כ האחיות ליסה וכריסטינה - דף 16 - סקס אדיר

האחיות ליסה וכריסטינה

154

[QUOTE=פין-חס]
אפשר פשוט להעביר את הדיווח לפורום סיפורים ארוטיים.
שם בטוח הוא יהיה אמין, (לא בטוח שיותר מחרמן)...
לפני שאתם קופצים עלי ברצוני לרשום,
כמה דברים:
גם אני חושב שבהחלט צריך להעביר את הדיווח של ע"א,לפורום של סיפורים אירוטים.אתה בהחלט עושה עבודה טובה כיחצן(שאפו)מוחא כפייה
לגבי ליסה וקרסטינה,בטוענה שהן "אחיות",זה נשמע כגימיק(אלא עם מישהו בדק להן בציציות), זה כמו שנותנת שירות X רושמת לקראת גיוס או לחילופין שחרור,במטרה "לשווק" את עצמה,לגבי שרק אם הוא כותב בשמן,כנראה שזה אומר לא מעט..

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

האחיות ליסה וכריסטינה

158
[QUOTE=superman1979]

[QUOTE=פין-חס]

אפשר פשוט להעביר את הדיווח לפורום סיפורים ארוטיים.

שם בטוח הוא יהיה אמין, (לא בטוח שיותר מחרמן)...

לפני שאתם קופצים עלי ברצוני לרשום,
כמה דברים:
גם אני חושב שבהחלט צריך להעביר את הדיווח של ע"א,לפורום של סיפורים אירוטים.אתה בהחלט עושה עבודה טובה כיחצן(שאפו)מוחא כפייה

לגבי ליסה וקרסטינה,בטוענה שהן "אחיות",זה נשמע כגימיק(אלא עם מישהו בדק להן בציציות), זה כמו שנותנת שירות X רושמת לקראת גיוס או לחילופין שחרור,במטרה "לשווק" את עצמה,לגבי שרק אם הוא כותב בשמן,כנראה שזה אומר לא מעט..

[/QUOTE]

בוקר טוב סופרמן...
אז אני אומר לך שהן באמת אחיות!

זה מספק אותך???

הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

האחיות ליסה וכריסטינה

159
[QUOTE=administrator][QUOTE=superman1979]

[QUOTE=פין-חס]

כמה דברים:
לגבי ליסה וקרסטינה,בטוענה שהן "אחיות",זה נשמע כגימיק(אלא עם מישהו בדק להן בציציות), זה כמו .......

[/QUOTE]

בוקר טוב סופרמן...
אז אני אומר לך שהן באמת אחיות!

זה מספק אותך???

[/QUOTE]

ואם כבר נשברה השתיקה ואדמין הגיב, אז גם אני אגיב:
תגיד, יא supernoone מה עובר לך בראש כשאתה משתף אותנו בנפלאות הגיגיך המשמימים כל כך ? ! @ * % & ! ?

האחיות ליסה וכריסטינה

160
כבר הרבה זמן השרשור הזה שכח מה זה דיווח על זיון ולא זיוני מוח. אז הנה תרומתי הצנועה:
הייתי אצל ליסה בפעם הראשונה לפני כשבוע. לא התלהבתי מהמיקום - "המלונית" הרגישה לי כמו מכון לכל דבר ועניין, דיסקרטיות לא משהו.
כמו כל התיאורים כאן, ליסה היא באמת בחורה עדינה ויפה ומקסימה. קיבלתי ממנה שירות חם ולבבי ונעים. לטעמי ה- GFE הוא ברמה גבוהה - אולי כי היה בינינו חיבור טוב (כך אני הרגשתי לפחות). הבינה מה אני רוצה ומה אני אוהב והלכה עם זה כמו שצריך - זה בשבילי מדד חשוב ל- GFE.
מינוס קטן אבל די משמעותי (ע"א אל תהרוג אותי בבקשה) - ליסה מתוקה, את צריכה ניתוח חזה דחוף. עם חזה משודרג תהיי לטעמי הכי מוצלחת בגוש דן! אם הבעייה היא כסף אז אני בטוח שאפשר לעשות כאן בין חברי הפורום איזה מגבית, משהו בסגנון הלוואה או תשלום על תנאי. אני בעניין.

דרך אגב, בשיחה בעניין החוק החדש ליסה ממש לא מודאגת. היא אומרת שזה לא ישפיע על הפרטיות, רק במכונים, וגם מבטיחה לא להעלות מחירים אם וכאשר החוק יכנס לתוקפו.

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”