כ נפילה חזקה ואזהרה לפורום- ונוס ספא - סקס אדיר

נפילה חזקה ואזהרה לפורום- ונוס ספא

1
שלום חברים יקרים

ביקרתי היום בונוס ספא סתם אחריי המון זמן כדי לראות מה יש שם..להפתעתי הייתה שם אחת שנראתה סבבה בשם הילה..

אמרתי נכנס ונדגום אותה ואת המקום.. נכנסתי התקלחתי וחיכיתי לה 10 דקות בחדר!!! הזמן הכי ארוך שיצא לי אי פעם לחכות..

הילה נכנסה התחילה במסז סתמי ביקשה שאתהפך והתחילה בעבודה ידנית סתמית ביקשתי ממנה שתעשה מסז ובודי והיא סירבה!!

התחיל ויכוח רציני וביקשתי שתביא את הפקידה.. הפקידה באה ולקחה את הצד של הילה וטענה שכל בחורה עושה מה שרוצה.. ואמרתי

שהיא הבטיחה ואמרת שיש פה בודי..

היא ביקשה שאתלבש ולא ויתרתי ודרשתי את הכסף חזרה.. מה שלא קרה וגם התחיל ויכוח סוער וקולני.. אחריי שהפקידה איימה עליי

שיבואו אנשים ויפוצצו אותי.. במילים האלה.. הבנתי שהרמה של המקום והאנשים שם מתאימים יותר לעולם תחתון..

פשוט קמתי והלכתי.. אחרי שעה של ויכוחים ובלאגן. שום דבר לא עזר. המקום הזה פשוט מגעיל ברמות. מרמים על אנשים ורוצים כסף קל..

אפילו אחת העובדות העיזה להגיד שאני צודק וצריך להיות בודי...

בקיצורר זאת הנפילה הכי חזקה שחטפתי ב5 שנים שנמצא בתחום המסז.

אני ממש מבואס מהמקרה והיה חשוב לי שכולכם תדעו לא להתקרב למקום הזה!!!!

נפילה חזקה ואזהרה לפורום- ונוס ספא

8
מצטער חברים שלא הספקתי לענות...

אז כמו שאמרו ונוס ספא נמצא באיזקסון צבי 4 ראשון לציון.. אני לא יכול לתאר לכם כמה אני עצבני על המקום הזה.. הייתי קרוב להפוך שם שולחן ואני בנאדם רגוע ובחיים לא הגעתי למצב כזה.. מרגיש שלא רק גנבו אותי אלא שדדו בצורה הכי מגעילה שיש ברמאות הכי גדולה שיש.. זה לא רק ה200 שקל זה גם ההתנהגות והיחס גם אחריי. ועוד ציפיתי שהפקידה תעזור עלק..

לנטה ספא נמצא במערב ראשון ליד חצי חינם. יש שם גם רומנייה שמפנקת טוב ועוד כמה בנות. לכו לשם ותופתעו מהיחס. הבעלים אמר לי לפניי שנכנסתי שאצלו בחורה שלא יודעת לתת שירות גם אם היא הכי כוסית היא בחוץ...

אין מצב שאתקרב ואנסה מקומות אחרים חוץ ממקומות שידועים כאמינים.

קיבלתי את הנפילה החזקה ולמדתי את הלקח. עד עכשיו אני עצבני גם שרושם עכשיו..
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז נפילות ואזהרות”