רימינג | וניקול - שמלקקת הכל - (רמת גן)
163שלום לכולם - כמו שאתם רואים כבר נתתי דיווח קודם על ניקול - ביליתי עם ניקול שוב והחלטתי לכתוב עוד קצת עליה - אז...קודם כל - הפעם החוויה שלי עם ניקול הייתה שונה. אני לא נכנס לתיאורים על איך שהיא נראת או לא - כבר הגענו למסקנה פה בפורום שזה עניין של טעם - רק הדגיש על מנת לסווג: שהיא אשה נמוכה עם גוף סקסי וצעיר ובעלת ניסיון רב בלפנק גברים. הפעם סוף כל סוף עשיתי סקס עם סוף שמח עם ניקול (בפעם הקודמת לא תפקדתי טוב - אבל ניקול עשתה הכל לעזור לי בכל זאת להגיע לרגע המיוחל:-) - אני פשוט אומר שזה שווה את זה - ניקול מנוסה וקשובה לגבר שאיתה, היא זורמת עם החשק שלך - היא זורמת בגבולות הכללים שלה - מה שאומר שכשיש כימיה טובה איתה והיא סומכת עליך היא תעשה אתך כמעט הכל - אני לא הכי יפרט עד כמה אינטימי היה המפגש בינינו אבל אומר זאת שניקול היא הראשונה שהרגשתי שבאמת נהנהת להיות איתי ולא בגלל שאני משלם לה ואכפת לה שאני יהיה מרוצה שהסתכלתי לה בעניים לא ראיתי משהו חלול אלה אשה שמתענגת על הבילוי המשותף שלנו ולכן אני מתכנן לחזור אליה שוב ושוב.
ניקול ביקשה ממני להדגיש בפורום כי מי שבא ורואה אותה ולא מתאים לו - היא מקבלת את זה בהבנה וכל מה שהיא מבקשת מהלקוחות זה קצת כבוד - תאמינו לי שתמורת זה תקבלו פינוק מיוחד - אם לא מתאים לכם פשוט אל תיכנסו - זאת המלצה שלי לכל בחורה שתלכו אליה.
בבקשה שמרו על ניקול אין רבות כמוה בשוק הזה.מקווה שהדיווח יעזור לבאים אליה אחרי:-) חג פורים שמח
164שלום
אני חדש בפורום
וכמו שאתם אמרים ולפי ההמלצות בפורום
אני אדגום אותה
165היא היתה בבנק המטרות ,אז היום דגמתי.
קומפקטית.
בהתחלה נותנת הוראות הפעלה .אל תיגע כן תיגע..
קוס צר ביותר על סף החוסר נעימות.
לא היו לי אנרגיות טובות .
לא חוזר.
יכול להיות שפעם היתה כוכבת אבל היום מעבר לשיא
166דיווח מביקור נוסף אצל ניקול:
שמתי פעמי אל האשה הנמוכה הזאת בשנית כי זכרתי לה את יכולותיה הענוגות.
מכיוון שהיא מתחילה לעבוד בעשר בבוקר בד"כ יצאתי מוקדם ובעשר בדיוק התקשרתי כדי להיכנס ראשון.
ניקול ענתה לי וקבענו להיפגש אחרי רבע שעה.
נכנסתי, כמו שרשום קודם, הכניסה דיסקרטית, החדר נעים וסה"כ אווירה טובה.
מקלחת קצרה למרות שהייתי מקולח ויאללה למיטה.
התחלנו במיזמוזים, נשיקות עמוקות, יש לניקול תחת משגע שכיף לאחוז. במיזמוזים ניקול נכנסה לעניינים וכמו שטרפתי אותה היא טרפה אותי חזרה בלי אדישות וחוסר חשק של חלק מהבנות העובדות.
