כ ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא - דף 23 - סקס אדיר

ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא

221
[QUOTE=קישקשתא]לדעתי ערבה הוא דווקא עד מאד אמין שמשתף אתנו בדיוק במה שהוא יודע.

זה שהקול של "עמית" היה נשמע לו אחרת בטלפון ובמציאות, ממש לא מעיד על כלום.

כבר עניתי על זה, יש לכך הסבר מדעי, אבל כנראה שלאיצטגנין יש זכרון סלקטיבי:

[/QUOTE]

תרשה לי לחלוק עליך לחלוטין, קישקשתא.

בעולם וירטואלי שבו הזהויות בדויות והאשלייה חזקה מהמציאות, ואין לך בטחון בכלל את מי אתה פוגש, קל וחומר אם דיברת איתו לפני שנה בטלפון, האמינות (אם בכלל ישנה), מתפוגגת לה.

"בבית המשפט שלי", אין שום משקל לעדות מהסוג הזה.

גם לאמירה שלדעתך הוא "עד מאוד אמין" אין משקל בעיני, כיוון שאין לך על מה לבסס את דבריך למעט תחושות הבטן שלך.

צריך לזכור שאמני האשלייה מיומנים מאוד בלעשות שימוש בתפיסת המציאות שלנו, ולהסתמך על המוכר והידוע לנו כדי למכור לנו אשליות.

גם על אמירתך לגבי "הזכרון הסלקטיבי" של אצטגנין אני חולק עליך, אלא אם נאמרה בלשון סגי נהור.

בכל מקרה, לברנש המפוקפק יש סדר יום של ניגוח לשם ניגוח וכאוס לשם כאוס, בלי שום קשר לאופי הזכרון שלו.

gunner2012-02-03 01:33:08
I fart in your general direction

222
תרגום מאנגלית לעברית:

שאלה:

אנשים אומרים לי שאני נשמעת כמו אמא שלי בטלפון, ואני חושבת שזה קצת מוזר... כי אני מאומצת.

היום דברתי עם חבר שלי בטלפון... זאת היתה הפעם הראשונה שדברנו בטלפון

(אנחנו יוצאים סה"כ שבוע). הקול שלו נשמע יותר עמוק או משהו.

או שיכול להיות שזה רק בגלל שהוא היה עצבני?

תשובה:

אחת הסיבות העיקריות לכך שקולות נשמעים שונה היא שתגובת התדרים של מערכת הטלפון היא מוגבלת.

הטווח של האוזן האנושית יכול להגיע עד ל - 20 קילו הרץ ויותר, במיוחד אצל אנשים צעירים.

לטלפון יש רוחב פס הרבה יותר צר, שמגביל את התדרים הגבוהים לקצת מעל 3 קילו הרץ בהרבה מקרים.

זה מספיק בכדי להעביר דיבור ברור ומובן, אבל מטבע הדברים זה משנה את הקול ע"י כך

שזה מוציא החוצה את הרכיבים הגבוהים.

זה דומה לאפקט שתקבלי כשתקשיבי לתקליט האהוב עלייך ברדיו אי.אם וכתשמעי אותו בפורמט של קומפקט דיסק.

הטלפון גם מפחית תדרים בטווח הכי נמוך שאפשר לשמוע גם כן.

קישקשתא2012-02-03 01:55:08
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

223
קול ומבטא ניתן להסוות. ישנם המתפרנסים מלעשות זאת. חלקם אף זכו על כך בפרסים, בין אם אוסקר, דקל הזהב, או אף פרס ישראל, וחלקם נכנסו על כך לכלא כחלק ממעשה הונאה. איני יכול להוכיח בוודאות כי עמית הסווה קולו בהתאם לדמויות כשדיבר עם אנשים, אך האפשרות הזאת בהחלט קיימת לפחות מבחינה טכנית.רימינג מעשי2012-02-03 07:09:17

227
[QUOTE=איצטגנין]כמה אנשים אתם מכירים - שקולם בטלפון נשמע שונה לחלוטין מקולם הטבעי ?
אפס, נכון ?...
[/QUOTE]

סתם מהסקרנות, אתה מטפל בהפרעה הזאת שאתה סובל ממנה, או שאתה והסובבים אותך, פשוט התרגלתם?

כאילו, מה הקטע שלך? סתם לכפור בעיקר כל הזמן?

אנחנו מדברים כאן על עדות שמיעה בטלפון של שיחה שנעשתה לפני כשנה עם אדם שיש לו מניע לשנות את קולו. לא חבר או קרוב שאין לו מניע כזה.
I fart in your general direction

230
[QUOTE=gunner][QUOTE=איצטגנין]כמה אנשים אתם מכירים - שקולם בטלפון נשמע שונה לחלוטין מקולם הטבעי ?
אפס, נכון ?...
[/QUOTE]

סתם מהסקרנות, אתה מטפל בהפרעה הזאת שאתה סובל ממנה, או שאתה והסובבים אותך, פשוט התרגלתם?

כאילו, מה הקטע שלך? סתם לכפור בעיקר כל הזמן?

אנחנו מדברים כאן על עדות שמיעה בטלפון של שיחה שנעשתה לפני כשנה עם אדם שיש לו מניע לשנות את קולו. לא חבר או קרוב שאין לו מניע כזה.
[/QUOTE

הוא פשוט נסיכת הנילוס.

תרגם את זה.קריצה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”