כ פתרון מהפכני ומושלם עם הכנסה גבוהה לטיפול בנפילות - דף 4 - סקס אדיר

פתרון מהפכני ומושלם עם הכנסה גבוהה לטיפול בנפילות

31
מוחא כפייהקודם כול תודה לאדמין
סופר לה טוב היקר

קודם כול לא כולם באותו צלחת

מותר לדווח למס הכנסה על כול הכנסה מבלי צעיר ממה זה עד 3 אלף שייח ללא להצואה קבלות

כי אין אדם שאין לא כלל הכנסה וכך זה כבר חשוד.

בקשרל ממם , הבעיה היא שמדנת ישראל לא מקבלת נערה עבדת , כי עסק עצמאי להן לא מרשם להרשם בממם בטור עסק

אני מכרה כמה בנות שנסו לעושת זות כי פרובקציה לכנסת בזמן שהיה דיון על חוק לקוחות

אבל אם אתה מדבר אלי אישית משתבקש ממני קבה אתך לו בלי שם בעיה באמת

ואני גם בטוחה שיש אחרות גם יכול לעשות זות

אבל בקשר לצלום זה מפחיד מאוד לא הייתי רוצה למשהו יצלם אותי בלי שאני ידעות

לצערי זה בכיקורה אז אנחנו ידעיה להזיר וחהזיר אני מקווה מאוד

לדעתי זה דווקה מאוד חננכי זה עולה

ראים את כול הסכנות של כולנו

33
יש כאן שתי סוגיות בעיתיות.

צילום והקלטה:

על פני הדברים אם אני צד לצילום ולהקלטה זה מותר,אבל גם בדברים המותרים בודקים את הכוונה. אני לחושב שבית משפט נורמאלי לא יתיר צילום ו/או הקלטה בסתר של שני בני אדם בעת שמקימים ביניהם יחסים אינטימיים. שלא לדבר על המוסריות שלה - חוקי אבל מסריח אפילו מאוד.

דווח למס הכנסה:
לא לשלם מס על הכנסה זו עבירה פלילית. לשלם מס על פעילות איננה חוקית גם זו עבירה פלילית. מצד שני יכולה או יכול ספק שירותי המין להגדיר עצמו במסגרת הגדרות כלליות (למשל שירותי משרד) ואיך שהלקוח יוצא למלא חשבונית,לדווח לרשויות,קרי מע"מ ומס הכנסה והביטוח הלאומי,ולכאורה הכשיר את השרץ.

לעשות כן לא ממש מומלץ - זה די מקצר את הדרך לכלא למה? רשויות המס מבצעות בדיקות אצל נישומים שאין איתם שום בעיות ולא אצל מי שחושדים בו. נניח שאני עצמאי,ונניח שביקרתי נערה עובדת ונניח שאיך שיצאתי היא מלאה חשבונית והצהירה כדת וכדין. מה שמס הכנסה/מע"מ יבדקו זה את ניהול הספרים שלה כי הם חושדים בי בהעלמת מס. אצל הבחורה לא ימצאו שום בעיה יש תקבול מלא בתמורה לחשבונית אבל אצלי אין את ההוצאה הזו ואם לא דיווחתי עליה אז בטח לא דווחתי על עוד,ואאלץ לסבול את זיו פניו של פקיד השומה באגף החקירות של הרשות.

על ההן ניתן ללמוד מהלאו. עד לפני כעשור מה הכנסה הישראלי הכיר בהוצאה של תשלומי שוחד לרשויות מחוץ לגבולות המדינה כהוצאה שאין למסות אותה. קרי: לצורך עסקי בדרום אמריקה שילמתי מאה אלף שקלים לפקיד שיאשר לי לפתוח את העסק המאה אלף האלה לא היו חייבים במס. כרגיל עשו למס ההכנסה הבא נתחכמא ולאחר בג"צ בנושא פקודת מס הכנסה שונתה וכל תשלום שמהווה עבירה פלילית בישראל,לרבות שוחד, נחשב לתשלום חייב במס גם בחו"ל. אפשר לשלם שוחד בחו"ל אי אפשר לבקש ממדינת ישראל להכיר בהוצאה. אותו דבר לגבי עבירות פליליות. אם אמכור סמים או ולחילופין אספק שירותי מין ואגבה מס זה ממש לא מכשיר את השרץ ההיפך הוא הנכון.

מכאן ה"סיפור" רק הולך ומסתבך: נניח שבאופן קבוע שילמתי לנערה עובדת עבר שירותיה,והרבה. הנערה חסכה את הכסף והלכה וקנתה בו מכונית. על פניו היא הלבינה הון. בישראל הלבנת הון זו עבירה הרבה יותר חמורה מהעלמת מס. זו עבירה מהקודקס הפלילי ולא מפקודת המיסים. בעבירות על הקודקס הפלילי הולכים לכלא (מזון ומשכבי זכר בחינם....) רוב עבירות המס נסגרות בתשלום כופר וזו בכלל לא הרשעה פלילית.

כל עוד מדינת ישראל לא מועילה בטובה והופכת את הזנות לחוקית לכל הנקמנים צרי המוח חפשו לכם דרכים יותר מקוריות לנקום בנערות העבדות ואל תסבכו אותן ואת השאר בעבירות מס ועבירות של הלבנת הון,ועבירות מפרק עבירות המין בקודקס הפלילי,לרבות האזנת סתר (צילום והקלטה) תתחכמו עם החופש שלם - לא שלנו.

לכל מי שחושב גם לזיין וגם לעשות כסף באמצעות המלשינון: קחו בחשבון שהתקבול מרשויות המס מגיע למלשין אך ורק אחרי שמוגש כתב אישום נגד מעלים המס והוא מורשע באופן סופי ומוחלט. רוב עבירות המס נסגרות בתשלומי כופר ועל זה תקבלו אצבע משולשת מפקיד השומה :).

יאללה לכו לזיין ולא את המוח... :)

Niord2012-02-06 15:08:15

35
כנראה שלא הקשבת למה שאומרים לך...

[QUOTE=קישקשתא] [QUOTE=ליה מורנו]סופרמן - אנחנו צריכים להיפגש. ברצינות. עשה לי טלפון.
[/QUOTE]

תדאגי רק שיהיה לך:

[/QUOTE]

קישקשתא2012-02-06 20:00:10
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז נפילות ואזהרות”