לאחר מכן ניקול התחילה לרדת לי ועברה לחור שמאחור, מכיוון שהייתי חרמן אש עם אדרנלין מכל המזמוזים לא התחשק לי לשבת פאסיבי ולתת לה לעשות את העבודה, אז אחרי כמה דקות ביקשתי שתשים קונדום ולפמפם. מה אני אגיד גם בפעם הקודמת לא הצלחתי להחדיר אותו כמו שצריך (עדיין היה מטריף) וגם הפעם לא. יש לי איבר קצת גדול אבל לא מפלצתי. החור שלה צר מאוד והיא כנראה גם מכווצת אותו כי אולי מתאים לה פחות החדרה, אז הבנתי את הרמז, הורדתי את הקונדום וכאילו זיינתי את הרווח שהיא עשתה בין הכף יד לבטן (תרגיל של זונות לשיכורים). דווקא היה יותר טוב מאשר עם קונדום וגמרתי ככה על הבטן שלה. נראה לי אני מאמץ גמירה כזאת בלי קונדום.
התקלחנו, ישבנו, דיברנו עוד קצת ועישנו סיגריה. סה"כ היתה חוויה מצויינת, מאד נהניתי, ניקול באמת מתאימה לי לסגנון.
שמתי פעמי אל האשה הנמוכה הזאת בשנית כי זכרתי לה את יכולותיה הענוגות.
מכיוון שהיא מתחילה לעבוד בעשר בבוקר בד"כ יצאתי מוקדם ובעשר בדיוק התקשרתי כדי להיכנס ראשון.
ניקול ענתה לי וקבענו להיפגש אחרי רבע שעה.
נכנסתי, כמו שרשום קודם, הכניסה דיסקרטית, החדר נעים וסה"כ אווירה טובה.
מקלחת קצרה למרות שהייתי מקולח ויאללה למיטה.
התחלנו במיזמוזים, נשיקות עמוקות, יש לניקול תחת משגע שכיף לאחוז. במיזמוזים ניקול נכנסה לעניינים וכמו שטרפתי אותה היא טרפה אותי חזרה בלי אדישות וחוסר חשק של חלק מהבנות העובדות.
לאחר מכן ניקול התחילה לרדת לי ועברה לחור שמאחור, מכיוון שהייתי חרמן אש עם אדרנלין מכל המזמוזים לא התחשק לי לשבת פאסיבי ולתת לה לעשות את העבודה, אז אחרי כמה דקות ביקשתי שתשים קונדום ולפמפם. מה אני אגיד גם בפעם הקודמת לא הצלחתי להחדיר אותו כמו שצריך (עדיין היה מטריף) וגם הפעם לא. יש לי איבר קצת גדול אבל לא מפלצתי. החור שלה צר מאוד והיא כנראה גם מכווצת אותו כי אולי מתאים לה פחות החדרה, אז הבנתי את הרמז, הורדתי את הקונדום וכאילו זיינתי את הרווח שהיא עשתה בין הכף יד לבטן (תרגיל של זונות לשיכורים). דווקא היה יותר טוב מאשר עם קונדום וגמרתי ככה על הבטן שלה. נראה לי אני מאמץ גמירה כזאת בלי קונדום.
התקלחנו, ישבנו, דיברנו עוד קצת ועישנו סיגריה. סה"כ היתה חוויה מצויינת, מאד נהניתי, ניקול באמת מתאימה לי לסגנון.
דינג דונג
167אמנם אני חדש בפורום אבל אני צופה בו כבר שנים ואם יש מישהי שראויה לאיזכור נוסף זאת הגברת ניקול!
אחרי שנים שאני מגיע אליה עוד מימיה ברחוב בן גוריון אני חייב להגיד שהיא עדיין נותנת הכל. גם בימים שאני מרגיש שאין לה חשק ההנאה שלי ממנה עדיין בשמיים ואין להשוות לאף בחורה שהייתי איתה.
כמו תמיד אנחנו מתחילים במזמוזים שכוללים נשיקות נגיעות כאילו שהרגע היכרנו באיזה פאב ונכנסנו להתחרמן בשירותים. כבר התחלה מצוינת. אחרי שמיצינו את זה אני מבצע קפיצת ראש למיטה כשישבני מופנה למעלה מחכה כמו ילד טוב. ניקול מצטרפת ומתחילה ללקק ולנשק בחושניות את האזור. מי שחשב שחווה רימינג מיקצועי בחייו ולא היה עם ניקול כדאי שיבדוק את עצמו שוב, כי הבחורה מספר אחד וקשה לי להאמין שיש מישהי ברמה הזאת.
