כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 24 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

231
הנשיא סרקוזי וקרלה ברוני לא מפספסים הזדמנות להזדיין Evil Smile

שלום חברים יקרים! חיוך גדול

אני הוא הנשיא סרקוזי

והיום אני הולך לנאום בפני האומה נאום חשוב ביותר. בנאומי תתלווה אליי אהובתי קרלה ברוני חיוך גדול

Carla Bruni-Sarkozy

אבל לפני שאתחיל בנאום הבטחתי לקרלה שתעשה תצוגת אופנה קטנה (ושובבה? קריצה) לקהל באולם ולזה שיושב בבית.

התיישבתי על הכיסא הנשיאותי שלי ולאחר זמן קצר קרלה עלתה לבמה. כולם קיבלו אותה במחיאות כפיים סוערות ואני בכלל יצאתי מגידרי והתחלתי לנופף בידיים כמו מטורף! צחוק

"זאת אישתי... זאת אישתי!!!" צעקתי בקולי קולות מיד כשקרלה התחילה לצעוד על הבמה Tongue

קרלה ממש קרנה מאושר וחשפה את הציצים שלה לקהל בשובבות Shocked צחוק

"קרלה השתגעת? מה את עושה!?" Shocked צעקתי לעברה ותפסתי את הראש...

קרלה רק נופפה לעברי ובמהרה הרימה את החצאית השחורה שלה למעלה וחשפה את ישבנה המדהים! צחוק Tongue

בזמן שהיא טיילה על הבמה היא תפסה את המיקרופון (ויברטור) והתחילה להשתעשע איתו. העבירה אותו על הציצים, על המפשעה וליקקה אותו בצורה מחרמנת Tongue

במהרה קרלה התחילה ממש להשתולל וחשפה את הכוס המגולח שלה לעיניי כל, בזמן שהיא מעבירה את המיקרופון על הכוס ומחייכת בשובבות חיוך גדול

ואז אחרי עוד כמה פוזות לקהל היא הסתובבה, הרימה את החצאית ושוב חשפה את הטוסיק הדורש שלה שאותו חצה תחתון חוטיני לבן. הפעם קרלה הלכה עד הסוף והזיזה את החוטיני הצידה... הקהל פשוט השתולל וכל הצלמים התמקדו בטוסיק ובכוס של קרלה שנחשף בפני כולם במלוא הדרו ותפארתו Tongue קרלה השובבה לא סיימה פה ואחרי שנענעה את ישבנה מצד לצד היא התכופפה ודחפה את המיקרופון לתוך הכוס Wacko צחוק Tongue

"קרלה!!! התשגעת לגמרי? את עושה לי בושות! אויי ואבויי הלך עליי..." Ouch צחוק

קרלה רק חייכה אליי ואחרי זמן קצר נעלמה מאחורי הקלעים, משאירה אותי לבד... טוב נו הגיע הזמן לנאום שלי... אמרתי לעצמי והתחלתי לצעוד לבמה מבולבל

נעמדתי מול הקהל והבנתי שאין לי מיקרופון... "קרלה!" כועס צחוק צעקתי בעצבים ורצתי מאחורי הקלעים. שם מצאתי את קרלה כשהיא שוכבת על המיטה ומאוננת לעצמה עם המיקרופון צחוק

"קרלה מה את עושה עם המיקרופון?" שאלתי אותה והתחלתי להתפקע מצחוק צחוק

" דוחפת אותו קצת לכוס! אני חרמנית!" Tongue הודיעה לי קרלה בשובבות וחייכה אליי.

"אני צריך את המיקרופון כדי לנאום!" צחוק

"אהה בטח הנה..." Evil Smile אמרה קרלה ונתנה לי את המיקרופון, ממשיכה לחייך לעברי בממזריות...

כשהמיקרופון היה בידיי עשיתי את דרכי לבמה כשהמחזה של קרלה אהובתי שמאוננת לעצמה עם המיקרופון לא יוצא לי מהראש צחוק. נעמדתי מול הקהל וקירבתי את המיקרופון לפה... ואז הרחתי אותו... את ריח הכוס של קרלה... כזה ריח משגע שפשוט הוציא אותי מדעתי! Tongue

לא התאפקתי וליקקתי את המיקרופון... הטעם היה משגע בטירוף!!! Tongue

"המממממ... סילחו לי כולם... אני כבר חוזר..." אמרתי לקהל ורצתי בחזרה לקרלה.

מצאתי את קרלה עדיין שוכבת על המיטה, היא לא הבינה למה חזרתי ולמה אני לא על הבמה... כן מעניין למה חזרתי באמת? Embarrassed צחוק

אמרתי לקרלה שהיא חירמנה לי ת'צורה ושאני לא יכול לנאום אחרי שטעמתי מהכוס שלה Tongue צחוק

קרלה ליטפה את המפשעה שלי והרגישה בליטה גדולה במכנסיי...

"אוווווההההההה זה הזמן להזדיין!!!" Tongue Tongue Tongue צעקה קרלה בשמחה והתחילה להתחכך עם ישבנה במפשעתי חיוך גדול

התחלתי למזמז וללטף את קרלה בגופה הענוג... מסניף את שערה ומנשק את גופה...

קרלה ישבה בדוגי מזמין על המיטה והבליטה את הטוסיק הסקסי שלה שאותו עטפה חצאית שחורה מטריפה! Star הרמתי את החצאית למעלה ואחרי שנישקתי את הטוסיק התפוחי של קרלה הזזתי את החוטיני הלבן שלה הצידה והתחלתי ללקק את הטוסיק שלה בחרמנות אדירה! Tongue

הטעם פשוט משגע! גררררררררררר Tongue

אחרי שקרלה הורידה את הגופיה שלה היא הצמידה אותי לשתי פטמותיה הורודות והטעימות שהזדקרו בטירוף ממגע שפתיי ולשוני קריצה

קרלה החרמנית רצתה ירידה ואחרי שהורדתי את החוטיני המחרמן שלה שאותו קרלה שמה לי על הראש קריצה קרלה נשכבה על הגב ואני צללתי בין רגליה ישר אל הכוס הורדרד והמתוק שלה חיוך גדול

ליקקתי לה את הכוס במרץ ולא עבר הרבה זמן עד שקרלה התחילה לרעוד ולהתנשף מהנאה וגמרה חיוך גדול החיוך היפייפה שלה פשוט המיס אותי ולא יכולתי להוריד את עיניי ממנה Embarrassed קריצה

שיחקתי קצת עם כף רגלה של קרלה וכמעט נתתי לה ביס בכף הרגל מה שגרם לקרלה להעיף אותי על הגב ולעשות לי זיון פנים מחרמן במיוחד Tongue

קרלה נשכבה עליי ב-69 והורידה את מכנסיי ותחתוניי. היא נשכה אותי בביצים, ליקקה ומצצה לי ת'זין כאילו זאת הייתה סוכריה על מקל Tongue ליקקתי לה בשקיקה ת'כוס ואת הטוסיק ומידי פעם נתתי לה ביסים בישבן המשגע שלה Evil Smile קריצה

כששנינו כבר היינו חרמנים בטירוף קרלה הסתובבה והתחילה לרכוב עליי בחושניות בזמן שאני מחבק אותה ומלטף את ישבנה... היא נצמדה לצווארי עם פיה ונשכה אותי כמו נמרה רעבה, נשיכה ועוד נשיכה ועוד נשיכה בצוואר... פשוט התחרפנתי מזה! Tongue

אחרי הצוואר קרלה עברה לאוזניים ואחרי שנתנה לי כמה ביסים באוזן היא לקחה את כל האוזן שלי לתוך פיה ושיחררה צעקה צחוק (חחחחח לא הצלחתי להתאפק וצעקתי מה שגרם לשרון לצחוק ועוד שניה גם להשאיר אותי בלי אוזן צחוק כי תוך כדי גם הזדיינו בפראות Evil Smile)

לקרלה לא נשארה בררה והיא סתמה לי את הפה עם תחתוני החוטיני הטעימים שלה Tongue צחוק המשכנו להזדיין כאשר התחתונים שלה בפה שלי צחוק

קרלה הסתובבה והתחילה לרכוב עליי ברכיבה הפוכה... תפסתי יוזמה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס החם שלה, מתענג על ישבנה ושנינו נגנבים ממראה הזיון במראה הגדולה קריצה

עברנו לזיון פרוע בעמידה כשקרלה נשענת על השידה ואני מפרק לה ת'כוס מאחורה ומלטף את הגוף המטריף שלה Tongue

אחרי כמה דקות קרלה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לזיין אותה חזק בכוס בעמידה... נגנב מהמראה המדהים של הזין שנכנס ויוצא מהכוס ומתענג מהחמימות והרטיבות של קרלה Tongue

תפסתי את תחתון החוטיני של קרלה ונופפתי איתו מול פניה... במהרה היא תפסה אותו בפיה כמו חתולה פראית ובהמשך סובבה את החוטיני על האצבע שלה לפי קצב הזיון אצבע למעלה Cool

בהמשך זחלנו על המיטה והזדיינו בדוגי בקצב מטורף במשך דקות ארוכות עד שגמרתי בטירוף בכוס החם של קרלה וחיבקתי אותה בחום ובאהבה Heart

זה היה חתיכת זיון! אבל אחריו הייתי חייב לרוץ לבמה ולנאום בפני האומה... הם עדיין מחכים לי, או שהם מחכים לקרלה? צחוק קריצה

מה שכן מחר התקשורת הולכת לחגוג צחוק קריצה

סוף

שרונוש היה מטורף!!! Tongue Tongue Tongue

חולה עלייך יפייפיה שלי Hug

Heart Heart Heart Heart Heart

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

233

ג'ף גריגס ושרון מזיינים זה לזו ת'צורה! Evil Smile

ג'ף גריגס ושרון נישאו לא מזמן והסקס שלהם אף פעם לא היה כ"כ טוב, רק מה? ג'ף אוהב לבלות הרבה עם חברים והוא מזניח את הכוס הרעב של שרון שמחכה לזין שלו בבית בשקיקה Evil Smile

לפני כמה ימים חזרתי מבילוי עם חברים ועוד עצירה לא מתוכננת בדרך... קריצה

להפתעתי אישתי שרון הייתה עדיין ערה, אפילו שהשעה הייתה כבר 3 לפנות בוקר... היא ישבה על הספה בידיים שלובות ועם מבט ממזרי בעיניה... Evil Smile

תוך שניה היא קמה מהספה ושאלה אותי איפה הייתי ומה עשיתי? צחוק

אמרתי לה שהייתי עם חברים ושיחקתי איתם קלפים... שרון כמובן לא האמינה ורצתה הוכחות... Shocked

"אם היית עם חברים תן לי מספרי טלפון של החברים!" דרשה שרון באסרטיביות ושלחה את ידה קדימה צחוק

"אין שום בעיה" עניתי לה וכתבתי לה על נייר 5 מספרי טלפון של חבריי הטובים.

נשפכתי על הספה מול הטלויזיה ושרון התיישבה על המיטה, והתחילה להתקשר לחברים צחוק

* אני שיחקתי את החברים בזמן שיחות הטלפון.

אחד החברים שלי אמר שהייתי איתו... השני אמר שאני עדיין איתו... Wacko והשלישי אמר שלא ראה אותי בכלל הערב... מבולבל זה הספיק לשרון והיא קפצה בעצבים מהמיטה צחוק

"אהההההההה אתה משקר לי! דיברתי עכשיו עם אחד החברים שלך והוא אמר שלא ראה אותך בכלל הערב! כועס קדימה קבל את זה!!!" Evil Smile צעקה שרון בממזריות וקפצה עליי בעודי שוכב על הספה.

