כ זהירות מחטטנים!!!! - דף 6 - סקס אדיר

זהירות מחטטנים!!!!

55
בואו נבדוק רגע למי ניסו לפרוץ אמש:

ניסו לפרוץ לי:
[QUOTE=קישקשתא] פעם לפני זמן לא רב ניהל את הפורום אדם שכינה את עצמו "עמית", אבל הוא לא הסתפק בכך,
היו לו עוד הרבה כינויים בפורום, חלקם כבר ידוע לכם היום, אבל רובם עדיין לא (כולם ייחשפו בסופו של דבר).
אבל הניק הנוסף החביב על עמית היה ה"טוחן" [/QUOTE]

ניסו לפרוץ ל Enigma:
[QUOTE=Enigma]
לא יאומן ... יצא לי עכשיו לרפרף בפוסט הזה.. ואני מרגיש כאילו הפורום בניהולו של עמית היה סוג של מטריקס [/QUOTE]

ניסו לפרות ל Shaguar:
[QUOTE=Shaguar] זוכרים את הדיווח של פינוקיו על לוליטה
זאת אומרת שאם פינוקיו זה עמית אז יש כאן פרסומת סמויה ...... וגם טובת הנאה ....
[/QUOTE]

ניסו לפרוץ לאדמין:
[QUOTE=administrator] אני לא מבין אותך...
הטוחן, עמית, שימי וכ"ו זה אותו אדם שמשתמש כל פעם בשם אחר.
איזה וירטואלי??? אדם אמיתי שכל פעם מחליף את השם שלו וכשמגיע לבחורה קורא לעצמו בשם שבא לו באותו הרגע.
[/QUOTE]
ניסו לפרוץ ל gunner:
(הוא לא כתב את זה פה, אבל הוא יידע אותי בה"פ)
[QUOTE=gunner]קקטוס - לדעתי צריך להעניק לך תואר "דוקטור לשם כבוד" מאוניברסיטת הפורום.
סאחה על ההתמדה והנבירה בארכיון. חסרים רק מראי מקום ואתה יכול להגיש את זה כעבודה סמינריונית בפקולטה למדעי העבודה בעיניים.
[/QUOTE]

ניסו לפרוץ ל rd06:
[QUOTE=rd06]
אני זוכר את הסיפור - אכן אחלה סיפור...
לסיפור הזה היו מס' גרסאות ומטרת כל אחת מהן- להאדיר את שמו של הטוחן -הזיין האולטימטיבי ![/QUOTE]

חומר למחשבה...

קישקשתא2012-02-04 20:52:58
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

זהירות מחטטנים!!!!

57
אחים, עדיף שתוותרו לה הפעם. מדובר באחת עם הרבה מאוד ניסיון בהתחזויות. תרגול על בסיס יומי שנה אחר שנה משפר את המיומנות. מצד שני ,אולי לא כל כך במקרה שלה. מבולבל פחות מדי אובייקטים לתרגול לאחרונה אני מניח.

רימינג מעשי2012-02-04 16:04:23

זהירות מחטטנים!!!!

58
בתור אחת שקיבלה 300 בפסיכומטרי שווה שתגגלי קצת בנושא כתיב מלא וכתיב חסר בעיברית.
מעבר לזה אם את זקוקה לעזרה בניסוח ההתנצלות אז אנחנו כאן.

[QUOTE=שרון מתל-אביב] [QUOTE=אחים שלו גברים] אותנו לא ניסו לפרוץ איזה בעסה, אף אחד לא רוצה להיתחזות לנובכי
אנחנו מה זה מרגישים לבדמבולבל
[/QUOTE]

חחחחח אף אחד לא רוצה להתחזות (אוינק אוינק יש לך שגיאת כתיב צחוקצחוקצחוק ) לקוץ בתחת
צחוקצחוקצחוקצחוקצחוק
[/QUOTE]

אהה שקרניקית דיווח חיובי וחיזוק מע"א והעקרב יוצאDead לא חאראם?

תרשמי על הקיר 1000 פעם
מריבות בפורום שווה פחות לקוחות, אני צריכה לקוחות כדי להתפרנס אשל"ג לא

אחים שלו גברים2012-02-04 16:02:13

זהירות מחטטנים!!!!

59
מו ומו הנה כשרות לך קישור:

וציטוט
בכתיב המלא נוספו אמות הקריאה י' ו-ו' כתחליף לסימני הניקוד:

יו"ד

• מחליפה את החיריק החסר (זכרון-זיכרון)
  • מופיעה כסיוע לצירי לפני אהחע"ר (שרות-שירות, תאבון-תיאבון, היא תאכל (יאכלו אותה)-היא תיאכל))
  • מופיעה בשמות השקולים במשקל השמות (הכר-היכר, השג-הישג, הצע-היצע, הקש-היקש, וכן בצורות הנגזרות משמות אלו, כגון הכרות-היכרות, השגיות-הישגיות וכו')
  • מוכפלת בתחילת מילה (יתכן-ייתכן, ישוב-יישוב)
  • מוכפלת באמצע מילה (היתה-הייתה, אוכלוסיה-אוכלוסייה, צמחיה-צמחייה, בנין-בניין)

[QUOTE=שרון מתל-אביב]
[QUOTE=אחים שלו גברים]בתור אחת שקיבלה 300 בפסיכומטרי שווה שתגגלי קצת בנושא כתיב מלא וכתיב חסר בעיברית.
מעבר לזה אם את זקוקה לעזרה בניסוח ההתנצלות אז אנחנו כאן.
[/QUOTE]

אוינק אוינק תכתוב בגוגל להיתחזות ותראה מה כתוב ........

[/QUOTE]

אחים שלו גברים2012-02-04 16:09:48

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”