אם זה לבד לא שווה את הכסף אז לאחר מכן אני מסתובב כמו שניצל כדי לטפל גם בצד השני שבינתיים מתחיל להרגיש מקופח. המציצה כמובן שלא נופלת ברמתה מהרימינג, ובשלב זה כל כך עומד לי עד שאני מרגיש שהזין שלי עומד לגדול באיזה שני סנטימטר.
ברגע זה אם אני לא מזיין אותה אני הולך להתפוצץ, אני לא יודע איזה תנוחה אני אוהב יותר בגלל שבכל אחת יש יתרון חזק.
מאחור יש תצפית על הטוסיק השלה (אההה לא דיברתי על הטוסיק...וואי וואי וואי...) רק נזכיר שהוא עגול קטן וגם מתחצף אליך, אז אתה חייב לתת לו כמה סתירות שירגע. כשהיא רוכבת זה תענוג כי מי לא אוהב שרוכבים עליו??
וכשהיא שוכבת על הגב אפשר לפמפם אותה בקצב שאתה אוהב, החריץ שלה כל כך קטן ומלטף שאם אני אחדור אליו בלי הכפפה, אני גומר תוך שלוש שניות.
אחרי שאני גומר אני מרגיש שלא הייתי אצל מישהי שעובדת באותו רגע אלא כאילו שהייתי אצל יזיזה. אני יודע שלא רק אני נהניתי, גם היא נהנתה וזה מה שהופך את המפגש שלנו לקבוע. היחס מדהים השירות פיגוז ובשבילי היא נראית בן זונה.
אני יודע שכנראה רובכם הייתם איתה כי היא נמצאת כבר שנים, אבל מי שלא היה כדאי שינסה, רק כדאי להיזהר כי זה יכול להיות מאוד ממכר. אם אני נשמע קצת יחצני אז כדאי שתבדקו את שאר התגובות עליה, אני בטח שלא לבד.
אז למי שבכל זאת לא מכיר ניקול היא קומפקטית מאוד בסביבות גיל הארבעים, גוף טוב, שדיים קטנים ויפים, זורמת ביותר.
המחיר הוא 300 ש"ח שווה כל שקל זה בטוח.
תהיו בריאים ושמרו על עצמכם.
אחרי שנים שאני מגיע אליה עוד מימיה ברחוב בן גוריון אני חייב להגיד שהיא עדיין נותנת הכל. גם בימים שאני מרגיש שאין לה חשק ההנאה שלי ממנה עדיין בשמיים ואין להשוות לאף בחורה שהייתי איתה.
כמו תמיד אנחנו מתחילים במזמוזים שכוללים נשיקות נגיעות כאילו שהרגע היכרנו באיזה פאב ונכנסנו להתחרמן בשירותים. כבר התחלה מצוינת. אחרי שמיצינו את זה אני מבצע קפיצת ראש למיטה כשישבני מופנה למעלה מחכה כמו ילד טוב. ניקול מצטרפת ומתחילה ללקק ולנשק בחושניות את האזור. מי שחשב שחווה רימינג מיקצועי בחייו ולא היה עם ניקול כדאי שיבדוק את עצמו שוב, כי הבחורה מספר אחד וקשה לי להאמין שיש מישהי ברמה הזאת.
אם זה לבד לא שווה את הכסף אז לאחר מכן אני מסתובב כמו שניצל כדי לטפל גם בצד השני שבינתיים מתחיל להרגיש מקופח. המציצה כמובן שלא נופלת ברמתה מהרימינג, ובשלב זה כל כך עומד לי עד שאני מרגיש שהזין שלי עומד לגדול באיזה שני סנטימטר.
ברגע זה אם אני לא מזיין אותה אני הולך להתפוצץ, אני לא יודע איזה תנוחה אני אוהב יותר בגלל שבכל אחת יש יתרון חזק.