היא הרימה את החצאית שלה ולפתע קפץ משם סטרפאון, שנכנס ישר לתוך הפה שלי Shocked צחוק

"קדימה תמצוץ אותו! אני יודעת שאתה אוהב את זה! ראיתי את הסרטים שלך!" צחוק צעקה שרון והתפקעה מצחוק צחוק צחוק צחוק

שרון זיינה לי את הפה במשך כמה דקות עד שנמאס לי מזה והורדתי אותה ממני והעפתי ממנה את הסטרפאון צחוק

"אני עדיין ממתינה להוכחות... ההוכחות!" דרשה שרון בזעם...

"תמשיכי להמתין יא זונה!!!" צחוק צעקתי לשרון וסטרתי על ישבנה צחוק

שרון הייתה קצת המומה אבל במהרה התמסרה לי והתחלנו להתמזמז בעמידה...

"יש ממך ריח בושם של אישה!" אמרה שרון אחרי שריחרחה את צווארי צחוק

"אההה תפסיקי כבר..." צחוק

ישבנה החצוף של שרון היה צמוד למפשעתי והזין שלי התקשח תוך שניות במכנסיי חיוך גדול הסנפתי את שיערה ואת צווארה וליטפתי את הכוס הלח שלה חיוך

אחרי שהרמתי את החצאית הלבנה של שרון נגלו לעיניי תחתוני חוטיני מטריפים בצבע מסטיק (מתנה ממני קריצה - כל פעם שאני בוגד בשרון אני קונה לה במתנה תחתונים, חחחח כבר יש לה אוסף רציני צחוקצחוקצחוקצחוקצחוק) שחצו בצורה מושלמת את ישבנה התפוחי והדורש Tongue

התיישבתי מאחוריה, הזזתי את החוטני הצידה והתחלתי לאכול את הטוסיק שלה בשקיקה וברעב גדול חיוך גדול

תוך כדי שטרפתי את ישבנה המתוק שרון עשתה לי כמה תרגילים שובבים עם ישבנה צחוק כגון לסגור ת'אף שלי חזק בין הפלחים... זה הרגיז אותי ובמהרה כופפתי אותה לכיוון הזין וצעקתי לה: "תמצצי ת'זין יא זונה!" צחוק והתחלתי לזיין את פיה תוך כדי שהיא מצחקקת ונושכת אותי מידי פעם בזין צחוק חחחח איזה רעה היא צחוק קריצה

לאחר שזיינתי את פיה של שרון כשהיא בכיפוף קל נשכתי אותה בישבנה מה ששיחרר ממנה צעקה ובמהרה עברנו למיטה צחוק

שרון התיישבה בדוגי על המיטה והתחלתי לטרוף את ישבנה הטעים בשקיקה Tongue בהמשך התחלנו להשתולל על המיטה וכשרציתי כבר לרדת לה היא הפכה אותי על הגב והתחילה לזיין לי את הפנים עם הכוס והטוסיק שלה חיוך גדול

תוך כדי שהשתוללנו שרון קשרה לי את העיניים עם התחתונים הורודים שלה וכשלא ראיתי מה קורה היא תפסה את הסטרפאון והתחילה לזיין לי איתו את הפה צחוק

בהמשך שרון זרקה את הצעצוע שלה הצידה, נשכבה על הגב וביקשה ירידה טובה, אבל לא הצלחתי ללקק לה כ"כ כי היא דחפה את התחתונים שלה לפה שלי צחוק

כמובן שפינקתי את שרון בירידה מעולה שהוציאה אותה מדעתה (אחרי שהוצאתי את התחתונים מהפה קריצה) והיא גמרה בהנאה גדולה חיוך גדול

נשכבנו מחובקים על המיטה למנוחה קלה, לקחתי את הפטמה שלה בפה ועצמתי את עיניי אבל לפתע את הפטמה החליף הסטרפאון הערור! כועס ששרון דחפה לי לפה צחוק הזזתי את השמוק הזה הצידה וחזרתי לינוק מהפטמה חיוך גדול

היינו כבר חרמנים בטירוף והמשכנו לענג זה את זו ב-69 מטריף, עם ליקוקים ומציצות מטריפות גררררררררר Tongue

ואז שרון עלתה עליי לרכיבה... נשכבה עליי וחיבקנו זה את זו בזמן שזיינתי אותה בהנאה גדולה בכוס החם שלה חיוך גדול שרון נעצה את שיניה בצווארי ונשכה אותי כמו נמרה רעבה ומידי פעם אפילו דחפה לי ת'סטרפאון לפה צחוק היא נשכה אותי בצוואר ובהמשך התחילה לאכול לי את האוזן בטירוף השובבה הזאתי צחוק קריצה

בהמשך שרון התיישבה עליי ברכיבה הפוכה והתחלתי לזיין אותה בזיון טרמפולינה מהיר ביותר בזמן שהיא צופה בזיון במראה הגדולה קריצה

עברנו לזיון מהיר ועצבני בעמידה ופירקנו זה לזו ת'צורה Evil Smile

בהמשך עברנו לזיון כייפי ביותר בדוגי בקצה המיטה ואח"כ גלשנו לזיון בכפיות סוערות על המיטה Tongue

אבל אין כמו דוגי בקצב מסחרר עם שרון שנותנת קונטרות מטורפות ומזיזה את הגוף הסקסי שלה כמו חיה רעה גררררררררררררר Evil Smile Tongue

גמרתי באורזמה אדירה בכוס החם והרטוב של אישתי שרון והתחבקנו באהבה Heart

אחרי זיון שכזה עם ג'ף גריגס שרון יכולה להיות רגועה ומסופקת לפחות עד הבוקר צחוק קריצה

בבוקר שרון קיבלה מנה טובה של זרע חם בפה וקראה לי "זונה" כשפיה היה מלא בזרע צחוק צחוק צחוק

נשבע לכם שאני כבר לא יודע מה לעשות עם אישתי השובבה קריצה

סוף

שרונוש יפה שלי... היה מטורף ברמות!!! Tongue Tongue Tongue

הזיון אששששששששש!!! אצבע למעלה Evil Smile

Heart Hug

Lavelle
Lavelle2012-08-01 20:47:45

234

המיתולוגיה היוונית - אפולו ודפנה Evil Smile

באחד הימים התעופפתי לטיול בוקר עם ארוס אל האהבה (אני ושרון "התעופפנו" בסלון צחוק). כרגיל התחרנו בינינו בחץ וקשת. דרך אגב שמי הוא אפולו אל היופי הגברי Approve בין השאר... קריצה

במהלך הטיול התחלתי ללעוג לכישורי הקשתות של ארוס מה שהרגיז אותו מאוד והממזר ירה לעברי חץ אהבה לדפנה - נימפת היער צחוק דפנה גם קיבלה ממנו חץ, אך זה היה חץ שהורג את אהבתה כלפיי מבולבל

בעודי מאוהב בדפנה בטירוף התעופפתי במהירות ליער כדי לפגוש שם את דפנה - נימפת היער, בתולה ברונטית סקסית מלוכסנת עיניים... Tongue

ראיתי אותה יושבת על גזע עץ ומזמזת לעצמה שיר כלשהו... לא בזבזתי זמן והתנפלתי עליה בחרמנות אדירה Tongue דפנה קפצה ממקומה בצעקה אדירה והתחילה לברוח ממני בעודי מנסה לתפוס אותה ותוך כדי המרדף אפילו הצלחתי למזמז אותה! Tongue חיוך גדול

הגענו למערה חשוכה...... דפנה נעלמה בתוכה ואני נכנסתי אחריה (למטבח החשוך).
לפתע היא קפצה עליי מעבר לפינה כשהיא צועקת: "בעעעע " והבריחה אותי מהמערה (המטבח) כשאני רועד מפחד Shocked צחוק (חכי חכי שרון אני עוד אחזיר לך על זה Evil Smile קריצה) היא המשיכה לרוץ בשבילים בין העצים עד שהגיעה לנהר וביקשה עזרה מאביה, אל הנהר פניוס.

אביה נחלץ לעזרתה במהרה והפך את דפנה לעץ!!! Shocked בכי

"לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" צעקתי בחוזקה וחיבקתי את דפנה שנפלה על האדמה (המיטה) כמו בול עץ צחוק

דפנה הייתה עדיין בצורתה המקורית, כנראה שאביה רק הרדים אותה בינתיים ועוד לא היה מאוחר להצילה לפני שתהפוך לעץ ותצמיח שורשים צחוק

כמו היפייפיה הנרדמת דפנה שכבה על האדמה עם רגליים פסוקות (שרון הייתה לבושה בג'ינס וסריג אדום... גרררררר פשוט לטרוף אותה! Tongue) הממממממ זאת הפוזה שהיא בחרה לעצמה? זאת בתולה זאתי? צחוק

נשכבתי מעליה ונישקתי את גופה... היא לא זזה והמשיכה לשכב כמו בול עץ... הרמתי את רגליה על כתפיי ונשכבתי מעליה, רציתי כבר להתחיל לפתוח את הג'ינס שלבשה אבל לפתע דפנה כרכה את רגליה סביב צווארי והעיפה אותי על הגב. היא התיישבה עם ישבנה על פניי והתחילה לזיין לי ת'פנים עם הטוסיק שעטוף בג'ינס Shocked חחחח זה היה דווקא מאוד מגניב וגם מחרמן! Tongue צחוק קריצה

אחרי שדפנה זיינה לי עוד קצת את הפנים היא שוב נפלה על הגב ונשכבה כמו בול עץ. ניסיתי לנער אותה ולמזמז אותה בכל חלקי גופה... דפנה לא זזה והמשיכה לשכב ללא תזוזה. ואז עלה במוחי רעיון גאוני! היא הרי בתולה ולעולם לא טעמה זין! Tongue קריצה

הוצאתי את הזין הקשיח שלי ממכנסיי (וחשבתי לעצמי מי יותר קשיח הוא או דפנה? חחח סתם צחוק צחוק צחוק קריצה) וקירבתי אותו לשפתיה של דפנה... מגע שפתיה הרכות על הזין פשוט הוציא אותי מדעתי! עיניה עצומות ולאט לאט פיה התחיל להפתח... הרגשתי את הרטיבות ובמהרה הזין שלי החליק פנימה, לפיה החם והמתוק! Tongue לפתע הרגשתי את שיניה של דפנה סוגרות לי על הזין! Shocked צחוק

הבתולה השובבה הביאה לי ביס בזין והתעוררה במהירות! צחוק מסתבר שהזין תמיד מציל בשעת צרה במיוחד כשמדובר בבתולה רעבה לזין צחוק קריצה

תפסתי את ראשה של דפנה והתחלתי לזיין את פיה בהנאה גדולה, חיוך שובב נגלה על פניה והיא אהבה כל רגע מזה! Approve Tongue

דפנה התיישבה בדוגי והורדתי את הג'ינס שלה עד לברכיים, מולי נגלו תחתוני חוטיני אדומים לוהטים! ריחרחתי ונישקתי מסביב לפלחים עד שהזזתי את החוטיני הצידה וטרפתי את ישבנה הטעים ברעב גדול! Tongue אפילו נאבקתי בטוסיק השובב של דפנה שסגרה לי איתו על האף וצחקקה להנאתה צחוק

הפשטנו זה את זו במהרה ואחרי שהורדתי את החוטיני שלה בעזרת שיניי מרגלה קריצה מצאתי את עצמי מעל דפנה, מלקק ומוצץ את פטמותיה הורודות שהזדקרו בשניות ממגע שפתיי חיוך גדול ירדתי בנשיקות על גופה עד שהגעתי לכוס הורדרד שלה וטרפתי אותו בהנאה גדולה! Tongue

