כ ...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ...... - דף 49 - סקס אדיר

...... ליה (גרון עמוק) בת 19 איכותית ......

481
ליה חמודה, את בת 19 וזה מסביר כנראה למה את עדיין ילדה. מעניין שכל מי שמתלונן שביטלת איתו או שלא ענית את רק מאשימה את הצד השני ולך אין שום דבר בנושא ומעניין שגם עם הבחור שרשם למעלה התירוץ שלך היה שישנת, אולי תחליפי כבר את התירוצים כי זה מתחיל אותי לעייף וגם אני אתחיל לישון כמוך כל היום.
את כנראה לא מבינה שכל הבעיה שלך היא רק באופן ההתייחסות שלך, אם את קובעת עם מישהו ולא מתאים לך זכותך לבטל אבל למה אדם צריך לנסות לתפוס אותך יותר משעה? למה אנשים קובעים איתך ומגלים שאת מבחינתך ביטלת את המפגש?

lover19822012-02-15 20:46:49

484
אני הצעתי פיצוי. מי שלא בא לקחת אותו מפסיד.קריצהחיוך ועוד איזה פיצוי... אין על הפיצויים שלי.
חוץ מזה שגם אני נשארתי חרמנית זה לא רק הם!Embarrassedצחוק

ארגנטינאי מקסים שלי כבר למד - ביטלתי שתי פגישות ברגע האחרון וכשנפגשנו שוב הוא הצליף בי כהוגן והגמיר אותי ארבע פעמים וכדובדבן על הקצפת - הוא גמר חזק והמון על הפנים ובפה. קחו את זה כחומר למחשבה במקום להתעצבן...קריצה

ליה מורנו2012-02-15 16:37:54
כל יום הוא יום האהבה. peace V

Well, I'm nothing but trouble, babe

Not since the day that I was born

486
ליה (גרון עמוק, כנראה באמת חדרו עמוק...)
פניתי אלייך ספור פעמים ובכל האמצעים הקיימים
את בכלל התעלמת ולא ענית, רק לאחר כשבוע ימים ענית לי באימייל
וגם לאחר שענית, עשית לי מין ראיון עבודה
אני לא חושב שאת צריכה להכיר אותי טוב יותר אלה אם כן את רוצה לצאת איתי
אבל בעיקרון שתדעי אני לא מחפש קשר קבוע....
אם בכל זאת את מתעקשת להכיר אותי (ומעט) היה לך את ההזדמנות לעשות זאת בפגישה
בן כמה אני ומה אני עוסק זה דברים שאני מאוד גאה בהם, אני לא חושב שאת צריכה לדרוש אותם מראש אלה אם כן
בא לי לשתף אותך בהם
תמוהה בעיניי שגם אני זה שמשלם וסכום נכבד, ואת זו הצד שצריכה לתת את השירות ואם כבר את זו שצריכה לתת לנו פרטים ולא הלקוח
וגם אני זה שמקבל בסוף שאלות חודרניות, למרות שאם זה צריך להיות אז ההפיך.
אני באופן אישי (בטוח שעוד המון) כבא לי להגיע לפגישה כזו, אני מגיע עפ"י חשק באותו זמן, את צריכה להבין שאני לא יכול לקבוע איתך
מראש לתאריך ושעה מדוייקת ולכוון את החשק שלי לאותו זמן, זה לא פגישה עם אורטופד.
לא מבין איך אחרים כן מסוגלים ועובדה שיש כאן אנשים שכן מקבלים תופעות מוזרות איתך
אבל אני לא ההום כי במצב של היום לא חסר נאיבים ובטוח שימשיכו להגיע אליך כאלה...
בכל אופן אני מאחל לך בהצלחה ולא כועס
רק ממליץ לך אם בכל זאת החלטת לשאול שאלות לשנות את הגישה
יום טוב
בגדול... תחשוב גדול, בקטן תיהיה לעניין !

487

אני הייתי בהתכתבות אם ליה לגבי תיאום מפגש ולא זכור לי שאלות (ראיון) ממנה ,

אני נתתי לה את הנתונים לגבי (גיל,גובה ,משקל ומראה איך שאני חושב על עצמי קריצה)
ומשם היה רק לתאם יום ושעה ,
זה שזה עדיין לא התבצע, יש עיסוקים אז קצת קשה לתאם ואבל מאמין שזה יגיע
אבל נראה לי שאני יחכה לפיצוי צחוק ואז גם נעדכן

אז חברים שהיה ערב טוב

if you want to shoot shoot dont talk

489
אז ככה אני הייתי ממש ממש בין הראשונים שהגיע לליה ... יש איתך יקירתי בעיה שקשה לאנשים פה להיתמודד מולה ואני אפרט: תכלס כשבנאדם כבר נמצא איתך אז החוויה היא שמימית ועל זה אין עוררין! ''אבל'' ויש אבל... את ממש אבל ממש לא יכולה בשום זכות שבעולם לבזבז לאנשים זמן יקר. את קובעת איתנו,ורובנו צריכים לוגיסטיקה לא קטנה כדי להגיע אלייך (נשואים וכ''ו) חלקינו באים מרחוק.. ואת פשוט לא עונה לטלפון ומשאירה בנאדם אחרי שהגיע ופינה לעצמו את הזמן לזה את משאירה אותו עומד באמצע הרחוב כמו טמבל ומרגיש הכי חרא עם עצמו שעבדו עליו וביזבזו את הזמן שלו סתם קל וחומר שהוא גם נשאר חרמן עם עצמו!! אז זה יפה שיש לך מעגל לקוחות לא קטן. ותודעת שירות ברמה.אבל ליה יקירתי אם תמשיכי ככה אני מבטיח לך שלקוחות קבועים שזה הדבר הכי טוב שיש.. פשוט לא ישארו לך.!!! אז לתשומת ליבך יקירתי כחי את זה בחשבון ומספיק להוליך שולל את החבר'ה פה!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”