כ זהירות מחטטנים!!!! - דף 7 - סקס אדיר

זהירות מחטטנים!!!!

62
[QUOTE=שרון מתל-אביב] איזה בדיוק סימני שאלה?
תציין אותם בבקשה ואני אענה לך בכיף
[/QUOTE]

אם אנחנו כבר בענייני השפה העברית:

גם כאן יש לנו דוגמה של משפט שלא נכתב בצורתו הטבעית.

צ"ל: איזה סימני שאלה בדיוק?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

זהירות מחטטנים!!!!

64
[QUOTE=administrator]חברים יקרים
זה לא רק לכם קורה, גם לי.

כנראה איזה ילד כאן שחושב שאם יעשה 12345 הוא יכנס לחשבונות שלנו.

אני מקבל נסיונות פריצה אלי כל 2-3 ימים.

אני אומר ... שינסו.

אצלי כבר עובדים על איזה הפתעה לפורץ... גם אם זה מאייפון.

בנתיים למי שחושש מפריצה מומלץ להחליף קוד כניסה שיכלול גם אותיות וגם מספרים.

בהצלחה

[/QUOTE]

כמו לדוגמא : zo250na
מנורה

SEXHUNTER2012-02-04 17:37:58
Follow your instincts, not your horniness

זהירות מחטטנים!!!!

67
החלטות האקדמיה הינן לגבי כתיב חסר לא לגבי כתיב מלא.

כתיב מלא

בגלל הקושי בקריאת כתיב חסר-ניקוד, התפתח בימי הביניים כתיב אלטרנטיבי שבו נוספו למילה האותיות ו' ו-י' לציון התנועות השונות. לכתיב זה, שהיה נפוץ מאוד בספרות התורנית, לא היו כללים אחידים, והוא השתנה מספר לספר וממהדורה למהדורה. ועד הלשון העברית היה הראשון שניסח את כללי הכתיב חסר הניקוד. כללים אלו אומצו מאוחר יותר על ידי האקדמיה ללשון העברית, שהמשיכה לשכללם, והתקבלו ברובם על ידי הציבור, בעיקר בכתיבה רשמית.

בימינו הפך הכתיב החסר לאנכרוניסטי, וכבר עשרות שנים שהכתיב המלא שולט בטקסטים שאינם מנוקדים: כל העיתונים וכל הספרים שיוצאים בעברית נכתבים בכתיב מלא. בנוסף, מקובל להשתמש בכתיב מנוקד, בעיקר בספרי ילדים, בפרסומי שירה או לצרכים מיוחדים, אך השימוש בכתיב חסר ללא ניקוד אינו מקובל.

חרף קביעת הכללים על ידי האקדמיה ניכר חוסר אחידות מסוים בכתיב, הן בשל חוסר ידיעה דקדוקית ובשל מורכבות השפה על רבדיה ההיסטוריים והן בשל מספר קטגוריות לשוניות שבהן לא התקבלו כללי האקדמיה, וכל הוצאת ספרים ומערכת עיתון עושות בהן דין לעצמם.

אחים שלו גברים2012-02-04 18:43:58

זהירות מחטטנים!!!!

69
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
אוינק אוינק תכתוב בגוגל להיתחזות ותראה מה כתוב ........
[/QUOTE]

שרון, תכתבי בגוגל
בהיעדר ותראי מה כתוב.......

[QUOTE=שרון מתל-אביב]
אתה מוזמן להתקשר אליי ולתאם פגישה מראש מהסביבה לטלפון : 0549027574 (בהיעדר מענה הקשב לתא הקולי מתי אני מתפנה) [/QUOTE]

קישקשתא2012-02-05 02:35:29
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”