אחרי זמן קצר דפנה התחילה להתפתל מהנאה וגמרה ברעידות חזקות Tongue חיוך גדול

הבטתי בפניה של היפייפיה הזאת כשאני בין רגליה... חיוכה הרחב פשוט המיס אותי! חיוך גדול

נשכבתי על הצד ודפנה התחילה למצוץ לי את הזין במציצה חמה ורטובה במיוחד בזמן שאני מלטף עם ידי האחת את שיערה החלק ועם היד השניה מלטף את הכוס הרטוב שלה חיוך גדול

לאחר זמן מה דפנה העיפה אותי על הגב והתחילה לדהור עליי במרץ, הזין שלי בתוך הכוס החם שלה ואני מחבק אותה בחוזקה ומלטף את ישבנה. לפתע דפנה חשפה שיניים והתחילה לנשוך אותי בצוואר ובאוזניים ללא הפסקה צחוק ותוך כדי שעשתה זאת הוציאה קולות שונים ומשונים כגון: "אוינק! אוינק! אני חזיר בר פראי שבא לטרוף אותך! חה! חה! חה! צחוק צחוק צחוק צחוק" שהצחיקו אותי בטירוף וגרמו לי לשחרר כמה צעקות Shocked צחוק קריצה

בהמשך דפנה התיישבה עליי הפוך והתחלתי להקפיץ אותה במרץ על הזין שלי בזיון טרמפולינה נמרץ ביותר! Evil Smile לראות את הזין נכנס ויוצא מהכוס ואת הטוסיק המקפץ שלה הוציא אותי מדעתי! Tongue

עברנו לזיון נמרץ בעמידה וזה היה פשוט נפלא לזיין אותה בפוזה הזאת ביער בין העצים חיוך גדול קריצה

מכיוון שדפנה הייתה בתולה עד לאותו יום ולא טעמה זרע מעולם ואולי כי הייתה רעבה קריצה החלטתי לתת לה את התענוג הזה! Evil Smile קריצה

דפנה התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי ת'זין ובמהרה מילאתי את פיה בכמות אדירה של זרע Tongue

היא פתחה פה גדול ואמרה "אפולו" בקושי רב צחוק קריצה

ורק לחשוב שאביה של דפנה רצה להפוך אותה לעץ Wacko

שנים אחרי זה כולם כבר ידעו מי היא הנימפה הכי שווה ביער Evil Smile צחוק קריצה

סוף

שרונוש היה גדול ומחרמן במיוחד! חיוך גדול Tongue

אוהב אותך נימפה שובבה שלי Tongue קריצה

Heart Hug

Lavelle

235

המיתולוגיה היוונית - הרקולס והיפוליטה

שלום שמי הרקולס, גיבור אגדי והאדם החזק ביותר בעולם. אני רוצה לספר לכם על אחד ממעללי הגבורה שלי.

נשלחתי לעבר יער האמזונות כדי למצוא את מלכת האמזונות היפוליטה.

a

הייתי צריך להשיג את תחתון החוטיני שלה... זה שהיא לבשה כמובן צחוק

אחרי הרבה חיפושים ביער מצאתי את היפוליטה כשהיא מתאמנת בחץ וקשת. יופיה פשוט הוציא אותי מדעתי! Tongue שיערה הברונטי התעופף ברוח והפוזה הסקסית שעמדה בה הזקיר לי במהרה ת'זין בתחתונים חיוך גדול

פאק מי! איך אני מוריד ממנה ת'תחתונים? שאלתי את עצמי... מבולבל ואז בא לי רעיון מבריק! Evil Smile

התקרבתי אל היפוליטה מהצד וליטפתי את שיערה הגולש... היא קצת הופתעה לראות אותי אבל במהרה חיוך שובב נמרח על פניה חיוך אומנם היא ניסתה להיות אדישה כלפיי אבל אפשר היה לראות שהנוכחות שלי מוציאה אותה מדעתה קריצה

שאלתי לשלומה והיא המשיכה לירות חצים לכל עבר, בקושי מתייחסת אליי, משחקת אותה קשה להשגה... גרררר אני מת על זה! חיוך גדול

התחלתי למזמז אותה בישבנה התפוחי ולאט לאט הרמתי את החצאית שלה למעלה... מתחת לחצאית גיליתי שהיא לובשת טייצ' אדום משגע שפשוט הוציא אותי מדעתי! Tongue

"תשמעי מלכתי... אני ממש צריך את החוטיני שלך..." קריצה אמרתי לה והכנסתי את היד לתוך הטייצ' שלה, מלטף את ישבנה ואת החוטיני שחצה את פלחי הישבן המדהים שלה! חיוך גדול

"את החוטיני שלי? ולמה בדיוק אתה צריך את החוטיני שלי? אני מאוד אוהבת אותו ואני לא רוצה להפרד ממנו..." אמרה היפוליטה בנימה שובבה...

"תשמעי מלכתי... אני בטוח שאת מאוד אוהבת את החוטיני שלך, אבל אני ממש צריך אותו... ממש! ... אולי זה ישנה את דעתך?" Evil Smile שאלתי את היפוליטה ושלפתי את הזין הזקור שלי מהתחתונים... היפוליטה הביטה בזין שלי בפליאה וחייכה... אחרי שהנחתי את ידי על ראשה היא התכופפה והתחילה למצוץ לי ת'זין בשקיקה חיוך גדול

"גררררר מאוד טעים!" Tongue אמרה היפוליטה ברגע שהוציאה ת'זין מהפה וחייכה לעברי בממזריות...

"אז מה בקשר לתחתונים?" שאלתי את היפוליטה והתחלתי למצוץ את פטמותיה המתוקות וללטף את הכוס שלה דרך התחתונים... חיוך גדול

"המממממ אני חושבת שיש על מה לדבר ואם אתה רוצה את התחתונים תצטרך לספק אותי כהוגן!" Tongue אמרה היפוליטה באסרטיביות וצחקקה בשובבות...

המשכנו להתמזמז בעמידה... התחככתי עם הזין שלי בישבנה המשגע ונישקתי את צווארה המתוק... היפוליטה משכה אותי לעבר השיחים והתיישבה בדוגי. הזזתי את הטייצ' שלה לצד אחד ואת החוטיני לצד השני, מולי נגלה חור הטוסיק היפייפה שלה! צורתו כשל פרח נדיר שרואים לעיתים רחוקות קריצה במהרה קירבתי את לשוני אליו והתחלתי ללקק אותו בשקיקה לקול צחוקה של האמזונה צחוק. השובבה התחילה לסגור את הלשון שלי בין פלחי ישבנה... מקשה עליי להתענג על הפרח המתוק שלה... אבל אני לא ויתרתי לה וליקקתי את החורצ'יק שלה בשקיקה! Tongue

לפתע משום מקום היפוליטה העיפה אותי על הגב והתחילה לזיין לי ת'פנים עם ישבנה שאותו עטף הטייצ' האדום צחוק לא נשארתי חייב וגם במצב הזה טעמתי משני החורצ'יקים שלה - כוס וטוסיק אחרי שהזזתי את הטייצ' ואת החוטיני הצידה... גררררררר יאאמי יאאמי Tongue

הזין שלי השתוקק לבקר שוב בפה של האמזונה הסקסית הזאת ובמהרה התיישבתי מולה ודחפתי ת'זין לפה המתוק שלה... זיינתי את פיה בשקיקה וליטפתי את הכוס הרטוב שלה! Tongue

היפוליטה רצתה ירידה ונשכבה על הגב... הורדתי את הטייצ' שלה ובהמשך את התחתונים... התחתונים היו בצבע ורוד משגע והתחלתי להריח אותם בהנאה חיוך גדול תפסתי את התחתונים עם השיניים ואמרתי להיפוליטה: "ביי! אני חייב לרוץ..." צחוק היא תפסה אותי בחוזקה עם הרגליים, הוציאה לי ת'חוטיני מהפה והלבישה אותו על היד שלה צחוק היא משכה אותי בין רגליה ותוך זמן קצר התחלתי לרדת לה לשמחתה הרבה חיוך גדול

הבטתי בפניה היפות וראיתי איך היא נהנית מזה... רעידות חזקות הרעידו את גופה והיא גמרה בסיפוק רב חיוך גדול היא המשיכה לשכב על הגב מחייכת לעברי ואני מביט בחצי עין עליה ובחצי עין על החוטיני שעל ידה צחוק

היפוליטה אמרה שהיא זקוקה לזיון טוב! אבל לפני שהגענו לזיון נשכבתי על הגב, היפוליטה נשכבה עליי ב-69 והתחלנו לענג זה את זו במציצות וליקוקים מחרפנים! Tongue אהבתי במיוחד איך האמזונה הזאת מלקקת את הזין כמו סוכריה ושואבת את הביצים החלקות שלי לפיה כמו שואב אבק צחוק גררררר Tongue

התענגתי על ישבנה המדהים ונשכתי אותה מידי פעם בפלחי ישבנה מרוב חרמנות צחוק

אחרי שכבר התפוצצנו מחרמנות היפוליטה עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי לזיין אותה כהוגן מלמטה בכוס ולהתענג על ישבנה המחרפן! Tongue הכוס שלה היה רטוב בטירוף וההרגשה להיות בתוכה הייתה מדהימה! חיוך גדול

בהמשך היא הסתובבה ונשכבה עליי כמו חתולה חרמנית... חיבקתי אותה וליטפתי את ישבנה בזמן שזיינתי אותה במרץ מלמטה... האמזונה התחילה להתחרפן ונשכה אותי בצוואר ובאוזניים ללא הפסקה, שלא נדבר על הקולות שהיא הוציאה מהפה Shocked צחוק קריצה וככל שעבר הזמן עוצמת הנשיכות שלה רק הלכו וגברו צחוק ... "אתה שקט יותר מידיי ! נראה לי צריך לתת לך כמה ביסים ממש חזקים שתוציא קצת קולות חחחח צחוק" מילמלה היפוליטה ונשכה אותי עד שהתחלתי להוציא קולות מטורפים צחוק צחוק צחוק צחוק. הסנפתי את צווארה, זיינתי אותה בחוזקה והתפללתי שהאוזניים שלי ישארו שלמות... למה השיניים שלה היו מאוד חדות צחוק

עברנו לזיון בעמידה וזה היה פשוט מחרפן ברמות לדפוק את היפוליטה בכוס החם שלה כשהיא נשענת על העץ חיוך גדול (השידה)

ההמשך היה לא פחות מחרפן... היפוליטה התיישבה בדוגי על גזע העץ (המיטה) ואני המשכתי לזיין אותה בכוס הורדרד שלה במרץ כשאני בכיפוך קל בעמידה ומפסק את פלחי ישבנה הרכים... הנוף פשוט עוצר נשימה! Evil Smile

אחרי כמה דקות האמזונה זחלה על הרצפה (המיטה) והמשכנו בזיון פרוע בדוגי עד שכמעט יצא עשן מהכוס שלה! Tongue Evil Smile

כל זמן הזיון החוטיני שלה התעופף מסביבינו כשבדרך הוא פוגש את פניי... הריח משגע! חיוך גדול

גמרתי בעוצמה אדירה בכוס המשגע שלה והודתי לה על הזיון המדהים ועל החוטיני שאותו היא נתנה לי בשמחה רבה חיוך גדול

זהו המשימה הושלמה בהצלחה ויכולתי לחזור הבייתה בסיפוק רב. היפוליטה אמרה לי שאנחנו עוד ניפגש ואחרי שלבשה את הטייצ' האדום היא הלכה לדרכה, מנענעת מולי את ישבנה Evil Smile

אחרי כמה ימים חיכתה לי הפתעה מדהימה, פגשתי שוב את היפוליטה שמצאה אותי ישן מתחת לעץ. היא נשכבה עליי ב-69 והעירה אותי עם ישבנה המדליק! חיוך גדול

