כ מיקה המלאה מרג - דף 8 - סקס אדיר

מיקה המלאה מרג

71
הייתי אצלה לפני חודשיים. הראשונה שלי בתשלום בשבע שנים האחרונות.
מיקה אישה מלאה מאד, חזה עצום, פתחה לי את הדלת עם חיוך ובנחמדות.
הדירה שלה זה חדרון פצפון לא נעים כל כך עם מקלחת שהיא איזה קומבינה מוזרה ולא כל כך סטרילית.
נכנסתי לחדר, נשיקה קלה, נכנסתי למקלחת, יצאתי, מיקה השכיבה אותי על הגב והתחילה לעבוד על חבריקו.
אין מה להגיד האשה קצת אגרסיבית אבל עושה את העבודה כמו שצריך. לאחר כמה דקות טובות של ירידה עברה לביצים ומכיוון שעבדכם הנאמן רגיש, בזמן שהיא משחקת בביצים עם הלשון אני כבר השפרצתי את השפריץ הראשון. מיקה שהיתה עסוקה לא שמה לב וחזרה לחבריקו. אני לתומי חשבתי שהיא קלטה אבל היא היתה מופתעת להרגיש את הנוזל הלבן בפה. מיד הלכה לשטוף ולירוק.
לאחר עשר דקות של מנוחה בהם הכינה לי קפה שחור חזרנו לעבודה, מיקה שוב השכיבה אותי על הגב והפעם עבדה עליו עם שדיה העצומים. מה להגיד חוויה. השדיים שלה לא רק גדולים גם מאד יפים לטעמי עם פטמות עומדות.
מכאן לקחתי קצת יוזמה והעברתי אותה לדוגי. המנהרה שלה חלקה ואסתטית נראתה לי, לא בדקתי שמן ריח. התחת שלה עצום אין מה להגיד. לתת אותה בדוגי זה חוויה גם למי שלא אוהב שמנות לדעתי. שתי דקות פמפום העברתי אותה למצב שכיבה על הבטן עוד שתי דקות של הנאה ואני את שלי הוצאתי.
סה"כ היה מאד כיף, התענוג עלה 400 לשני מספרים. מיקה חמודה, קצת מבוגרת, הדירה לא כל כך נעימה, זה חדרון קצת חנוק. לא בדקתי לעומק אבל אני לא בטוח שהתקלחה בין לבין. מעבר לזה היא שירותית במידה סבירה פלוס. מציצה טובה, ציצים לפנים ותחת עצום מושלם לדוגי.
דינג דונג

מיקה המלאה מרג

73
מישהו היה לאחרונה אצל מיקה עם החזה הגדול מרמת-גן?

רציתי לקבל פרטים מעודכנים על טיב השירות שלה.

בטלפון היא נשמעת חסרת סבלנות, מתעקשת שיטלפנו אליה ממספר מזוהה.

האם מישהו יכול לשפוך אור?

אגב, היא מפרסמת פה בחלק הפרסומי.

בינו
בנימין הפטיש

מיקה המלאה מרג

74
הייתי אצלה לפני כמה חודשים.

מקבלת בר"ג ליד בן גוריון והרואה. הדיסקרטיות לא משהו, ומיקה גבוהה ושמנה מאוד. למרות שאני בסה"כ לא בקטע של נשים מאוד שמנות החלטתי לנסות אותה. התקלחתי, הדירה יסחית צפופה, המקלחת גם כן , אבל הכל נקי ומסודר. כשיצאתי מהמקלחת הצעתי למיקה שאני אעשה לה מסאג' היא נענתה ברצון, ובהמך די התלהבה מהמסאג' שלי. אח"כ התחלפנו היא עשתה לי מסאג', אני מאוד נהניתי. אח"כ ביקשתי ממנה למצוץ לי, הושבתי אותה על החזה שלי תוך כדי המציצה. ניסיתי לחדור אליה במיסונרית, אבל נראה שאיבר המין שלה היה גדול מדי בשביל האיבר הקטן יחסית שלי, אז חזרנו למציצות, ולאחר מכן עבר לעבודת יד, וגמרתי בעוצמה. נותנת פינוק מעולה במחיר לא גבוה מומלצת מאוד לכל חובבי תת הז'אנר של בנות מלאות מאוד, מין לא רע בסכום לא גבוה כאמור בשביל כל חובבי המלאות או מי שמכל מקום לא נרתע מנשים מלאות.

מיקה המלאה מרג

75
טוב, עפ"י גדולי הדור פה, למיקה מר"ג יש חזה ענק.

כחובב מושבע של הז'אנר ביררתי אצל הצבר על מה מדובר וכמובן שקיבלתי במהרה הפניה לפרסום שלה באתר:
http://sexadir8.com/girl.asp?CategoryID=13&AdvertiseID=5439

שמתי פעמיי לר"ג באחד הימים העמוסים של אמצע השבוע.

מיקה ממוקמת בר"ג על רחוב הראה. למרות שהרחוב ראשי וסואן, הכניסה לבית צדדית ודיסקרטית.
מיקה פתחה את הדלת עם חיוך מזמין.
התעריף הוא 250 ש"ח לחצי שעה ו-400 לשעה. הלכתי על חצי שעה כי אני בחצי שעה גומר פעמיים, אז אני לא רואה סיבה מדוע לשלם יותר...צחוק

מיקה בחורה מלאה שלא לומר שמנה, עם חזה מרשים וטוסיק פשוט מפלצתי בגודלו, מה שמבחינתי נחשב כיתרון אך יכול לגרום למישהו בטעות לחשוב שבדוגי האיבר שלו הלך לאיבוד...צחוק

העסק איתה זורם בכיף והיא משתפת פעולה מכל הבחינות: תנוחות, גניחות ושאר ירקות ככל הבא ליד.

בקיצור, לאוהבי הזאנר. הייתי וסימנתי וי. ואפשר לומר שפעם אחת איתה הספיקה לי.

052-7878499

UMA2013-02-09 11:27:13
God helps those who help themselves

מיקה המלאה מרג

79
זה היה לפני כמה שנים, ככה שאני לא זוכר פרטים מדויקים
אבל לפחות מבחינתי היה מדובר בחוויה בינונית וממש לא מסעירה.
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

מיקה המלאה מרג

80
[QUOTE=hazil]למה פעם אחת מספיקה?
אני שואל ברצינות חשבתי לקפוץ מחר האם היא פחות סבלנית עם אנשים שחוזרים או שפשוט יש טובות יותר?[/QUOTE]

גם אני חושב שפעם אחת מספיקה למרות שביקרתי אותה שלוש פעמים בשלושה מיקומים שונים.

אני מניח שמה שמשך אותי זה התחושה שהמציצה שלה נפלאה. אחרי הפעם השנייה כבר לא חשבתי ככה.

בענייני מציצות - בר המוצצת היא האולטימטיבית בעיני.

לגבי מיקה, אני מניח שצריך פטיש לישבנים ממש גדולים ורחבים.

החזה שלה גם גדול אך אין לו לוק סקסי. גם זה כמובן בעיני המתבונן ואני מדבר רק מנקודת המבט שלי. אין כאן אמת מוחלטת.

gunner2012-08-04 08:30:37
I fart in your general direction

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”