מאחור יש תצפית על הטוסיק השלה (אההה לא דיברתי על הטוסיק...וואי וואי וואי...) רק נזכיר שהוא עגול קטן וגם מתחצף אליך, אז אתה חייב לתת לו כמה סתירות שירגע. כשהיא רוכבת זה תענוג כי מי לא אוהב שרוכבים עליו??
וכשהיא שוכבת על הגב אפשר לפמפם אותה בקצב שאתה אוהב, החריץ שלה כל כך קטן ומלטף שאם אני אחדור אליו בלי הכפפה, אני גומר תוך שלוש שניות.
אחרי שאני גומר אני מרגיש שלא הייתי אצל מישהי שעובדת באותו רגע אלא כאילו שהייתי אצל יזיזה. אני יודע שלא רק אני נהניתי, גם היא נהנתה וזה מה שהופך את המפגש שלנו לקבוע. היחס מדהים השירות פיגוז ובשבילי היא נראית בן זונה.
אני יודע שכנראה רובכם הייתם איתה כי היא נמצאת כבר שנים, אבל מי שלא היה כדאי שינסה, רק כדאי להיזהר כי זה יכול להיות מאוד ממכר. אם אני נשמע קצת יחצני אז כדאי שתבדקו את שאר התגובות עליה, אני בטח שלא לבד.
אז למי שבכל זאת לא מכיר ניקול היא קומפקטית מאוד בסביבות גיל הארבעים, גוף טוב, שדיים קטנים ויפים, זורמת ביותר.
המחיר הוא 300 ש"ח שווה כל שקל זה בטוח.
תהיו בריאים ושמרו על עצמכם.
168לאחר זמן רב, שוב בקרתי את ניקול ואני שמח לבשר שהיא שומרת על רמת השירות הגבוהה שלה מימים ימימה.
רימינג מעשי 2012-07-10 15:31:27
היא ממוקמת בדירה דיסקרטית ונקיה , והשירות שלה כולל רפורטואר שלם של מציצות עמוקות ורימינג חושני שסחטו ממני קריאות התפעלות רמות. מה עוד אומר, בשניים הללו היא ממש אלופה. גם בGFE לא היה מחסור , והכל למשך שעה מלאה הכוללת שני אקטים במחיר 400 זוזים. יצאתי שמח ומסופק.
בקיצור: להיכנס לקרוז קונטרול ולתת לה לעשות את העבודה .
להלן לינק עבר הכולל נתונים טכנים. אני יותר ממליץ לקרוא קודם לפני שלוקחים החלטה לגביה
דבר נוסף : היא מודיעה דרכי כי החליפה מספר טלפון ובאישורה אני מוסר את החדש 0527296697
169על ניקול אני שומע כבר שנים.
קישקשתא 2012-07-11 23:43:39
השרשור הישן שלה, הוא שרשור ותיק וארוך ולמיטב זכרוני, כולו תשבוחות.
גם כשהשרשור הזה נפתח, התשבוחות המשיכו (רק מראה שאין שחיקה).
תוסיפו על כך ש"חבר" המליץ לי עליה המלצה חמה...
למען האמת - כל השנים האלה, עד אתמול, הייתי בטוח שניקול רוסיה.
אף אחד לא אמר לי שהיא רוסיה, אני פשוט הנחתי כך.
אוטומטית הנחתי שאשה שיש עליה כל כך הרבה תשבוחות, חייבת להיות רוסיה
מה גם שכל הניקוליות עושות הכוליות, כולן רוסיות.
התקשרתי אתמול לניקול ולהפתעתי אני שומע מבטא ישראלי לגמרי ועברית מושלמת.
אני זוכר שאמרתי לעצמי "מדהים איך שהיא מדברת עברית ושאין לה מבטא כלל".
ניקול היתה מאד נחמדה ומלאת בטחון בטלפון וקבענו לשעה 15:00 (בגלל "החבר"). 

ניקול מקבלת ברחוב ג'בוטינסקי שברמת גן (לא רחוק מתחנת המשטרה, בצד השני).