מיד זיהיתי את הטייצ' האדום שעטף את ישבנה... חייכתי מאוזן לאוזן והצמדתי את פניי לטוסיק המדליק שלה, מסניף אותו בשקיקה ונגנב מהמציצה המדהימה שהיפוליטה העניקה לי חיוך גדול

מסתבר שהיא התגעגעה לזין שלי ולכן יצאה בחיפושים אחריי... היא אפילו סיפרה לי שכל האמוזונות בשבט שלה מתות להזדיין איתי קריצה

היפוליטה שליקלקה את הביצים שלי בשקיקה, ליקקה ת'זין שלי עם לשונה השובבה ומצצה אותו בחום ואהבה Heart אצבע למעלה

הורדתי את הטייצ' שלה טיפה והתענגתי על שני חוריה הטעימים... אחחח פשוט מעדן! Tongue

היפוליטה לא יכלה עוד ועלתה עליי לרכיבה הפוכה... זיינתי אותה במרץ בכוס והתענגתי על ישבנה המקפץ חיוך גדול

בהמשך היא ביקשה שאגמור לה בפה ואחרי שהיא התיישב בדוגי זיינתי את פיה בשקיקה ומילאתי את פיה המתוק בזרע רב... היא הביטה בי בשובבות ואמרה "הרקולס" בצורה מצחיקה צחוק

ואז היא פתחה פה גדול והראתה לי למה היא כ"כ התקשתה לומר את שמי צחוק קריצה

קשה להגיד אות ר' כשיש שפיך בפה אה שרון? חחחחחח קריצה צחוק צחוק

אחחח איזו מלכה האמזונה הזאת בחיי שהיא הזיון הכי שווה שהיה לי! חיוך גדול

הייתה זאת ללא ספק הרפתקה מדהימה! אצבע למעלה

סוף

שרונוש היה משגע ומטורף ברמות! Tongue

אוהב אותך מאוד Heart Hug

Lavelle

236

לפגישה הזאת הבאתי איתי מיכל קצפת מתוקה כדי להשתולל קצת עם שרון השובבה... ואיזו השתוללות מטורפות זאת הייתה!!! Tongue חיוך גדול צחוק מוחא כפייה אצבע למעלה Star Shocked Cool פצצה קריצה Evil Smile

* נא לקרוא עד הסוף... אזהרה: לא לבעלי לב חלש Evil Smile קריצה

מוחא כפייה דוקטורית שרון פרנקנשטיין והמפלצת מכונת סקס LAVELLE מוחא כפייה

דוקטורית פרנקנשטיין

הייתה דוקטורית מאוד שובבה. כבר תקופה ארוכה שהיא עובדת על פרוייקט חדש במעבדה שלה והיום היה היום שהפרוייקט שלה יקום לתחיה Evil Smile

אני הייתי הפרוייקט של הדוקטורית השובבה... והיא קראה לי מפלצת מכונת סקס לוואל קריצה

D.R.

דוקטורית פרנקנשטיין חיברה אותי על שולחן הניתוחים שלה ובדקה שכל חלק וחלק בגופי מתפקד כמו שצריך קריצה (שכבתי על המיטה ושרון נגעה ובדקה כל איבר בגוף שלי צחוק)

היא אהבה במיוחד את החלק שבין רגליי כי הוא היה הראשון שקם לתחיה ואותת לה שהוא רוצה לחוש את לשונה ופיה... כמובן שהיא לא אכזבה אותו והתכופפה אליו כדי להעניק לו ליקוק חם ומחרמן במיוחד! Tongue הזין הקשיח שלי המשיך להשתולל בתחתוניי אבל הדוקטורית לא יכלה להסתפק רק בזין ומכיוון שלא קמתי לתחיה בניגוד לשובב שבין רגליי קריצה היא ארזה את המזוודה ועשתה את דרכה לשדה התעופה כדי לקנות חלקים חדשים..... מבולבל

איך שהיא טרקה את הדלת במעבדה פתאום קמתי לתחיה ורצתי מהר לכיוון הדלת. ראיתי אותה נכנסת למונית ונוסעת לדרכה... זאת הדוקטורית שלי! היא בנתה אותי! אני חייב לתפוס אותה! Tongue אמרתי לעצמי ורצתי אחריה לשדה התעופה כשאני לובש רק תחתונים צחוק

כשהגעתי לשדה התעופה מתנשף ראיתי את הדוקטורית היקרה שלי כשהיא מתעסקת עם המזוודה שלה. רצתי אליה בזרועות פתוחות וחיבקתי אותה בחום ובאהבה Hug

"הנה את! סוף סוף אנחנו נפגשים!" Tongue אמרתי לה בעודי מחבק ומנשק אותה בלחיים המתוקות שלה.

"הממממ... היי, מה אתה עושה פה? ממש הפתעת אותי... כשעזבתי את המעבדה היית על שולחן הניתוחים ועכשיו אתה צץ פה לפתע משום מקום?" Shocked צחוק שאלה הדוקטורית ההמומה...

"כן אני עקבתי אחרייך! קמתי לתחיה איך שעזבת והייתי חייב למצוא אותך... את זאת שבנית אותי ואני חייב לך תודה ענקית! Tongue הוא גם רוצה להגיד לך תודה!" קריצה הוספתי מיד והוצאתי מהתחתונים את הזין הקשיח שלי צחוק

"תשמע אני רואה שאתה מתפקד יותר טוב ממה שחשבתי! אין סיכוי שאיתך אני לא לוקחת מקום ראשון בתערוכה... פרס פוליצר יהיה שלי!" Tongue אמרה הדוקטורית בשמחה וליטפה את חברי הקשיח.

"אז מה את לא רוצה לבדוק איך המפלצת שלך מתפקדת?" קריצה שאלתי את הדוקטורית בקריצה.

"בטח רוצה! בוא נחזור מהר למעבדה" חיוך גדול

"למעבדה? מה רע פה?" צחוק אמרתי לדוקטורית פרנקנשטיין הסקסית שלי ומיזמזתי אותה בכל חלקי גופה בעודי מסניף את שיערה ומנשק את צווארה המתוק חיוך גדול

"פששש איזה שובב אתה! יאללה בוא לשירותים!" חיוך גדול אמרה הדוקטורית ומשכה אותי בזין לכיוון השירותים צחוק (הלכנו להשתולל קצת בשירותים של שרון Evil Smile)

נכנסנו לתא השירותים בשדה התעופה וסגרנו את הדלת. הדוקטורית התיישבה על האסלה והתחילה למצוץ לי ת'זין ברעב גדול! Cool הזין שלי ממש השתולל בפיה החם והמתוק וזה היה פשוט מחרפן לראות איך היא מוצצת לי ת'זין כשחיוך שובב מרוח על פניה חיוך
אחרי שמזמזתי אותה קצת בציצים ושיחקתי עם פטמתיה הורודות, תפסתי את ראשה והתחלתי לזיין את פיה להנעתי הרבה! גרררררררררר Tongue

בהמשך היא נעמדה מולי ואחרי שהרימה את החצאית שלה למעלה והזיזה את החוטני האדום הצידה, התיישבתי על ברכיי והתחלתי לאכול את הישבן המחרפן שלה!!! Tongue

פלחי הישבן שלה כ"כ רכים ומקפצים וחור התחת שלה מאוד טעים ונעים למגע חיוך גדול מידי פעם אפילו הגנבתי ליקוקים לכוס הורדרד שלה שהתחבא לו מתחת לישבן התפוחי Party

אחרי כמה דקות של השתוללות החלטנו לחתוך מהשירותים. עזבנו את שדה התעופה וחזרנו למעבדה של הדוקטורית, אל המקום ששם הכל התחיל קריצה

במעבדה הייתה מיטה גדולה ומרווחת והדוקטורית במהרה זחלה על המיטה כמו חתולה חרמנית... התיישבה מולי על ארבע ונענעה את ישבנה המחרפן מצד לצד וחייכה אליי בשובבות חיוך גדול

"אתה רואה את הקצפת שם? אתה יכול לעשות איתה משהו שובב..." קריצה אמרה הדוקטורית וצחקקה...

אחרי שהתענגתי על ישבנה של הדוקטורית וליקקתי במרץ בין פלחי ישבנה בשקיקה הורדתי את תחתון החוטיני האדום שלה ושמתי אותו על צווארי כדי שאני אוכל להסניף אותו מתי שיתחשק לי צחוק קריצה

לקחתי את מיכל הקצפת והשפרצתי כמות יפה של קצפת על ישבנה הסקסי והתחלתי לאכול את הקצפת ברעב גדול! Tongue ליקקתי את הקצפת מישבנה כמו חתול רעב ואחרי שלא היה עוד זכר לקצפת השפרצתי עוד כמות יפה על חור התחת שלה! Evil Smile מרחתי את הקצפת טיפה עם האצבע על החורצ'יק שלה והתנפלתי על המעדן הזה כמו מטורף! Tongue צחוק

הדוקטורית הרימה את ישבנה ממש גבוה וביקשה שהכוס שלה גם יקבל את מנת הקצפת שלו צחוק השפרצתי כמות יפה גם על הכוס הורדרד והתחלתי לאכול את הקצפת מהכוס שלה, מחדיר את לשוני פנימה ושואב את הקצפת לפי... טעמה של הקצפת התערבבה עם טעמו של הכוס והתענגתי בשקיקה על קצפת בטעם כוס יאממיייייי Tongue Tongue Tongue

הדוקטורית ששיחקה עם כפות רגליה בזין הקשיח שלי ללא הפסקה נשכבה על הגב וביקשה שאני אצלול בין רגליה... היא כרכה את רגליה מסביב לצווארי בהפתעה והעיפה אותי על הגב כדי לעשות לי זיון פנים משגע! Tongue הלשון שלי הייתה דבוקה לשני החורים שלה והתחלתי לסתור על ישבנה במרץ צחוק "ישששששש התוכנה עובדת!" צעקה הדוקטורית והמשיכה לקפץ על פניי בשמחה חיוך גדול צחוק

אחרי שהדוקטורית נרגעה קצת היא נשכבה על הגב ופיסקה רגליים... היא ביקשה שאמרח את הכוס שלה בקצפת קריצה אחרי ששמתי כמות יפה של קצפת על הכוס הורדרד שלה התחלתי לרדת לה בשקיקה והתענגתי על הקצפת בטעם כוס... אחחח זה פשוט מעדן! Tongue

התחלתי לעשות עם הלשון שלי קסמים על הדגדגן השובב של הדוקטורית ולאחר כמה דקות היא גמרה ברעידות חזקות ועל פניה נמרח חיוך של עונג ושמחה חיוך גדול

"זה היה מצויין!!!" Tongue אצבע למעלה אמרה הדוקטורית והמשיכה לשכב עוד קצת על המיטה, מתאוששת מהאורגזמה שחוותה ואני בינתיים מלטף את הכוס הרטוב שלה חיוך גדול

בהפתעה גמורה היא הפכה אותי שוב על הגב כדי לעשות לי זיון פנים מחרפן ביותר! Tongue החרמנות שלי כבר יצאה לי מכל החורים והזין שלי כבר התחיל לקנא בלשוני שחגגה בחוריה של הדוקטורית ללא הפסקה צחוק קריצה

ביקשתי מהדוקטורית שתשכב על הבטן ותפסק את רגליה... נשכבתי מאחוריה וזחלתי על המיטה לכיוון הטוסיק המפוסק שלה... לא ניתן לתאר במילים עד כמה הנוף משגע! Censored פצצה פיסקתי את פלחי ישבנה ואת הכוס שלה וליקקתי את שני החורים שלה בשקיקה! Tongue Tongue Tongue

