כ שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה - דף 10 - סקס אדיר

שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה

92
מממ תקני אותי אם אני טועה, ומראש אני מבקש את סליחתך על תהייתי ההזויה משהו....
אבל אם את ממש חרמנית לשלושה גברים, וכנראה שכלו כל האפשרויות שסקרת במוחך, עד כדי פרסום מודעת דרושים כאן בשרשורך.
האם לא הגיוני שתזמיני את הגברברים בחינם?!
ושוב סליחה על שאלת התם שהבליחה מבלי שיהיה בכוחי לעצור אותה.

מקגייוור2012-01-23 09:37:50

95

וואוווווו.....

איזה לילה..

אי אפשר לתאר בכלל את הטירוף הזה שהלך כאן..

שעתיים הכי מספקות שהיו לי לאחרונה :))

מוכנה לשלישיה כזו כל יום אבל הפעם אני מגיעה כי השכנים התלוננו על הרעש ואני לא רוצה לעורר מהומה בבניין קריצה

אז למי שרוצה אפשר לתאם איתי לכל יום ולכל זמן כי עם כל כמה שאני מסופקת אני חרמנית לעוד ועוד ועוווווווודדדדדדד...

שחר - אירוח ליווי ומשחקי שליטה

97
אני לא טובה בזה אבל אני אנסה..
לבקשתי הם הביאו איתם 2 בקבוקי יין - ישבנו שתינו קצת דיברנו קצת על מה אני רוצה (אנאלי, חדירות כפולות ואגרסיביות בעיקר..)

פטפטנו עוד קצת ונכנסנו לחדר.

עשיתי להם מציצה משולשת ומתישהו כשאחד מהם פרש מהמציצה והתחיל לגוע בי פשוט הכנסתי את השניים האחרים לפה - זה היה ממש סקסי בעיני.

אח"כ היו מלא שילובים של אחד יורד לי ולאחר אני מוצצת או אחד מזיין אותי בתחת ואני מוצצת חחח אפשר לומר שכל הזמן היה לי איזה זין בפה תוך כדי כניסה לכל מיני תנוחות ותוך כדי שמלא ידיים מלטפות אותי ותופסות אותי ומובילות אותי לכל מיני תנוחות וחדירות.

אחכ הגיע הדובדבן שבקצפת, הרגע שחיכיתי לו, כשכל החורים שלי היו מלאים.

אחד שכב על הגב וכשרכבתי עליו בסוג של חצי דוגי קיבלתי אחד אחר באנאלי ותוך כדי מצצתי לבחור השלישי - מלאאאאאא זמן לא היתה לי סצנה כזו.. פשוט מושלם!!!

הבחור שהיה באנאלי גמר והלך להביא יין מהסלון בינתיים אחד אחר נכנס והמשכתי עם שניהם

אני לא יודעת לתאר ממש את כל הפרטים אבל זה בערך מה שהיה..

בסוף ישבנו עוד קצת פטפטנו אחד מהם היה צריך ללכת ונשארתי עם 2 מהם - היה לא פחות טוב

ניסינו להכניס את שניהם יחד לקדימה - לא הלך.. ( אני אשמח לנסות את זה שוב - חייבת להצליח.. )

בקיצור היה מושלם והרבה יותר טוב ממה שציפיתי.

שחר - אירוח ליווי ומשחקי שליטה

100
[QUOTE=השפחה שחר] אני לא טובה בזה אבל אני אנסה..
לבקשתי הם הביאו איתם 2 בקבוקי יין - ישבנו שתינו קצת דיברנו קצת על מה אני רוצה (אנאלי, חדירות כפולות ואגרסיביות בעיקר..)

פטפטנו עוד קצת ונכנסנו לחדר.

עשיתי להם מציצה משולשת ומתישהו כשאחד מהם פרש מהמציצה והתחיל לגוע בי פשוט הכנסתי את השניים האחרים לפה - זה היה ממש סקסי בעיני.

אח"כ היו מלא שילובים של אחד יורד לי ולאחר אני מוצצת או אחד מזיין אותי בתחת ואני מוצצת חחח אפשר לומר שכל הזמן היה לי איזה זין בפה תוך כדי כניסה לכל מיני תנוחות ותוך כדי שמלא ידיים מלטפות אותי ותופסות אותי ומובילות אותי לכל מיני תנוחות וחדירות.

אחכ הגיע הדובדבן שבקצפת, הרגע שחיכיתי לו, כשכל החורים שלי היו מלאים.

אחד שכב על הגב וכשרכבתי עליו בסוג של חצי דוגי קיבלתי אחד אחר באנאלי ותוך כדי מצצתי לבחור השלישי - מלאאאאאא זמן לא היתה לי סצנה כזו.. פשוט מושלם!!!

הבחור שהיה באנאלי גמר והלך להביא יין מהסלון בינתיים אחד אחר נכנס והמשכתי עם שניהם

אני לא יודעת לתאר ממש את כל הפרטים אבל זה בערך מה שהיה..

בסוף ישבנו עוד קצת פטפטנו אחד מהם היה צריך ללכת ונשארתי עם 2 מהם - היה לא פחות טוב

ניסינו להכניס את שניהם יחד לקדימה - לא הלך.. ( אני אשמח לנסות את זה שוב - חייבת להצליח.. )

בקיצור היה מושלם והרבה יותר טוב ממה שציפיתי.

[/QUOTE]
נשמע חלומי....

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”