ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא
101
כ
פרופיל: בולבולקולוג | סטטיסטיקות פעילות | ||||||||||||||||||||
|
|
פרופיל: אנטוניו | סטטיסטיקות פעילות | ||||||||||||||||||||
|
|
פרופיל: פינוקיו | סטטיסטיקות פעילות | ||||||||||||||||||||
|
|
נפל בחלקי הכבוד להשתתף באחת האורגיות של שרון.
בדיון מסיבת אורגיה חדשה+חדירות כפולות עם שרון
יחד עם בולבולקולוג מיודענו (שמישהו הגדיר אותו פעם כקול השפוי של הפורום אם אני לא טועה זה היה בדיון מכרז הבתולים של ירין) עם עוד משתתף שקט וכמובן עם הטוחן.
בולבולקולוג ואני הסכמנו שאין טעם לדווח על האורגיה (היו מספיק תיאורי אקטים בדיון) בעיקר בגלל הסיפא שלה שבה חזינו במפגן (זאת בדיוק המילה המתאימה) סקס בין הטוחן המהולל לשרון. ראיתי לא מעט זיונים בחיי וחוויתי לא מעט סקס גם באורגיות עם חברים אבל החיבור המיני שלהם הוא פשוט יוצא מגדר הרגיל ושרון מגיבה בצורה שלא תיאמן למגע שלו.
מי שלא ראה את הטוחן מזיין את שרון ושהיא גומרת ברצף, פעם אחר פעם, אחר פעם, אחר פעם ...
לא יוכל לעכל על מה מדובר !
הכרתי את שרון לפני האורגיה ואני יכול להגיד בוודאות שאחרי מה שחזו עיניי אני רואה אותה לגמרי אחרת כיום !
עם הגבר הנכון הנימפומנית שבה פשוט מתפרצת החוצה ולא יודעת שובע. אגב זה הרג לי את המיתוס ששרון פשוט לא מסוגלת להיאנח ולגנוח טבעית.
תקראו לזה נוסחת פלאים, מגע של זהב או חליל קסם זה לא משנה את העובדה שכעד ראייה אני רחוק מלהגדיר את הטוחן כמתלהב... ויותר מזה ! אני מחזיק ממנו הקאליבר מס' 1 שיש כאן בפורום. זאת לא תחרות והוא לא רואה אף אחד כאן ממטר כולל אותי ואני די מחזיק מעצמי.
חבל שלא קיבלתי מענה מבולבולקולוג אשר יכול רק לחזק את דבריי.
ליל מנוחה[/QUOTE]
היום כשאנחנו יודעים שהטוחן ובולבולקולוג הם אותו אדם (עמית) איך בדיוק פינוקיו יכול היה לפגוש את שניהם?גילעד[/QUOTE]
איצטגנין,
כאחד שמכיר את חלי מצוין אך לא ניחן בכישרון כתיבה כמוך - אתה מדהים.
הדווח שלך קולע אחד לאחד.
והסיפא כפי שכבר כתבתי מעלה הכי חשוב.
חלי היא יהלום במחוז דן - אל תבהילו אותה.
בריאות ושלווה אחיי.
[/QUOTE]חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”