אחרי זמן מה הדוקטורית התיישבה עליי ב-69... תפסתי את מיכל הקצפת והשפרצתי לה קצפת בין פלחי ישבנה, לא ליקקתי את הקצפת ורק התענגתי על המראה המדהים של הטוסיק שהיה מלא בקצפת Tongue אז השובבה עשתה לי פייסיטינג קצפת משגע ולא הייתה לי בררה אלא ללקק את הקצפת מישבנה עד הטיפה האחרונה... צחוק יאאמממיייי Tongue

הדוקטורית תפסה את מיכל הקצפת ובנתה לי מגדל קצפת גבוה על הביצים צחוק היא ממש התלהבה מהמראה הזה ואכלה את הקאפקייק שלה בשקיקה Tongue (חחחח שרון אמרה שקצפת על ביצים זה כמו קאפקייק צחוק) היא ליקקה את הביצים שלי עם לשונה החמה ושאבה אותן בפיה החמים והמתוק... ואז היא התחילה למצוץ את הזין שלי בשקיקה וחזרה מידי פעם לביצים ובחזרה לזין... ההרגשה הייתה מדהימה! Tongue

פינקנו זה את זו עוד כמה דקות בליקוקים ומציצות ב-69 עד שלא יכולנו עוד והדוקטורית עלתה עליי לרכיבה הפוכה. הדוקטורית קיפצה עליי במרץ והניפה את ידה למעלה בהתלהבות עם האגודל למעלה אצבע למעלה צחוק

"איזה מכונת סקס בניתי לי יווווהההההוווווווו!" Tongue Tongue Tongue צעקה הדוקטורית בשמחה והתלהבה ממראה הזיון במראה שהייתה מולנו חיוך גדול

לפתע היא תפסה את מיכל הקצפת, הרימה אותו והשפריצה כלפי מעלה צחוק גשם של קצפת ירד עלינו צחוק (חחח זה נראה כמו פתיתים של שלג צחוק). המשכנו להזדיין במרץ עם הקצפת, כשמידי פעם אנחנו מנקים את שאריות הקצפת זה מזו צחוק

בהמשך הדוקטורית נשכבה עליי עם הפנים אליי והתחלתי לזיין אותה במרץ מלמטה... חיבקתי ונישקתי את צווארה בשקיקה חיוך גדול

הדוקטורית ליקקה לי קצת את הצוואר וצחקקה בממזריות... ואז היא נעצה את שיניה החדות בצווארי והתחילה לאכול ולנשוך לי את הצוואר כמו מטורפת צחוק זה לא הספיק לה והיא רצתה גם לטעום את האוזן שלי... היא נשכה כמה פעמים את האוזן שלי ואז לקחה את כל האוזן בפה צחוק (חחחחח כששרון עושה לי את זה יש רעש זהה לרעש ששומעים כשמצמידים קונכיה לאוזן צחוק).

בהמשך היא עברה גם לצד השני ואכלה לי את הצוואר והאוזן כמו מטורפת צחוק

מצצתי את פטמותיה וסטרתי על ישבנה החצוף, מקפיץ אותה במרץ על הזין ומביט בפניה היפות והממזריות קריצה

אחרי כמה דקות הדוקטורית התיישבה בדוגי בקצה המיטה והתחלתי לדפוק אותה חזק בכוס כשאני עומד בכיפוף קל ליד המיטה חיוך גדול תפסתי את מיכל הקצפת ובעודי מזיין אותה השפרצתי לה כדור של קצפת על חור של התחת המדהים שלה Tongue

זיינתי אותה בהנאה וליקקתי את הקצפת מהטוסיק שלה בעזרת האצבע חיוך גדול, בהמשך הכנסתי את לשוני בין פלחי ישבנה כדי לנקות את הטוסיק שלה כמו שצריך קריצה. הכנסתי את הזין בחזרה לכוס החם שלה והמשכתי לזיין אותה במרץ בזמן שהיא מצליפה בי עם מגבת על התחת צחוק (חחח קול ההצלפה נשמע כמו הוצאת אבק משטיח צחוק)

עברנו לזיון חזק בעמידה מול המראה והדוקטורית אחזה בחוטיני שהיה עדיין תלוי על צווארי. היא משכה את החוטיני אחורה כך שהוא נכנס לי לפה והתחילה למשוך אותו שוב שוב כדי שאני אגביר את קצב הזיון צחוק (חחחח כמו שמושכים במושכות של סוס כדי שידהור יותר מהר צחוק)

אחרי כמה דקות חזרנו למיטה לזיון מהיר ועצבני בדוגי! Tongue

כעבור כמה דקות של זיון בקצב מסחרר שפכתי כמות גדולה של זרע בכוס החם שלה Tongue חיוך גדול

התחבקנו ונישקנו זה את זו בשמחה חיוך גדול הדוקטורית אמרה שאני מכונת הסקס האולטימטיבית! חיוך גדול קריצה

היא גם אמרה שעברתי את כל המבחנים ואני מוכן לתערוכה חיוך גדול Tongue מוחא כפייה

מה שכן היא אמרה שצריך לארוז אותי בתוך מזוודה כדי לקחת אותי לתערוכה Shocked צחוק

"קדימה תתכונן, פרס פוליצר מחכה לי!" Tongue אמרה הדוקטורית וצחקקה בשובבות צחוק

ביום למחרת הדוקטורית העירה אותי משנתי כשהיא עצבנית בטירוף! Shocked

היא טענה שלא רציתי להתעורר וישנתי במזוודה בתערוכה. מכיוון שלא הדגמתי את הכישורים שלי בתערוכה היא לא זכתה בפרס פוליצר צחוק

הרגשתי חזק את זעמו של הישבן שלה Shocked צחוק

היא חנקה אותי כהוגן עם הישבן שלה שהיה עטוף בטייצ' האדום המשגע שלה גרררררררר Tongue

הסנפתי את ישבנה בהנאה ומידי פעם הורדתי את הטייצ' שלה למטה כדי לטעום משני חוריה היפים והטעימים חיוך גדול

אומנם בהתחלה הדוקטורית הייתה עצבנית אבל במהרה היא נהייתה ממש חרמנית ומצצה לי ת'זין בשקיקה עד שהיא לא יכלה עוד והתיישבה לי על הזין חיוך גדול

היא התחילה לדהור על הזין שלי ברכיבה הפוכה ואז כדי להמחיש עד כמה היא מבסוטית ושמחה היא תפסה את מיכל הקצפת והשפריצה איתו למעלה צחוק שוב גשם של קצפת נחת עלינו ומשום מה הרוב נחת עליי כועס צחוק

* פה התחלנו לרדת מהפסים צחוק

כשהראתי לשרון את גוש הקצפת שנחת לי על הפטמה היא צחקקה והשפריצה לי בכוונה עוד קצפת על החזה צחוק

"חחח מה את עושה?" Shocked שאלתי אותה בהלם צחוק

שרון לא ענתה והשפריצה לי קצפת לתוך הפה הפעור שלי צחוק צחוק צחוק

בקושי רב בלעתי את הקצפת והיא השפריצה לי כמות מטורפת של קצפת על החזה ומרחה לי אותה על כל החזה כאילו זה היה קרם שיזוף צחוק צחוק צחוק

תפסתי את מיכל הקצפת והשפרצתי לה כמות זהה על הציצים שלה וכמובן שמרחתי את הקצפת טוב טוב עד שהציצים שלה היו חלקים כמו שצריך Evil Smile ואז השפרצתי לה קצפת על הטוסיק ומרחתי את פלחי ישבנה כהוגן צחוק צחוק צחוק

כל זה קרה תוך כדי הזיון צחוק כששרון ממשיכה לרכוב עליי ואני נותן לה קוטנרות מלמטה...

שרון צעקה בטירוף וכיוונה את מיכל הקצפת לפנים שלי... Shocked היא לחצה על המיכל והשפריצה לי כמות מטורפת של קצפת על הפנים!!! Shocked צחוק צחוק צחוק ואז היא מרחה לי את הקצפת על כל הפנים ועל השיער שלי Shocked צחוק צחוק צחוק חחחחחח נראתי כמו אחד שדחפו לו עוגת קצפת לתוך הפרצוף צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק

תוך כדי ששרון ממשיכה לקפץ על הזין שלי ניקינו זה את זו עם מגבת צחוק

היינו מאוד דביקים אבל זה לא הפריע לנו להמשיך בחגיגה Tongue צחוק

שרון התיישבה בדוגי מול המראה והתחילה למצוץ לי (הוווו המציצה המדהימה שלה!!! Tongue) כשישבנה מול המראה Tongue

אחרי כמה דקות מחרפנות ומענגות מילאתי את פיה של שרון בכמות גדולה של זרע ובעודה מחייכת חיוך שובב היא אמרה: "פרנקנשטיין" צחוק צחוק צחוק חחח ברור שזה נשמע מצחיק בטירוף כשאומרים את זה בפה מלא צחוק צחוק צחוק (חחח שרון מה יהיה עם הריישים האלה? צחוק קריצה)

סוף טוב הכל טוב! חיוך גדול

אולי הדוקטורית לא זכתה בפרס פוליצר אבל היא זכתה במפלצת מכונת הסקס לוואל! Tongue Evil Smile Cool קריצה

סוף

שרוןןןןןןןןןן היה מטורףףףףףףףףףףףףףף !!!! Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue

אין דברים כאלה!!!!! צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק

היה לנו זיון חם ומתוק במיוחד הא? Tongue צחוק קריצה

מת עלייך Hug Heart

Lavelle
Lavelle2012-08-01 23:02:44

237

אלכסנדר הגדול והמוצצת הלילית המסתורית Tongue

שלום לכולם שמי הוא אלכסנדר הגדול, ואני רוצה לספר לכם סיפור שקרה לי.....

במהלך לחימתי בפרס כשכבשתי את בבל, התגוררתי בארמון יפייפה שבו חיו שלוש נסיכות מקסימות.

לילה אחד כשישנתי אחת הנסיכות התגנבה לחדרי והחליטה לטעום מהזין שלי. השובבה בדקה שאני ישן ואחרי ששלפה את הזין שלי מתחתוניי היא העניקה לי מציצה נפלאה! חיוך גדול

כמה חבל שיכולתי לחוש את מציצתה ממש מעט רק כאשר התחלתי להתעורר, עדיין הייתי מעורפל אבל הרגשתי את פיה המתוק מצויין... זאת הייתה מציצה בלתי נשכחת! Tongue

מה שכן הנסיכה נבהלה כשהתעוררתי ועזבה את החדר בריצה לפני שהצלחתי לזהות אותה מבולבל צחוק

לא הצלחתי להרדם עוד באותו הלילה, המציצה של הנסיכה לא עזבה אותי... החלטתי לקפוץ לחדרן של הנסיכות באמצע הלילה ולמצוא את המוצצת הנפלאה הזאת חיוך גדול

כאשר הגעתי לחדרן, שלושת הנסיכות ישנו. הערתי אותן אחת אחת ואמרתי להן שאני צריך לערוך להן מבחן קטן כדי למצוא את זאתי שהייתה בחדרי קודם לכן. שלושתן עשו לי חיים קשים ולא רצו לקום (חחח שרון שיחקה את שלושת הנסיכות צחוק) אבל בסופו של דבר הן קמו והתיישבו על הספה.

ידעתי שאני אצליח לזהות את הנסיכה ההיא לפי המציצה שלה ובמהרה דחפתי את הזין שלי לפיה של הנסיכה הראשונה...

