הנשיא סרקוזי וקרלה ברוני לא מפספסים הזדמנות להזדיין 

שלום חברים יקרים! 

אני הוא הנשיא סרקוזי

והיום אני הולך לנאום בפני האומה נאום חשוב ביותר. בנאומי תתלווה אליי אהובתי קרלה ברוני

אבל לפני שאתחיל בנאום הבטחתי לקרלה שתעשה תצוגת אופנה קטנה (ושובבה?
) לקהל באולם ולזה שיושב בבית.

התיישבתי על הכיסא הנשיאותי שלי ולאחר זמן קצר קרלה עלתה לבמה. כולם קיבלו אותה במחיאות כפיים סוערות ואני בכלל יצאתי מגידרי והתחלתי לנופף בידיים כמו מטורף! 

"זאת אישתי... זאת אישתי!!!" צעקתי בקולי קולות מיד כשקרלה התחילה לצעוד על הבמה 

קרלה ממש קרנה מאושר וחשפה את הציצים שלה לקהל בשובבות

"קרלה השתגעת? מה את עושה!?"
צעקתי לעברה ותפסתי את הראש...

קרלה רק נופפה לעברי ובמהרה הרימה את החצאית השחורה שלה למעלה וחשפה את ישבנה המדהים!

בזמן שהיא טיילה על הבמה היא תפסה את המיקרופון (ויברטור) והתחילה להשתעשע איתו. העבירה אותו על הציצים, על המפשעה וליקקה אותו בצורה מחרמנת

במהרה קרלה התחילה ממש להשתולל וחשפה את הכוס המגולח שלה לעיניי כל, בזמן שהיא מעבירה את המיקרופון על הכוס ומחייכת בשובבות 

ואז אחרי עוד כמה פוזות לקהל היא הסתובבה, הרימה את החצאית ושוב חשפה את הטוסיק הדורש שלה שאותו חצה תחתון חוטיני לבן. הפעם קרלה הלכה עד הסוף והזיזה את החוטיני הצידה... הקהל פשוט השתולל וכל הצלמים התמקדו בטוסיק ובכוס של קרלה שנחשף בפני כולם במלוא הדרו ותפארתו
קרלה השובבה לא סיימה פה ואחרי שנענעה את ישבנה מצד לצד היא התכופפה ודחפה את המיקרופון לתוך הכוס

"קרלה!!! התשגעת לגמרי? את עושה לי בושות! אויי ואבויי הלך עליי..."

קרלה רק חייכה אליי ואחרי זמן קצר נעלמה מאחורי הקלעים, משאירה אותי לבד... טוב נו הגיע הזמן לנאום שלי... אמרתי לעצמי והתחלתי לצעוד לבמה 

נעמדתי מול הקהל והבנתי שאין לי מיקרופון... "קרלה!"
צעקתי בעצבים ורצתי מאחורי הקלעים. שם מצאתי את קרלה כשהיא שוכבת על המיטה ומאוננת לעצמה עם המיקרופון

"קרלה מה את עושה עם המיקרופון?" שאלתי אותה והתחלתי להתפקע מצחוק 

" דוחפת אותו קצת לכוס! אני חרמנית!"
הודיעה לי קרלה בשובבות וחייכה אליי.

"אני צריך את המיקרופון כדי לנאום!"

"אהה בטח הנה..."
אמרה קרלה ונתנה לי את המיקרופון, ממשיכה לחייך לעברי בממזריות...

כשהמיקרופון היה בידיי עשיתי את דרכי לבמה כשהמחזה של קרלה אהובתי שמאוננת לעצמה עם המיקרופון לא יוצא לי מהראש
. נעמדתי מול הקהל וקירבתי את המיקרופון לפה... ואז הרחתי אותו... את ריח הכוס של קרלה... כזה ריח משגע שפשוט הוציא אותי מדעתי!

לא התאפקתי וליקקתי את המיקרופון... הטעם היה משגע בטירוף!!! 

"המממממ... סילחו לי כולם... אני כבר חוזר..." אמרתי לקהל ורצתי בחזרה לקרלה.
מצאתי את קרלה עדיין שוכבת על המיטה, היא לא הבינה למה חזרתי ולמה אני לא על הבמה... כן מעניין למה חזרתי באמת?