הכניסה אליה מאד דיסקרטית.
היא הדריכה אותי בטלפון: "פתח את הדלת, קח שמאלה ואתה תראה אותי".
גם כשאתה קורא את השרשורים של ניקול, דבר לא יכול להכין אותך
ל - "אתה תראה אותי". לוקח שמאלה ואז "רואה אותה" - קל לפספס... 

ניקול (אפילו שהיא על נעלי עקב) היא חתיכת פיצפונת.
ברגע שראיתי אותה במסדרון, הדבר גרם לי לזקפה מיידית.
יש משהו מאד קינקי ולא שגרתי בלזיין את ניקול - לא משהו שנתקלים בו כל יום.
מתקרב אליה, ואז מגלה - ניקול לא רוסיה, היא ישראלית!
אוי האכזבה...
(אבל לא לאורך זמן!). 

אמרתי לה שחשבתי שהיא רוסיה והיא התפלאה "איך חשבת שאני רוסיה עם שם כמו ניקול"?
נו מילא...
ישבנו לדבר קצת ולפני שנכנסתי למקלחת שלמתי לה את האתנן (300 ל - 40 נדמה לי).
דירה - מקלחת - מגבות: הכל פנטסטי! 

אגב - אין מה להשוות בין זרם המים ברמת גן לבין זה שבתל אביב.
חולדאי - לתשומת לבך!
אפילו שאלתי אותה, אם אני יכול לבוא מדי פעם להתקלח אצלה... 

יוצא מהמקלחת ומקבל הנחיה מניקול לשכב על המיטה (על הבטן).
ניקול מלקקת את גופי (פשוט זיקית האישה הזאת) והרימינג, אוי הרימינג... 

דובר עליו רבות, אבל עד שלא מתנסים בו.....
אלופה, פשוט אלופה! הרימינג הטוב ביותר שקבלתי מימי חיי!
היא גם מרימה לך את האגן, מושכת את הזין לכיוונה ומוצצת אותו.
קצת מוצצת וקצת רימינג וחוזר חלילה...
לאחר מכן ניקול בקשה ממני להתהפך על הגב, ליקוקים בחלק הקדמי ואז מציצה.
איזה מציצה - אליפות!!! בדיוק בקצב הרצוי (מבחינתי) עמוקה ורטובה.
אחת המציצות...
התחלנו ללטף האחד את השניה ולהתנשק (gfe מושלם, מתנשקת מדהים). 

הייתי כבר מת לזיין אותה (גובהה הנמוך, חירמן אותי מאד).
הלבשתי לעצמי את הכובעון והתחלנו להזדיין (כשניקול רוכבת עלי).
היה פשוט מדהים ומלווה ב - gfe מושלם!
לאחר כ - 5 דקות החלפנו למיסיונרית - גם כאן היה מדהים וכך גם ה - gfe.
כל הזמן הבטתי אחורנית כדי לראות את רגליה הקטנות והמפושקות של ניקול.
משהו במחזה הלא שגרתי הזה, חירמן אותי יותר מהרגיל וגמרתי די מהר.
מאד נהניתי מהזיון עם ניקול (יש בו משהו קצת קינקי לטעמי).
דובר על זה רבות - אבל חשוב שוב להדגיש:
ניקול לא תתאים לכל אחד מבחינת המראה וצריך לקחת את זה בחשבון!
היא מאד נמוכה ונראית ממש כמו ילדה קטנה.
פניה לא יפות וגם לא נאות - אבל יש לה שיער בלונדיני ארוך עד התחת
ולדעתי, גם שהיא לא יפה, משהו בה מקרין סקסיות (וקינקיות בעיקר).
בקיצור - למי שחשוב המראה בעיקר, אין לו מה לחפש אצל ניקול.
מי שמחפש חוויה אירוטית מיוחדת במינה - ניקול היא בהחלט הכתובת!
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
170זו אותה ניקול שהייתה בבן גוריון 22 לא רחוק מקניון אילון?
400.. וואו
אבל היא לא 40+, להערכתי אחרי 50..