המציצה שלה הייתה לא רעה אבל הייתה חסרה עבודת לשון... הממממ לא זאת לא היא אמרתי לעצמי ועברתי לנסיכה השניה. הנסיכה השניה בכלל עשתה טובה שהיא מוצצת, מצצה בקושי את הכיפה של הזין... מה זה זה? צחוק

עברתי לנסיכה השלישית ודחפתי את הזין לפיה המתוק ואז הרגשתי את זה! את אותה מציצה נפלאה שחוויתי יותר מוקדם בחדרי חיוך גדול מציצה מדהימה שמלווה בעבודת לשון מעלפת גרררררררררר Tongue

צעקתי לנסיכה: "זאת את! את היית בחדרי!" Tongue

תפסתי בידה ורצנו לחדר שלי חיוך גדול

נשכבנו על המיטה והתחלנו להתמזמז... עורה היה חלק כמשי ושיערה הגולש ופניה היפות פשוט טימטמו אותי צחוק

עשינו 69 מצויין ואז הנסיכה נשכבה על הגב והתחלתי לאכול את הכוס המתוק שלה, ירדתי לה בהנאה גדולה עד שהיא גמרה וחייכה אליי... מבסוטית חבל"זזזזזזזזזז !!! Tongue

מכאן אחרי עוד קצת מזמוזים וזיון פנים שהיא עשתה לי קריצה הגיע זמני לחוות את המציצה המדהימה של הנסיכה כמו שצריך! Tongue

הנסיכה מצצה לי בכל פוזה אפשרית... ב-69, מהצד, בדוגי, אני בעמידה והיא על המיטה מולי בדוגי, מוצצת לי כשאני אוחז בראשה ומשחק בשיערה ורואה את התחת המטמטם שלה משתקף במראה...

אחרי דקות ארוכות של מציצה מעלפת גמרתי בעוצמה אדירה ומילאתי את פיה החם בכמות ענקית של זרע חיוך גדול

הנסיכה ניסתה להגיד: "אלכסנדר הגדול" אבל יצא לה משהו ממש לא ברור צחוק כמו "בול בול בול" (חחח שרונוש זאת הייתה משימה בלתי אפשרית הא? צחוק צחוק צחוק קריצה)

אחרי שהתאוששתי קצת נשכבנו על המיטה ונרדמנו... אחחחח הנסיכה הזאת היא פשוט אוצר! חיוך גדול

סוף

אחחח שרונוש היה נפלא! Tongue

גררררררררררררררר Tongue קריצה

Heart Hug

Lavelle
Lavelle2012-08-01 22:43:42

238

המורה דונאלד דאק ושרון התלמידה השובבה חיוך גדול

אחר צהריים אחד, אחרי שכל התלמידים הלכו הבייתה, התיישבתי בכיתה מול שולחן המורה (ישבתי ליד השולחן של שרון) והתחלתי לבדוק מבחנים.

לאחר זמן מה לכיתה נכנסה התלמידה שרון. זימנתי אותה אליי מראש מכיוון שהציונים שלה לא היו טובים וזה עוד בלשון המעטה.

שרון נכנסה לכיתה באנרגטיות כאשר חיוך שובב ויפייפה מרוח על פניה חיוך גדול ועל ראשה שתי קוקיות. היא לבשה גופיה ללא חזיה וחצאית קצרצרה סקסית... מעניין מה היא לובשת מתחת?... Evil Smile

"המורה דונאלד דאק, קראת לי?" שאלה שרון וחייכה לעברי בחיוכה המקסים.

"כן שרון, תשמעי... איך אני אגיד לך את זה... הציונים שלך לא היו ממש טובים בזמן האחרון, את מודעת לזה נכון?" שאלתי את שרון והנחתי מולה את גיליון הציונים.

"הממממממ כן המורה דונאלד... אני הייתי תלמידה קצת שובבה לאחרונה..." Embarrassed אמרה שרון נבוכה במקצת.

"את רוצה לשתף אותי מה עובר עלייך?" שאלתי את שרון וחייכתי לעברה כשמבטינו נפגשו.

"כן! אני מזדיינת בזמני הפנוי ואין לי זמן ללמוד" צחוק אמרה שרון וצחקקה קלות... ועל הדרך התחילה ללטף אותי בידי.

"אוווואאאאא את ממש תלמידה שובבה הא?" צחוק אמרתי לה, ונהייתי נבוך בעצמי...

"כן אני מאוד שובבה! Tongue תגיד המורה דונאלד... אתה רוצה לראות מה יש לי מתחת לחצאית?" שאלה שרון והסתובבה לעברי עם ישבנה.

לא יכולתי לעמוד בפיתוי והרמתי את החצאית שלה. מתחת היו תחתונים מדהימים (תחתוני ילדה תמימה של שרון) שהתלבשו באופן מושלם על הטוסיק העסיסי של שרון Tongue

שרון המשיכה למזמז אותי ואני מלטף אותה קלות וחושב לעצמי מה לעשות הלאה? חחח היא טימטמה אותי לגמרי השובבה הזאתי צחוק

"תשמע המורה דונאלד... מה דעתך שנתעסק לנו פה בכיתה בכיף ואתה תדאג לציונים שלי?" קריצה שאלה שרון והתחילה להתחכך במפשעתי עם ישבנה...

"הממממ כן אני חושב שיש על מה לדבר... הציונים שלך בטוח ישתפרו מעכשיו" קריצה אמרתי לה ונצמדתי אליה מאחורה.

התחלנו להתמזמז ולשלוח ידיים זה לזו... שרון התיישבה עליי ובמהרה הרגישה את הבליטה במכנסיי צחוק

הכנסתי את כף ידי לתחתוניה והתחלתי ללטף את הכוס הנעים שלה שהיה רטוב וחם, הסנפתי את שיערה וליטפתי את שדיה הרכים... גרררררררר חיוך גדול

ברגע ששרון נעמדה שלפתי את הזין שלי ממכנסיי, היא התכופפה לעבר הזין והתחילה למצוץ אותו בשקיקה בזמן שאני שם יד אחת על ראשה וביד השניה מלטף את התחת המשגע שלה Tongue

לאחר זמן מה של התמזמזות שרון נעמדת מולי ומבליטה את ישבנה המטריף! חיוך גדול התחלתי לשחק בתחתונים המחרפנים האלה שעל ישבנה והסנפתי אותם בחרמנות תוך כדי נשיקות על פלחי ישבנה. הזזתי את התחתונים הצידה והתחלתי ללקק את חור התחת המדהים שלה כאשר מידי פעם אני מגניב ליקוקים לכוס הורדרד שהתחבא בין רגליה קריצה

לאחר שוידאנו שהכיתה נעולה זרמנו למיטה... שרון התיישבה בדוגי ואני רכנתי מעליה. ליטפתי את גופה, הרמתי את החצאית שלה למעלה והתחלתי לטרוף את ישבנה! Evil Smile

התחתונים היו עדיין עליה ואחרי כמה ליקוקים בכוס ובתחת שלה מתחתי את התחתונים על הישבן שלה והפלקתי לה עליו... בגלל שהייתה תלמידה רעה צחוק קריצה

שרון נשכבה על הגב ובמהרה צללתי בין רגליה. השובבה כרכה את רגליה סביב צווארי והעיפה אותי על הגב, עשתה לי זיון פנים משגע כאשר היא עדיין עם התחתונים, מה שרק חירפן אותי עוד יותר Tongue כמובן שהזזתי את התחתונים הצידה והוצאתי את הלשון החוצה כך שהלשון שלי התלבשה בכל פעם על חור אחר קריצה

אחרי ששרון סיימה "להתעלל" בי היא נשכבה על הגב וביקשה ליקוק בכוס... אבל אני החלטתי לשגע אותה קצת והתחלתי למצוץ לה את הפטמות חיוך גדול היא תפסה לי בשיער והורידה אותי בכוח למטה צחוק הבאתי לה ליקוק עדין בכוס והתלבשתי על החור האחורי שלה מה שחירפן אותה עוד יותר צחוק חטפתי ממנה קצת מכות עד שסוף סוף התחלתי ללקק לה את הכוס כמו שהיא אוהבת Approve

שרון גמרה ממש חזק אחרי כמה דקות ופניה פשוט זרחו מאושר חיוך גדול

אחרי שהיא מצצה לי קצת בפוזה סקסית כשהיא מבליטה את ישבנה, היא עלתה עליי לרכיבה והתחילה לדהור עליי בזמן שהיא שוכבת עליי ונושכת אותי בצוואר עם שיניה החדות קריצה

חיבקתי אותה חזק וזיינתי אותה בשיא המרץ מלמטה תוך כדי שאני סוטר על ישבנה החצוף Evil Smile

אחרי כמה דקות נעמדנו ופירקתי לה ת'כוס בעמידה כשהיא נשענת על השידה בפוזה מחרפנת. תוך כדי שיחקתי והסנפתי את התחתונים המחרפנים שלה ונתתי גם לה להריח אותם צחוק

שרון התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לדפוק אותה (כשאני בעמידה) חזק בכוס החם והרטוב שלה תוך כדי שאני מצליף קלות בישבנה עם התחתונים קריצה

הסיום היה בדוגי מטורףףף!!! ואחרי שהתפוצצתי בכוס הורדרד שלה סוף סוף נהייתי קצת רגוע צחוק

הבהרתי לתלמידה שרון שאין לה יותר מה לדאוג לציונים ושהיא מוזמנת לקפוץ מידי פעם לכיתה כאשר אני נשאר אחרי הלימודים קריצה

התחבקנו התנשקנו ונפרדנו לשלום חיוך גדול

שרון לא חיכתה הרבה זמן ויום למחרת היא פרצה לבית שלי כאשר ישנתי את שנת הצהריים שלי צחוק

שרון העירה אותי בפייסיטינג כשהיא לבושה בתחתונים המחרפנים שלה והאשימה אותי שנודע לה שעוד תלמידה זכתה לטעום מהזין שלי צחוק וכמובן שגם הציונים של אותה תלמידה השתפרו בהתאם קריצה והיא רוצה להיות התלמידה הכי טובה בכיתה!

ניסיתי להרגיע את שרון עם ליקוק חם שעשיתי לה בכוס ובטוסיק היפה שלה והיא באמת נרגעה די מהר אחרי שהזין שלי היה עמוק בפיה Cool

שרון מצצה וליקקה לי את הביצים ואת הזין לכל אורכו ורוחבו וכשלא יכלה עוד היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה חיוך גדול

הקפצתי אותה במרץ על הזין והיא ממש התלהבה ממראה הזיון במראה הגדולה שהייתה מולנו חיוך גדול

מראה הזין שנכנס ויוצא מהכוס הרטוב שלה ומראה התחת המקפץ שלה הוציאו אותי מדעתי! Tongue צחוק

אחרי כמה דקות של רכיבה שרון התיישבה בדוגי, וכאשר התחת שלה שעטוף בתחתונים משתקף במראה חיוך גדול זיינתי את פיה במשך כמה דקות בזמן שאני מלטף אותה בכוס ובתחת המדהימים שלה! וכשלא יכולתי עוד מילאתי את פיה בכמות גדולה של זרע שאותו היא שאבה עד הטיפה האחרונה כמו ילדה טובה קריצה

היא אמרה "דונאלד דאק" בפה מלא בזרע וצחקקה קלות צחוק (שרון יצא לך טוווווווב הפעם אצבע למעלה)

אחחחח איזה כיף זה להיות מורה כשיש תלמידות כאלה בכיתה חיוך גדול קריצה

סוף

שרון חירפנת לי ת'צורה!!! צחוק צחוק צחוק

אחחחח כמה את סקסית וטעימה בתור תלמידה גררררררררררר Tongue Evil Smile

אני שולח ביס לטוסיק המשגע שלך קריצה

Heart Hug

Lavelle
Lavelle2012-08-01 20:24:48

239

ארנולד שוורצנגר ומיני מאוס מזדיינים בחדר כושר Evil Smile

שלום חברים, שמי הוא ארנולד שוורצנגר

ואני מאמן כושר באחד מחדרי הכושר היוקרתיים בארץ.