אמרתי לקרלה שהיא חירמנה לי ת'צורה ושאני לא יכול לנאום אחרי שטעמתי מהכוס שלה

קרלה ליטפה את המפשעה שלי והרגישה בליטה גדולה במכנסיי...
"אוווווההההההה זה הזמן להזדיין!!!"
צעקה קרלה בשמחה והתחילה להתחכך עם ישבנה במפשעתי 

התחלתי למזמז וללטף את קרלה בגופה הענוג... מסניף את שערה ומנשק את גופה...
קרלה ישבה בדוגי מזמין על המיטה והבליטה את הטוסיק הסקסי שלה שאותו עטפה חצאית שחורה מטריפה!
הרמתי את החצאית למעלה ואחרי שנישקתי את הטוסיק התפוחי של קרלה הזזתי את החוטיני הלבן שלה הצידה והתחלתי ללקק את הטוסיק שלה בחרמנות אדירה! 

הטעם פשוט משגע! גררררררררררר 

אחרי שקרלה הורידה את הגופיה שלה היא הצמידה אותי לשתי פטמותיה הורודות והטעימות שהזדקרו בטירוף ממגע שפתיי ולשוני 

קרלה החרמנית רצתה ירידה ואחרי שהורדתי את החוטיני המחרמן שלה שאותו קרלה שמה לי על הראש
קרלה נשכבה על הגב ואני צללתי בין רגליה ישר אל הכוס הורדרד והמתוק שלה 

ליקקתי לה את הכוס במרץ ולא עבר הרבה זמן עד שקרלה התחילה לרעוד ולהתנשף מהנאה וגמרה
החיוך היפייפה שלה פשוט המיס אותי ולא יכולתי להוריד את עיניי ממנה

שיחקתי קצת עם כף רגלה של קרלה וכמעט נתתי לה ביס בכף הרגל מה שגרם לקרלה להעיף אותי על הגב ולעשות לי זיון פנים מחרמן במיוחד 

קרלה נשכבה עליי ב-69 והורידה את מכנסיי ותחתוניי. היא נשכה אותי בביצים, ליקקה ומצצה לי ת'זין כאילו זאת הייתה סוכריה על מקל
ליקקתי לה בשקיקה ת'כוס ואת הטוסיק ומידי פעם נתתי לה ביסים בישבן המשגע שלה

כששנינו כבר היינו חרמנים בטירוף קרלה הסתובבה והתחילה לרכוב עליי בחושניות בזמן שאני מחבק אותה ומלטף את ישבנה... היא נצמדה לצווארי עם פיה ונשכה אותי כמו נמרה רעבה, נשיכה ועוד נשיכה ועוד נשיכה בצוואר... פשוט התחרפנתי מזה! 

אחרי הצוואר קרלה עברה לאוזניים ואחרי שנתנה לי כמה ביסים באוזן היא לקחה את כל האוזן שלי לתוך פיה ושיחררה צעקה
(חחחחח לא הצלחתי להתאפק וצעקתי מה שגרם לשרון לצחוק ועוד שניה גם להשאיר אותי בלי אוזן
כי תוך כדי גם הזדיינו בפראות
)

לקרלה לא נשארה בררה והיא סתמה לי את הפה עם תחתוני החוטיני הטעימים שלה
המשכנו להזדיין כאשר התחתונים שלה בפה שלי

קרלה הסתובבה והתחילה לרכוב עליי ברכיבה הפוכה... תפסתי יוזמה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס החם שלה, מתענג על ישבנה ושנינו נגנבים ממראה הזיון במראה הגדולה 

עברנו לזיון פרוע בעמידה כשקרלה נשענת על השידה ואני מפרק לה ת'כוס מאחורה ומלטף את הגוף המטריף שלה 

אחרי כמה דקות קרלה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה חזק בכוס בעמידה... נגנב מהמראה המדהים של הזין שנכנס ויוצא מהכוס ומתענג מהחמימות והרטיבות של קרלה

תפסתי את תחתון החוטיני של קרלה ונופפתי איתו מול פניה... במהרה היא תפסה אותו בפיה כמו חתולה פראית ובהמשך סובבה את החוטיני על האצבע שלה לפי קצב הזיון

בהמשך זחלנו על המיטה והזדיינו בדוגי בקצב מטורף במשך דקות ארוכות עד שגמרתי בטירוף בכוס החם של קרלה וחיבקתי אותה בחום ובאהבה 

זה היה חתיכת זיון! אבל אחריו הייתי חייב לרוץ לבמה ולנאום בפני האומה... הם עדיין מחכים לי, או שהם מחכים לקרלה?

מה שכן מחר התקשורת הולכת לחגוג

סוף
שרונוש היה מטורף!!!

חולה עלייך יפייפיה שלי 

Lavelle