כ עיסוי פרוסטטה בראשון לציון - סקס אדיר

עיסוי פרוסטטה בראשון לציון

1

בעקבות הודעה שלי כאן פנה אלי בפרטי אחד החברים והפנה את תשומת ליבי למודעה ב"אול-סקס":

"אבנים חמות, פרוסטטה מוגדלת 050-7409079"

אותו חבר ציין כי לא בדק את העניין בעצמו, וכי היא נמצאת בראשון לציון.

הזדמנתי לאזור. כחובב מושבע של טיפולי פרוסטטה (למשל, אוהב מאוד את טיפולה המסור של יאנה משלמה המלך ת"א) התקשרתי.

נשמעת נחמד. מראיינת אותך עם אוריינטציה רפואית - בן כמה, האם סובל מבעיות בפרוסטטה, פרוסטטה מוגדלת, האם קם בלילה להשתין וכד'.

הסבירה שכשאין בעיות הטיפול הנו מניעתי (היא בודקת את המצב בשטח) - הגברת זרימת הדם לאזור, שחררור חסימות, הגברת אנרגיה וכד' (כל אחד יתייחס לנ"ל לפי מיטב הבנתו ואמונתו הפרטית אני יודע שברוסיה עיסוי פרוסטטה הנו עניין מקובל רפואית ללא אוריינטציה מינית.

ציינה שהטיפול ל-40 דקות הנו 150 ש"ח אפשר להאריך בתוספת תשלום (או לקצר בפחות) וחזרה והדגישה שאין מין אינה מתפשטת וכי הטיפול מקצועי.

הגעתי. רחוב דרור 19 ראשל"צ.

קומה רביעית בלי מעלית, דירה קטנה ומסריחה משתן של חתול - קיטון העבודה שלה המופרד בוילון מהמסדרון הנו למעשה הסלון של הבית. דירה די עלובה (מבאס אותי לחשוב שאנשים גרים בכאלה חירבות). בשל סקרנותי ואהבתי לתחום, החלטתי להתעלם מסירחון החתול שארגז הצרכים שלו עמד כמטר ממיטת העיסוי, ונשכבתי.

לגבי איך שהיא נראית - ג'ינג'ית (שיער אדום ונמשים על הגוף) ממושקפת גבוהה מאוד ודי רזה, חזה מבעד לגופיה די גדול (זה לא רלוונטי כאמור) בשנות ה-50.

העיסוי היה לא רע בס"ה. היא גם עושה עיסוי עם אבן חמה. מתמקדת הרבה בישבנים. לאחר כ- 25 דקות עיסוי היא מתחילה את הבדיקה הרקטאלית. מצויידת בכפפה היא חודרת אט אט לקודש הקודשים, שכעיניה עצומות והיא מרוכזת לחלוטין. וכשהיא חשה את התגובות שלי היא גם מעסה את הביצים, את הפירינאום (השריר שבין הביצים לפי הטבעת) ואת האבר עצמו. מה אגיד, למי שאוהב את התחום עונג עילאי והיא בכלל לא רעה.

לאחר סיום הבדיקה (הכל אצלי בסדר:-) היא ממשיכה בעיסוי חלקים נוספים בגוף. ישאלו השואלים (ובצדק):

"הלו...נגעה לך באיבר, דחפה לך אצבעות עינגה אותך ואז הכל נעצר בלי גמירה"?

ואני אשיב -

"שווייה שווייה, מה הלחץ יש עוד זמן...?"

אני ככלל נותן להן להעלות את המופע שלהן בקצב שלהן כפי שהן מוצאות לנכון, לעיתים אני מופתע לגלות שיש הגיון בסדר וקצב הדברים.

המשיכה, התמקדה בחלק הקידמי של הגוף. ירדה לאיבר לאחר זמן מה והתחילה לעסות והפעם לכיוון השפרצה. ביקשתי שתחנה את האמצבעות שלה עמוק "שם" והיא מייד צייתה, חפרה לי מאחור, לשה את אשכיי ואיברי עד להתזה שהשאירה אותי חסר נשימה...

כשהתאוששתי, התלבשתי. דיברנו קלות. החמאתי לה על תמונה בתה המהממת שתמונותיה פיארו את הסלון (באמת יפה, בת 21...) ולאחר מכן הלכתי.

אז מה היה לנו כאן:

מקום די עלוב ומסריח - 4 אין מקלחת ללקוחות.

מראה - 6 כמו מזכירה מהפוליטבירו אבל למי זה בעצם משנה (לי זה בטח לא משנה)

שירות ומקצועיות - 8 טוב למדי, מקצועיות בעיסוי ובטיפול בפרוסטטה והשקעה בתחום תוך טיבול כל העניין בתחום הרפואי. אף שהיא מפרסמת באול-סקס, הרי שהיא מתעקשת שמדובר בטיפול מקצועי לפתרון בעיות פרוסטטה, אנרגיה וכד'. אין שום אקסטרה, ואינה מוכנה שתחדיר לה ידיים מתחת לחולצה...