יום אחד בשעות הערב כשהייתי במשמרת שלי, לחדר כושר נכנסה בחורה חדשה שטרם יצא לי לראות... היא ניגשה אליי בדיוק כשהייתי עסוק בלחזק את קוביות הבטן שלי קריצה (עשיתי תרגיל בטן על מזרון ההתעמלות של שרון)

לבחורה קראו מיני מאוס

Minnie Mouse pics

והיא הייתה לבושה במכנס טייץ אדום משגע וגופיה תואמת...

הגופיה הייתה כ"כ צמודה שאפשר היה להבחין בפטמות הזקורות של מיני מאוס.

מכיוון שמיני מאוס שמעה רבות על כישוריי הרבים כמאמן כושר מין השורה הראשונה היא ביקשה שאני אדריך אותה ביומה הראשון בחדר כושר חיוך גדול

כמובן שהעונג לאמן ברונטית יפייפיה שכזאת בעלת ישבן כה משגע היה כולו שלי! Tongue

מיני מאוס אמרה לי שהיא רוצה לעבוד על שרירי הבטן ועל שרירי הישבן שלה... ביקשתי ממנה לשכב על המזרון כשהיא על הגב והתחלתי להדריך אותה. ניכר היה שמיני מאוס החביבה קצת עצלנית.

ליטפתי את בטנה החלקה והמרצתי אותה להמשיך לעלות ולרדת, אך במהרה היא נכנעה ושכבה על המזרון מחייכת חיוך גדול

"תשמע קצת קשה לי עם התרגיל הזה... אולי תבוא לפה (פותחת את רגליה) ונעשה ביחד איזה תרגיל?" אמרה מיני מאוס וצחקקה בשובבות.

נשכבתי מעליה ובמהרה מבטינו נפגשו... ולאחר זמן קצר נפגשו גם מפשעותינו צחוק

אני שוכב מעליה, רגליה פתוחות לרווחה ואני מצמיד את איברי הזקוף אל מפשעתה... הולם בה ללא הפסקה ומרגיש איך שרירי הבטן שלי עובדות ואיך הזין שלי מת לפרוץ מבעד לתחתונים צחוק

"הוווווווו על זה אני מדברת! תראה איזה תרגיל בטן מגניב אנחנו עושים עכשיו!" Tongue צהלה משמחה מיני מאוס השובבה והביאה לי קונטרות חזקות מלמטה צחוק

מיני מאוס ששמה לב איך הזין שלי התקשח במהרה צחקקה ללא הפסקה וממש אהבה את התרגיל שעשינו, אבל אני בתור מדריך הייתי חייב לקחת את העיניינים לידיים ולהפסיק את החגיגה הזאת צחוק קריצה

ביקשתי ממיני מאוס שתשב על ארבע כדי להתחיל לעבוד על שרירי הישבן... המדהים שלה כמובן חיוך גדול

אחרי שמיני מאוס תפסה את הפוזה ביקשתי ממנה להתחיל להרים רגל למעלה. להפתעתי מיני מאוס עשתה את התרגיל ללא דופי ובקלות יחסית (עם כזה ישבן מה הפלא? קריצה). זה היה פשוט מחרפן לראות אותה עובדת על שרירי הישבן בשורט הצמוד שלבשה והזין שלי שהתקשח בטירוף והשתולל בתחתוניי. אז כדי להקשות קצת על מיני מאוס וכדי להרגיע טיפה את עצמי נעמדתי לפניה ודחפתי את הזין לפיה החמים צחוק מיני מאוס קיבלה את הזין שלי בשמחה והמשיכה בביצוע התרגיל לישבן... מחליפה מידי פעם רגליים כדי שפלחי הישבן שלה יתחזקו שווה בשווה.

לבסוף היא קצת התעייפה בביצוע התרגיל אבל ממש לא התעייפה מהמציצה. תפסתי בראשה וזיינתי את פיה להנאתי בזמן שהיא ישבה על ברכיה.

היה קשה להתנתק ממנה אבל היינו צריכים להמשיך באימון... ביקשתי ממנה לשכב על הגב, ליישר את הרגליים ולהרים את הרגליים למעלה ב-90 מעלות ולהוריד אותן למטה בקצב אחיד. היא עשתה את התרגיל כמו שצריך בהתחלה אבל במהירות התעייפה. החלטתי לעורר אותה טיפה ודחפתי את הזין שלי לפיה המתוק... היא מצצה את זייני כמו מוצץ וכמעט נרדמה אבל המוצץ גדל למימדים מאוד גדולים מה שהקשה עליה לישון צחוק

הבנתי שמיני מאוס צריכה הפסקה קטנה מהאימון והחלטתי לפנק אותה קצת עם לשוני חיוך גדול

הרמתי את הגופיה שלה קלות והתחלתי ללטף את שדיה ולמצוץ את פטמותיה הזקורות והטעימות... גלשתי עם ידי על בטנה עד שהגעתי למכנס הטייץ והזזתי אותו כדי לחוש ולגלות את הכוס המגולח שהסתתר מתחת. הכוס היה חם ורטוב והיה נראה שמיני מאוס ממש נגנבה כשליטפתי אותה שם קריצה

במהרה נישקתי את הכוס המתוק שלה וליקקתי אותו קלות...

מיני מאוס שממש רצתה פינוק בטוסיק הרימה את רגליה למעלה והזמינה אותי לזחול מתחתיה... הסנפתי את ישבנה המטריף דרך הטייץ האדום ואחרי זמן קצר הזזתי את הטייץ לצד אחד, את החוטיני הורוד שלבשה מתחת לטייץ לצד שני והתחלתי ללקק את חור התחת הטעים שלה בשקיקה Tongue

מיני מאוס הייתה בעננים וצחקקה במבוכה קלה מזה שיש אנשים בסביבה, אבל אני פשוט לא יכולתי להתנתק ממנה צחוק

לאחר זמן מה היא נשכבה על הבטן ואני המשכתי ללקק לה במרץ את הכוס ואת הטוסיק כאשר מידי פעם היא תופסת את פניי עם פלחי ישבנה וצוחקת בממזריות צחוק ברגע של חולשה היא אפילו העיפה אותי על הגב ועשתה לי זיון פנים עם ישבנה המשגע אצבע למעלה צחוק

גיליתי למיני מאוס שבחדר כושר יש חדר צדדי ואנחנו יכולים לזרום לשם ולהמשיך שם "באימון" Evil Smile קריצה מיני מאוס ממש התלהבה מההצעה שלי ובמהרה היינו כבר בחדר, שוכבים ומתמזמזים על המיטה...

מיני מאוס התיישבה בדוגי מזמין ואני התחלתי לטרוף את ישבנה בנשיקות... נשיכות Evil Smile וליקוקים שהוציאו אותה מדעתה Tongue

שוב פעם מצאתי את עצמי על הגב בזמן שמיני מאוס מזיינת לי ת'פנים עם התחת המשגע שלה Tongue צחוק. אחרי שהיא נרגעה טיפה היא נשכבה על הגב. הורדתי את הטייץ' האדום שלה ואת החוטיני הורוד שלה, נישקתי את הכוס החם שלה באהבה גדולה וכעבור זמן מה ליקקתי ת'כוס שלה במרץ לשמחתה הרבה חיוך גדול

לאחר כמה דקות מיני מאוס התחילה לרעוד וגופה התחיל לעלות ולרדת, נשימות קלות יצאו מפיה וכעבור כמה שניות היא גמרה בחוזקה וחייכה לעברי בחיוכה המקסים חיוך גדול

מיני מאוס החמיאה לי מאוד על הירידה שהענקתי לה ואחרי שנחה טיפה היא נשכבה עליי ב-69 והתחילה למצוץ לי ת'זין ואת הביצים החלקות שלי. ליקקתי בשקיקה את הכוס ואת הטוסיק הטעימים שלה וליטפתי את פלחי ישבנה הרכים חיוך גדול אחחחחח כמה שהיא טעימה גרררררררררר Tongue

לאחר זמן מה מיני מאוס עלתה עליי והתחילה לדהור על הזין שלי במרץ. היא נשכבה עליי צמוד והתחילה לנשוך את צווארי עם שיניה החדות... כמובן שלא נשארתי אדיש והוצאתי כמה צעקות, אך מיד מצאתי את עצמי עם חוטיני בתוך הפה בלי אפשרות להוציא הגה צחוק (חחחח שרון דחפה ת'חוטיני שלה לתוך הפה שלי צחוק).

עכשיו הייתי שקט והיא המשיכה לבצע בי את זממה צחוק

אבל לבסוף העפתי את החוטיני מהפה והתחלתי לנשק בטירוף את צווארה המתוק בזמן שזיינתי אותה במרץ בכוס החם והרטוב שלה Tongue

עברנו לזיון בעמידה... מיני מאוס נשענה על השידה בזמן שדפקתי אותה במרץ בכוס והפלקתי על ישבנה הדורש Evil Smile

היא הרגישה ממש בנוח וקראה לי "ארני" ואפילו נהנתה לסטור על ישבני מידי פעם קריצה

בהמשך הרבצנו זיון חזק כשהיא יושבת בדוגי בקצה המיטה ואני מזיין אותה בעמידה בכיפוף קל... הסנפתי את החוטיני הריחני שלה והתענגתי ממראה הזין שנכנס ויוצא מהכוס הרטוב שלה! Evil Smile

אחרי כמה דקות מיני מאוס קיפצה עליי ברכיבה הפוכה ובהמשך דפקתי אותה במרץ בדוגי מהיר עד שלא יכולתי עוד וגרמתי בחוזקה בכוס החם שלה! אחחחח בפנים כל כך נעים וחמים... ממש תענוג להתפרק בכוס שלה! Tongue

נפרדנו בחיבוק ונשיקה ומיני מאוס הבטיחה לקפוץ לחדר כושר בהקדם האפשרי... כדי להמשיך להשתולל בחדר הצדדי קריצה

למחרת כשנחתי לי בסבבה בחדר הצדדי טוסיק שובב קפץ לפתע על פניי וחנק לי ת'צורה עד שהתעוררתי כדי לגלות שמנהלת החדר כושר בכבודה ובעצמה קפצה לביקור כדי להעניש אותי בפייסיטינג עצבני צחוק

היא גילתה על כל אותן בחורות שאני לוקח לחדר הצדדי וחוגג איתן שם במקום לעשות את העבודה שלי מבולבל צחוק

הרגעתי אותה טיפה בכך שליקקתי לה במרץ את הכוס ואת הטוסיק.

המשכנו לענג זה את זו ב-69 במשך כמה דקות ובהמשך המנהלת התיישבה בדוגי עם ישבנה מול המראה. אחזתי בישבנה והתחלתי לזיין את פיה במשך כמה דקות עד שהזין שלי ירה את זרעו הרב לפיה המתוק חיוך גדול

בקושי רב ובדרך לא הכי ברורה היא אמרה "אלנולד שבשנגר" בפה מלא זרע וצחקקה צחוק (שרון הרגת אותי מצחוק!!! צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק קריצה)

אין כמו להרגיע מנהלת כועסת עם זרע איכותי צחוק קריצה

מיני מאוס תחזרי מהר!!! Tongue צחוק קריצה

סוף

שרונוש היה מצחיק בטירוף!!! צחוק צחוק צחוק

טימטמת אותי לגמרי עם הטייץ האדום שלך Wacko צחוק קריצה

הלשון שלי כבר מתגעגעת לחורצ'יק המשגע שלך! Evil Smile

Heart Hug

Lavelle
Lavelle2012-08-01 20:25:19

240

כריסטופר קולומבוס מגלה את הכוס של שרון... בשירותים! Evil Smile

שלום חברים, שמי הוא כריסטופר קולומבוס!

