כ פוסיקט - סקס אדיר

פוסיקט

1
שלום הייתי בפעם הראשונה בפוסיקט והאמת התלהבתי מאוד
איזה כוסיות זה לא להאמין
האמת ששאלתי כמה בנות אם הן מארחות באופן פרטי ..
והשיבו בשלילה :{
איך אפשר לזיין בחורה משם הן כאלה כוסיות ואי ואי
You dont mess with the zohan

פוסיקט

2
יש שתי דרכים לזיין מישהי משם: אחת זה להתחיל עם מישהי מהבנות משם, להחמיא לה ולהביא לה טיפים שמנים, ולנסות להזמין אותה לדייט, אבל לזה אין הרבה סיכוי וצריך לבוא ולהשקיע הרבה בחיזורים.
הדרך השניה היא להזמין מישהי מהן לחדרים למעלה, שם הטיפול עולה 500 ש"ח, אבל זה לא ממש זיון, זה יותר בקטע של ריקוד פרטי עם מציצה ובדרך כלל לא מעבר עד כמה שידוע לי, אבל תנסה להציע יותר כסף, מי יודע, אולי יהיה לך מזל.
מחפש את הדבר האמיתי!

פוסיקט

4
יש לי חבר שפעם מזמן הצליח לקבוע עם אחת מהן לסוף הערב ( אחרי ההופעה ), היא הלכה איתו לבית שלו והוא זיין אותה, וזה באמת עלה לו 1000 ש"ח, וכמובן שהוא הבטיח לה שהבעל-בית שלה לא ידע מזה והוא לא יעביר את זה הלאה... כעיקרון אסור לבנות שם לעשות סקס עם הלקוחות, זאת המדיניות.
מחפש את הדבר האמיתי!

פוסיקט

5
שרלוק הולמס הלך פעם למסיבה בביתה של דוכסית ששרלוק היה חרמן עליה מזה זמן רב.

בעלה של הדוכסית היה בנסיעת עסקים, שרלוק נצל את ההזדמנות, שתה כמה כוסיות ונגש אליה:

הוא אמר לה שהוא חרמן עליה כבר הרבה זמן והציעה לה לבוא איתו אל ביתו לאחר המסיבה.

הדוכסית ענתה לשרלוק שהיא נשואה ואוהבת את בעלה ואין סיכוי שתלך איתו.

שרלוק הציע לה 100 פאונד, היא ענתה שלא!

הוא הציע לה 500 פאונד, היא ענתה שלא!

הוא הציע לה 1000 פאונד, היא ענתה שלא!

הוא הציע לה 10000 פאונד, היא ענתה שלא!

הוא הציע לה 50000 פאונד, היא ענתה שלא!

הוא הציע לה 100000 פאונד, הדוכסית הסכימה אצבע למעלה

בתום המסיבה הלכו הדוכסית ושרלוק לביתו של שרלוק,

כשנכנסו הביתה, הוציא שרלוק שטר של 10 פאונד ואמר לדוכסית שזה מה שיש לו.

הדוכסית מאד נעלבה ואמרה לשרלוק: "תגיד לי, אתה חושב שאני זונה?"

שרלוק ענה לה: "זה שאת זונה כבר גילינו, עכשיו נשארה רק שאלת המחיר"

הכל עניין של כסף...
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

פוסיקט

6
נכון, קיש, לצערנו, המוסר השכל בסיפור שלך הוא נכון מאד, וככה זה העולם.
רק השבוע, התוכנית "המקור" בערוץ 10, עסקה בשלושה גברים מאד מצליחים כלכלית: אילן בן דב, טדי שגיא ועדי קייזמן.

המשותף לשלושתם: עם כל התדמית המצליחנית שלהם, הם כבר לוו הרבה כסף מהציבור והפסידו את רובו, אבל כמעט בלי לשים מכיסם, ומי שאוכל אותה בגדול זה הציבור, כלומר אלה שקנו איגרות חוב בחברות שלהם, וכשהם מפסידים לא נשאר לנו כלום.

ומה עוד משותף לשלושתם: בנות זוג שהן דוגמניות צמרת בהווה ובעבר, ואז אתה לא יכול שלא לשאול את עצמך: רגע, כשהייתי ילד, לימדו אותי הוריי שהאהבה היא עיוורת, אפשר ללכת ברחוב ולמצוא אהבה. אז למה לעזעזל אני לא יכול לפגוש בתור לקופת חולים את בר רפאלי או את אסתי גינזבורג ולהתחיל איתה, ואם הכל ילך כמו שצריך נתחתן ונהיה מאושרים לנצח??
מחפש את הדבר האמיתי!

פוסיקט

8
וואלה נכון!מוחא כפייה
אבל הכוונה היא שאין אף אחת מהן שמוכנה להתפשר ולהתחתן עם מישהו פחות עשיר, והרי יש בזה הרבה צביעות, כי תמיד כששואלים אותן בטלויזיה, הן אומרות שהן יתחתנו רק מאהבה, וכביכול אין כאן שום שיקול אחר...
מחפש את הדבר האמיתי!

פוסיקט

10
ציטוט מאת הבמאי דובר קוסאשווילי

"יש נשים שעושות את זה עבור כסף, ויש כאלה שעושות את זה עם חופה, או עם גבר עשיר. אין אישה שהיא לא זונה. אבל כל עוד אוהבים אותן, זה בסדר", אומר הבמאי דובר קוסאשווילי. "
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”