כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 71 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

702
בשמחה רבה, אתה הולך לחרב לה את השרשור כמו שלבלרה הקודם עשהצחוק
אנחנו מקווים שהאדמין בזמנו החופשי מכין לך כבר שרשור משלךOuch כי זה יחסוך לנו זמן תגובה.

[QUOTE=פררו רושה]

[QUOTE=אחים שלו גברים]הלבלר החדש שלך
[/QUOTE]
בוקר טוב גם לך,
אם התכוונת אז העונג כולו שלי כמובן להיות הלבלר החדש, הלבלר הישן, הלבלר המשומש צחוק, כול מה שתרצה, באמת.
אני נהנה מכול רגע עם הבחורה המקסימה הזאת ואין בכוונתי לוותר עליה...עד שיום אחד ימאס לה ממני והיא זו שתחליט לזרוק אותי קריצה.
חברים,
תמתינו בסבלנות לתיאור הפגישה הבאה שלנו.
שרוני כבר לא יכול לחכות, אמרתי קריצה.

Heart

[/QUOTE]

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

703
[QUOTE=פררו רושה]
אם התכוונת אז העונג כולו שלי כמובן להיות הלבלר החדש, הלבלר הישן, הלבלר המשומש צחוק, כול מה שתרצה, באמת.
אני נהנה מכול רגע עם הבחורה המקסימה הזאת ואין בכוונתי לוותר עליה...עד שיום אחד ימאס לה ממני והיא זו שתחליט לזרוק אותי קריצה.
חברים,
תמתינו בסבלנות לתיאור הפגישה הבאה שלנו.
שרוני כבר לא יכול לחכות, אמרתי קריצה.

Heart

[/QUOTE]

סבבה, אבל אתה מודע לכך שזה הופך את מה שהיה אמור להיות ה"דיווחים" שלך ללא יותר ממסע יחצנות?

תוסיף לכך את העובדה שדף הבית בפרופיל שלך מוביל לאתר של שרון (דבר שלדעתי טרם נעשה עד היום ואפילו הלבלר לא חשב עליו).

ומה אנחנו מקבלים? יחצנות נטו לדעתי! אשמח אם תסביר לי איך מעשייך אינם נחשבים יחצנות. קריצה

==================================================================

פרופיל: פררו רושהסטטיסטיקות פעילות
פורום סקס
שם משתמש:פררו רושה
קבוצה:פורום סקס אדיר משתמש פעיל פורום סקס אדיר משתמש פעיל
מצב חשבון:פעיל
הצטרף / הצטרפה:19/-01-/2012 בשעה 12:53
ביקור אחרון:היום בשעה 07:31
הרשמה לרשימת תפוצה:לא
מצא הודעות:חפש הודעות אחרות של פררו רושה מצא הודעות משתמשים
מצב מחובר:לא מחובר לא מחובר
מידעתקשר
שם אמיתי:לא הוזן
מגדר:זכר
תאריך לידה:לא הוזן
מיקום/איזור:בבית שלי
דף בית:דף בית דף בית
מקצוע/ עיסוק:חופשי ומאושר
תחומי ענין:לא הוזן

קישקשתא2012-02-15 09:35:30
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

704
[QUOTE=אחים שלו גברים] היתכן כי השקרניקית שוב מסבירה ללקוח לא מרוצה עד כמה הוא טעה והיא צודקת?
לא עדיף להסתפק בביקורות החיוביות של הלבלר החדש שלך ובתמונות טיפה פחות מוצלחות הפעם?
היית חייבת לעורר מתים מריבצם?
האם עקרב תמיד יהיה עקרב?

[QUOTE=שרון מתל-אביב]
היי specialkkk

לגבי האקט האנאלי - אני לא מגדירה את התנוחה ואתה יכול לעשות במגוון תנוחות : דוגי, אני רוכבת עלייך עם הפנים אלייךעם הגב אלייך, על הצד , מסיונרית , כשאני על הבטן ... שכחתי עוד איזה פוזה?
אני אכן מעדיפה את האקט האנאלי באקט הראשון , מכיוון שהאקט השני בד"כ לוקח יותר זמן וזה קשה לי ..

[/QUOTE]
[/QUOTE]

בלי להכנס למה שהיה בין שרון ל specialkkk אלה רק לדברי שרון:

שרון צודקת לגמרה. זכותה המלאה של כל בחורה אנאלית לדרוש אקט אנאלי קודם.

לדעתי צריך רק להודות לכל בחורה שבכלל מסכימה לאנאלי ה ולא לבוא בטענות.

אי אפשר לתקוף את שרון אל כל תגובה שלה. זה כבר רדיפה ולא דיון.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

705
השוטרת
יצאה תמונה טובה מאד (לא יכול להגיד שיצאה מצויינת כי אישית לא מתלהב מתלבושות ועוד פחות אוהב שוטרות)
השפתיים
התמונה עצמה (לא השפתיים כפי שהם במציאות) לא יצאה טוב, משהו בפרופורציות יצא מעוות, כל התמונה יוצרת תחושה לא נעימה לעיני המתבונן, קשה לשים אצבע מדוייקת על הסיבה, כנראה שמצלמת הפון לא מיועדת לתצלומי תקריב ויוצרת בהם עיוות אופטי (תופעה ידועה במצלמות עם עדשות קטנות, ואינה קשורה למגה פיקסל או לזום, אלא לקמירות העדשה וליחסים בין קוטר העדשה לבין מרחק המיקוד שלה)

בקיצור
תמונות עצמיות של שרון , ממרחק מה , וללא תוספות מיותרות (כגון בגדים...) - IN
תמונות תקריב של חלקי גוף (גם אם במציאות נראים מעולה) , עקב עיוות אופטי - OUT

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

706
[QUOTE=קישקשתא]

סבבה, אבל אתה מודע לכך שזה הופך את מה שהיה אמור להיות ה"דיווחים" שלך ללא יותר ממסע יחצנות?

תוסיף לכך את העובדה שדף הבית בפרופיל שלך מוביל לאתר של שרון (דבר שלדעתי טרם נעשה עד היום ואפילו הלבלר לא חשב עליו).
[/QUOTE]

פררו רושה, היזהר !

עוד מעט תהפוך ל'עמית' מוסווה....
המגביה עוף - ירחיק ראות

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

709
מוחא כפייה סוף סוף קולגה שאכפת לו מאיכות התמונות!

[QUOTE=סמבטיון]
השוטרת
יצאה תמונה טובה מאד (לא יכול להגיד שיצאה מצויינת כי אישית לא מתלהב מתלבושות ועוד פחות אוהב שוטרות)
השפתיים
התמונה עצמה (לא השפתיים כפי שהם במציאות) לא יצאה טוב, משהו בפרופורציות יצא מעוות, כל התמונה יוצרת תחושה לא נעימה לעיני המתבונן, קשה לשים אצבע מדוייקת על הסיבה, כנראה שמצלמת הפון לא מיועדת לתצלומי תקריב ויוצרת בהם עיוות אופטי (תופעה ידועה במצלמות עם עדשות קטנות, ואינה קשורה למגה פיקסל או לזום, אלא לקמירות העדשה וליחסים בין קוטר העדשה לבין מרחק המיקוד שלה)

בקיצור
תמונות עצמיות של שרון , ממרחק מה , וללא תוספות מיותרות (כגון בגדים...) - IN
תמונות תקריב של חלקי גוף (גם אם במציאות נראים מעולה) , עקב עיוות אופטי - OUT
[/QUOTE]

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”