כ ...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 48 - סקס אדיר

...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

471
[QUOTE=אוהב סבתות]
[QUOTE=ליה מורנו]זה היה אמור להיות אריזת מתנה אבל כן... עכשיו כשאתה אומר את זה זה באמת נראה כמו כיפה אדומהTongue תודה רבה!

[/QUOTE]על ליה גנובקריצה[TUBE]RT57h8l0pJM&feature=youtu.be[/TUBE][/QUOTE]

אוהב סבתות, אולי תחרוג ממנהגך כאוהב סבתות מושבע, תוריד החסימה ותבוא לשחק איתי קצת...?קריצה מבטיחה לך תענוג בלתי נשכח שישאיר בך טעם לעוד...Embarrassed אין כמו טעמה של בחורה צעירה ומופרעת שמטורפת על סקסקריצהTongue

ליה מורנו2012-02-10 21:15:04
כל יום הוא יום האהבה. peace V

Well, I'm nothing but trouble, babe

Not since the day that I was born

477
אז ככה לפני חודש היה ביקור די נחמד אצל ליה, החלטתי שאני רוצה סיבוב נוסף וקבעתי איתה ליום שישי בבוקר, אני הצעתי עשר היא בקשה להקדים לתשע. סיכמנו על תשע. התקשרתי אליה שעה לפני כפי שהיא מבקשת ולא היה מענה. הגעתי לחניון ליד הבית שלה עשר דקות לפני תשע ואז סוף כל סוף (לאחר כמה שיחות ללא מענה) הגברת עונה ואומרת שהיא לא יכולה עכשיו כי היא רק התעוררה.
בהמשך היא כתבה הודעת התנצלות ואמרה שאני רק צריך לקבוע איתה מחדש והפיצוי על העוגמת נפש של יום שישי יהיה עליה. לאחר דין ודברים קבעתי איתה טלפונית להיום בשמונה. אתמול עשיתי שיחה טלפונית איתה לוודא שאנחנו סגורים על היום בשמונה. היא הציעה שאולי נקדים ליום שני אבל בסופו של דבר סיכמנו על יום שלישי בשמונה. היום התחלתי לצאת לדרך לסוע אליה והרמתי אליה טלפון. היא אמרה שהיא מחקה את הפגישה שלנו ואנחנו סגורים על מחר בחמש (לי לא היה ידוע שום דבר כזה) בקיצור בוטלתי.
ליה, שיהיה לך בהצלחה. איתי כבר לא תפגשי, מקווה שאת מסודרת יותר עם הלקוחות האחרים שלך.

478
האמת, גם לי ירד
ניסיתי ליצור איתה קשר ובכל האמצעים...
עד שהיא החליטה לחזור אליי, עשתה לי תחקיר באימייל
הרגשתי שאני בראיון עבודה
אמרתי לעצמי, רגע, מה קורה פה? גם אני משלם לה סכום דיי נכבד 600 ש"ח
וגם היא עושה לי חקירת מצח?
ליה, טוב שלא ביקשת מימני גם מס' כרטיס אשראי
אני מצטרף להוא מלמעלה, ומאחל לך בהצלחה
בחורה שירותית לא מתנהלת ככה.
בגדול... תחשוב גדול, בקטן תיהיה לעניין !

479

עקרב שחור משחור, פניתי אלייך וכתבתי לך בהודעה אישית פה באתר שלא קיבלתי ממך שום פניות ושאלתי מתי בא לך להיפגש.
אם פנית אליי במייל ולא הצגת עצמך כעקרב שחור מהפורום מן הסתם שקיבלת שאלות (סינון ראשוני) כמו כל אחד אחר וכמו שכתבתי בפוסט הפרסומי שלי "לאחר שתכתוב לי אשאל אותך ברשותך כדי להכיר אותך מעט טוב יותר..."
חקירת מצח שלי כוללת שאלות כגון "מה הפנטזיות שלך?" "מה אתה אוהב במיטה?" "בן כמה אתה?" "במה עוסק?" ולכן אני מבינה למה ככ נרתעת... (?!ErmmStern Smile)

טסטרצ'ויס יקר... כמה יקר ככה לא טעים. ובחזרה אלייך - בפוסט הפרסומי שלי וגם בהודעה אישית אני תמיד כותבת "תתקשר אליי שעה לפני כדי לאשר הגעה (שלי ושלך) ולקבל כתובת)" משמע אם אני לא עונה - אין בכלל פגישה!
אתם לא אמור להתקשר אליי תוך כדי נסיעה אליי!!!כועס

באופן כללי דיי נמאס לי מאנשים כמוך וכמו loverמשהו שלא מבינים שיש חוקיות מסויימת כשקובעים איתי מפגש והיא כתובה לבן על גבי שחור (אולי זו הסיבה שאתם לא ראיתם) אבל משום מה בחרתם להתעלם ממנה. ובכלל לאבר הוא בכלל לא לאבר מסתבר שזה החבר שלו דרור... עשו לי טובה...אצבע למטה בדיוק אנשים כמוכם אני מנסה להרחיק מעליי.

ואתם, הרוב המכריע של הלקוחות החמודים, האינטליגנטים והאיכותיים שסיימו בהצלחה את כיתה א ויודעים קרוא וכתוב שמגיעים אליי - מוזמנים תמיד.

הודעה זו הועלתה רק כדי לשפוך אור ללקוחות פוטנציאלים ולא כדי להתנצח או ליצור דיון. קבלו פיהוק אחד גדול.
כל יום הוא יום האהבה. peace V

Well, I'm nothing but trouble, babe

Not since the day that I was born

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”