האחיות ליסה וכריסטינה
132[QUOTE=ערבה אנושית]
אתמול כריסטי התקשרה מודאגת למה אני שותק. היה מאוד נעים אבל מוזר הרי הייתי איתה ביום חמשי לפני 4 ימים בלבד.
ולמרות שחשבתי אל קפיצה הצידה, כמובן שמייד אמרתי שאני מגיע למחרת.
היום שהייתי איתה שאלתי את כריסטי למה היא דאגה לי כי סה"כ הייתי אצלה ביום חמישי וביום שיני בצהורים היא כבר התקשרה מודאגת למה אני שותק.
כריסטי ענתה: הייתה אצלי פעמים שבוע שעבר וכול פעם זיינת יותר משעה, אז אני וליסה דאגנו שקרה לך משהו אם אתה שותק.
אז או שלהן באמת אכפת ממני או שהן חושבות שאני זקן שיכול לקבל התקף לב אחרי 2 זיונים ארוכים בשבוע
האחיות ליסה וכריסטינה
133[QUOTE=ערבה אנושית]
אתמול כריסטי התקשרה מודאגת למה אני שותק. היה מאוד נעים אבל מוזר הרי הייתי איתה ביום חמשי לפני 4 ימים בלבד.
ולמרות שחשבתי אל קפיצה הצידה, כמובן שמייד אמרתי שאני מגיע למחרת.
היום שהייתי איתה שאלתי את כריסטי למה היא דאגה לי כי סה"כ הייתי אצלה ביום חמישי וביום שיני בצהורים היא כבר התקשרה מודאגת למה אני שותק.
כריסטי ענתה: הייתה אצלי פעמים שבוע שעבר וכול פעם זיינת יותר משעה, אז אני וליסה דאגנו שקרה לך משהו אם אתה שותק.
אז או שלהן באמת אכפת ממני או שהן חושבות שאני זקן שיכול לקבל התקף לב אחרי 2 זיונים ארוכים בשבוע
[/QUOTE]
האחיות ליסה וכריסטינה
134
האחיות ליסה וכריסטינה
135תתקשר לאחת מהן - למי שעונה, והיא כבר תסדר.
האחיות ליסה וכריסטינה
136האחיות ליסה וכריסטינה
137האחיות ליסה וכריסטינה
138[QUOTE=אחים שלו גברים]נכים(כאשר מצליבים עם הרוסית) ומחפשים אהבה פררו ז'אק לא נראה לנו שזה מה שרצית להביע .[/QUOTE]למען האמת, לא הבנתי דבר מההסבר שלך.נסה אותי בעדינות.

אם אתה באמת לא מבין אז חבל על הזמן ואם אתה רק עושה את עצמך אז ממש חבל על הזמן.
האחיות ליסה וכריסטינה
140ערבה... זה דוקא מאד ברור למה מגע מיני ביניהן זה טאבו שלא יחצה.
בנצי,כל מה שכתבת ברור ונכון, רק לא הבנתי למה אתה פונה אלי ולא לצוק2605 שזה פנטזיה שלו ולא שלי.