר לענין הכספי בסופו של דבר זה סוג של סיכון מחושב וכמה שלא נשלם אי אפשר אף פעם לקנות כימיה אמיתית. כשאני משלם אני משלם בשביל חוויה שחלק ממנה הוא סקס אבל במכלול יש גם דברים אחרים שעושים לי את זה. בהקבלה אפשר לומר שזה כמו ללכת לראות סרט בקולנוע, לפעמים הוא טוב, לפעמים לא ואם חלק מהסרטים הם של 3 שעות וחלק של שמונים דקות זה לא אומר שתיקתקו אותי קריצה אני אישית כן אוהב לדבר ולהכיר ובמישור הזה עם מישל נהנתי מאוד ואני חושב שהיא בחורה פשוט מקסימה שהיה לי מאוד נעים להיות בחברתה ושאשמח להיות בחברתה שוב.

peach2011-12-19 12:14:55

The light that burns twice as bright burns half as long

132
שלום,
אני לא מכיר את העלמה המדוברת, אבל רבות נכתב על הכימיה בין בני הזוג.
השרות הוא לא מכני, וגם נותנת השרות נתונה למצבי רוח. אנו ברובנו (נדמה לי) מעדיפים אחת שנרגיש לנו טוב איתה. אבל מה לגביה? האם היא לא צריכה להרגיש טוב איתנו?
האם לא כדאי שנבוא נקיים, מריחים טוב, עם מצב רוח טוב..
יש כאלה, שהשרות שלהן הוא מכני ואוטומטי, להן אנו קוראים "מתקתקות" משום שהן עובדות לפי סדר: מציצה, זיון, ויאללה - ביי.
אותן אלה שבהן צריך להשקיע, לדבר, ללטף, הן אלה שגם נהנות ממה שהן עושות - וגם מהנות אותנו.חיוך
ו- כן גם המחיר יותר גבוה מהממוצע.
גילוי נאות: כאמור, לא הייתי עם מישל.
בברכה,
א.

136
שלום לכולם,
לא מזמן דגמתי את מישל מיצר הסקרנות
אני לא הולך לתת דיווח מורחב כמו שאתם רגילים, אז בגדול מישל היא אישה נעימה שניראת טוב גבוהה וגדולה אבל ממש לא שמנה, הגעתי לביתה הממוקם בצפון הישן של ת"א, המציצה הייתה לא רעה בציון 7 הזיון היה סביר 7, מישל היא גם אשת שיחה מעניינת וכיף להיות איתה אבל אין GFE למרות שחלק כתבו שיש, אין הרגשת תיקתוק אבל יש הרגשה של מיצוי מהר מאוד, היא לא טיזרית ולא מרגשת יותר מדיי והכל ניראה דיי באנאלי ולא מעניין, היא לא מתנהגת כמו מאהבת אלא כמו עוד נערת תשלום רגילה.
בכל אופן היה כיף לדבר איתה אחרי הסקס ועושה רושם של אחלה אישה.
לא הייתי חוזר לסיבוב שני.
אף זונה לא שווה 500 ש"ח

138
[QUOTE=מישל]
גברברים חמודים שלי - חזרתי אליכם חרמנית מתמיד...

לקביעת פגישה יש ליצור איתי קשר דרך המייל החדש (ראו פוסט פרסומי) או דרך הפורום.

לכל החמודים שכתבו לי למייל הקודם - מה לעשות אני בלונדינית... שכחתי את הססמהצחוק

Heartאורגיה חדשה מבית היוצר של מישל וליהHeart

הנך מוזמן לחוות חוויה מטורפת ומרגשת איתי ועם ליה (ליה גרון עמוק
), שתי בנות מאוד מיניות, יפיפיות עם ראש מאוד פרוע - לחוויה של פעם בחיים.

לקביעת פגישה משולשת יש לפנות אליי או אל ליה לקבלת פרטים.

שיהיה לנו סופש מהמם...Hug
[/QUOTE]
ShockedShockedShocked
הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”