שבוע שעבר רציתי לבדוק את המכון עיסוי/זיון הזה
לפני שהגעתי לדלת ראיתי משהיא שמנה ש"מלווה" לקוח בכינויים פוגעניים (לא קללות כלליות )
וזה היה על המראה שלו (ד"א הוא לא היה מכוער או מוזנח וכיוצ')
אלא על מבנה הגוף.
ובקול כך שאני מאמין שגם מי שהיה למטה שמע....
הדון נלחץ ולא רצה להיכנס , אני שהייתי חייב לפחות לקבל פרטים , ולראות מי זו זוהר , נכנסתי בכ"ז.
......אז ראיתי מי זו זוהר , שלא נתנה פרטים מאחר , והיא "פקידה" , הייתה עוד אחת ייחסית רזה שנראת טוב , וגם היא "פקידה"
הבנתי שהולכים לתקוע לי את השמנה (אם אני לא טועה מורן) ...כשהעקשתי לדבר עם זוהר , ואמרתי לה שקיבלתי עליה המלצות טובות היא טענה שהיא לא יכולה כי היא ,,,,בהריון...(מימי? ומי המנייאק!!)
כשקיבלתי ממורן בעקשנות שלה את הפרטים ורציתי בכו"ז ללכת , נסתה לשכנע אותי "אם לא תהנה איתי , תקבל את הכסף חזרה"...חחחחח ישר נורה -אדומה.
התעקשתי ללכת , ושניה לפני שיצאתי מחיתי על מה שהיא צעקה על אותו בחור ... ומה היא אומרת לי " יאללה יאללה לך יא..."
לא רוצה לכתוב איזה כינוי פוגעני ירקה מהפה המסריח שלה (כי את הכינויים הללו חטפתי רק כשהייתי בן 13-14)
והיא גרמה לי להיזכר 30 שנה אחורה ....יכלתי לרדת לרמה שלה , ולכנות אותה חזרה אמבטיה עם פומפה (זונה שמנה שיונקת)
או לתת לה את אותו כינוי שנתנה לי ולהוסיף שמנה מכוערת ... במקום זה , המשכתי ללכת כשאני צוחק , למרות שממש לא רציתי.
הדון ששמע מימני אילץ אותי להבטיח לו שאני עוד אכתוב על זה בפורום ...כי כשהוא חיכה למטה הו שמע את הכינוןיים שנתנה לי , ובאותו רגע היה ברור לו שהכוונה אליי , למרות שלא ראה שאני זה שיוצא...עד כדי כך הכינוי היה מכוון....
אז זהוא , אני ליצחק שדה 34 לא מתקרב ,,(חלק ממכם אוליי יהיו מבסוטים
כי ממש תכננתי למרחב את זוהר

אל תגיבו , ממש אין טעם ... פשוט הייתי מחוייב לכתוב על הזונה השמנמנה הזו ....(מורן?!!)