מחיר - 150 ש"ח. סביר לטיפול מענג מסוג זה אבל לחשוב שיאנה האלילה מעניקה לך באותו המחיר את הרפרטואר שלה, הכף נוטה לטובת יאנה כמובן.

לו המקום היה יותר מזמין ופחות מסריח אני חושב שהייתי עובר אצלה מעת לעת בכדי לגוון. איני בטוח שאתאמץ במיוחד.

שימון

3

לא צריך להגזים שהופתעתי משליחת ידיים פתאומית..

על מנת להעמיד דברים על דיוקם אבהיר כי לא סברתי לרגע שעיסוי שבמהלכו היא מחטטת לך עמוק בפי הטבעת יכול שלא להתפתח גם להתזה שמימית. זה פשוט לא יכול להיות אחרת (אולי ברוסיה כן, שכן שם מסתבר הפרוצדורה הזו מקובלת ללא קשר למין או עונג מיני).

חוצמזה שהבהרתי שבסוף אוכל לגמור, והיא השיבה "אם תרצה..."

ולבסוף, ראבק היא מפרסמת ב"אול סקס"...נראה לה שאחשוב שזה נטו רפואי?!

שימון (שכן מתחבר לעניין ומצר על אלה שלא...)

5
[QUOTE=שימון]

"...למשל, אוהב מאוד את טיפולה המסור של יאנה משלמה המלך ת"א) התקשרתי..."

... מחיר - 150 ש"ח. סביר לטיפול מענג מסוג זה אבל לחשוב שיאנה האלילה מעניקה לך באותו המחיר את הרפרטואר שלה, הכף נוטה לטובת יאנה כמובן..."

שימון

[/QUOTE]

יאנה ויאנה ויאנה... באמת סיפרה לי יאנה שמישהו דואג ליחצן אותה בפורום
רגליה אוחזות בהם...

6
.אני מבקר אצל הגברת כבר זמן רב.

את ארגז החתולים היא הזיזה.

הגברת בת חמישים וחמש הערכה.

האשה גבוהה רזה,נעימה חייכנית ונחמדה מאוד .

חזה בינוני ונמשים בכל הגוף.

שיער צבוע אדום או חום אדמדם משתנה מפעם לפעם.

העיסוי שלה טוב ומקצועי, עם אבן חמה או ידיים או כמה עזרי עיסוי נוספים,עיסוי רקמות עמוק ומושקע.

היא לבושה ואין לגעת בסחורה.

המחיר 200 ל45דקות .

150 שח לשלושים דקות .

הסיום עם כפפה חד פעמית ושתי אצבעות ארוכות מאוד ,עמוק מוחא כפייה ויד על המוט.

רעידות וזיקוקים Star .

בפעם הראשונה תערוך לכם בדיקה ותשבור לכם את הרקטוםבכי.אפשר לומר לה לוותר.

הדירה נוראה אך פינת הטיפול נקייה ומרווחת.

אין מקלחות , קומה רביעית ללא מעלית הכל שם מוזנח כולל מיטת הטיפול.

ממליץ לאוהבי המבוגרות העיסויים והאבנים החמות.

אוהב סבתות2012-03-29 19:34:04

7
בקרתי אצל הסבתא הזאת עכשיו,אחרי שבועיים שלא הייתי אצלה.
היה טוב Tongue.סבתא חיממה היטב את החדר ופינקה מאוד.
מתאימה לאוהבי המבוגרות (55-60)הגבוהות הרזות האדומות.
ולכל החברים שמציינים בפרטי שגם הם חובבי סבתות.
כפי שציינתי בעבר היא בעלת גוף יפה מאוד ופנים פחות.
חייכנית מאוד ומלאת מרץ.
היא מעסה מקצועית מאוד.
לא מורידה כלום ולא נוגעים בה,אבל אחת היחידות שגורמת לי
לחזור שוב ושוב ולעלות ארבע קומות ברגל אצבע למעלה

אוהב סבתות2011-12-09 06:51:46

10
עיסוי מהתחת תרתי משמע !
הגברת נראית בת 60, ולא נותנת לגעת בה כלל כי זה מוציא אותה מהריכוז..
מעבר לנושא הפרוסטטה שהיה מאד מושקע ונראה שהיא נהנית ממנו , היא היתה פשוט גרועה..
אני עם כאבי תופת בגב שבוע מאז שחזרתי ממנה ולא יכול אלא לשייך זאת לטיפול שקיבלתי...
הדירה מריחה לא טוב (כנראה בגלל חיות שיש בבית) והכל מאד עלוב...
ב-150 ש"ח יש מציאות יותר טובות..
אני מזיין משמע אני קיים

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”