מיקה אישה מלאה מאד, חזה עצום, פתחה לי את הדלת עם חיוך ובנחמדות.
הדירה שלה זה חדרון פצפון לא נעים כל כך עם מקלחת שהיא איזה קומבינה מוזרה ולא כל כך סטרילית.
נכנסתי לחדר, נשיקה קלה, נכנסתי למקלחת, יצאתי, מיקה השכיבה אותי על הגב והתחילה לעבוד על חבריקו.
אין מה להגיד האשה קצת אגרסיבית אבל עושה את העבודה כמו שצריך. לאחר כמה דקות טובות של ירידה עברה לביצים ומכיוון שעבדכם הנאמן רגיש, בזמן שהיא משחקת בביצים עם הלשון אני כבר השפרצתי את השפריץ הראשון. מיקה שהיתה עסוקה לא שמה לב וחזרה לחבריקו. אני לתומי חשבתי שהיא קלטה אבל היא היתה מופתעת להרגיש את הנוזל הלבן בפה. מיד הלכה לשטוף ולירוק.
לאחר עשר דקות של מנוחה בהם הכינה לי קפה שחור חזרנו לעבודה, מיקה שוב השכיבה אותי על הגב והפעם עבדה עליו עם שדיה העצומים. מה להגיד חוויה. השדיים שלה לא רק גדולים גם מאד יפים לטעמי עם פטמות עומדות.
מכאן לקחתי קצת יוזמה והעברתי אותה לדוגי. המנהרה שלה חלקה ואסתטית נראתה לי, לא בדקתי שמן ריח. התחת שלה עצום אין מה להגיד. לתת אותה בדוגי זה חוויה גם למי שלא אוהב שמנות לדעתי. שתי דקות פמפום העברתי אותה למצב שכיבה על הבטן עוד שתי דקות של הנאה ואני את שלי הוצאתי.
סה"כ היה מאד כיף, התענוג עלה 400 לשני מספרים. מיקה חמודה, קצת מבוגרת, הדירה לא כל כך נעימה, זה חדרון קצת חנוק. לא בדקתי לעומק אבל אני לא בטוח שהתקלחה בין לבין. מעבר לזה היא שירותית במידה סבירה פלוס. מציצה טובה, ציצים לפנים ותחת עצום מושלם לדוגי.