כ אלווירה המעסה מרחוב הגדוד העברי בראשון לציון - סקס אדיר

אלווירה המעסה מרחוב הגדוד העברי בראשון לציון

2
לפני שאדרש לדיווחו של הטועם ולחוויותיו עם אלווירה, אציין רק כי פשוט חבל להעלות נושא חדש ולפתוח דיון נוסף לדיון שכבר קיים בפורום.
אין לי טענות כלפי הטועם, רק שצריך יותר להקפיד ולמנוע פיזור דיווחים וחוויות על אותו נושא, עובדה שפשוט מקשה על מי שינסה למצוא פרטים על נשוא הדיווח, וחבל.

הדיווח עליו אני מדבר הוא http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=22646.

לגופו של עניין, צר לי על חוויתו של הטועם עם אלווירה, אבל בתור אחד שהיה אצלה 4 פעמים, החוויה שלי מעט שונה. כנראה שבאמת מספקת שירות שונה לכל אחד. אצלי לדוגמא, תמיד חיממה את החדר ואת השמן, נתנה לגעת גם בכוס ובוודאי שבחזה, המקלחת לטמי נקייה (מקלחת של בית פרטי) ותמיד היו מים חמים.

שלא תהיה טעות, אין באמור לעיל כדי להביע עמדה לתיאור חוויתו של הטועם, אשר לחלק מדבריו הצטרפו חברים אחרים, ובוודאי שאין באמור לעיל כדי לסנגר על הגברת, אלא רק לספק זווית ראייה נוספת.

היא די קשוחה ולטעמי אף יש בה קורטוב של קריזיונרית, ולכן הכל יכול להיות.

3
החוויה שלי הייתה קרובה יותר לחוויה של הטועם מאשר של בקטוס(על טעם וריח וכו...).
הילד הסתובב חלק מהזמן בסלון,היא חילקה פקודות לא חייכה ,וממש לא נהניתי ואף דיווחתי.
למרות שקיבלה מהתחלה את התשלום כולל טיפ.
עם זאת לדעתי יש יותר מדי פרטים מזהים בפוסט של הטועם,בהתחשב בזה שמדובר בגברת פרטית מבוגרת ובעלת משפחה.

5
האמת שם אני ביקרתי את הגברת לפני כמה ימים ומה אומר לכם האישה ממש חושבת את עצמה למי יודע מה לא נותנת לגעת בה כמעט ההרפיה מכאנית נטולת רגשות ויש בדירה כלב עצבני תוקפני והילד שלה מתרוצץ כל הזמן בדירה ומנסה לדבר איתה מבעד לדלת בזמן הטיפול אני אישית לא ממליץ עליה גם המראה שלה לא משהו די מבוגרת עם חזה נפול

6
אחיי היקרים.

בכותרת כתוב הגדוד העברי, אבל מהדיווחים אני מבין שמדובר ברח' הדגל העברי, אין לי מושג איפה הרח' הזה.

בכל מקרה, אם אתם מעוניינים, יש לי משהי ברח' הגדוד העברי, בת 49, חזה בינוני טבעי, גובה 200 שח עבור עיסוי, מציצה מקונדמת וסקס.

אמנם היא לא כל כך משקיעה, אבל אם יש כימיה, היא די נחמדה.

פרטים ניתן לקבל בהודעה פרטית.

בינו
בנימין הפטיש
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז נפילות ואזהרות”