כ האשמות שווא של שרון כנגד אחשלג - דף 2 - סקס אדיר

האשמות שווא של שרון כנגד אחשלג

11
עמית/הטוחן/בולבולקולוג/אנטוניו/פינוקיו/הקוסם/clap/שימי/המלאך רפאל/אחיות שלו גברות :

תקן בבקשה, צ"ל: היכון! הכן! רוווווווווץ!!!!!!

[QUOTE=שרון מתל-אביב]

עכשיו יש לך תעסוקה ... היכון!
אכן! רווווווווווווווץ!!!!!!! צחוקצחוקצחוק

[/QUOTE]

קישקשתא2012-01-21 14:21:51
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

12
[QUOTE=שרון מתל-אביב] קישקשתא, העיקר שאתה מאשים את הלקוחות שלי שדיווחו עליי שהם עמית המנהל ומשעים אותם

זה בגלל הביקור הלא מוצלח שהיה לך אצלי?

[/QUOTE]

לא "מאמי" אני רק בודק דברים בצורה לוגית, אין לי סמכות להשעות אף אחד...

מי שצריך, קורא את הדברים ובודק אם הם נכונים,

כנראה שחשבת שהפורום יהיה ברשותך לנצח והתרשלת.

תחשוב על זה טוב ותבין שבכל אותם ניקים פיקטיביים השארת הוכחה (לא השערה) שהם אכן פיקטיביים.

ותחשוב על זה אהה? קריצה

קישקשתא2012-01-21 15:19:33
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

13
כתבנו בשרשור הזה ובשאר שרשורי השקרניקית רק בניק שלנו.
שוב שקרנית מיכנית (שקרניקית) היכן ההוכחות, תלמדי(או שיחצנ״ך ילמד) מרב סרן קישקשתא איך מוכיחים דברים.
קל לך לשקר כי את משלמת תמורת הזכות הזו אבל תזכרי שאת המחיר רק את משלמת תרתי משמע....

16
ערבה, אתה מתכוון אולי להאשמת שווא הזאת: שאלה

[QUOTE=שרון מתל-אביב] [QUOTE=אחים שלו גברים]שקרניקית, כל באי השרשור ממתינים לתשובה שלך בנוגע המודל העיסקי שהיה (ואולי עודינו) עם שמיניית העמיתים? מעניין שרוח שטות לא נפלה עלייך אז רק ברחובמבולבל[/QUOTE]

תשובה שלי:

אחים שלו גברים, אני יודעת שאתה כועס כי אני מסרבת לתת לך טובות הנאה תמורת דיווחים חיוביים שלך עליי .

זה מה יש! תשלים עם זה ותפסיק ללכלך עליי בפורום

מזל שההרשמה לפורום סגורה אז יש לי קצת נחת ממך

כשההרשמה תפתח אני שוב אצטרך להתמודד עם הניקים הפיקטיביים שלך שרושמים עליי דיווחים שליליים

Wacko

[/QUOTE]

אתה היית משלים עם דבר כזה?

קישקשתא2012-01-21 15:41:47

17
[QUOTE=קישקשתא]
ערבה, אתה מתכוון אולי להאשמת שווא הזאת: שאלה

[QUOTE=שרון מתל-אביב] [QUOTE=אחים שלו גברים]שקרניקית, כל באי השרשור ממתינים לתשובה שלך בנוגע המודל העיסקי שהיה (ואולי עודינו) עם שמיניית העמיתים? מעניין שרוח שטות לא נפלה עלייך אז רק ברחובמבולבל[/QUOTE]

תשובה שלי:

אחים שלו גברים, אני יודעת שאתה כועס כי אני מסרבת לתת לך טובות הנאה תמורת דיווחים חיוביים שלך עליי .

זה מה יש! תשלים עם זה ותפסיק ללכלך עליי בפורום

מזל שההרשמה לפורום סגורה אז יש לי קצת נחת ממך

כשההרשמה תפתח אני שוב אצטרך להתמודד עם הניקים הפיקטיביים שלך שרושמים עליי דיווחים שליליים

Wacko

[/QUOTE]

אתה היית משלים עם דבר כזה?

[/QUOTE]
אתה צודק שלא הייתי משלים.
אבל כבר נכתב לא מעט.
וכולם מבינים שהכול שתויות שנאמר בלהט של וויכוח.
אין אף אחד שחושב שאש"ג ניסה לסחות את שרון.
טוב, אז קשה לה להודות שנסחבה, חבל, אבל תעזבו אותה.

18
אתם יכולים לפתוח בלוג התנצחויות ושם תכתבו מה שאתם רוצים רק תעזבו אותנו לנפשנו !
בלית ברירה אני מצטרף לדברי ערבה אנושית שזה מוגזם כבר.
כולם כבר הבינו את מה שצריך להבין (והמבין בהחלט מבין) אבל כנראה שיש כאלה שמשמעמם להם בשבת חורפית זו.

אחרי זה רושמים שאני וחברים אחרים כאן יוצרים פרובוקציות מיותרות.

קישקשתא, קבל עצה ממני ואל תרד לרמה הזאת. אתה שווה פי 1000 יותר.
אתה עושה עבודת קודש ואני (ועוד רבים כאן) מצדיע לך, אבל יש דרך לעשות את זה.

19
ע"א וwow השם שלנו הוכפש ולא שלכם ולכן אנחנו סבורים ששווה שלא תמהרו לבטל דברים כל כך מהר.
ע"א דברים שנאמרים בלהט ניתן להתנצל עליהם ואפילו לערוך, השקרניקית בחרה לא להתנצל והיא טוענת שהיא עומדת אחרי הדברים ועוד הוסיפה השמצות נוספות היום.

ע"א אם אתה היית בצד שהוציאו עליו דיבה היית שותק? במלוא בכנות.

wow זה מפריע לך? אז למה נכנסת לשרשור בודד בו זה התנהל?

20

[/QUOTE]

תמשיך להתחיל איתי
ואני אמשיך לתת לך סטירות מצלצלות ... אני יודעת שאתה מת על זה צחוקצחוקצחוקצחוקצחוקצחוק

[/QUOTE]

הנה אתם רואים WOW את א"ע. תן לתאגיד חצי מילימטר ומייד תקבל ניסיון לספין. אם לשרון היו הוכחות כי האחים שלו סתם מנסים לסחוט אותה היא יכלה להעלות אותם על כתב כפי שנהגה ( או נהגו לעשות מטעמה) בעבר. אין בסיס לטענות שלה. המקסימום שהיא יכולה הוא להגיב בקריצה ולומר שהשתובבה. עובדות מוצקות אין, רק לבלרים ויחצנים המספרים סיפורים. יש גבול עד כמה אפשר להיות סבלני כשמנסים לעשות ממך אידיוט.

רימינג מעשי2012-01-21 19:24:06
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”