Kép

אחרי שנים של מסעות בספינתי וגילוי אמריקה הרגשתי שבא לי לעשות משהו מופרע והתחלתי לעבוד בתור אינסטלטור צחוק

הלקוחה החדשה שלי הייתה בחורה בשם שרון.

כבר בטלפון היא נשמעה מאוד מודאגת ואמרה שהיא חייבת שאני אבוא אליה בדחיפות.

כעבור כמה דקות כבר הייתי אצלה בדירתה החמימה.

שרון הייתה לבושה בחצאית קצרצרה וגופיה. מיד הבחנתי בכך ששרון היא בחורה מאוד יפה. ברונטית סקסית בעלת חיוך משגע ומבט מחרפן! Tongue והטוסיק שלה זאת בכלל יצירת אומנות חיוך גדול

לא אמרתי לה את שמי אבל מאוחר יותר היא אמרה לי שזיהתה אותי על ההתחלה... קריצה

אז אחרי שלום שלום קצר ובלי לבזבז זמן שרון לקחה אותי לשירותים שלה והראתה לי את הבעיה... מסתבר שיש סתימה בשירותים ואחרי שמורידים את המים יש הצפה Shocked צחוק (חחחח שרון הדגימה לי את זה והורידה את המים, ברור שלא הייתה באמת הצפה אבל זה היה מאוד משעשע צחוק)

אמרתי לשרון שאני כבר מטפל בבעיה וירדתי על הברכיים והתחלתי לטפל באסלה. שרון עמדה מאחוריי והציצה מעבר לכתף שלי כאשר היא נושמת לי באוזן ואפילו השיערות שלה גלשו על כתפיי... אחחח היא כזאת סקסית! איך אפשר להתרכז ככה בעבודה? צחוק

עליתי על הבעיה די מהר, ואחרי שהוצאתי מהאסלה שיערות וקונדום (בכאילו צחוק) שאותו שרון חטפה במהירות כשעל פניה חיוך שובב אמרתי לה שהכל בסדר ואין יותר סתימה חיוך גדול

איך ששרון שמעה את זה היא קפצה משמחה וצעקה: "הוווו מצויין! אני חייבת להשתין!" צחוק

זזתי הצידה כשאני עדיין לא מאמין למשמע אוזניי והתבוננתי איך שרון מרימה את החצאית שלה למעלה, מורידה את החוטיני הסגול שלה עד לברכיים ומתיישבת מולי על האסלה צחוק

כעבור כמה שניות שרון כבר השתינה מולי כשחיוך גדול של הקלה מרוח על פניה... התיישבתי על ברכיי והבטתי במחזה היפה הזה כשעל פניי הלם ותדהמה צחוק (חחחח לא באמת הייתי כזה המום אני סוטה מין שמת על דברים מהסוג הזה Tongue Evil Smile)

אחרי ששרון סיימה להשתין היא קמה וגילתה שאין נייר טואלט כדי לנגב את הכוס מבולבל

מייד קפצתי לעזרה ואמרתי לה: "אין נייר? אין שום בעיה אני אנגב לך ת'כוס... עם הלשון שלי!" Tongue צחוק

שרון התפקעה מצחוק אבל ממש לא התנגדה קריצה התיישבתי בחצי שכיבה על הרצפה ושרון פיסקה את רגליה והתכופפה לעבר הפה שלי עם ישבנה. ליקקתי את הכוס שלה בשקיקה משאריות הפיפי עד שהכוס שלה היה נקי, ואחרי שהגנבתי נשיקה לישבנה קמתי על רגליי וליטפתי את ישבנה המחרפן! Evil Smile

שרון הודתה לי שניגבתי לה את הכוס ואמרה שהיא מאווווווווד חרמנית! Tongue

היא התיישבה על האסלה בלי ללבוש את התחתונים והתחילה ללטף את מפשעתי... הבחורצ'יק היה כבר גדול בטירוף ושרון ביקשה לטעום אותו Evil Smile

פתחתי את החגורה, את הכפתורים ואת הרוכסן ושלפתי משם את קולומבוס קריצה קירבתי אותו לפיה המתוק של שרון והתחלתי להתמוגג מעונג כאשר היא עטפה אותו בשפתיה החמות חיוך גדול

תפסתי בראשה והתחלתי לזיין את פיה כשמידי פעם אני מצחיק אותה ונהנה מכל רגע איך היא צוחקת בפה מלא קריצה אחחחח כמה שהיא סקסית ככה Approve Tongue

אחרי מציצה מדהימה של כמה דקות שרון נעמדה מולי עם ישבנה המחרפן ובמהרה חדרתי לתוך הכוס שלה עם קולומבוס הקשיח חיוך גדול

הזדיינו במרץ במשך כמה דקות בשירותים בזמן ששרון נשענת על האסלה... ההרגשה מחרפנת והנוף משגע! מוחא כפייה

החלטנו לזרום למיטה... שרון התיישבה בדוגי והתחלתי ללקק לה ת'כוס ואת חור התחת שלה בשקיקה! Tongue אחחחחחח כמה חמים ונעים שם בין פלחיה הרכים קריצה

שרון שהחליטה להשתעשע איתי קצת, סגרה את ישבנה על הפנים שלי ואחרי זמן קצר של האבקות העיפה אותי על הגב ועשתה לי זיון פנים מחרפן עם הכוס והטוסיק שלה חיוך גדול

אחרי ששרון נרגעה קצת היא נשכבה על הגב ואני צללתי לכוס המתוק שלה חיוך גדול

ירדתי לה בשקיקה במשך כמה דקות עד שהיא רעדה והתנשפה מהנאה וגמרה כשעל פניה חיוך ענק של עונג חיוך גדול

התמזמזנו טיפה על המיטה ואז הלכנו לספה כדי להמשיך שם בזיון... פירקתי לשרון ת'כוס בעמידה כשהיא נשענת על הספה ושנינו התלהבנו ממראה הזיון במראה חיוך גדול

אחרי כמה דקות זרמנו למיטה ושרון התחילה לרכוב עליי ברכיבה הפוכה... תפסתי יוזמה ועשיתי לה זיון טרמפולינה מחרפן שהוציא אותה מדעתה! קריצה אחחח איזה תחת מחרפן יש לה! כמעט יצאתי מדעתי מלראות את התחת שלה מקפץ מולי צחוק

המשכנו את הזיון בעמידה כששרון נשענת על השידה ליד המיטה... לפני זה שרון הלבישה לי את החוטיני שלה על הפנים שלי ככה שבו זמנית שזיינתי אותה בכוס המחרפן שלה גם הרחתי אותו מהתחתונים Evil Smile

בזמן שהזין שלי עדיין בכוס שלה שרון התיישבה בדוגי בקצה המיטה וזיינתי אותה במרץ בכוס החם שלה! מפליק על ישבנה הדורש ונהנה מהנוף המטמטם שנפרש לפניי Tongue שרון מצידה לא נשארה חייבת ומעבר לקונטרות החזקות שנתנה לי היא בעטה קלות בישבני עם כף רגלה צחוק

בהמשך נשכבתי על המיטה ושרון התחילה לרכוב עליי... היא נשכבה עליי והתחלתי לזיין אותה במרץ בזמן שהיא נושכת את צווארי כמו נמרה רעבה ולוקחת בפיה את האוזניים שלי Evil Smile קודם אוזן אחת ואז אוזן שניה... היא נשפה לתוכן והתפקעה מצחוק, ואפילו גרמה לי לשחרר כמה צעקות צחוק קריצה

מצצתי את פטמותיה הורודות והטעימות וליטפתי את ישבנה המחרפן בזמן שקולומבוס גילה את הכוס הורדרד שלה צחוק

אחרי כמה דקות נשכבתי מעליה והתחלתי לזיין אותה במרץ במיסיונרית... שרון תפסה את החוטיני והתחילה להצליף לי איתו על התחת מצד אחד ועל הצד השני היא סטרה לי במרץ עם כף ידה צחוק

הסנפתי את שיערה, ונישקתי את צווארה... מידי פעם עליתי למעלה והבטתי בפניה היפות והשובבות ואז המשכתי לזיין אותה במרץ לשמחתה הרבה Evil Smile

עברנו לדוגי מהיר ועצבני... זיינתי את הכוס החם והרטוב של שרון והצלפתי בישבנה עם תחתון החוטיני צחוק אחרי כמה זמן היא חטפה את החוטיני ממני ושמה אותו על הראש שלה צחוק

אחרי כמה דקות של זיון נמרץ שפכתי את מטעני הרב בכוס שלה והתמוגגתי מעונג... חיוך גדול

שרון שהייתה מבסוטית חבל על הזמן אמרה שהיא תזמין אותי עוד הרבה פעמים ולא כדי לתקן לה את הסתימה בשירותים אלא כדי לגלות את הכוס שלה יותר לעומק... גררררררררררררררררר Evil Smile

מצפה לקולומבוס הקשיח שלי הרפתקה ארוכה ומהנה! Tongue

אחחחחחח אין כמו שייט בכוס של שרון! Tongue קריצה

לאחר כמה ימים כששכבתי במיטתי שרון העירה אותי משנתי הענוגה עם ישבנה המחרפן כשרק חוטיני סגול חוצה את פלחי ישבנה הרכים... חיוך גדול

שאלתי את שרון מה קרה? והיא אמרה לי בדאגה ותדהמה שהתחתונים שלה נפלו לתוך האסלה ויש סתימה! Shocked צחוק

אמרתי לה שלא תדאג ואני אציל את התחתונים שלה מטביעה...

"שנלך במיידי לדירתך?" שאלתי אותה בזמן שליקקתי את ישבנה המחרפן...

"הממממממ אתה יודע מה? עוד מעט נלך... אני רואה שקולומבוס שלך התעורר והוא קשיח בטירוף!" Tongue

שרון התחילה למצוץ את הזין שלי בשקיקה בזמן שאני מלקק לה את הכוס ואת הטוסיק בהנאה גדולה חיוך גדול

שרון נשכה את הביצים שלי ואז מצצה אותן ביסודיות בפיה החמים... ליקקה את הזין לכל אורכו במציצת פוליש מענגת ואז היא החליטה לחרפן לי ת'צורה!!! Wacko צחוק

אחרי כל ליקוק בזין היא נשכה אותי בצדדים (במותניים) והקפיצה אותי לשמיים צחוק (חחח שרון שיחקת אותה! מוחא כפייה) ככה במשך כמה דקות היא חירפנה ונשכה אותי ללא הפסקה, אחרי שכבר כמעט יצא לי עשן מהאוזניים היא השלימה את מציצת הפוליש וגרמה לקולומבוס הקשיח להוציא קיטור מרוב חרמנות צחוק

שרון עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה גבוה באוויר על זייני והיא עפה לחלל! Tongue חיוך גדול

בהמשך שרון התיישבה בדוגי על המיטה וזיינתי את פיה כשישבנה החצוף מול המראה הגדולה חיוך גדול

אחרי כמה דקות מילאתי את פיה בכמות גדולה של זרע והיא אמרה: "בול בול בול בול" צחוק (חחח שרון ניסתה לומר כריסטופר קולומבוס וזה מה שיצא לה צחוק צחוק צחוק)

אחרי שנרגענו קצת התלבשנו ורצנו לדירתה של שרון לחלץ את התחתונים מהאסלה צחוק קריצה

סוף

אחחחחח שרונוש היה מדהים! Tongue Tongue Tongue

הכוס שלך זה מעדן מלכים ואחרי הזיון איתך אני בעננים! Evil Smile קריצה

Hug Heart

Lavelle
Lavelle2012-08-01 20:26:08

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”